Ağlayakta gözden mi olak???

Aynen ama ben ilk 1 hafta korundum haa

kardesinin bebiside iri olacak kizzz
cok dogru soylemissinn. bak ezo yelonun dedigi kuru kesin yapinn.
1 haftaa mii neyse en azindan hic korunmadik demezsin kizz
benimki geliomus. sofrayi hazirlayayim. opuyorumm yelizimm

kardesinin bebiside iri olacak kizzz
cok dogru soylemissinn. bak ezo yelonun dedigi kuru kesin yapinn.
1 haftaa mii neyse en azindan hic korunmadik demezsin kizz
benimki geliomus. sofrayi hazirlayayim. opuyorumm yelizimm

Tamam canmm ben de hazirladim herseyi beklerken de gide gele yedim karnimi doyurdum
Afiyet olsun canmm

Bugün gün içinde iki kez geldim fundanında dediği gibi okumaktan konuya yetişemedim çünkü okurken gelenden gidenden teli bırakıyordum burda da varmış gibi görünüyorum :))

O kadar çok alıntı yaptım ki yazacan diye hiç birini yazamadım ya herkes kusuruma bakmasın ama okudum..

Kötü haberli olan twinime ve sosyalime üzülmeyin demek istiyorum herşeyde vardır bi hayır.. Bizimde olacak bizde yaşıycaz o mutluluğu inşAllah..

Ayrıca ezocum sende üzülme yeliz dedi galiba en kötü tüp bebek olur aşılama olur.. Belki bira maddi külfet ama varsın olsun yeterki gelsin bebiş yada bebişler..

Bugün herkes bi üzgün bi kötüydü yakışmıyo bizlere kızlarr..

Sedanın yaptığı gibi coşmak var..

Ayşem senin sıpada inşAllah kendini gösterirde öğrenirsin cinsiyetini..

Yelizim her zaman dediğim gibi durmak yok yola devam..

Periydi galiba eşiyle sorun yaşayan ailesi için.. Canım sakın bu konuda taviz verme.. Sonunda biz kötü oluyoruz ipleri verme.. Hangi şehirsin hatırlamıyorm ? Bizde uzağız bizde aynı şeyleri yaşadık.. Bizde eşiminkilerin yanına çok sık gidiyoruz ama bizimkilere de zorlada olsa götürüyorum.. Gitmezsede kendi bilir.. Mecbur tıpış tıpış gelecek canım..

Unuttuklarım affetsin uzun oldu yoktum çünkü :))

Haa fundacım sende bakımını ihmal etme canım hemen resimde koyda bizde göreelim eşin ayıp etmiş yada seni kıskandırmak istedi..
Ayrıca rüya rüya değil sinema mübarek

Fatmam senin başın ağrısı için kendim için bişi bulursam mutla yazıcam araştırma içindeyim canım beni takip et

Benoşumm yine bir geldinn pir geldinnn :))

Ay ben hatırlamıyorum kaçıncı gün başladım ettim 5. gün başlamıştım sanırsam.
haplar bitti sağ yumurtalıkta 1 tanecik yumurta vardı. yumurta takibine başladık. 17 mm olunca çatlatma iğnesi vurundum 2 doz birden. sonra yumurtam çatlamışmı diye bakmak için çağırmıştı 3-4 gün sonra, takipteki yumurta çatlamıştı ama aynı anda sol yumurtalıkta 5-6 tane daha yumurta oluşmuştu inşallah döllenmiştir felan dedi doktor. sonrasında gebelik testim pozitif çıktı ama beta-hcg değerine göre bebek 5 haftalıktı oysa ben iğneyi vurunalı 11 gün olmuştu.
Neyse keseyi gördük doktorcumla beraber. 10 gün sonra gel karından görünüyormu bakarız dedi. 10 gün sonra 2 kesecik vardı
olan biten özetle şöyleydi. yumurtam büyüdü çatlatma iğnesiyle çatladı ve gebelik meydana geldi. gebelik meydana gelince müthiş bir hızla hcg hormonu salgılamaya başladı ( çatlatma iğnesi dediğimiz iğnede hcg hormonudur aslında) yukarıdada bahsettiğim gibi solda da vardı yumurtalar. döllenen yumurtanın salgılattığı hcg hormonu diğer yumurtalıkta oluşan yumurtalardan birinede çatlatma iğnesi etkisi yaptı
beta-hcg değeri o yüzden yüksekti. tek kese vardı çünkü diğeri daha yeni döllenmiş ve tüplerde rahme doğru yok alıyordu muhtemelen. 10 gün sonra görünme sebebide oydu
Gebelik takibi boyuncada sonradan döllenen o yumurta hep 1 hafta küçüktü diğerinden
Yani aslında ben ikiz gebe kalmadım 1 hafta arayla 2 kere hamile kaldım. Şimdi Firdevs Hümeyradan 1 hafta küçük
Gülümseyin bakalım hep beraber. Darısı başınıza, klomenin yan etkisi çoğul gebeliktir

kızlar bana anlatın nası bi kür uygulayım hemen yalnız alıntı yapın ne zaman girersem okuyum iyi gecelerr

Rabbim nelere kadir yelizim..

Hayırlısı ile bizede nasip etsin inşAllah..

Bugün bende iş yerinde bi abla ile konuştum yaşı bayaa varr 40 larda o anlattı sizlede yeliz yazınca paylaşayım dedim..

Bi kız vardı bizim yan tarafta çalışıyordu ikinciye hamileymiş ilk çocuğu erkek iki yaşına yaklaşmıştır.. Şaşırdım ikinciyi duyuca meğer yanlışlıkla olmuş :))
O nasıl oluyomuş dedim arkadaş spiral taktırmış ama yinede ikinci olmuş :)
Bu yanlışlık neden bizi bulmaz acaba..

