valla hiç bilmiyorum bu başağrısıyla ne yapacağımı doktor 3. aydan sonra büyük ihtimalle azalır dedi dediği doğru çıksın diye dua ediyorum
canım bence sizin yaptığınız saatler doğru 3 tane yumoş vardı ya belki diğerleri önceden çatladı biri yeni çatlıyodur keşke seninki dünkü olayı yapmasaydı da bi hafta daha gün aşırı yapmaya devam etseydiniz. ama bide iyi tarafından düşünelim ilk çatlayan yumurtada döllenme olmuştur bebiş yerleşmeye hazırlanıyodur inşallah
Bide fatma senin igneden sonra agrilarin nekadar devam etti??
Kiz benimki de sevmez pek oyle ickiyle arasi yokk arada sirada arkadaslariyla oturursa ancaa amaa benim huyumu biliyoo ne olursa olsun altiustu bi seferlik fedakarlik istedim yani
Aynen oyle o adam da gelip insanlarin icinde soylemiş sanki ben cocugum da velime şikayet ediyo ulan en az 10binliralik iş ben o hengamede dugunume 1 hafta kalmisti adamin işi yarim kalmasin diye geceyarilarina kadar calistim simdi binayi goruyorum inşaat bitti yani o derece!yuzsuzlugun de bukadari bide kalkmis parami vermedi demiş diye gurur yapiyo e vermedin yani yalan mi!!ben sirf dugunum var masraf etcez daha agrida dugun yapcaz oraya gidince evin masraflari olcak para lazim diye o işi aldim benim yerimde kizlar o haftayi bakim yapmakla gecirirken ben esek gibi calistim ama yalan oldu
Ayy sosyalimm sular kesilince insanin eli ayagi baglaniyo resmen evde demi aman neyse gelmiş barii
Ya benim bu sabah uyandigimda cok agrim
Vardi ama oncekinden biraz degisik daha cok belimde ve yanlarimda bide sarı bi akinti geldi demin hafif yogun yaa sosyal daha yumurtalar catlamamis olabilir mi
Bak kimisine doktor igne gunu ve ertesi gun iliski vermis kimisine 36 saat sonra ve ondan 24 saat sonra demis benim simdi bi igneden onceki gece,bi igneden sonraki gece yani 32. Saat falan,bide onun ertesi gununun sabahi oldu.agri bugun de devam edince icime kuşku dustu acaba daha catlamamismiydi diyee ve o sari akinti catlama akintisimiydi acaba öffff yaaaa öffff
Bi doktora sordum dün igneden sonra 36-44 saat icinde catlar dedi
selam kızlar nasılsınızben yeni yeni kendime geliyorum dün yine başımın ağrısı peşimi bırakmadı ne yaptıysam kar etmedi uyumak istedim uyuyamadım en son sabah 6-7 gibi sızmışım şimdi düne göre çok şükür daha iyiyim
sosyalim kolay gelsin canım ev işi bitmez valla
benoşum benim baş ağrım için araştıracam beni takip et demişsin sağol canım benim seni takipteyim
yelizim anlattığın meselede sonuna kadar haklısın hem seni geç saate kadar bekletiyo hemde üstüne gelip sana bağırıyo oldu canım azıcık aklını başına devşirsin burnunu iyice sürttür bence
fundoşum,twinim,ayşem,mutlulukcan siz nasılsınız kızlar:2::2:
artistik yapmayı biliyo madem paranıda versin arkadaşkız sende ne diye yapıyon düğün haftası işi sendede suç var bence biz ne kadar düşünürsek kocalar diğer taraftan yıkıyor sallayacaksın bazı şeyleri madem bizleri babamızın evinden aldırlar bakma işinide üstlenecekler bak yine çok sinirlendim
akıntının yoğunluğu önemli değil kuzu şeffaf ve uzayan bi akıntı gelmesi lazım kuzu tam tarif etsene şu akıntıyı bana :26:
ne baş ağrısıymış arkadaş bi türlü geçmedi kuzum ya
artistik yapmayı biliyo madem paranıda versin arkadaşkız sende ne diye yapıyon düğün haftası işi sendede suç var bence biz ne kadar düşünürsek kocalar diğer taraftan yıkıyor sallayacaksın bazı şeyleri madem bizleri babamızın evinden aldırlar bakma işinide üstlenecekler bak yine çok sinirlendim
akıntının yoğunluğu önemli değil kuzu şeffaf ve uzayan bi akıntı gelmesi lazım kuzu tam tarif etsene şu akıntıyı bana :26:
ne baş ağrısıymış arkadaş bi türlü geçmedi kuzum ya
yelizim bide benim doktor duphaston diye hap verdi cuma iğneyi yapmıştım ya salı günü başla 10 gün kullan dedi ben o haptan bittikten 2-3 gün sonra test yaptım pozitif çıkmıştı:44::44:
vallahi canım ya bende bilemedim nasıl ağrıymış doktor parol alabilirsin dedi ama ben kullanmak istemiyorum geçsin diye bekliyorum sabretmeye çalışıyorum
Canmm o şeffaf akinti bende igneden onceki gun,iğne gunu ve sonraki gun geldi ama uzayan falan ona dikkat etmedim.dünden beri sarı akinti geliyo az az ama bugun baya yogun bi sati akinti geldi hatta aktı diyebilirimm uzayan degil ama yine ona benzer kivamda su gibi akişkan degil ama sariydi yani.
