canımmm daha adet olmadınmııııııııı kız bir test yapsana zaten test bozuktuuuu ayyy nasıl duruyosun kuzum yaaaa
öle valla twiniim ama film yine ertelendi benim yüzümden neyse sağlık olsun belkide vesile filme gerek yoktu belki hamişim bu ayyy bendeee
kızz test yappp halay çekelimmm
hayırlısı canım bende denemek istiyorum bu ay böle yaa çünkü etkisi oluyomuş yaa ilacın dün uyuyamadım kasık ağrısından ve değerlendirelim dedik ki baktık yumurtalar gelişmiş tutabilir dedi oyüzden filmi erteledik bir daha adet olursan sakın ilişkiye girmeyin 8. günü hemen çekicez dedi birde filmden sonra 2 ay tedavi vermicem dedi ozamanda kalma şansın yüksek dedi
çok umutluyummm
klomenide 3 defa kullanırım ben şimdi bir defa kullandık 2 defa yaparız sonra aşılaması tüpü var ama bunlara gerek kalmayacak bak gör dedi
mutluluk sağol canım amin hepimiz için
senin sorun ne anlayamadım ben:44:
ben evi temizlemeye kalkıyom kuzulararada bi bakarım çokkkkk fazlaaa kaynatmayıınnnnn
inşallah cano hiç aşılamaya falan gerek kalmadan gelecek bebişin
haydi selametle kolay gelsinnn
twinnn sen daha test yapmadın mı
canım önerdiğin filmi ( oniki yıllık esaret ) izledik ayyyy çoook güzeldi yalnızzz filmin sonundaki bombayı söleseydinnnnn sölediğin gün izlerdim kızzz
Yok cnmm yapmadimmm
Kuzum gelmedi
Belki bi 2 gun gecikme olmustr diye bekliyorum hamileymisim gibi de hissetmiyorum of
Kuzum yarin evlilik yildonumumuz belki gelmezse yarin yaparim
Cnm belki bu ay gelir bebis filme gerek kalmaz cnm
Funddoss sed nasil ogrenmisti hamisligini
daha ne kadar beklemeyi düşünüyorsun :26:
ayyy inşallah yarın evlilik yıldönümünüzde kocana süpriz yaparsın bir test yapsan aslında şlimdi yarında kanda bakardın ne bilim çift çıksa inşallah canımmmm çok isterim bunu
inşallah canım film geriyo beniii
canım seldoş test yaptı silik bi beyaz çizgi çıktı sonra yaptı bişey çıkmadı ama o hissetmiştiki heralde sıksık test yaptı diye hatırlıyorum , kan verdi çıkmadı ama sonra adeti gecikince ve idrarda yine çıkınca kanda baktırdı o zaman öğrendi öle hatırlıyom
bence bekleme bir test al nasılsa evdesin rahatsın yaparsın dimi
Yarina kadar kuzum ama sosyalll bisi hissetmiyorumm kii
Braddddddddd
Kizlarr ben cikayim kocis evde kahvaltı hazirliyayim optmm gelirim yinee
ne hissetmeyi bekliyorsun kuzu :44:
kız ben ilk önce inanamadım uykuluydum görünce gözlerim açıldı
haydi afiyet olsun
ayy bizde omu omu diyip durduk birbirimizeimzasını attı ama özgürlükten yana kurtardı yaaa ne yaşlanmış kızzzz
ayy bizde omu omu diyip durduk birbirimizeimzasını attı ama özgürlükten yana kurtardı yaaa ne yaşlanmış kızzzz
kızı kırbaçlama sahnesi nasıldı ayy çok ağladım fundoş yaa
Nasılsınız? Benim hiç keyfim yok... Size bişi sorucam ola ki ben Mart sonu İstanbula gidersem hani Rabbim nasip eder o zaman bebiş olur (Ki bu tatsızlıkla bebiş de yapılmaz ya) 6-7 haftalık felan oluyor acaba uçağa binmem zararlı olur mu? Bi de sırt çantası kadar ya da ufak valiz taşımam ne kadar doğru olur? :S
ben çok kötü oldum ilerlet buraları dedim eşime bana vuruyolar sanki kusacaktımmmm vücudum uyuştu
ne hale gelmişti sırtı düşün bunlar gerçek bu zalimlikleri yapmışlarrr
kavuşma sahnesindede çok ağladımmm
keyfin neden yok kuzu, bu arada uçak ve çanta bir şey yapmaz biliyorum daha çok yeni çünkü:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?