twinim exp son kullanma tarihi ben öyle biliyorum yani:44:
Eylul 2013 yazio kuzum ya
bende iki sene önce esmişti kısa dedim kulak hiazsında esti bi anda kociş akşam şoka girdiii görünce feysde var bazı fotolarımda o halim görmüşsündür belki
kızzzz 1 cm miii
çok rahat yaa valla hemen yıka kurut ohhh
bu ne valla zor dayanıyorummm
sosylimmmm hehh şöleeeeeeeeee yola gelllllllllll
buda aynı ben bi giriyo bunalıma hemen çıkıyo
Eylul 2013 yazio kuzum ya
sen benim feyste yoksun kuzum bulamamıştım ben seni özelden yazsana bana bi daha bakayım
Inss kuzum bekliyorumm sabirlaaa
Yelizim inss umut olmasa nasil yasiycaz
Fundosum cnm insss simdi baktimda testin üzerinde exp eylul 2013 yazio exp son kullanmi tarihimi oluo :18:
fundoşum buldum galiba seni
twinim hsgden sonra 3 ay içinde olma olasılığı çok fazlaymış bende geçen sene çektirdikten sonra 3. ay gebeliğimi öğrenmiştim
Kizz ne kurutmasii ben hatirliyorum biara yurtta 10 gun sicak sular kesikti belli saatlerde su veriyolardii millet kuyruk olurdu ben kafami sokardim soguk suyun altinaaa yikardim odaya gidene kadar kendisi kururdu zatennamaaannn zeytinyagi sabunuyla yikardim bidee kisa sac kadar rahati yokkk
Son kullanma tarihi gecmis canm onun 2013 yaziyosa
doğru kişiyi bulmuşumdur kız bakim hemennnnnnn senin mail vardıda bende bulamamıştımmm
kız yoksa yanlış testmi ayyy hadiiiiiii
hsg den 3 ay sonramııııı
soğuk sumu kuruyomuydu hemen erkek fatmaaaa
twinim son kullanma tarihi geçmişse tekrar test yapın diyo tarihi yeni olmalıymış
twinim hsgden sonra 3 ay içinde olma olasılığı çok fazlaymış bende geçen sene çektirdikten sonra 3. ay gebeliğimi öğrenmiştim
kızlar ben biraz dinlenicem başım ağrımaya başladı umarım şiddetlenmez
Evet cnm geçmiş tarihiSon kullanma tarihi gecmis canm onun 2013 yaziyosa
dur kız bakim hemennnnnnn senin mail vardıda bende bulamamıştımmm
kız yoksa yanlış testmi ayyy hadiiiiiii
hsg den 3 ay sonramııııı
soğuk sumu kuruyomuydu hemen erkek fatmaaaa
twinimmmmmm, ozaman bekleyelimmm bat geçerse yaparız yine ama eczane yol üstü ise bi sölesene testin vakti geçmiş yenisini versin vede kızsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?