Ağlayakta gözden mi olak???

aynennnnn yelizcimmm bende bi arkadaşdan duymuştum hatta sizlerede sormuştum anammmm milletttttt hissediyomuşşş anlamadımkiii bizdemi sorunnnn onlarmııı bişekilllllll

yeliz gül gül öldüm delii o nasıl hismiş kızz yok bacı ben ilk gebeliğimde adet belirtisinden başka bi şey hissetmedim

aynennnnn yelizcimmm bende bi arkadaşdan duymuştum hatta sizlerede sormuştum anammmm milletttttt hissediyomuşşş anlamadımkiii bizdemi sorunnnn onlarmııı bişekilllllll

yeliz gül gül öldüm delii o nasıl hismiş kızz yok bacı ben ilk gebeliğimde adet belirtisinden başka bi şey hissetmedim

Mutlulukkk ben onlarin hissettiklerine inanmiyorum valla bence tamamen tesaduff sonuctaa biz de onlarin yazdiklarini okuyup aynisini hissedince umutlaniyoruz amaa boş cikiyo

Aynen sosyalim sormaa ne hiss

Kizlar ben geldim
Okumadan yazayim dedim belliki yine epey konusmussunz
Ben hala adet olmadim kizlar ne yapıcam ilk defa bu kdr gecikiyo :44:

Kocaman bir samimiyetle "amiiiiiiinnnnnnnnnnn" diyorum... Rabbim gönlündekini de tez zamanda sana versin inşallah..

canım ben galiba hamileyim dün öğrendim sosyal benim canım ciğerim hemşerim onun topiğinede yazmak istedim
Rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin

canım ben galiba hamileyim dün öğrendim sosyal benim canım ciğerim hemşerim onun topiğinede yazmak istedim

Maşallahh.. Rabbim hayırla sonununuzu da bal eylesin kucağına da al inşallah Bizlere de sağlıkla nasip etsin..

Kizlarr doktordan simdi ciktim. Herseyi normal cikti ama cinsiyeti goremedik:) bir rahat durmadii:)

kızzz erkek mi yoksa

sosyalim Rabbim sana bu topikteki herkesee en yakın zamanda naisp etsin inşallahhhhhhhhhhhh
oyy kuzum benim kafam 1 milyon sana çok yazamadım amin canım beni ve bizim kızları unutma senin duaların kabul olur canım dualarında bizede yer ver
Kuzum kalp kalbe karsidir
Nasilsn kuzum

yoğunum twinim ya 5 dk iş 1 dk burası sende artık bi test yap kızmaya başlıyorum

galiba neymiş kız hamilesin sen artık keyfini çıkar deli amin kuzum aminnn

Kuzum bnm dun yaptim yaa negatif cikti eger kirmizi gelmzse yapmiycam test artik kan testi yaparım cumaya fln

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…