Ağlayakta gözden mi olak???

herkes aynı günde yumurtlamaz fundam örnek ben adetim 1 gün geçtikten sonra doktora gittim, doktor yumurtan bugünlerde çatlayacak gün aşırı ilişkiyi bırakma dedi

hadi yaaaa ne bilim kız adet döngüsü belli ya hani ondan dedim
ben geçen aydan biliyom yaaa yok yok benim 17. si burç yorumcusuda söledi baksana testte silik bile değil
ama o yapışkan gibi şey var

iyi sonu güzel bitmiş balım :)) biz küstüğümüzde sabaha kadar uyuyamıyoruz , ben bekliyorum o gelsin o da bekliyor ben gideyim, sonra itiraf edip gülüyoruz inan ki hiç bilgim yok o konuyla ilgili ayşem :78:

sizinki daha guzelmis canim ya boyle ozel gunleri bulmasi kotu oluyor tamam tatlim

yok kız ben bişey kullanmıyorum spermleri öldürür diye bazen duştan sonra vücudumu kremlerken krem azcık sürüyodum o iyi oluyodu ama oda olmaz diye onuda bıraktım

o zaman bende kullanmayayim. ben nette okudum su bazli kayganlastiricilar birsey yapmiyormus. gleit gelen diye bi krem var. doktorlar onu oneriyormus.

yine aklına bir şey takılırsa sor canım yardımcı olmaya çalışırım

çekiliyormuş demek ki bak anlattım ya kadına yarın gel dedi, adetin 5. günüydü

ben cumartesi hazırlıklı gideyim o zaman.

çektireyim de çıksın aradan.

kızlar ne diyeceğim. bizim yan komşunun kaardeşi 2.yi doğurdu. ablama anlatmış dün. tedaviyle oldu demiş. hsg çektirmiş. eşi sperm testi vermiş bir şey çıkmamış.
sebepsiz infertilite anlayacağınız.

rahim de sıvı birikmesi varmış benim gibi.

bi kadına gitmiş kadın elle falan muayene etmiş. eve git sular boşalacak senden demiş.3 ay sonra hamile kalırsın demiş gerçekten öyle olmuş.

ablam beni sordurmuş gelsin mi diye kadın adetin 2. ya da 3. günü gelsin demiş.

rahim filminden sonra tüpler açıksa gideyim diyorum ne dersiniz?

para almıyormuş. ne dersınız var mıdr böyle şeyler????

iyi sonu güzel bitmiş balım :)) biz küstüğümüzde sabaha kadar uyuyamıyoruz , ben bekliyorum o gelsin o da bekliyor ben gideyim, sonra itiraf edip gülüyoruz inan ki hiç bilgim yok o konuyla ilgili ayşem :78:

hadi yaaaa ne bilim kız adet döngüsü belli ya hani ondan dedim
ben geçen aydan biliyom yaaa yok yok benim 17. si burç yorumcusuda söledi baksana testte silik bile değil
ama o yapışkan gibi şey var

kızlar spermleri öldürmeyen daha hızlı hareket etmesini sağlayan jeller var onları kullanın marketlerden aldığınız jelleri kullanmayın spermleri öldürür

fundam sen ovu. testleriyle konrtol edeceksin, eğer akıntını belirleyebiliyorsan yumurta akı gibi 10 cm e kadar uzayan akıntın geldiği zaman yumurtlamanın işaretidir, yapışkan akıntının yumurtlamayla bi alakası yok canım

ya ben inanmıyorum öyle şeylere kuzum beni dinlersen gitme, enfeksiyon falan kaparsın Allah korusun

cok aciklayici olmus sosyalcanimm sagolasinn ben dun yaptigim testin ustunen1. gun yazdim seri yapacamm

ahhh ahhh ilk seneler olcaktıki sabah faaldik valla ne enerji vardı şimdi zamanla insanda o azim olmuyo kalkıp işe gitmeye üşeniyoz

katılıyorum

herkes aynı günde yumurtlamaz fundam örnek ben adetim 1 gün geçtikten sonra doktora gittim, doktor yumurtan bugünlerde çatlayacak gün aşırı ilişkiyi bırakma dedi

Nasıl ya sosyalcan , yani reglin bitiminden hemen sonra mı ? kıız ben bu ay hissettim gibi geldi ,eğer tuttuysa demek ki bıd bıd günlerimi biliyorum been

katılıyorum

Nasıl ya sosyalcan , yani reglin bitiminden hemen sonra mı ? kıız ben bu ay hissettim gibi geldi ,eğer tuttuysa demek ki bıd bıd günlerimi biliyorum been

kız ben bu pazar günü adet olmam gerekiyordu yani ayın 10 unda ama olmadım ayın 11 ine gittiğimde söyledi doktor yumurtamın çatlayabileceğini söyledi dahada adet olmadı bekliyorum

Son düzenleme:

cnm onerebilecegin bi marka var midir

benden o uzayan akıntı gelmiyor sanki ya da ben mi farkedemiyorum acaba :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…