iste hersey nasip kismet yelizimm. demekki senin bebis seni cok bekletmeyecekki. Allah senin icine daha fazla cocuk istegi verdi. yaa bizde 2 sene korunduk ama nasil dikkatliydik. o zaman hemen bi kereyle hemen hamile kalacam diye dusunuyordum hepgerci herkeste ayni dusunce oluyor korundugu donemde
kardesinin bebiside iri olacak kizzz
cok dogru soylemissinn. bak ezo yelonun dedigi kuru kesin yapinn.
1 haftaa miineyse en azindan hic korunmadik demezsin kizz
benimki geliomus. sofrayi hazirlayayim. opuyorumm yelizimm
Bugün gün içinde iki kez geldim fundanında dediği gibi okumaktan konuya yetişemedim çünkü okurken gelenden gidenden teli bırakıyordum burda da varmış gibi görünüyorum :))
O kadar çok alıntı yaptım ki yazacan diye hiç birini yazamadım ya herkes kusuruma bakmasın ama okudum..
Kötü haberli olan twinime ve sosyalime üzülmeyin demek istiyorum herşeyde vardır bi hayır.. Bizimde olacak bizde yaşıycaz o mutluluğu inşAllah..
Ayrıca ezocum sende üzülme yeliz dedi galiba en kötü tüp bebek olur aşılama olur.. Belki bira maddi külfet ama varsın olsun yeterki gelsin bebiş yada bebişler..
Bugün herkes bi üzgün bi kötüydü yakışmıyo bizlere kızlarr..
Sedanın yaptığı gibi coşmak var..
Ayşem senin sıpada inşAllah kendini gösterirde öğrenirsin cinsiyetini..
Yelizim her zaman dediğim gibi durmak yok yola devam..
Periydi galiba eşiyle sorun yaşayan ailesi için.. Canım sakın bu konuda taviz verme.. Sonunda biz kötü oluyoruz ipleri verme.. Hangi şehirsin hatırlamıyorm ? Bizde uzağız bizde aynı şeyleri yaşadık.. Bizde eşiminkilerin yanına çok sık gidiyoruz ama bizimkilere de zorlada olsa götürüyorum.. Gitmezsede kendi bilir.. Mecbur tıpış tıpış gelecek canım..
Unuttuklarım affetsin uzun oldu yoktum çünkü :))
Haa fundacım sende bakımını ihmal etme canım hemen resimde koyda bizde göreelimeşin ayıp etmiş yada seni kıskandırmak istedi..
Ayrıca rüya rüya değil sinema mübarek
Fatmam senin başın ağrısı için kendim için bişi bulursam mutla yazıcam araştırma içindeyim canım beni takip et
Benoşumm yine bir geldinn pir geldinnn :))
Tüm gün yazamadım ya dert oldu :)) nasılsın formun demirbaşı
kızlar bana anlatın nası bi kür uygulayım hemen yalnız alıntı yapın ne zaman girersem okuyum iyi gecelerr
kızlar bana anlatın nası bi kür uygulayım hemen yalnız alıntı yapın ne zaman girersem okuyum iyi gecelerr
Kizlar ben geldim ne yapiyorsunuz, uyudum simdi uyandim
Kizlar selam.bu saatte yaziyorum uyku tutmadi.bugun igneden sonraki 4. Gun calisma olmasi gerekiyodu ama biz cok pis kavga ettikhaliyle olmadi ve yarin da olacagini zannetmiyorum.yani gecti artik diye dusunuyorum ama hala kasık agrim var.Artik olduysa oldu olmadiysa da nasip napalim.Yani sonuc olarak igneden onceki gece ve igneden sonra 2 kez iliski olmus oldu.Hayirlisi Allahtan...
Günaydın fundaa
Yelizcim oluyo kavga ama hemen barılşılıyoda sıkıntı yapma.. Hemen olmadı diyede düşünme sakın
Eşimi sınava yolladım uyku moduna geçicem geri..
ayy bugun hava cok guzeldii. sanirsinki ilkbahar,eve girmek istemedim vala. biraz once geldim. hemen size yazayim dedim:)
oncelikle twinim test yapmissin. hemen karamsarliga kapilma dur bakalim. testlerde sacmaliyor bazen.
sosyalimm bomba gibi olmana sevindimmmbiz seni boyle gormeye alistik. o guzel yuzun hep gulsun ins
yelomm senin yumurtalar catladi gitti artiksu anda iceride muhabbet koyulasmistirr ins bize guzel haberler verirsinn.
fundaammm bi saclarini kestirr fon cektir kendine gell. kiz erkekler hic gelemiyor oyle seylere.her zaman bakimli ve guleryuzlu olmani istiyorlarr
herkese guzel dusunceleri icin cok tesekkur ederim. bugun ultrasondada bakti. bi sorun yok dedi. ama tansiyonum yine yuksek cikti. ben cok heyecan yapiorum yaaaaevde dusuk cikio,hastanede yuksek
cinsiyetini sordum goremiorum dedi. sali gunu belli olacak mi bakalim.
birde bugun benayi goremedimm. isleri yogun demekki,yoksa o gelirdi. onuda opuyorumm
kızlar mrb eşimin testi 10 milyon çıktı dr ürolojiye gitsin az dedi eşim çok üzüldü onun haline çok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?