Ağlayakta gözden mi olak???

sanırım öyle olacak benayım hep şu sosyalcan yüzünden

Ayy ben de şoyyle yuzunden bi supurdum geldimmm fasulye isladimm et cikardim buzluktann geldimm öfff hicc yemek yapasim yokkk

benim ki de ütüleri yapar ya her şey de yardımcı olur bana oyy bunları düşündükçe yumuşuyorum hemen :127:

hemen yumuşa zatennn

maşallahhh diyelimmm ozaman nazar degmesinnn benimkide sagolsunnn yardımı pek olurrr

ne güzel
koparmaya kıyamadığımız çiçekler onlar çiçeeek

kaktüste bi çiçek

olsan bi dert olmazsa bi dert anasını satayım

kız benim koca yardım etmez bi tek alışveriş yapar temizlik yemek ütü benim üstümee oyyy ölmüşem bennn

olur canım daha iyi olur hemde

mesela ben hiç mutfakla alışverişle ilgilenmem gider kendisi alır alışverişi yapar dolabı doldurur ben yemek yaparım, evlendiğimden beri ekmek bile almadım daha

sosyal kızzz sendemi küsülüsün vayy anam vayyy
şeytan kulağına kurşun maşallah biz çok iyiyiz yum. zamanı ya bide amaninn böle gitsin yahuuu

sosyal kızzz seninkide farklı bi türden haaa valla bizde yok o dediğin ama bayilerinden toptan getirir bazı şeyleri koli koli hatta küçük sütlerden koliyle alıyo her sabah bitane içicekmişim bu konuşlarda çoook hasssass hamile olsam neler yapar düşünemiyom ama market olayı benimde ilgi alanım olduğundan ben çok yaparım alışveriş iş çıkışı
sedommm ufacık şeylerden bazen coşup tartışabiliyoruz yaaa boşverrr takılma bunlaraaa güzel yanları daha çok eminimmmm uzatmayın küslüğü

evlilik zor ama çooook güzel benceeee

ben ufaktan hazırlanim çıkıyom ayşemin güzel haberini görürürm inşallah dönüşte

sedooooo kendini üzme miniğimizde içerde stresi büyüyo bakkkk

yelo kız sende belki vardır sende bu kadar sinir yapma bide az iç o boku

benaycımmmm heyecan dorukta güldür yüzümüzüüüü halay çekelimmmm hep sen benden umutluydun ama şaşırt bizi canommm

sanırım öyle olacak benayım hep şu sosyalcan yüzünden

kız ben market dedim sedoşş döküldü benim suçum yok ki ama

Ayy ben de şoyyle yuzunden bi supurdum geldimmm fasulye isladimm et cikardim buzluktann geldimm öfff hicc yemek yapasim yokkk

hepsini düdüklüye koy yanına uyduruktan bi pilav yoğurt turşu hamileler siz okumayın

Buaradaa ben 2 doktora yazdimm şu doktorlara soru sorulan sitelerden ikisi de dedi ki igneden en fazla 36-40 saat sonra catlarr yumurtalarr
Ayrica igneden once test yapilip lh seviyesi ölculmesi lazimmis
Hayir benim anlamadigim şey;benim yumurtlama donemi baslamistii bu igne oluncaa o gun catlayacak yumurta 1.5 gun sonra mi catladi illa o gun kendiliginden catlamis olamaz mii öfffff

yok kuzu ben küsmedim dün barıştık tekrardan ama uzun sürmez alışveriş konusunda şanslıyım gerçekten zaten sevmiyorum alışverişi

hepsini düdüklüye koy yanına uyduruktan bi pilav yoğurt turşu hamileler siz okumayın

Hahahaha bok muuu

Sosyall neeee hepsini dudukluye mii o nasil olcak kizzzzz hepsii

hani bebişin babası ya, yoksa yumuşamam başşgann :93:

yok fundoşumm geçti efendiyi özledim bile
bende şu kalan işleri halledeyim , hava soğuk dikkat et kendine

:125: okumadım canım

damardan girdin sen , zaten benim de döküleceğim varmış kuzumm

ayy onu bilmiyorum canım ya doktorlar neden sizi tekrar çağırmıyorlar ki çatlayıp çatlamadığına baksalar ya sizde böyle stress yapmazsınız

ayy onu bilmiyorum canım ya doktorlar neden sizi tekrar çağırmıyorlar ki çatlayıp çatlamadığına baksalar ya sizde böyle stress yapmazsınız

Yaa evett keske gitseymisimm cok pismanim igneden 2 gun sonra gitmedigime hem aklimi bukadar kurcalamazdii neyse zaten agrilar da gecti artikk olduysa olduu olmadiysa daa yine aglama krizli bi adet doneminden sonra yola devam ederizz :44:

Hahahaha bok muuu

Sosyall neeee hepsini dudukluye mii o nasil olcak kizzzzz hepsii

kız soğanı yağla az kavur sonra eti koy kavur sonra salçasını koy sonra fasülyeyi koy tuzunu at suyunu koy azda pul biber şöyle bi karıştır kapağını kapat 20-30 dk pişsin

yumuşayabilirsin canım izin var ne de olsa arada bebiş var

Eeee etle fasulye ayni zamanda piser mi kizzzzz

Yaa evett keske gitseymisimm cok pismanim igneden 2 gun sonra gitmedigime hem aklimi bukadar kurcalamazdii neyse zaten agrilar da gecti artikk olduysa olduu olmadiysa daa yine aglama krizli bi adet doneminden sonra yola devam ederizz :44:

kız seni çağırdı ve sen gitmedin mi

Eeee etle fasulye ayni zamanda piser mi kizzzzz

düdüklüde pişer

ne hissetmeyi düşünüyorsun mesaj mı atacak sana anne ben geldim diye

Ne biliim yaa millete baksana çatir çatir hissedio
Biyerde kizin biri liste yapmiss mubarekk iliskiye girdigi gece bile hissetmiş guya yumurtanin döllendigini kramp girmiss dee ulen hucreden bahsediyoruz muslumann nasil hissettin mubarekk aman ikinci gun oyle olmuss ucuncu gün şoyle olmuss ne hismiş beee

Ben de ne bileyimm bisey aramiyomm belirti olmasi icin erken biliom daa yani keske simdiden anlama şansim olsaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…