ayy canımm çok heyecanlandım.gebelik testimi yaptın sen.kaç gün geçmişti tatlım.inşallahhhhhhhh güzel bir haber verirsin bana yaaa
canımm ben değilim, daha belli değil ortada bişey yok daha
senin bitti mi reglin, inşallah kısa zamanda gelir miniklerimiiz
şimdi reglinin 15. günündesin değil mi tatlıım :) umarım gelip yerleşir bıdığın
kaç günde bir regl oluyorsun , bat ne zaman ? :))
Evet pazar günü uğurladım bdaha gelmeyin diyeovu testim gelmedi bi türlü ctesi günü allahın izniyle soğan suyunada başlıyorum ve de zayıflamaya uğraşıyorum 2ayda vermem gerekiyor dr. Öyle dedi inşallah veririm:26:
canım ya fotonu gördüm var bişeyler tatlım ya.öyle gördüm öylede hissettim. ben defalarca test yapmıştım biliyorsun.her defasındada testleri bi kaç saat atmadım ama sonuç hiç değişmedi.aldığım testlerde 3-5 liralık ucuz testler. teyze oluyoruz inşallahhhh.bugün çabucak geçsin yarın olsun bir an önce.
evet tatlım 15.günündeyim. 27 günde oluyorum bat 2 aralık.dün çalışmak lazımdı dimi :))
cadıı kıııztatile gönderdin yani, inşallah ezocann 9 ay uğramazlar :)) soğan suyun hayırlı olsun , zayıflamada da iyi diyorlar umarım istediğin sonucu alırsın
ben bir kere denedim ama yok içemediimbebiş gelmezse başlamayı düşünüyorum
inşallah tatlımm ama hiç içimde varmış gibi bir his yok :)
test bozukta olabilir ve çoğu kişi 2-3 saat sonra çıkan sonuca itibar etmeyin diyor
bence de bugün çabuk geçsin, herşey yarın belli olacak
cadıı kıııztatile gönderdin yani, inşallah ezocann 9 ay uğramazlar :)) soğan suyun hayırlı olsun , zayıflamada da iyi diyorlar umarım istediğin sonucu alırsın
ben bir kere denedim ama yok içemediimbebiş gelmezse başlamayı düşünüyorum
yarın kandanmı test yapacaksın.canım bide akşam yapmışsın.bari bu sabah ilk idrarınla yapsaydın.daha belirgin olurdu herşey düne göre.yarın koşa koşa gelip müjdeyi vereceksin inş.canımmm
Canım inanamiyorum ben hala ya kan sonucunu alayim ozman hayal gelmeyecek bana..inşallah rabbim sizede nasip etsin bu ay hep beraber bebiş bekleyelimcanımm , gözün aydınnAllah nazarlardan saklasın darısı başımıza inşallah :)
:66 :
Bende tiksiniyorum ama mecbuuur yapacak bişey yok minik gelmesi için bu ay böyle oyalanacak şeyler bulduk bakalım strestende uzak olurum belki ev uçuyor ben burdan çıkamıyorum hay allah
seddd yaa noluyo bana da anlat
kız tatlı şeeyygit yap temizliğini , benimde bitirmem gereken işler var, yarısını geçen gün yaptım yarısını bugün mutlaka yapmam lazım :))
Eki Görüntüle 866554 işte ekleyebildim kızlar bu iki saat sonra ki hali
Kıııızzzzzzzzzzz hamilesiiiiiinnnnnnnnnnnnnn benimkinin aynısııııııııııııııııı ayy çok sevindim yaaaa oleeey yanıma yoldaşlar geliyoooolizimm sayfa 143 te sende baksana ben bir gidip geleyim görüşürüz cano
ooo hemde nasıl dua ediyorum varya az kaldı heycanlı bekleyiş ilk olarak buraya yazıyosun canımLizim cesareti senden aldım birazda oyle gittim tahlile sende ayni şeyleri yaşadın diye..hepiniz umut oldunuz bana dua et bak saat 11i zor bekliyorum hamilenin duası kabul olur
Canım benimde böyleydi dun sabah yaptigimda ben hamileysem sende hamilesin gelsinbebişler
Kıııızzzzzzzzzzz hamilesiiiiiinnnnnnnnnnnnnn benimkinin aynısııııııııııııııııı ayy çok sevindim yaaaa oleeey yanıma yoldaşlar geliyoooo
ooo hemde nasıl dua ediyorum varya az kaldı heycanlı bekleyiş ilk olarak buraya yazıyosun canım
yok canlarım şimdi test gidip aldım , yaptım hiç bir şey yok... negatif...biliyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?