Ağlayakta gözden mi olak???

nikotin bandi filan var.onlari dene bi istersen cnm. belki faydasini gorursun.
yaa ben sigaradan nefret ediyorum. kiz tahammulum yok.benimkide az icer ama yinede o bile cok agir gelio bana.

sağol canım, sende öyle çok tatlısın gören gözlerinin güzelliğidir

bende özelden göndermeye çalıştım ama hata veriyor ,olmadı...baktıysan siliyorum ayşem

yakından olan saçı bantlı olan değilmi bende bayılıyorum o resmeee güzelliğeee

kız koyyy görim anladım ben ne demek istedini merak ediyom ölede

sogal sedomm. sil cnm.
kiz maillere atayim. fundosunkini biliorum.sed sende mailini atsana ozelden.yelo sende gormek istersen at yavrumm

hamile olan kardşinmi hala iç.iyooooooooooo
vışşşş

nee yatağa geri içipmi dönüyonnn seni koynuna alan kocanda içiyomu acabaa

kesinlikle öle yelizimmm ilk yıl kavga yılı herşey batar sonra ise tamamen sahiplenme görmeme olayları filan anlayış

hah sorumun cevaınıda vermişsinnnn eşine ayak uydur lütfennn sigara içip yatağa giren kadını istemezler bakkkk

attınmı kızzzzzzzz ayşemmm

yelizim sölemiştim öncedendeeee benim kocişte çok olmamak kaydı ile içerdiiii kurban bayramından bugüne ağzına sürmüyo bebiş için utanırsın diye söledimmm

ama evde içilmesi iğrençççç yaa helede kışın soğukta yarattığı kokuu ıığğğ
bide o dumanı çekip o saç vücutla yatağa girmekkk bugün bırakıyosunnnnnnnnnnnnnn

fundoşum tanışmanı unutmadım, ama şehir olarak unutmuşumm , abayı iyikide yakmış yakışıyorsunuz ve bebişinin gözleri renkli de olabilir ne güzeell

evet ayşem öyle diyorlar , sabırsızlıkla c.tesi gününü bekliyorum,

ben sanki sabah kalkınca wc de geçen sürede olan spermlerin hepsi gitti gibi düşünüyomm napıp edim kendimi çok rahatlatmam lazım yada 1 hafta yapmıycammm
suda içmimde çok çiş yapmim diyom
yaa fundooşş yine kopardın beniii , sen çok alem bişeysinn he su içme ,sende susuz ayşe gibi alıştır kendini , sidikli olmak iyidir yap sen rahat rahat bişey olmaz merak etme

birazdan bakıp eklerim

canımmmmm ne kadar hoşsunnnnnnn bayıldımmmmmm

her halin ayrı alımlı

ayyy evetttt sedommmm olabilirrrr insan en çokta kime benzicek nasıl bişey olcak diyor değilmiiiiiii

tamam tecrübe konuşuyorrrr sen öle diyosan salarım gitsinnnnn

ayşemmmmm heryerde farklı renkkk ne güzelsinnn en çok öğrencilerle olan imajını beğendimmmm

kız fotolarınızda kocişinle artistler gibi haaaa

evet okul doneminde saclarim daha iyi olmustuu.saclarimla cok ugrasirdimm simdi cok rahatimm

Yaa ben de birakmistim zamaninda hem de 6 ayy.Butun arkadaslarim icerken unide o zaman biraktimm ama sen gitt calismaya basladiginda etrafinda hic icen yokken basla o zamandan beri de bidaha denemedim birakmayi

evet okul doneminde saclarim daha iyi olmustuu.saclarimla cok ugrasirdimm simdi cok rahatimm

canımm geldiii... duru bir güzelliğin var zaten yazılarına da yansıyor maşallah gözlerin renkli sanırım , çok tatlısınn

valla heee en rahatı ama öğrencilerle olan halinde çok rahattı dimi
benimde bi ara omuzlardaydı ohh misss eşimi kandırırsam yaptırcam ama uzun seviyooo

sedoo sen şimdi bebiş doğana kadar kestirmicenmi yanii yada ben hamiş olsam :44:

evettttt bende öle düşünüyorum yazdıklarından belli nasıl güzel olduğu değilmi gönlünün güzelliği ayrııı

evet canımm , sağlıklı olsun da , babasının taraf. benzemesin de

bende o resmi sevdim ama en güzeli kocişiyle sarı halii , kısa ve kıvrık çook tatlı

bende o resmi sevdim ama en güzeli kocişiyle sarı halii , kısa ve kıvrık çook tatlı

canımm geldiii... duru bir güzelliğin var zaten yazılarına da yansıyor maşallah gözlerin renkli sanırım , çok tatlısınn

canlarimm cok sagolunn. sizin kalbiniz guzel,o yuzden boyle goruyorsunuzz
kestirme sacini sedooo,bende kestirmeyecemm. uzasinnn gitsin bosverrr

ne dersek aksi olurmuşşşşşşş :18::18: eşim bile diyo ya babama benzerse huyuuu :18: geçimsizzzz kavgacııı huysuzzz ayyyy
çok zor kızz ben şimdi hamiş kalsam bu defada cinsiyeti ne kime benzicekkk başlarım zatiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…