Hosgldn kuzummm nasilsinMerhaba kızlaarrrr
hepinizi öpüyorum:129::129:
Mutlulk sed aysem sizin twitter inz var mi varsa ozelden mesaj atsaniza
Hosgldn kuzummm nasilsin
balım twiterim yok
Merhaba kızlaarrrr
hepinizi öpüyorum:129::129:
fundoşş yapmaa yemek demeee gördüğüm kokladığım herşeyi istiyorum sonra kocaya yazık oluyo yapma bunu ona
sorma canım ya içim daralıyo bugün...kasvetli bir hava var içim sıkıldı resmen
işyeri sıkıcı, internet yavaş off off
hafta sonu sınavlar vardı geçen hafta hep ders çalışarak geçti bakalım kısmet nasıl gelecek notlar
oğluşum karnesini aldı bi o var güzel olan
sizler nasılsınız, bayadır girmiyordum pek okuyamadım
ayyyyyyyyyyyyyy balımmmm yaaaa keşke bizde hayırlısıyla hamile olsakta bizde aşersek ne iyi olurdu demiii kızlarrrrrr
kestirsem diyorum sırf o korku yüzünden çile çekiyorum :78:
merhaba canım , kızlar adına inşallah
sanırım doğuma kadar beklicem çünkü kestirirsem kendimi kötü hissederim , uzasın ve dökülsün gitsin :93:
elaa çok severim o rengi , kaçmaz canom :82:
özelden yazarsan ekleyelim seni de canım
:125:pis boğazz
makarna salatasıı , bifteekk bende acıktımm :125:
Ayy elaa en sevdigimmmmbenim kocamin daa elaa ama diger kardesleri hep masmavii
Benim de anne tarafim hep mavi yesil baba tarafim hep siyahhinsallah bebegim olursaa daa bana benzesin baska hickimseye degill
Yalniz fundoss bu konuda en cok duydugum seyy sakinn bebegim şu kisiye benzemesin asla demee cunku ona benzerr
fundoşş yapmaa yemek demeee gördüğüm kokladığım herşeyi istiyorum sonra kocaya yazık oluyo yapma bunu ona
Lizim cnmm nasilsinn bebisin iyidr insssedoşş :124::124::124:
ayyyyyyyyyyyyyy balımmmm yaaaa keşke bizde hayırlısıyla hamile olsakta bizde aşersek ne iyi olurdu demiii kızlarrrrrr
Evet tatlim yaa eminim kocisler hic bikmadan her istediğimizi alirlardii..
Evet tatlim yaa eminim kocisler hic bikmadan her istediğimizi alirlardii..
canlarımm inşallah amiinn
yinede fazla abartmayın sonra gelsin kilolar
bende öle olurum sedom içim içimi yer dururrrr bekle yapmaaaa
biftekmiiiii bende pirzola seviyom kemikliiii aaaa buldum gerdan haşlama yapimm düdüklüde iki dakka ama mutluluun dedinide yapıcammmm bol limonluuuuu offff
evettt yelizimmm öle kızzzz hep öle olurrr oyüzdende kötü karamsar düşünemeyecemmm anasına babasına benzesin ama demi yaaa
evet canımyaaa benim canım bunu istedi gitti aldı geldi sonra şu son bu abovvvvvvvvvvvvvvvv yazık yaaaaa valla kocalara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?