tamam canım bi sorayım onu tanıdık eczacı vardı çok teşekkür ederimİnşAllah canım senin daha çok ihtiyacın var şu anda.. Bide magnzyum yağı var hamilelrde kullanır diyo ama bilemedim eczanede varmış sanırım netten baktım ben istersen onuda bi sordur o daha iyimiş komşumuz kullanıyormuş..
deniycem canım benoşun tavsiyelerini inşallah faydasını görürüm. yok canım bende ilaçtan sonra oluşan kist yok ama normalde kistim var benim polikistik over var bendeKigiizzz biz zeytini kendimiz topluyozz gidip sıktırıyozz yag oluoo bide sabun yaptiriyoz miss gibii
Sorma yeşillik ve sebze biz de herzmaan kendi bahcemizde yaparizz aah aahh burda cok ariyorumm
Fatmamm dene bakalimm zeytinyaginin iyi gelmedigi bisey yok gerci dogal rafine edilmemis zeytinyagin varsa daha iyii
Bide kizz sen catlatma ignesinden sonraa nekadar agri oldu sende hatirliomusunn??Bide sende kist de mi olmustuu sanki oyle hatirliyorum kiz o sen miydinn :26:
Gunaydin sosyalimmmYaa ben eski gunlerime geri donuyorum galiba geceden beri cikartiorum (
Gunaydin sosyalimmmYaa ben eski gunlerime geri donuyorum galiba geceden beri cikartiorum (
bi şey mi dokundu ayşem yeme düzeninde değişti biraz ondan mı oldu acaba :26:
Günaydın Canlarımm
ayşem bu bulantının sebebi hormon değildir çünkü hormonlarımız bu dönemde iyice düşmüş durumda. Beta hcg 33 çıkmıştı benim ikili testteinşallah bi an önce geçer canımm
bugün güzel bi gün hava yağmurlu dışarısı soğuk içerisi sıcakk ohh miss
Gunaydin lizooo,usuttum mu acabaa. Dun ustum biraz inceydi.sabahtan alisverise gittik. Belki orada sifayi kaptim.
Dunde agir birsey yemedim ama. Neyse ins uzun surmez yine
senin çok dikkat etmen lazım ama iki canlısınüşüttün kesin kendini sıcak tut sıcak çorba falan iç iyi gelir canım
inşallah canım geçer geçer yakında merak etme
Simdi ihlamur ictim.biraz iyi geldi sanki. Dun dus alip ciktim birde
Sagol sosyalimmm. Burada kar basladiii. Havaa buzz
burasıda soğudu benim ev normalde güneş alır gündüzleri kombiyi açmayız ama dün kalkar kalkmaz açtım geceye kadar açıktı
Gündüzleri açmıyomusunuzMalatya o kadar sıcak mı yaa Bizimde altımızda üstümüzde bebek var çok yakıyolar evde güney cephe ama düşük ayarda da olsa açıyoruz
Aynen ben dee anca oglen bakiyorumm millet coktann kaynatip sogumaya birakmis oluyoo
Ama o fundosun alacagi olsunn herkes iyi kotu ugruyo bizimki haftasonu hiicc ugradigi yokk
Hoş geldin ebiii
Sen hangi şehirdesin ?
Sorma yeliz funda cumartesi çalışıyo yakınıyo kimse uğramıyo diye pazar oldumu kayboluyo :)) oku funda bunları oku :)
Aslında arada uğrardı ama gezmelerde galiba
fundoşşşşşşşşşşş doktorda değil miiii
ben geldimmmm
napim kızlar zamanla dans ediyommm
hayırlı sabahlar arkadaşlar nasılsınız
kız sen nerdesin
sağol canım sanada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?