O ne kizz gerdannay ben et konusunda cok cahilimm zaten pek sevmemm bizim ailede de pek yenmez hep sebze hep sebzee simdi burda mecbur bol bol ett bana da ogretin accik kigiiizzzz
olmazz gelmem sende gitme bencesen şöyle mutfağa gelsene kız
ben buralardayım takipteyim arkamdan konuşmayın sakınana sen ne ara geldin kııız konuya girişe bakkkk
Lizim cnmm nasilsinn bebisin iyidr inss
Kuzum bisey sorucm sen nasil ogrenmistin bebisini
ana sen ne ara geldin kııız konuya girişe bakkkk
sedoşş :124::124::124:
benimki simdi bile cnm bisey cekti desem gider alir herhalde o zmn gece bile gider alir
O ne kizz gerdannay ben et konusunda cok cahilimm zaten pek sevmemm bizim ailede de pek yenmez hep sebze hep sebzee simdi burda mecbur bol bol ett bana da ogretin accik kigiiizzzz
benimki simdi bile cnm bisey cekti desem gider alir herhalde o zmn gece bile gider alir
Kiz bu sosyal nerdeeee
Oyy masallh miniigine cnmolmazz gelmem sende gitme bencekıızz pisboğaz gibi oldum ben ne görsem istiyorum sana da oluyo mu
ben buralardayım takipteyim arkamdan konuşmayın sakın
Bebişim iyi canım ben dayanamadım başka bi doktora gittim habire ultrasona girip duruyorum
cinsiyetini onaylattık bu sefer kesin dedi
Canım ben adetime 4 gün kala idrar testi yaptım belli belirsiz bi çizgi çıktı. Emin olamadım gittim bi test daha aldım ertesi sabah tekrar yaptım yine silik çizgi çıktı. Akşamına kan verdim 124 çıktı hcg değerim. Adet sancısı dışında hiç belirti olmadı. Test yapmamın sebebi bi önceki gün başım döndü. Ama göz kararması değil bildiğin heryer döndü etrafımda.
Sendemi umutlusun bu ay geçti mi reglin canım?
olmazz gelmem sende gitme bencekıızz pisboğaz gibi oldum ben ne görsem istiyorum sana da oluyo mu
Bebişim iyi canım ben dayanamadım başka bi doktora gittim habire ultrasona girip duruyorum
Canım ben adetime 4 gün kala idrar testi yaptım belli belirsiz bi çizgi çıktı. Emin olamadım gittim bi test daha aldım ertesi sabah tekrar yaptım yine silik çizgi çıktı. Akşamına kan verdim 124 çıktı hcg değerim. Adet sancısı dışında hiç belirti olmadı. Test yapmamın sebebi bi önceki gün başım döndü. Ama göz kararması değil bildiğin heryer döndü etrafımda.
valla dogru diyon ne istesek şimdi bile alıyolar benim kocişde öyle allahım hayırlısıyla bizede nasip et bebişlerimizi
gerdan çok lezzetliii yelizim bide uygunda kilosu 20 küsür al patates ve havuç soğanla düdüklüye at suyuda faydalı aa bide bağırsaklarıda çalıştırıyo pratikte ben suyunu bol koyuyom hemen bi bulgur pilavı yapıyom onaaa
yap kız kocişin çok sever bakkk
twinim ozaman düşünemiyorum bunları deli olurlar valla parmağımızda oynatırızzzz
sosyal ö.sonra toplantı var dedi akşam gelcek
ayyyyy lizimmmm ögreninceee ne kadar sevinmişindirrr ayyyyy bzde yaşayacazmı inş o günleri
kızlar bizde bide tadım hastalığı var her akşam bi paket çekirdek sizde yiyonuzmuuu :26:
belki geç yumurtlamışsındır twinim bende geç yumurtlamışım 31. gün test yapmıştım çünkü önceki ay 35 günde regl olmuştum.Oyy masallh miniigine cnm
Kuzum cuma gunu yaptim test negatif cikti sonra baktim testin tarihi gecmis
Bugun itibariyle 2gun geçti yine test yaptim yine negatif adet te olmadim :44:
Yani aylardır 25 gunde bir gelrdi kirmizlr
Testtn sonra cok umudum kalmadi bu ay icin cnm
ayyyyy lizimmmm ögreninceee ne kadar sevinmişindirrr ayyyyy bzde yaşayacazmı inş o günleri
Sana en başından demiştim oğluşun diye ,ultrason gibiyimdir :82:olmazz gelmem sende gitme bencekıızz pisboğaz gibi oldum ben ne görsem istiyorum sana da oluyo mu
en iyisi kestirmemekbende öle olurum sedom içim içimi yer dururrrr bekle yapmaaaa
biftekmiiiii bende pirzola seviyom kemikliiii aaaa buldum gerdan haşlama yapimm düdüklüde iki dakka ama mutluluun dedinide yapıcammmm bol limonluuuuu offff
evettt yelizimmm öle kızzzz hep öle olurrr oyüzdende kötü karamsar düşünemeyecemmm anasına babasına benzesin ama demi yaaa
Sana en başından demiştim oğluşun diye ,ultrason gibiyimdir :82:ama bi kendimi hissedemiyorum ,bulantım olmadığı zamanlar çok yiyorum canımm , yemek yedikten 1 saat sonra hiç bir şey yememiş gibi acıkıyorum :125: biz neyse lizom bu fundoşu hiç düşünemiyorum
en iyisi kestirmemek
ya fundoş şu gerdan kokulu olmuyor dimi hani kuyruk yağı gibi bir tat , öyle değilse bende yapayım bir gün
Kuzum bndr cok severim ama her aksam degil sivilce oluyo hep kuzum yiyosan tuzsuz kabak cekirdegi yiyinbi tasla iki kus
Sana en başından demiştim oğluşun diye ,ultrason gibiyimdir :82:ama bi kendimi hissedemiyorum ,bulantım olmadığı zamanlar çok yiyorum canımm , yemek yedikten 1 saat sonra hiç bir şey yememiş gibi acıkıyorum :125: biz neyse lizom bu fundoşu hiç düşünemiyorum
en iyisi kestirmemek
ya fundoş şu gerdan kokulu olmuyor dimi hani kuyruk yağı gibi bir tat , öyle değilse bende yapayım bir gün
Ewet sedoşum hep demiştin. Kalbin temizmiş. Bence seninki de erkek.
Wallahi fundayı bende düşünemiyorum yarım dünya olur 9 ayda
kızlar bizde bide tadım hastalığı var her akşam bi paket çekirdek sizde yiyonuzmuuu :26:
yiyorduk bir ara sivilce yapıyor bıraktık, ama sayende akşam yicembence sende çok yeme fundoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?