Ağlayakta gözden mi olak???

Kuzum gelmedi
Belki bi 2 gun gecikme olmustr diye bekliyorum hamileymisim gibi de hissetmiyorum of
Kuzum yarin evlilik yildonumumuz belki gelmezse yarin yaparim

Cnm belki bu ay gelir bebis filme gerek kalmaz cnm

Funddoss sed nasil ogrenmisti hamisligini

inşallah cano hiç aşılamaya falan gerek kalmadan gelecek bebişin

ben evi temizlemeye kalkıyom kuzular arada bi bakarım çokkkkk fazlaaa kaynatmayıınnnnn

haydi selametle kolay gelsinnn

twinnn sen daha test yapmadın mı

ayyy inşallah yarın evlilik yıldönümünüzde kocana süpriz yaparsın bir test yapsan aslında şlimdi yarında kanda bakardın ne bilim çift çıksa inşallah canımmmm çok isterim bunu

inşallah canım film geriyo beniii

canım seldoş test yaptı silik bi beyaz çizgi çıktı sonra yaptı bişey çıkmadı ama o hissetmiştiki heralde sıksık test yaptı diye hatırlıyorum , kan verdi çıkmadı ama sonra adeti gecikince ve idrarda yine çıkınca kanda baktırdı o zaman öğrendi öle hatırlıyom

bence bekleme bir test al nasılsa evdesin rahatsın yaparsın dimi

Anladim cnmm bende bir belirti olsa yapicm ama yokk
Fundoss rahat yapabilrm evdeyim
Ay bilemedim kararszz ben

Kizlarr ben cikayim kocis evde kahvaltı hazirliyayim optmm gelirim yinee

ne hissetmeyi bekliyorsun kuzu :44:

kız ben ilk önce inanamadım uykuluydum görünce gözlerim açıldı

haydi afiyet olsun

ayy bizde omu omu diyip durduk birbirimize imzasını attı ama özgürlükten yana kurtardı yaaa ne yaşlanmış kızzzz

Nasılsınız? Benim hiç keyfim yok... Size bişi sorucam ola ki ben Mart sonu İstanbula gidersem hani Rabbim nasip eder o zaman bebiş olur (Ki bu tatsızlıkla bebiş de yapılmaz ya) 6-7 haftalık felan oluyor acaba uçağa binmem zararlı olur mu? Bi de sırt çantası kadar ya da ufak valiz taşımam ne kadar doğru olur? :S

kızı kırbaçlama sahnesi nasıldı ayy çok ağladım fundoş yaa

ben çok kötü oldum ilerlet buraları dedim eşime bana vuruyolar sanki kusacaktımmmm vücudum uyuştu
ne hale gelmişti sırtı düşün bunlar gerçek bu zalimlikleri yapmışlarrr
kavuşma sahnesindede çok ağladımmm

keyfin neden yok kuzu, bu arada uçak ve çanta bir şey yapmaz biliyorum daha çok yeni çünkü:26:

bende çok etkilendim valla iyi ki söylemişim sizlerede güzel bi film izledik bugünde açlık oyunları 2 yi izleyeceğiz bi de ayşemin filmi vardı kaptan phılps onada zaman kalırsa bakarız

Yine ben. Tel elimde uyumusum:)
Hosgeldin fundoss.masallah kist mist yokmus. Yeni yumda gelmis. Hadi insallah filme gerek kalmazz. Subat ayinda butun kizlar patlama yapar insallah.Aminnnn
Siz bu ayda duzenli yapin. Zaten senin yum erken catliyorr. Bugunleri iyi degerlendirin.jelde kullanma. Bak gecen bi arkadasimla konustum. Oda bebek icin baya ugrasmis. Sey dedi. Calismadan sonra bacaklarimi havaya dikiyordum.hic kipirdamiyordum 15 dk. Arasinada bezle yada havlu kagit koyuyormus iyice bastirarak. O ay hamile kalmis. Sende dene bakalim. En sonda hangi kasigi agriyorsa onun ustunde 1 saat yatiyormus.

keyfin neden yok kuzu, bu arada uçak ve çanta bir şey yapmaz biliyorum daha çok yeni çünkü:26:

Ya işte hala o günkü şeyler.. Bugün artık dedim geliyorsan gel gelmiyorsan ben biletimi alıyorum dedim akşam kounşuruz dedi yine deli ediyor beni off .. Bilmiyorum ya valiz çok ağır olmaz ama sonuçta valiz yani çekiniyorum ne bilim aman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…