Ağlayakta gözden mi olak???

kız sen nerdesin

sağol canım sanada

doktora gittim geldim canım, dr. geçen hafta yoktu yaaa tatile gitmiş kocasıyla ayyy nasıl pozitif nasıl tatlıydıııı işte moral stressizşik ne önemli değilmiiiii
o soğuk kadın gitmiş canım diye konuşan pozitif konuşan tatlımı tatlı doktorum gelmişşşşşş
ha bide geçen hafta için kızdı telefonum hep açıktır nerde olursam olayaım ara çekinme dediiii

şeyyyyy rahim filmi yattıdaaa keşke arasaydın onun için dedi
sebebideee
çekelim diyince şey ama kem kümm ilişkiyemi girdinizzzzz dediiii
evet dedim o zaman geçti bu ay adet olursan 8. günü çekicez

bu arada en önemlisiiiii 2 günlük adetim için normal sorun yok dedi muayene oldumm
herşey mükemmel çok sağlıklısın
bikaç tane yumurtam olmuş çokta kaliteli dedi bi farklı aletle baktı kist filan hiçbişey yok
haa dediki çok az bi ilaca bile öle bi karşılık veriyoki vücudun çok güzelll bu
senin hiçbisorunun yok bak hamile kalcaksın tedavisiz
normalde filmi çekseydik iyi olurdu ama geçti artık korunman lazımdı dedi hamile kalabilirsin çünkü
filmle herşey çıkar dedi bu seferde olmazsa

bide haftada 2 ilişki dedi
ayrıca jeli sordum kullanma dedi

canım ya doktorumla telefonla görüştüm farlutal kullanmamı söyledi adetimin 2.günü yanına gitmemi söyledi

tamam canım gidersen sebebinide öğrenmiş olursun farlutalda hemen adetini getirmez bi kaç gün beklemek zorundasın

bi sorun çıkmadığına sevindim kuzu ama keşke şu rahim filmi çekilseydi , kız biz gün aşırı hergün ilişki diyoruz ya benim doktorumda hafta 2 en fazla 3 ilişki olsun demişti :26:

sosyalim 6 gün kullanacam sonra 2 gün felan gececek desene neyse hayırlısı olsun

fundacım senin adına çok sevindim hakkında hayırlısı ne ise onu nasip etsin rabbim

Gunaydin sosyalimm
Gunaydin sosyalimmm Yaa ben eski gunlerime geri donuyorum galiba geceden beri cikartiorum(
Cnm gunaydin gecmis olsun dikkat et kendine kuzum yaa

Lizim gunaydinn nasilsin cnm

sosyalim 6 gün kullanacam sonra 2 gün felan gececek desene neyse hayırlısı olsun

fundacım senin adına çok sevindim hakkında hayırlısı ne ise onu nasip etsin rabbim

hiç üzülme canım bekle güzel adetini ol sonra doktora git , bi sorun yok sende hemen kendini üzüp yıpratma

hayırlısı canım bende denemek istiyorum bu ay böle yaa çünkü etkisi oluyomuş yaa ilacın dün uyuyamadım kasık ağrısından ve değerlendirelim dedik ki baktık yumurtalar gelişmiş tutabilir dedi oyüzden filmi erteledik bir daha adet olursan sakın ilişkiye girmeyin 8. günü hemen çekicez dedi birde filmden sonra 2 ay tedavi vermicem dedi ozamanda kalma şansın yüksek dedi

çok umutluyummm

klomenide 3 defa kullanırım ben şimdi bir defa kullandık 2 defa yaparız sonra aşılaması tüpü var ama bunlara gerek kalmayacak bak gör dedi

mutluluk sağol canım amin hepimiz için
senin sorun ne anlayamadım ben:44:

Ayşem nerde yaaaa
yinemi başladı kabuslarrrr inşallah tez zamanda geçer birdaha hiç dönmezzzzz

Cok sukur bisey cikmamis sevindim kuzum dr unda iyiyms artik icin rahat olur cnm ..
Guzel bir ay olsun cnm

Cok sukur bisey cikmamis sevindim kuzum dr unda iyiyms artik icin rahat olur cnm ..
Guzel bir ay olsun cnm

canımmm daha adet olmadınmııııııııı kız bir test yapsana zaten test bozuktuuuu ayyy nasıl duruyosun kuzum yaaaa
öle valla twiniim ama film yine ertelendi benim yüzümden neyse sağlık olsun belkide vesile filme gerek yoktu belki hamişim bu ayyy bendeee
kızz test yappp halay çekelimmm

canım önerdiğin filmi ( oniki yıllık esaret ) izledik ayyyy çoook güzeldi yalnızzz filmin sonundaki bombayı söleseydinnnnn sölediğin gün izlerdim kızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…