Ağlayakta gözden mi olak???

Oo sizinki daha iyiymiş kız.. Ben zeytinyağını balıkesirden getirtiyordum istanbulda şubesi varmış ordan alıyrym.. Ama sizinki daya iyimiş..katkısız.. Sabunuda iyi gelir cilde ohh mis gibi.. Kız şanslısın :)

Balikesirin zeytini de iyidir zeytinyagi daa fabrika satişi yapiyolarsa dogaldir belkii dogal zeytinyagii pazarlarda satiyolar ya kizz.Sabun da satiliyo heryerde

Balikesirin zeytini de iyidir zeytinyagi daa fabrika satişi yapiyolarsa dogaldir belkii dogal zeytinyagii pazarlarda satiyolar ya kizz.Sabun da satiliyo heryerde

Kız ben güveneyorumda ondan :))
Bursa da da var zeeytin ve yağı ama almak nasip olmadı..

Ne kadar organik yememiz gereken varsa bana uyar alırımda yaparımda

Kız ben güveneyorumda ondan :))
Bursa da da var zeeytin ve yağı ama almak nasip olmadı..

Ne kadar organik yememiz gereken varsa bana uyar alırımda yaparımda

Aynenn anamin evinde yedigimiz hersey organikti zaten sebze gırlaa hepsi bahceden domatesi patlicani kabagi patatesi marulu maydanozu biberi saymakla bitmezz.meyve zatenn bizim orda her bahce portakal mandalina kayisi erik incir limon her bahcede vardirr daha dün gonderdi annem limonn yaa çıtır çıtırr burdakilerle hicc alakasi yokk

Sonrada niye üzülüyorsun derler.. Gelde üzülme.. Ana gibisi var mı ya.. Öle bi yerde bırakılmaz normalde. Şu anda elimde o şansım olsa iki dakka durmaz müstakil bi ev isterim ama nerdeeee

Sonrada niye üzülüyorsun derler.. Gelde üzülme.. Ana gibisi var mı ya.. Öle bi yerde bırakılmaz normalde. Şu anda elimde o şansım olsa iki dakka durmaz müstakil bi ev isterim ama nerdeeee

yelizcin thorin benayım iyi akşamlar nasılsınız

Evet benim yaşadigim ilcede 2 kattan fazla bina yasak :)) ve herkesin iyi kötü bi bahcesi vardir mutlaka
Mutluluk hosgeldin iyi cok sukur sen nasilsin

Pazar ya canım pek kimse olmuyo.. Yeliz demişbaş ben ikinci demir :))

Yarın sabhtan başlar yoğunluk öğlene doğru patlama yaşanır :) bende gelemem Sinir olurum

yarın patlaöa anında bende burdayım inşallah balım:):)))))))canımya şu avatara resim nasıl yükleniyor

Canım ben telden giriyorum o yüzden bakıpta söyleyemiyorumda.. Profil düzenlede olsa gerek.. Biraz karıştırman lazım sanırsam

bende burdayım ama ütü yapıyorummm kıığıızzz

Hoşgeldin kız.. Benimde bi dünya var ama ben oturdum dizi izliyorum :))

Pazar ya canım pek kimse olmuyo.. Yeliz demişbaş ben ikinci demir :))

Yarın sabhtan başlar yoğunluk öğlene doğru patlama yaşanır :) bende gelemem Sinir olurum

Aynen ben dee anca oglen bakiyorumm millet coktann kaynatip sogumaya birakmis oluyoo
Ama o fundosun alacagi olsunn herkes iyi kotu ugruyo bizimki haftasonu hiicc ugradigi yokk

Ben geldimmmm canlar

Aynen ben dee anca oglen bakiyorumm millet coktann kaynatip sogumaya birakmis oluyoo
Ama o fundosun alacagi olsunn herkes iyi kotu ugruyo bizimki haftasonu hiicc ugradigi yokk

Hoş geldin ebiii
Sen hangi şehirdesin ?

Sorma yeliz funda cumartesi çalışıyo yakınıyo kimse uğramıyo diye pazar oldumu kayboluyo :)) oku funda bunları oku :)
Aslında arada uğrardı ama gezmelerde galiba

Ben yattım kızlarr artık yarın ne zaman gelirim Allah bilir.. En kötü mesai bitimi görüşürüz.. Çok kaynatmayın please

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…