herkes aynı günde yumurtlamaz fundam örnek ben adetim 1 gün geçtikten sonra doktora gittim, doktor yumurtan bugünlerde çatlayacak gün aşırı ilişkiyi bırakma dedi
benim bugun 10. gunum. ben erken yumurtluyorum demekki.
iyi sonu güzel bitmiş balım :)) biz küstüğümüzde sabaha kadar uyuyamıyoruz , ben bekliyorum o gelsin o da bekliyor ben gideyim, sonra itiraf edip gülüyoruzinan ki hiç bilgim yok o konuyla ilgili ayşem :78:
yok kız ben bişey kullanmıyorum spermleri öldürür diye bazen duştan sonra vücudumu kremlerken krem azcık sürüyodum o iyi oluyodu ama oda olmaz diye onuda bıraktım
iyiyim cnm,sen nasilsinnaksam bi arbede yasadik,gerci ustune cok gittim. sabahta zorla uyandirdim ozur diledim sonradaa
ya birsey soracam bu kayganlastiricilar spermi olduruyor mu acaba
ya sabahta zor oluyor ama uykulu uykulu
yine aklına bir şey takılırsa sor canım yardımcı olmaya çalışırım
çekiliyormuş demek ki bak anlattım ya kadına yarın gel dedi, adetin 5. günüydü
iyi sonu güzel bitmiş balım :)) biz küstüğümüzde sabaha kadar uyuyamıyoruz , ben bekliyorum o gelsin o da bekliyor ben gideyim, sonra itiraf edip gülüyoruzinan ki hiç bilgim yok o konuyla ilgili ayşem :78:
hadi yaaaa ne bilim kız adet döngüsü belli ya hani ondan dedim
ben geçen aydan biliyom yaaa yok yok benim 17. si burç yorumcusuda söledi baksana testte silik bile değil
ama o yapışkan gibi şey var
ben cumartesi hazırlıklı gideyim o zaman.
çektireyim de çıksın aradan.
kızlar ne diyeceğim. bizim yan komşunun kaardeşi 2.yi doğurdu. ablama anlatmış dün. tedaviyle oldu demiş. hsg çektirmiş. eşi sperm testi vermiş bir şey çıkmamış.
sebepsiz infertilite anlayacağınız.
rahim de sıvı birikmesi varmış benim gibi.
bi kadına gitmiş kadın elle falan muayene etmiş. eve git sular boşalacak senden demiş.3 ay sonra hamile kalırsın demiş gerçekten öyle olmuş.
ablam beni sordurmuş gelsin mi diye kadın adetin 2. ya da 3. günü gelsin demiş.
rahim filminden sonra tüpler açıksa gideyim diyorum ne dersiniz?
para almıyormuş. ne dersınız var mıdr böyle şeyler????
hergün aynı saatte yapmaya dikkat edin , ben akşam saat 5 te yapıyordum, ve 2 den sonra sıvı almıyordum, kandaki lh nin iyi çıkması için sizde yaparken 3 saat sıvı almayın, çizgiler hafif hafif koyulaşmaya başladıktan sonra çalışmalara başlayın zaten en fazla 3-4 gün görürsünüz koyu ve koyuya yakın çizgileri hergün yaptığınız testlerin aynı yerde aynı ışıkta fotolarını çekin unutmayasınız koyulukları, koyu çizgi silikleşmeye başladığında ilişkiyi bırakmayın yumurta hala sizde olabilir , ama artık baktınızki git gide silikleşmeye başlıyor çizgiler o zaman bırakabilirsiniz
çok uzun yazdım ama inşallah anlatabilmişimdir
ahhh ahhh ilk seneler olcaktıki sabah faaldik valla ne enerji vardı şimdi zamanla insanda o azim olmuyo kalkıp işe gitmeye üşeniyoz
herkes aynı günde yumurtlamaz fundam örnek ben adetim 1 gün geçtikten sonra doktora gittim, doktor yumurtan bugünlerde çatlayacak gün aşırı ilişkiyi bırakma dedi
cok aciklayici olmus sosyalcanimm sagolasinnben dun yaptigim testin ustunen1. gun yazdim seri yapacamm
kullanıyonmu kız kayganlaştırıcıya takmışsın
katılıyorum
Nasıl ya sosyalcan , yani reglin bitiminden hemen sonra mı ? kıız ben bu ay hissettim gibi geldi ,eğer tuttuysa demek ki bıd bıd günlerimi biliyorum been
kızlar spermleri öldürmeyen daha hızlı hareket etmesini sağlayan jeller var onları kullanın marketlerden aldığınız jelleri kullanmayın spermleri öldürür
fundam sen ovu. testleriyle konrtol edeceksin, eğer akıntını belirleyebiliyorsan yumurta akı gibi 10 cm e kadar uzayan akıntın geldiği zaman yumurtlamanın işaretidir, yapışkan akıntının yumurtlamayla bi alakası yok canım
canım ne olur ne olmaz fotosunuda çek, çünkü kuruyabiliyor testler seni yanıltır sonra
cnm onerebilecegin bi marka var midir
benden o uzayan akıntı gelmiyor sanki ya da ben mi farkedemiyorum acaba :26:
benden o uzayan akıntı gelmiyor sanki ya da ben mi farkedemiyorum acaba :26:
fotosunuda cektimm hatta gerekli mercilere bile ulastirdimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?