Ağlayakta gözden mi olak???

Cnm merhaba hosgeldin..
Benim duydugum ilk 3 ay ufakta olsa riski var. Ama sen yine bilen kisilere sor tam emin ol cnm.

canım sen kendin git boşver eşini kafanı dağıtmış olursun , düşeceği varsa her türlü düşer örnek iil gebeliklerimiz Ya Allah deyip çıkarsın yola

12 yillik esareti esime soyledim. Aksam bakarim dedi. Bende simdi fragmanina baktim. Brad i gordumm

canım sen kendin git boşver eşini kafanı dağıtmış olursun , düşeceği varsa her türlü düşer örnek iil gebeliklerimiz Ya Allah deyip çıkarsın yola

Ben de öyle düşünüyorum napim artık...

Cnm merhaba hosgeldin..
Benim duydugum ilk 3 ay ufakta olsa riski var. Ama sen yine bilen kisilere sor tam emin ol cnm.

Biliyorum riskli olduğunu ama iyice bunalttı bu kocam beni ne olacaksa olsun

bende çok etkilendim valla iyi ki söylemişim sizlerede güzel bi film izledik bugünde açlık oyunları 2 yi izleyeceğiz bi de ayşemin filmi vardı kaptan phılps onada zaman kalırsa bakarız

perican görümcem yeni öğrenmişti hamile olduğunu 1,5 aylık filandı ingiltereye uçtu düşün 5 saat havada
ve geçen hafta döndü 3 aylıktı hemde aktarma istanbula 4 saat sonra izmire bindi burdan hiçbişeyde olmadı rahat ol canımmmm
haa bu arada o sanırsın alıişverie gidiyoo öle bi bavulları varkiiii onlarla gelip gitti rahat ol

evet canım philipsde güzeldi açlık oyunlarımı hımm izlemediysek bende sölimmm ben ismen pek hatırlayamıyom filmi görünce hatırlıyom

tel elde uyumuşmusunnnn ayy ne tatlııııı

he kızzz bi alet açtı sıfır paketten böle plastik makas gibiiii onu soktu canım yandı onla naptıysaaaa aldı baktı aa süper dediiii attı çöpe
sonra yine normal çubukla :18: yaa dedi kistik parçalar sandım 2 gün adetim diyince ama harika dedi hiçbişey yok baksana yumurtalarınaa yine maşallah dedi

dedimki dün akşam sağ kasık ağrısından uyuyamadım yok öle aman çatladı şu bu düşünme öle anlasak hemen ne olduğunu herşey çok kolay bizede gerek yok aletlere de dedi sen takılma onlara dedi
jel kullanma kasma kedini günlerin kıymetli ne diye spermleri öldürelim dediiii

benim zaten kağıt havlu yanımda kızzzzzzz hemen koyuyommmm ama havaya dikemiyorummm üşüyommm açık oluyo yanlarım bende dün gece öle yaptımmm sağ ağrıyodu oraya yatttımmm
bu aradadaha çoook var çatlamasına dedi:26:

Ay canım sağol.. Ben yine tabi ki dikkat ederim de (Tabi bu ay olursa bebiş) Öyle çok aşırı ağır olmaz da sonuçta ağırlık hani o yüzden.. İnşallah nasip olsun da.. Valla çok bulandım gelmezse de gelmesin gidicem ben

Yine ben ugurladm benimkini geldim...
Bi yarim saate ezcane giderim kizlar yine aklima girdinz
Aysemmm test yapicam ama hamislikle ilgili bi belirti yok ne yapiyim sence

Yine ben ugurladm benimkini geldim...
Bi yarim saate ezcane giderim kizlar yine aklima girdinz
Aysemmm test yapicam ama hamislikle ilgili bi belirti yok ne yapiyim sence

Gecikme sosyalimmmmm

perim çalışıyodun sen değilmi iznemi çıkacaksın gel tabi buraya değişiklik olur benimde elazığdan kuzenim geldi lisede okuyor bileti ctesiydi çarşambaya çekmiş sıkılmış istanbul boğuyomuş çok kalabalıkmış

twinnn heyecanla bekliyommmm kuzummmmm

Kuzum bnde heyecan yaptim simdi cay fln ictim cikar mi yinede

Evet canım ya izin alıcam ben de burdan boğuldum çok özledim istanbul'u ananemi herşeyi.. İnşallah Rabbim nasip ederse geleceğim..

Evet canım ya izin alıcam ben de burdan boğuldum çok özledim istanbul'u ananemi herşeyi.. İnşallah Rabbim nasip ederse geleceğim..

iyi olur canım benim dr. da öle soğuk biriydiki tatile gitmiş kadın nasıl değişmiş anlatamam
yüzü sürekli gülüyor tatlı dilli olmuş çok soğuk normalde meğer strestenmişşş

inşallah gelirsin iyi olur

O kadar yani :) Gelicem Canım Allah'tan bi mani olmadıkça mart sonu ordayım 8-9 gün de olsa gelicem..

Merhaba kızlar iyisinizdir inşallah :))

fundoşum ne yaptın dr. geriye dönük bakamadım

Fundosum cok sevindim bi sorun olmamasina bakk kist falan da yokmusss ohh
Amaa film niye olmuyo anlamadim hamile kalma ihtimalin var diye mii

selaaammm herkeseee

kız funda senin adına çok sevindim bak o kadar stres yaptın sonucu gördün demek ki neymiş strese gerek yokmuş...
rahim filmi çektirmemende de vardır bi hayır bakarsın bebişin bu ay gelecek İnşAllah...

en çokta jele üzüldüm ama kullanma demiş ya ( napak he ayşem kullandı kaldı başımızda örneğimiz vr

twinim yarın sabah yap bence gerçi çıkarsa da her türlü çıkar ama sabah uygun diyorlar ya aklını karıştırmak istemem.. İnşAllah gelmiştir kız. birimiz bi başı çekeydi devamı gelecek de bi çekemedik gitti ha

pericim hiç üzülme canım..gelmiyorsa gelmesin bırak gel sen.. bi dokotora sor tabi uygun olur mu diye ama bence de olur gibi geliyor
uçak niye zararlı ben halaa anlayamıyorum içerde bebişin de mi kulakları şey oluyor

Merhaba kızlar iyisinizdir inşallah :))

fundoşum ne yaptın dr. geriye dönük bakamadım

Fundosum cok sevindim bi sorun olmamasina bakk kist falan da yokmusss ohh
Amaa film niye olmuyo anlamadim hamile kalma ihtimalin var diye mii

anacım bi açamadım sayfayı dikildiler geneeee

sedommm çok iyiyimmmm çok iyi geçtiii doktor görüşmemmm

evet yelizimmmm ilişki sordu oldu dedimmm e baktı yumurtalarda iyi

benayım bende öle diyommm filme gerek olmayacak belkideee jeli kullanmam napim doktor ne derse onu yapcammm çok güveniyomm

çok soğukkk bu ne yaaaa hava iğrenççç

yalnız kızlar acaip ıslaklık var bendee erkenmi yumurtluyom ne dr. daha çok var dedi amaaa
bide sordum çoktu yum. niye olmadı çatlamadımı kesşn çatladıııı dedi ağrı sızı unut boşver onla ilgisiyok dedi onlara takılma dediii
bi plastik aletle iyice baktı makineden değil direk kendisi doğum yapar gibii çok iyi kist yok dedi :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…