Ağlayakta gözden mi olak???

İnsallahhh canmm insallahhhh.bugun yanlarimda agri basladi bobrek agrisi gibi artik yum etkisi mi yoksa üşüttüm mü bilemiyorumm hayirlisi bakalim görcezzz

artistik yapmayı biliyo madem paranıda versin arkadaş kız sende ne diye yapıyon düğün haftası işi sendede suç var bence biz ne kadar düşünürsek kocalar diğer taraftan yıkıyor sallayacaksın bazı şeyleri madem bizleri babamızın evinden aldırlar bakma işinide üstlenecekler bak yine çok sinirlendim

akıntının yoğunluğu önemli değil kuzu şeffaf ve uzayan bi akıntı gelmesi lazım kuzu tam tarif etsene şu akıntıyı bana :26:

ne baş ağrısıymış arkadaş bi türlü geçmedi kuzum ya

yelizim bide benim doktor duphaston diye hap verdi cuma iğneyi yapmıştım ya salı günü başla 10 gün kullan dedi ben o haptan bittikten 2-3 gün sonra test yaptım pozitif çıkmıştı:44::44:

vallahi canım ya bende bilemedim nasıl ağrıymış doktor parol alabilirsin dedi ama ben kullanmak istemiyorum geçsin diye bekliyorum sabretmeye çalışıyorum

Canmm o şeffaf akinti bende igneden onceki gun,iğne gunu ve sonraki gun geldi ama uzayan falan ona dikkat etmedim.dünden beri sarı akinti geliyo az az ama bugun baya yogun bi sati akinti geldi hatta aktı diyebilirimm uzayan degil ama yine ona benzer kivamda su gibi akişkan degil ama sariydi yani.
Ya aslina bakarsan ben o uzayan akintiyi hicc gormedim bende sadece yumdan once yogun bi akinti oluyo bide yumdan sonra bir kez kahvemsi bi akinti gelince catlamis diyordum bu kez onu goremedim.Benim korktugum ya yeni catliyolarsa??ama ozaman igneden sonraki 2 gun beni kivrandiran agri neydii mesela dün cok cok azdi agri.
Suanki agri kasık agrisi hafif ama şiddetli olan bel ve yan ağrıları.Ulen bukadar agridan sonra sirf bu olay yuzunden yumurtlamayi kaçirdiysam varyaa
Millet sadece 24 ve 36. Saatlerdeki iliskiyle hamile kalmiss

yelizim bide benim doktor duphaston diye hap verdi cuma iğneyi yapmıştım ya salı günü başla 10 gün kullan dedi ben o haptan bittikten 2-3 gün sonra test yaptım pozitif çıkmıştı:44::44:

Evet bazi doktorlar veriyoo bebiş olursa besliyo bebişi.Ayni zamanda adet sokturucu olarak veriyolar ne garip demi

vallahi canım ya bende bilemedim nasıl ağrıymış doktor parol alabilirsin dedi ama ben kullanmak istemiyorum geçsin diye bekliyorum sabretmeye çalışıyorum

inşallah 3. ayda geçecek kuzum

canım bi şeffaf akıntı oluyor şimdi o çamaşırını ıslatır ıslakmış gibi hissedersin daha sonrasında yine şeffaf uzayan bi akıntı gelir o akıntıdan sonra yumurtlarsın yada yumurtan çatlamaya başlar bu akıntıların 2 si arka arkaya olur , bende hiç kahverengi akıntı olmaz canım onu bilemedim ben şimdi, ama sen 32. saat ve sonrasında oldu diyorsun ya ilişki bence yumurtan çatlamıştır diye düşünüyorum :26:

Sticky: Akıntı yapışkandır. Parmaklarınızın arasından akıntıyı kontrol ederken yapışkanlığı hissedersiniz.Creamy: Akıntı kıvamlıdır. Losyon formundadır.
Watery: Akıntı su gibi sıvıdır.
Eggwhite: Akıntı rengi şeffaftır. En belirgin özelliği ise akıntıyı işaret ve baş parmaklarınızın arasına aldığınız zaman yumurta akı gibi uzayan bir formda olmasıdır.
Eggwhite akıntıda kafa karıştıran bir diğer ayrıntı da ilişki sırasındaki vajinal ıslaklığın da eggwhite akıntıya çok benzemesi hususudur. Bunun için ilişkiye girmek üzereyken akıntınızı kontrol etmeyin.
İlişki sonrasında da spermlerin bir kısmının vajinadan akması sonucu da akıntı girişi kafa karıştırır. İlişki sonrasında da akıntı kontrolü yapmamalısınız.

Burada yukarıdan aşağıya doğru en doğurgan olan akıntıların tanımı verilmiştir. Akıntıların en doğurgan olanı en aşağıda (eggwhite), en verimsiz olanı (dry) en üstte yazmaktadır.

bak canım ateş ölçme yönteminden aldım

Evet bazi doktorlar veriyoo bebiş olursa besliyo bebişi.Ayni zamanda adet sokturucu olarak veriyolar ne garip demi
evet canım ya çok ilginç bi etkisi de bebişin rahmet tutunmasını sağlamakmış

inşallah canım benim iple çekiyorum önümüzdeki iki haftanın geçmesini

yelizim akıntılarla ilgili bi yazı daha vardı ama iş yerindeki pc de kaldı pazartesi hatırlat göndereyim canım araştırdım ama bulamadım şimdi

Haaa tesekkur ederimmm sosyalimmmm

İnsallah catlamistir canm ben de oyle dusunmek istiyorumm

Aglamayakta neyapak çok kotu oldum yine yaz bugün yine kirmizi tek çizgi o kadar umut belirti hepsi yalan oldu yine onuncu ayida geride birakmisoldum çok kotu hissediyor bu hayal kirikligi her ay daha kotu olup ama yaff offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…