Ağlayakta gözden mi olak???

Ayy iyi geceler demeyi unutmuşum canlarrr hepinize tatlı rüyalar

tamam canım bi sorayım onu tanıdık eczacı vardı çok teşekkür ederim
deniycem canım benoşun tavsiyelerini inşallah faydasını görürüm. yok canım bende ilaçtan sonra oluşan kist yok ama normalde kistim var benim polikistik over var bende

Gunaydin sosyalimmm Yaa ben eski gunlerime geri donuyorum galiba geceden beri cikartiorum(

Günaydın Canlarımm
ayşem bu bulantının sebebi hormon değildir çünkü hormonlarımız bu dönemde iyice düşmüş durumda. Beta hcg 33 çıkmıştı benim ikili testte inşallah bi an önce geçer canımm
bugün güzel bi gün hava yağmurlu dışarısı soğuk içerisi sıcakk ohh miss

Gunaydin lizooo,usuttum mu acabaa. Dun ustum biraz inceydi.sabahtan alisverise gittik. Belki orada sifayi kaptim.

Gunaydin lizooo,usuttum mu acabaa. Dun ustum biraz inceydi.sabahtan alisverise gittik. Belki orada sifayi kaptim.

senin çok dikkat etmen lazım ama iki canlısın üşüttün kesin kendini sıcak tut sıcak çorba falan iç iyi gelir canım

burasıda soğudu benim ev normalde güneş alır gündüzleri kombiyi açmayız ama dün kalkar kalkmaz açtım geceye kadar açıktı

Gündüzleri açmıyomusunuz Malatya o kadar sıcak mı yaa Bizimde altımızda üstümüzde bebek var çok yakıyolar evde güney cephe ama düşük ayarda da olsa açıyoruz

Gündüzleri açmıyomusunuz Malatya o kadar sıcak mı yaa Bizimde altımızda üstümüzde bebek var çok yakıyolar evde güney cephe ama düşük ayarda da olsa açıyoruz

havalar iyi gidiyordu ya canım ondan açmıyorduk yoksa bizimde altta üstte bebek var , havalar soğuyunca açtık canım

Aynen ben dee anca oglen bakiyorumm millet coktann kaynatip sogumaya birakmis oluyoo
Ama o fundosun alacagi olsunn herkes iyi kotu ugruyo bizimki haftasonu hiicc ugradigi yokk

fundoşşşşşşşşşşş doktorda değil miiii

ben geldimmmm

napim kızlar zamanla dans ediyommm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…