Yok bişi şimdilik yine çok az gelmiş o kadar.. Öğlen biraz araştırdımda bi hafta sonra adet olanda çok o yüzden ümitlenmiyorum.. Dün akşamda dhil göğüslerimin ağrısından duramıyorsum şimdi ağrıdan eser yok ki hep adet olunca giderdi ağrı.. Bence olucamda naz yapıyo beni heyecanlandrıyo :))
Sedacım bugün sana ne deseler galiba :)) kaçarın yok mecbur anlatcan..
Benimde kocam bi ütü yapamaz yemektede pek iyi değil ama istese yapar onun dışında herşeye yardım eder çok şükür
benim ki de ütüleri yapar ya her şey de yardımcı olur bana oyy bunları düşündükçe yumuşuyorum hemen :127:
maşallahhh diyelimmm ozaman nazar degmesinnn benimkide sagolsunnn yardımı pek olurrr
koparmaya kıyamadığımız çiçekler onlar çiçeeek
Yok bişi şimdilik yine çok az gelmiş o kadar.. Öğlen biraz araştırdımda bi hafta sonra adet olanda çok o yüzden ümitlenmiyorum.. Dün akşamda dhil göğüslerimin ağrısından duramıyorsum şimdi ağrıdan eser yok ki hep adet olunca giderdi ağrı.. Bence olucamda naz yapıyo beni heyecanlandrıyo :))
Sedacım bugün sana ne deseler galiba :)) kaçarın yok mecbur anlatcan..
Benimde kocam bi ütü yapamaz yemektede pek iyi değil ama istese yapar onun dışında herşeye yardım eder çok şükür
zormuş gerçekten canım ,
iyi barıştığınıza sevindim sosyalim ,aslında o yanaştı ama yaklaşamadım , neyse kız bahsettikçe kıvılcımlar yine ateşe dönüyor
eşlerimizin güzel yanlarını mı konuşsak başgan
olur canım daha iyi olur hemde
mesela ben hiç mutfakla alışverişle ilgilenmem gider kendisi alır alışverişi yapar dolabı doldurur ben yemek yaparım, evlendiğimden beri ekmek bile almadım daha
sanırım öyle olacak benayımhep şu sosyalcan yüzünden
Ayy ben de şoyyle yuzunden bi supurdum geldimmm fasulye isladimm et cikardim buzluktann geldimm öfff hicc yemek yapasim yokkk
sosyal kızzz sendemi küsülüsün vayy anam vayyy
şeytan kulağına kurşun maşallah biz çok iyiyiz yum. zamanı ya bide amaninn böle gitsin yahuuu
sosyal kızzz seninkide farklı bi türden haaa valla bizde yok o dediğin ama bayilerinden toptan getirir bazı şeyleri koli koli hatta küçük sütlerden koliyle alıyo her sabah bitane içicekmişim bu konuşlarda çoook hasssass hamile olsam neler yapar düşünemiyom ama market olayı benimde ilgi alanım olduğundan ben çok yaparım alışveriş iş çıkışı
sedommm ufacık şeylerden bazen coşup tartışabiliyoruz yaaa boşverrr takılma bunlaraaa güzel yanları daha çok eminimmmm uzatmayın küslüğü
evlilik zor ama çooook güzel benceeee
ben ufaktan hazırlanim çıkıyom ayşemin güzel haberini görürürm inşallah dönüşte
sedooooo kendini üzme miniğimizde içerde stresi büyüyo bakkkk
yelo kız sende belki vardır sende bu kadar sinir yapma bide az iç o boku
benaycımmmm heyecan dorukta güldür yüzümüzüüüü halay çekelimmmm hep sen benden umutluydun ama şaşırt bizi canommm
sosyal kızzz sendemi küsülüsün vayy anam vayyy
şeytan kulağına kurşun maşallah biz çok iyiyiz yum. zamanı ya bide amaninn böle gitsin yahuuu
sosyal kızzz seninkide farklı bi türden haaa valla bizde yok o dediğin ama bayilerinden toptan getirir bazı şeyleri koli koli hatta küçük sütlerden koliyle alıyo her sabah bitane içicekmişim bu konuşlarda çoook hasssass hamile olsam neler yapar düşünemiyom ama market olayı benimde ilgi alanım olduğundan ben çok yaparım alışveriş iş çıkışı
sedommm ufacık şeylerden bazen coşup tartışabiliyoruz yaaa boşverrr takılma bunlaraaa güzel yanları daha çok eminimmmm uzatmayın küslüğü
benaycımmmm heyecan dorukta güldür yüzümüzüüüü halay çekelimmmm hep sen benden umutluydun ama şaşırt bizi canommm
kız ben market dedim sedoşş döküldü benim suçum yok ki ama
hepsini düdüklüye koy yanına uyduruktan bi pilav yoğurt turşuhamileler siz okumayın
hani bebişin babası ya, yoksa yumuşamam başşgann :93:hemen yumuşa zatennn
ne güzel
kaktüste bi çiçek
olsan bi dert olmazsa bi dert anasını satayım
kız benim koca yardım etmez bi tek alışveriş yapar temizlik yemek ütü benim üstümee oyyy ölmüşem bennn
yok fundoşumm geçti efendiyi özledim bilesosyal kızzz sendemi küsülüsün vayy anam vayyy
kız ben market dedim sedoşş döküldü benim suçum yok ki ama
hepsini düdüklüye koy yanına uyduruktan bi pilav yoğurt turşuhamileler siz okumayın
Buaradaa ben 2 doktora yazdimm şu doktorlara soru sorulan sitelerden ikisi de dedi ki igneden en fazla 36-40 saat sonra catlarr yumurtalarr
Ayrica igneden once test yapilip lh seviyesi ölculmesi lazimmis
Hayir benim anlamadigim şey;benim yumurtlama donemi baslamistii bu igne oluncaa o gun catlayacak yumurta 1.5 gun sonra mi catladi illa o gun kendiliginden catlamis olamaz mii öfffff
ayy onu bilmiyorum canım ya doktorlar neden sizi tekrar çağırmıyorlar ki çatlayıp çatlamadığına baksalar ya sizde böyle stress yapmazsınız
Hahahaha bok muuu
Sosyall neeee hepsini dudukluye mii o nasil olcak kizzzzz hepsii
hani bebişin babası ya, yoksa yumuşamam başşgann :93:
yok fundoşumm geçti efendiyi özledim bile
bende şu kalan işleri halledeyim , hava soğuk dikkat et kendine
:125: okumadım canım
damardan girdin sen , zaten benim de döküleceğim varmış kuzumm
kız soğanı yağla az kavur sonra eti koy kavur sonra salçasını koy sonra fasülyeyi koy tuzunu at suyunu koy azda pul biber şöyle bi karıştır kapağını kapat 20-30 dk pişsin
yumuşayabilirsin canım izin var ne de olsa arada bebiş var
Yaa evett keske gitseymisimm cok pismanim igneden 2 gun sonra gitmedigime hem aklimi bukadar kurcalamazdii neyse zaten agrilar da gecti artikk olduysa olduu olmadiysa daa yine aglama krizli bi adet doneminden sonra yola devam ederizz :44:
Eeee etle fasulye ayni zamanda piser mi kizzzzz
kız seni çağırdı ve sen gitmedin mi
düdüklüde pişer
Yok kizzzz cagirmadiii adett gunun gecerse gel dedii
haa o zaman bekleyecez kuzu
Evett bekliozz zatenn anasini satiimm hepp bekliozz hic bisey hissetmiom ben beeee öfffff
ne hissetmeyi düşünüyorsun mesaj mı atacak sana anne ben geldim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?