Ne biliim yaa millete baksana çatir çatir hissedio
Biyerde kizin biri liste yapmiss mubarekk iliskiye girdigi gece bile hissetmiş guya yumurtanin döllendigini kramp girmiss deeulen hucreden bahsediyoruz muslumann nasil hissettin mubarekk aman ikinci gun oyle olmuss ucuncu gün şoyle olmuss ne hismiş beee
Ben de ne bileyimm bisey aramiyomm belirti olmasi icin erken biliom daa yani keske simdiden anlama şansim olsaaa
Ne biliim yaa millete baksana çatir çatir hissedio
Biyerde kizin biri liste yapmiss mubarekk iliskiye girdigi gece bile hissetmiş guya yumurtanin döllendigini kramp girmiss deeulen hucreden bahsediyoruz muslumann nasil hissettin mubarekk aman ikinci gun oyle olmuss ucuncu gün şoyle olmuss ne hismiş beee
Ben de ne bileyimm bisey aramiyomm belirti olmasi icin erken biliom daa yani keske simdiden anlama şansim olsaaa
aynennnnn yelizcimmm bende bi arkadaşdan duymuştum hatta sizlerede sormuştum anammmm milletttttt hissediyomuşşş anlamadımkiii bizdemi sorunnnn onlarmııı bişekilllllll
yeliz gül gül öldüm deliio nasıl hismiş kızz yok bacı ben ilk gebeliğimde adet belirtisinden başka bi şey hissetmedim
Kizlar ben geldim
Okumadan yazayim dedim belliki yine epey konusmussunz
Ben hala adet olmadim kizlar ne yapıcam ilk defa bu kdr gecikiyo :44:
Kizlar ben geldim
Okumadan yazayim dedim belliki yine epey konusmussunz
Ben hala adet olmadim kizlar ne yapıcam ilk defa bu kdr gecikiyo :44:
tam seni sormuştum sen geldin
sosyalim Rabbim senin bu topikteki herkesee en yakın zamanda naisp etsin inşallahhhhhhhhhhhh
tam seni sormuştum sen geldin
Kizlarr doktordan simdi ciktim. Herseyi normal cikti ama cinsiyeti goremedik:) bir rahat durmadii:)
Kuzum biraz daha bekliycem ben yaaKizzzz bi kan versene sen dee niye kendine iskence ediyosunn hem kafan rahat olurr
Kizlarr doktordan simdi ciktim. Herseyi normal cikti ama cinsiyeti goremedik:) bir rahat durmadii:)
Kocaman bir samimiyetle "amiiiiiiinnnnnnnnnnn" diyorum... Rabbim gönlündekini de tez zamanda sana versin inşallah..
canım ben galiba hamileyim dün öğrendim sosyal benim canım ciğerim hemşerim onun topiğinede yazmak istedim
Rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin
oyy kuzum benim kafam 1 milyon sana çok yazamadım amin canım beni ve bizim kızları unutma senin duaların kabul olur canım dualarında bizede yer versosyalim Rabbim sana bu topikteki herkesee en yakın zamanda naisp etsin inşallahhhhhhhhhhhh
Kuzum kalp kalbe karsidir
Nasilsn kuzum
canım ben galiba hamileyim dün öğrendim sosyal benim canım ciğerim hemşerim onun topiğinede yazmak istedim
Rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin
kızzz erkek mi yoksa
oyy kuzum benim kafam 1 milyon sana çok yazamadım amin canım beni ve bizim kızları unutma senin duaların kabul olur canım dualarında bizede yer ver
yoğunum twinim ya 5 dk iş 1 dk burasısende artık bi test yap kızmaya başlıyorum
galiba neymiş kız hamilesin sen artık keyfini çıkar deliamin kuzum aminnn
Kuzum bnm dun yaptim yaa negatif cikti eger kirmizi gelmzse yapmiycam test artik kan testi yaparım cumaya fln
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?