Aysemmm hicc sormaa kardesim de iciyoduu doktor gunde 5 e kadar izin vermis tamamen birakmanin stresi daha cok zarar verir azaltmaya bak demiss ama bizimki iki gune 1 tane iciyo arada ama aramiyo da
Ben yapabilir miyim bilmiyorum cunku inanilmaz pis bi zaafim varr düşün gece çis yapmaya kalktigimda bile bi icip oyle yataga gidiyorumm
Fundosumm gercekten oyle mi ya bi seneden sonra durulur muyuz ayy hadi insallahhh
Esim benim kadar icmiyo hatta aksamlari evde nerdeyse hic icmezz ben hayvan gibiyim hayatim sanki buna baglii utaniyorum kendimden
Sedoo beni de ekle kizz fundostan bull
sağol canım, sende öyle çok tatlısın gören gözlerinin güzelliğidir
bende özelden göndermeye çalıştım ama hata veriyor ,olmadı...baktıysan siliyorum ayşem
yakından olan saçı bantlı olan değilmi bende bayılıyorum o resmeee güzelliğeee
kız koyyy görim anladım ben ne demek istedini merak ediyom ölede
Aysemmm hicc sormaa kardesim de iciyoduu doktor gunde 5 e kadar izin vermis tamamen birakmanin stresi daha cok zarar verir azaltmaya bak demiss ama bizimki iki gune 1 tane iciyo arada ama aramiyo da
Ben yapabilir miyim bilmiyorum cunku inanilmaz pis bi zaafim varr düşün gece çis yapmaya kalktigimda bile bi icip oyle yataga gidiyorumm
Fundosumm gercekten oyle mi ya bi seneden sonra durulur muyuz ayy hadi insallahhh
Esim benim kadar icmiyo hatta aksamlari evde nerdeyse hic icmezz ben hayvan gibiyim hayatim sanki buna baglii utaniyorum kendimden
fundoşum tanışmanı unutmadım, ama şehir olarak unutmuşumm , abayı iyikide yakmış yakışıyorsunuzoyyy maşallaaaahhhhhh
ya keşke bu tarafta olsan doktorlar süperrrr bizim hastanedeki
canommmmm ben kocamla o turda tanıştım ya işteeee
amasra safranbolu kastamonu zonguldak turuydu hani bahsetmiştimmm
orda abayı yakmıştı bana
ama vesile olan orada bir yörük köyündeki tabloAllahıma binlerce şükür o günü yaşattı bana ve tanıştım
evet sedommm insanın hoşuna gidiyo
Yaa ben ilk gittigimde tam 7 haftalik dedi.adetimle ayni gidiyodu. Sonra daha fazla soyledi. En son gittigimde 5,2 cm di galiba. Tam 12 haftalik dedi.ilk 3 ayda farkliliklar oluyormus. O yuzden seninki farkli cikiyor. Ikili test daha detayli oldugu icin tam ogrenirsin cnm.
Merak ediorum fundoss. Sen arada ins. Da koy. Oradan takip edeyim barii.
Yelomm amma sert yapmissin.helal olsun.gururumuzsunn
yaa fundooşş yine kopardın beniii , sen çok alem bişeysinnben sanki sabah kalkınca wc de geçen sürede olan spermlerin hepsi gitti gibi düşünüyomm napıp edim kendimi çok rahatlatmam lazım yada 1 hafta yapmıycammm
suda içmimde çok çiş yapmim diyom
sogal sedomm. sil cnm.
kiz maillere atayim. fundosunkini biliorum.sed sende mailini atsana ozelden.yelo sende gormek istersen at yavrumm
canımmmmm ne kadar hoşsunnnnnnn bayıldımmmmmm
her halin ayrı alımlı
canim benimmyaa asil fotolarim laptopda .simdi telde olanlari attim.
sedoo sanada twitterdan atmaya calisacamn
fundoşum tanışmanı unutmadım, ama şehir olarak unutmuşumm , abayı iyikide yakmış yakışıyorsunuzve bebişinin gözleri renkli de olabilir ne güzeell
evet ayşem öyle diyorlar , sabırsızlıkla c.tesi gününü bekliyorum,
yaa fundooşş yine kopardın beniii , sen çok alem bişeysinnhe su içme ,sende susuz ayşe gibi alıştır kendini , sidikli olmak iyidir yap sen rahat rahat bişey olmaz merak etme
birazdan bakıp eklerim
ayyy evetttt sedommmm olabilirrrr insan en çokta kime benzicek nasıl bişey olcak diyor değilmiiiiiii
tamam tecrübe konuşuyorrrr sen öle diyosan salarım gitsinnnnn
ayşemmmmm heryerde farklı renkkkne güzelsinnn en çok öğrencilerle olan imajını beğendimmmm
kız fotolarınızda kocişinle artistler gibi haaaa
canim benimmyaa asil fotolarim laptopda .simdi telde olanlari attim.
sedoo sanada twitterdan atmaya calisacamn
attınmı kızzzzzzzz ayşemmm
yelizim sölemiştim öncedendeeee benim kocişte çok olmamak kaydı ile içerdiiii kurban bayramından bugüne ağzına sürmüyo bebiş için utanırsın diye söledimmm
ama evde içilmesi iğrençççç yaa helede kışın soğukta yarattığı kokuu ıığğğ
bide o dumanı çekip o saç vücutla yatağa girmekkk bugün bırakıyosunnnnnnnnnnnnnn
evet okul doneminde saclarim daha iyi olmustuu.saclarimla cok ugrasirdimmsimdi cok rahatimm
canımm geldiii... duru bir güzelliğin var zaten yazılarına da yansıyor maşallahgözlerin renkli sanırım , çok tatlısınn
ayyy evetttt sedommmm olabilirrrr insan en çokta kime benzicek nasıl bişey olcak diyor değilmiiiiiii
tamam tecrübe konuşuyorrrr sen öle diyosan salarım gitsinnnnn
ayşemmmmm heryerde farklı renkkkne güzelsinnn en çok öğrencilerle olan imajını beğendimmmm
kız fotolarınızda kocişinle artistler gibi haaaa
evet canımm , sağlıklı olsun da , babasının taraf. benzemesin de
bende o resmi sevdim ama en güzeli kocişiyle sarı halii , kısa ve kıvrık çook tatlı
valla heee en rahatı ama öğrencilerle olan halinde çok rahattı dimi
benimde bi ara omuzlardaydı ohh misss eşimi kandırırsam yaptırcam ama uzun seviyooo
sedoo sen şimdi bebiş doğana kadar kestirmicenmi yanii yada ben hamiş olsam :44:
evettttt bende öle düşünüyorum yazdıklarından belli nasıl güzel olduğu değilmi gönlünün güzelliği ayrııı
canımm geldiii... duru bir güzelliğin var zaten yazılarına da yansıyor maşallahgözlerin renkli sanırım , çok tatlısınn
evet canımm , sağlıklı olsun da , babasının taraf. benzemesin de
bende o resmi sevdim ama en güzeli kocişiyle sarı halii , kısa ve kıvrık çook tatlı
Mail geldi supersinnnn kizzzzz ayy hepiniz ayri bi guzelsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?