Ya aslina bakarsan ben o uzayan akintiyi hicc gormedim bende sadece yumdan once yogun bi akinti oluyo bide yumdan sonra bir kez kahvemsi bi akinti gelince catlamis diyordum bu kez onu goremedim.Benim korktugum ya yeni catliyolarsa??ama ozaman igneden sonraki 2 gun beni kivrandiran agri neydii mesela dün cok cok azdi agri.
Suanki agri kasık agrisi hafif ama şiddetli olan bel ve yan ağrıları.Ulen bukadar agridan sonra sirf bu olay yuzunden yumurtlamayi kaçirdiysam varyaa
Millet sadece 24 ve 36. Saatlerdeki iliskiyle hamile kalmiss
evet canım ya çok ilginç bi etkisi de bebişin rahmet tutunmasını sağlamakmışEvet bazi doktorlar veriyoo bebiş olursa besliyo bebişi.Ayni zamanda adet sokturucu olarak veriyolar ne garip demi
inşallah 3. ayda geçecek kuzum
canım bi şeffaf akıntı oluyor şimdi o çamaşırını ıslatır ıslakmış gibi hissedersin daha sonrasında yine şeffaf uzayan bi akıntı gelir o akıntıdan sonra yumurtlarsın yada yumurtan çatlamaya başlar bu akıntıların 2 si arka arkaya olur , bende hiç kahverengi akıntı olmaz canım onu bilemedim ben şimdi, ama sen 32. saat ve sonrasında oldu diyorsun ya ilişki bence yumurtan çatlamıştır diye düşünüyorum :26:
Sticky: Akıntı yapışkandır. Parmaklarınızın arasından akıntıyı kontrol ederken yapışkanlığı hissedersiniz.Creamy: Akıntı kıvamlıdır. Losyon formundadır.
Watery: Akıntı su gibi sıvıdır.
Eggwhite: Akıntı rengi şeffaftır. En belirgin özelliği ise akıntıyı işaret ve baş parmaklarınızın arasına aldığınız zaman yumurta akı gibi uzayan bir formda olmasıdır.
Eggwhite akıntıda kafa karıştıran bir diğer ayrıntı da ilişki sırasındaki vajinal ıslaklığın da eggwhite akıntıya çok benzemesi hususudur. Bunun için ilişkiye girmek üzereyken akıntınızı kontrol etmeyin.
İlişki sonrasında da spermlerin bir kısmının vajinadan akması sonucu da akıntı girişi kafa karıştırır. İlişki sonrasında da akıntı kontrolü yapmamalısınız.
Burada yukarıdan aşağıya doğru en doğurgan olan akıntıların tanımı verilmiştir. Akıntıların en doğurgan olanı en aşağıda (eggwhite), en verimsiz olanı (dry) en üstte yazmaktadır.
bak canım ateş ölçme yönteminden aldım
inşallah 3. ayda geçecek kuzum
canım bi şeffaf akıntı oluyor şimdi o çamaşırını ıslatır ıslakmış gibi hissedersin daha sonrasında yine şeffaf uzayan bi akıntı gelir o akıntıdan sonra yumurtlarsın yada yumurtan çatlamaya başlar bu akıntıların 2 si arka arkaya olur , bende hiç kahverengi akıntı olmaz canım onu bilemedim ben şimdi, ama sen 32. saat ve sonrasında oldu diyorsun ya ilişki bence yumurtan çatlamıştır diye düşünüyorum :26:
İnsallah catlamistir canm ben de oyle dusunmek istiyorumm
Insallah canim yaa
Kimse neden yok bugun yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?