Ağlayakta gözden mi olak???

Kuzum oyle yapicam geçerse yapicam
Gerizekalilar bide 3 liraydi 20 lira cikarinca bozuk yokmu deedi bnde 1.5 tl var ddm olur abla ver dedi bnde hic bakmadn aldim zaten utana sıkıla girip soledim... rezil etmek lazim ama yol ustunde degil

Kigiiizzz bence de soylee yani goster tarihinin gectigini kizzz ustune parasinin kalanini verr yenisini all

Gule gule sosyalimmm gorusuruzzzz
He kizz antalyada kışın calisir yazin yatardikk burda da tam tersii

hşiç sezonluk çalışamadım öğretmenlerde 15 gün tatil ha şimdi vay anasınıııı
yok yok ben galiba işten çıkmalıyım bu stresle çocukta olmaz

hşiç sezonluk çalışamadım öğretmenlerde 15 gün tatil ha şimdi vay anasınıııı
yok yok ben galiba işten çıkmalıyım bu stresle çocukta olmaz

Valla canm ozel sektor cok zorr ben 2 yil calistimm cumartesi tam gunn tatil yokk bisey yok yilbasinda bile ertesi gun tatil degildi bizeee saat 7bucuktan once isten ciktigim olmazdii bayramda bile arife gunu aksamm 7 de anca birakirdi patron ailemin yanina gitmek icin son otobuse zar zor yetisirdimm ki antalya kaş 4 saat!! aaah ahhh iflahimi söktülerr

ığğğ bide ctesi tam gün pehhhh öle olsa hiç durmam kızzzz
ama inşaat sektörü böle iştee
ozaman tadını çıkar sakinliğin canım

bende kuzum gelsinde çıkim acısını çıkarim diyorum ama gelecekmiki

Evet canmm maleseffff
Kigiizzzz gelir bebisss ccoook yakinda hem dee

ayy bugun hava cok guzeldii. sanirsinki ilkbahar,eve girmek istemedim vala. biraz once geldim. hemen size yazayim dedim:)

oncelikle twinim test yapmissin. hemen karamsarliga kapilma dur bakalim. testlerde sacmaliyor bazen.

sosyalimm bomba gibi olmana sevindimmm biz seni boyle gormeye alistik. o guzel yuzun hep gulsun ins

yelomm senin yumurtalar catladi gitti artiksu anda iceride muhabbet koyulasmistirr ins bize guzel haberler verirsinn.

fundaammm bi saclarini kestirr fon cektir kendine gell. kiz erkekler hic gelemiyor oyle seylere.her zaman bakimli ve guleryuzlu olmani istiyorlarr

herkese guzel dusunceleri icin cok tesekkur ederim. bugun ultrasondada bakti. bi sorun yok dedi. ama tansiyonum yine yuksek cikti. ben cok heyecan yapiorum yaaaa evde dusuk cikio,hastanede yuksek
cinsiyetini sordum goremiorum dedi. sali gunu belli olacak mi bakalim.
birde bugun benayi goremedimm. isleri yogun demekki,yoksa o gelirdi. onuda opuyorumm

Kigiiizzz hosgeldinn aysemmmm
Bebisin icinn masallahhhh diyorummm.Evet heyecanliniyor olabilirsinn ayy hadi insallah belli olur cinsiyetii
Kardesimin minik dee 2 hafta once 6.4 mm idi bugun 24.3 cikmiss doktor hizli buyuyo demiss bide öksür demis yesime bikac kez öksürmüss bebekk solucan gibi kivrilmaya basladi diyoo
Ay ne guzel duygular bunlarr.Rabbim sizlere saglikla kucagina almayii bizlere de biran once bu duyguyu yasamayi nasip etsin insallahhh

kızlar mrb eşimin testi 10 milyon çıktı dr ürolojiye gitsin az dedi eşim çok üzüldü onun haline çok üzüldüm

hosbulduk yelizimmm
masallah kizzz. 2,5 cm. olmuss oksurunce hareket mi ediyirmuss.birdahakine bende deneyeyimm
amin canim benimm,en kisa vakitte inss. burdaki herkesin bebisleri gelsin. Aminnnnnnn
kardesininki kac haftalik oldu canim

uzulme ezoo, artik herseyin caresi varr. bak esin iyiki gitmiss. en azindan tedaviye hemen baslarsiniz,sonrada bebisinizi kucaginiza alirsinizzz

evet cnm bende öle dedim benim bi kan testimde sonra çıkıcakmış oda yumurtladığımı gösterecekmiş eşim çok üzüldü belli etmiyor ama neyse dr gidelim ilaç verir belki Allahtan isteyelim dedim

Buarada insallah dedigin gibii muhabbeti koyulastirmislardirr icerdee yumoslar da benim gibiysee spermler korkularindan yaklasamiyo olabilirlerrr
Ya ne dusunuyorum biliomusun ben ilk evlendigimde 1 sene cocuk yapmasammi diye dusundum biara gerci sonra vazgectim cok istiodum cunku ama ya korunsaymisim bi sene oyle geccektii bide ustuneee ayy iyi kii en bastan korunmamişimm

iste hersey nasip kismet yelizimm. demekki senin bebis seni cok bekletmeyecekki. Allah senin icine daha fazla cocuk istegi verdi. yaa bizde 2 sene korunduk ama nasil dikkatliydik. o zaman hemen bi kereyle hemen hamile kalacam diye dusunuyordum hepgerci herkeste ayni dusunce oluyor korundugu donemde

kızlar mrb eşimin testi 10 milyon çıktı dr ürolojiye gitsin az dedi eşim çok üzüldü onun haline çok üzüldüm

hosbulduk yelizimmm
masallah kizzz. 2,5 cm. olmuss oksurunce hareket mi ediyirmuss.birdahakine bende deneyeyimm
amin canim benimm,en kisa vakitte inss. burdaki herkesin bebisleri gelsin. Aminnnnnnn
kardesininki kac haftalik oldu canim

Aysem 8+3 olmasi lazimm yani 8 hafta kesin de 3 gun yada 4 gun olmasi lazimm

Ezommm hic uzulme Allah buyukkk bak iyiki yaptirmis testii bundan sonra tedaviye bakicaksinizz vee hemen saracoglunun keciboynuzu kürünü aksatmadan uyguluyosun pekmez degil haa kür ayrii inan ki onun inanilmaz faydasi var emin oll bu degerlerle hamile kalinmasi imkansiz degil sadece daha zorr ama en kotu ihtimalle aşilama yaparsiniz ama bence gerek kalmicakk sen o kürü uygulaa kuzumm benim yakin cevremde ilac tedavisi disinda bunu uygulayip sonraki testte doktorlarin cok sasirdigi bi olay varr Allahin izniylee gelicek bebissss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…