Merhaba, insallah bebek sahibi olursunuz hatunlar
buarada gozlerim ela ama fotolarda pek belli olmaz. ajan ruhlu sedo ayrintilari kacirmaz tabi
yine obez funda çok acıktııııııııııı gözümün önünden neler geçiyo neler bir bilsenizzzzzzzzz
hadi yemek önerisiiiii
zeytinyaglı pırasa
Ben geldimm temizlik bitti daha yeni..
Öldüm yorgunluktn
Napiosunz kizlarr
Ya kocis aradi kendini cok yorma dio 2 gun gecti ya kiyamam ya
aslında süper olurrr bol limonluuu ımmm canım çekti kızzzzz
Kuzumm evett canim benim nasil umutlaniyo off offhemen umutlanıyo dimiiiiii ayyy inşallahhhh twinimmm yarın yıldömnümünüzde ona dünyanın en güzel hediyesini verirsinnnn
kestirsem diyorum sırf o korku yüzünden çile çekiyorum :78:valla heee en rahatı ama öğrencilerle olan halinde çok rahattı dimi
benimde bi ara omuzlardaydı ohh misss eşimi kandırırsam yaptırcam ama uzun seviyooo
sedoo sen şimdi bebiş doğana kadar kestirmicenmi yanii yada ben hamiş olsam :44:
evettttt bende öle düşünüyorum yazdıklarından belli nasıl güzel olduğu değilmi gönlünün güzelliği ayrııı
merhaba canım , kızlar adına inşallahMerhaba, insallah bebek sahibi olursunuz hatunlar
canlarimm cok sagolunn. sizin kalbiniz guzel,o yuzden boyle goruyorsunuzz
kestirme sacini sedooo,bende kestirmeyecemm. uzasinnn gitsin bosverrr
elaa çok severim o rengi , kaçmaz canom :82:buarada gozlerim ela ama fotolarda pek belli olmaz. ajan ruhlu sedo ayrintilari kacirmaz tabi
özelden yazarsan ekleyelim seni de canımkuzular yaaa bende merak ediyom sizleri
yine obez funda çok acıktııııııııııı gözümün önünden neler geçiyo neler bir bilsenizzzzzzzzz
hadi yemek önerisiiiii
ayyyy fundammm bogazımdanda hiç geçmedi zaten
buarada gozlerim ela ama fotolarda pek belli olmaz. ajan ruhlu sedo ayrintilari kacirmaz tabi
he kızzz ben hiç anlamam o konulardaaan benim kocişiminki bariz gerçide bide giydiği kıyafete göre mavi giyince mavi oluyo yeşil giyince yeşil
benim kocişimde hep bana benzesin istiyo bebeğin burnu özellikle diyo
notmalde kara kaş kara göz severim derdim amaa renkli gözlü kocam var
Ben geldimm temizlik bitti daha yeni..
Öldüm yorgunluktn
Napiosunz kizlarr
Ya kocis aradi kendini cok yorma dio 2 gun gecti ya kiyamam ya
yaptınmıııı ye kızzz yerimede yeeeama iyi fikir verdin haa günlerdir yağlı şeyler yiyoz
çok iyi olcakkkkk eve gidip hemen yapcammmm
ayyyyy ümitleniyoruz eşlermizde aynı şekilde allahım hayırlısıyla güzelll güzelll haberler olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?