Bide bi kadın varmış 38 lerinde menapoza girmiş hem menapoz hemde guatr tedavisi görüyormuş 40 küsür yaşlarında hamile kalmış .. İşin ilginci 7 ayda haberi olmuş :)) karnında bişiler hissetmiş ur gibi bişimi var acaba diye doktora gitmiş öle öğrenmiş kadın menapozlu ya Zaten adet olmuyomuş ya fark etmemiş :))

kızlar bana anlatın nası bi kür uygulayım hemen yalnız alıntı yapın ne zaman girersem okuyum iyi gecelerr

Ezocum ben keçiboynuzunu ve havucu biliyorum.. Bol bol havuç yiycek ve keçiboynuzu pekmezi alacak sabah akşam.. Ama keçiboynuzu kürü suya atıp kaynatıp suyunu içirmek daha iyimiş ben ondan yapmadım hiç.. Pekmezi aldık

İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu Kürü Tarifi

Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu Kürü Tarifi şöyledir:

İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu Kürü için gereken malzemeler: Yarım litre su, 6-7 adet keçiboynuzu
İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu kürü nasıl yapılır, hazırlanır?

Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.

Sperm Arttırıcı Bitkilerin Kullanımı Ne Kadar Güvenli?

Sperm arttırıcı bitkiler ve kullanımları hakkında söyleyebileceğimiz en temel şey doğal olmaları nedeniyle aşırı dozlarda kullanmamaya dikkat etmek kaydıyla kesinlikle zararsız olduklarıdır.Yine de size tavsiyemiz Sperm arttırıcı kür, bitki ya da bitkisel ürün kullanmadan önce mutlaka doktorunuza danışmanızdır.

Sperm Arttırıcı Macun

Son günlerde özellikle tvlerde sıkça yer alan bir kürden de bahsedelim.Sayfamızda yukarıda Sperm arttırıcı özelliğine değindiğimiz keçiboynuzu macunumuzun temel malzemesi olacak.

Sperm arttırıcı Macun için gerekli malzemeler:

- 1kilo keçiboynuzu pekmezi
- 50 gram arı sütü (saf)
- 50 gram polen
- 50 gram zencefil
- 50 gram zerdeçal

Karışımı hazırlayacağımız malzemeleri eksiksiz edindikten sonra sıra geldi tamamen doğal içerikli Sperm arttırıcı karışımımızı nasıl hazırlyacağımıza ve nasıl kullanacağımıza.

Öncelikle tüm malzemeleri karıştırın.Sabah ve akşam 1 yemek kaşığı yiyin.Bu karışımı kullanırken daha iyi sonuç alabilmek için aynı zamanda çekirdekli siyah üzüm kompostosu da içebilirsiniz.Aynı şekilde kompostoyu da sabah ve akşam 1 bardak içmelisiniz.Yine kürü destekleyebileceğiniz bir diğer doğal ürün de nohut.Haftada en az bir kere koyun etiyle pişirilmiş nohut yemeği yemeniz de kürün etkisine olumlu yönde katkı yapacaktır.

Tüm bu tüketilmesini önerdiğimiz malzemelerde yoğun miktarda Sperm arttırıcı veSperm hareketliliğini artıran etken maddeler bulunmaktadır.

Kizlar selam.bu saatte yaziyorum uyku tutmadi.bugun igneden sonraki 4. Gun calisma olmasi gerekiyodu ama biz cok pis kavga ettik haliyle olmadi ve yarin da olacagini zannetmiyorum.yani gecti artik diye dusunuyorum ama hala kasık agrim var.Artik olduysa oldu olmadiysa da nasip napalim.Yani sonuc olarak igneden onceki gece ve igneden sonra 2 kez iliski olmus oldu.Hayirlisi Allahtan...

canımmm belli olmaz barışırsınız sabaha belkide şimdi sarmaş dolaş uyuyosunuzdur
aynen Allah büyük canım hayırlısı olsun

günaydın bu arada herkese

Günaydın fundaa

Yelizcim oluyo kavga ama hemen barılşılıyoda sıkıntı yapma.. Hemen olmadı diyede düşünme sakın

Eşimi sınava yolladım uyku moduna geçicem geri..

Son düzenleme:
Günaydın fundaa

Yelizcim oluyo kavga ama hemen barılşılıyoda sıkıntı yapma.. Hemen olmadı diyede düşünme sakın

Eşimi sınava yolladım uyku moduna geçicem geri..

geç canım geç yağmurda uyumak gibisi yokkkkk
benim işgüzarda sınav kağıdı öğrenci belgesi filan yenilemediği için sınavlara gitmiyo o kadar harç yatırdı yıllardır erteleyip duruyor dondur aç dondur aç

kızlar mrb eşimin testi 10 milyon çıktı dr ürolojiye gitsin az dedi eşim çok üzüldü onun haline çok üzüldüm

ezocum keçiboynuzu pekmezi alın hergün 1-2 kaşık sayı uçacak bak görrr
yada yelizin yazdığı kürü yap en güzeli

ayşemmm kızzz aylık boyamı yaptırdım aslında onun için hususi bakım yapmadım ama kestirmedim şükrü kaç aydır kesmiyoz hiç kırık yok diyinceee kesmeyelim dedimm çok güzel oldu ama bide manükür yaptırdım pazar akşamıda masajla cilt bakımım var
salı günü inşallah miniğinin cinsiyetini öğrniriz ayşemmm öğrenmesekte sağlıklı olduğunu bilelim yeterrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…