Ağlayakta gözden mi olak???

twinim hsgden sonra 3 ay içinde olma olasılığı çok fazlaymış bende geçen sene çektirdikten sonra 3. ay gebeliğimi öğrenmiştim

Kizz ne kurutmasii ben hatirliyorum biara yurtta 10 gun sicak sular kesikti belli saatlerde su veriyolardii millet kuyruk olurdu ben kafami sokardim soguk suyun altinaaa yikardim odaya gidene kadar kendisi kururdu zatenn amaaannn zeytinyagi sabunuyla yikardim bidee kisa sac kadar rahati yokkk

sen benim feyste yoksun kuzum bulamamıştım ben seni özelden yazsana bana bi daha bakayım

Inss kuzum bekliyorumm sabirlaaa

Yelizim inss umut olmasa nasil yasiycaz

Fundosum cnm insss simdi baktimda testin üzerinde exp eylul 2013 yazio exp son kullanmi tarihimi oluo :18:

fundoşum buldum galiba seni

twinim hsgden sonra 3 ay içinde olma olasılığı çok fazlaymış bende geçen sene çektirdikten sonra 3. ay gebeliğimi öğrenmiştim

dur kız bakim hemennnnnnn senin mail vardıda bende bulamamıştımmm

kız yoksa yanlış testmi ayyy hadiiiiiii

hsg den 3 ay sonramııııı

soğuk sumu kuruyomuydu hemen erkek fatmaaaa

Son kullanma tarihi gecmis canm onun 2013 yaziyosa
Evet cnm geçmiş tarihi
dur kız bakim hemennnnnnn senin mail vardıda bende bulamamıştımmm

kız yoksa yanlış testmi ayyy hadiiiiiii

hsg den 3 ay sonramııııı

soğuk sumu kuruyomuydu hemen erkek fatmaaaa

Cnm test yalnis değildir bnce bekletmeden gelir yarin kirmizilar

Offff offf kizlar moralim bozukk kimsecikler yok bisey de yazmiosunz

twinimmmmmm, ozaman bekleyelimmm bat geçerse yaparız yine ama eczane yol üstü ise bi sölesene testin vakti geçmiş yenisini versin vede kızsan

twinimmmmmm, ozaman bekleyelimmm bat geçerse yaparız yine ama eczane yol üstü ise bi sölesene testin vakti geçmiş yenisini versin vede kızsan

Kuzum oyle yapicam geçerse yapicam
Gerizekalilar bide 3 liraydi 20 lira cikarinca bozuk yokmu deedi bnde 1.5 tl var ddm olur abla ver dedi bnde hic bakmadn aldim zaten utana sıkıla girip soledim... rezil etmek lazim ama yol ustunde degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…