öle bi geliyokiii çoook hızlı geliyoooo neye uğradını şaşırıyonnnn
çok mersi cınımmmm
ayyy benimdeee yanında turşu olcak amaaaaa
Aynen benim dee en sevdigimm
Bu menuden sonra genelde mide fesadi geciriyorumm
Kizz ben varyaa cokk fena yiyorum haa bi kahvaltida bi aksam yemeginde birer ekmek yerim nerdeysee bide gece yatmadan once mutlaka ekmek kizartip margarine bulayip yer oyle yatarimm amaa nedense her ay 1 kilo vermis oluyorumm yaa neden acaba hastamiyim kii :18::18: hadi once de yerdim ama almazdimm simdi sabit degil habire düşüyoo 58 le evlendim simdi 51 im
hiçç gerek yokkkkbu defa çok arzulu ve şehvetli olcak herşey jel mel hak getireee :108:
artık olaya sadece kocişimle mutlu anlar olarak bakıyorum yeni bakış açımmmmm
mide fesatımıııı ben zorttt fesatı bekliyodummmm
ayy bende bu ara deli gibi yiyorum bu ilaçtanmıdır nedirrrr çok yiyorum ama vermiyorum malsef
Allah korusun kızzz ama o kadar yiyip kilo vermekte ilginç haaa bide ye yat durumundasın şu sıra dimi
bende 57 ile evlendim şimdi 63 ün altına düşmüyommmm
he kızzzzz bi üçümüzdük biri daha eklendi yaaaa 30 yaş üstü olaraktan sanırım en büyüğümüz ebiii
en küçükte ben aaa hayırr seldoşummmm en küçük
yane 4 kişiyizzzz
Kigiiizzzzz siz anlatinn biz dinlerizz insallah ileride biz de size sorcazz malum tecrube meselesi
Yine kuru fasulyeeee yaptim bileeebirazdan da pilavimi yapicamm dünden de corba vardi yeter Allah bereket versinn
Ben 30 a gelmekten cok korkuyom haaa :18::18: ciddi soyluyorum nedense oyle bi korku olustu bende son bir iki yildirr
Kizimm hicbiriniz 30 gozukmuyonuz kii insallah ben de oyle olurumm :26:
Aynen benim dee en sevdigimm
Bu menuden sonra genelde mide fesadi geciriyorumm
Kizz ben varyaa cokk fena yiyorum haa bi kahvaltida bi aksam yemeginde birer ekmek yerim nerdeysee bide gece yatmadan once mutlaka ekmek kizartip margarine bulayip yer oyle yatarimm amaa nedense her ay 1 kilo vermis oluyorumm yaa neden acaba hastamiyim kii :18::18: hadi once de yerdim ama almazdimm simdi sabit degil habire düşüyoo 58 le evlendim simdi 51 im
hiçç gerek yokkkkbu defa çok arzulu ve şehvetli olcak herşey jel mel hak getireee :108:
artık olaya sadece kocişimle mutlu anlar olarak bakıyorum yeni bakış açımmmmm
Evet canm aynen oylee ama ben stresten oldugunu dusunuyorumm burasi beni cok gerdi
Bide bademcik ameliyatindan sonra toparlanamadim bidaha
Hee dimekki bana evlilik yaramadi
iste budurrgit ve goster kendiniii
yelom aklina kotu seyler getirme. bende bi ara cok kilo verdim oyle. bazi donemlerde oluyor. birde kan yapici seyler ye. cekirdekli uzum cok faydali. hergun agzina at. birde pekmezi evinden eksik etme. sonra bak nasil kilo aliyorsunn
ben 82 temmuz kız sen kaçsın ki
azmetti ve fasülyeyi yaptı tebrik ederim
kız biz çıtırız ondan öyle gözüküyoruz
sebebini söylüyorum çok fazla sigara
hu huuuu yeni bakış açını sevsinler senin
ÜzümmAllah muhtac etmesin
Pekmezii hic eksik etmiyorum evimden ama hic yedin mi diye sorarsan hayirr cunku ben tatlii ayda yilda bikez tuketen biriyim hicc sevmem midem kaldirmiyoo
Aysem bakma ben saglikli beslenen biriyim dee buara boyle oldu istee
sosyalim ben 31 aralık 82 kimliktede 1.1.831 gün yüzünden bir yıl yaşlı olcaktım öle olsaydı
kaçtımmmm
Sosyalimmmmmmm
sen o zaman eski gunlerine don yelizimm.
ama zayiflamanin sebepleri stres ve sosyalin dedigi gibi sigaraaa
kuzuuu senin bebek kız sanırım :26:
kizz belli oluyor mu orasiiihep yan durmus birde
ben bi link atmıştım ya sen onu gördün mü ona göre varsıyım yaptım canım :26:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=546451
sende bi baksana bana paralel gibi geldi
ben senden büyükmüşüm yaaa kızzz buraların en büyüğü ben miyim yoksa anammmm
hayatım boyunca bu sigaradan insanlar ne anlıyorlar diye çok düşündüm ama bulamadım :26:
kız ne stressi kendi yaratıyor stressi sağlığı yerinde işi var mutlu huzurlu ondan sonra stress yapıyor bence bu yeliz sigarayı bırakmazsa konuşmayalım onunla
ya ona baktimda oradan cikaramadim birsey. neyse bunuda yaziyorum bi kenara sosyalim. doktor gordu ama soylemedi bence.tam emin olmadigi icin
kiz o zaman yelooo evlerimize bomba atar,tersi cok fenaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?