ben senden büyükmüşüm yaaa kızzz buraların en büyüğü ben miyim yoksa anammmm
hayatım boyunca bu sigaradan insanlar ne anlıyorlar diye çok düşündüm ama bulamadım :26:
kız ne stressi kendi yaratıyor stressi sağlığı yerinde işi var mutlu huzurlu ondan sonra stress yapıyor bence bu yeliz sigarayı bırakmazsa konuşmayalım onunla
kizz belli oluyor mu orasiiihep yan durmus birde
kiz o zaman yelooo evlerimize bomba atar,tersi cok fenaa
Kigiiizzzz beni boyle kabul edinnnnn
Yaa aysemm ben de gormek istiom titiliyiii
cano ben sana daha önce ne demiştim erkek mi kız mı :26:
ya hamileysen yazık değil mi minnoşuna
tam hatirlayamadim ama erkek demistin sankii:26:
yelo bize kiyamazzins sigarayida birakir en kisa zamandaa
Egger hamileysemm belgelerle ispatlarsam birakcam kiz sözzzz
keşke bi kenara yazsaydın ama süt testi erkek çıkmıştı değil mi:44:
Egger hamileysemm belgelerle ispatlarsam birakcam kiz sözzzz
evt cnm erkek cikmisti.:) ama sadece lizo ve sedo kiz demisti galiba.
yelodann buyuk iddiaaaabebis gelsin sigarayi birakacam dediiii.artik kayitlara gectii yelocann. bu saatten sonra geri donusu yokk
yelodann buyuk iddiaaaabebis gelsin sigarayi birakacam dediiii.artik kayitlara gectii yelocann. bu saatten sonra geri donusu yokk
sağlıklı sıhhatli olsunda kızı erkeği mi varr kızzz etek giydiriyorlar ya ne tatlı oluyorlar öylee
evet geriye dönüşü yok artık haklısın ayşem
hadi bakalım seni görelimm
Kizlar ne oldu inanamazsiniz.
Azonce esimin kardesi geldi eve onlara bi kagit gelmis tutanak bize getirdi
Actik baktik mahkum yaziyo esimin adinda 75 gun hapis cezasi tutuklanma karari falan
4-5 sene once biyerde cikan tartismada olan birilerinin adi geciyo esim de var iclerinden biri sikayetci olmus bizimkinin haberi yokk bugune kadar bisey gelmedi de haberimiz olmadi bu ne simdi yakalama karari cikmis esime ay kafayi yicem yaa bu hafta ankaraya gitcektii simdi havaalanina girsee direkt tutuklarlarr itiraz etcez tabi simdi amaa bu nasil iş yaa ne mahkemeye cagrildi ne biseyy delircemm
Kizlar ne oldu inanamazsiniz.
Actik baktik mahkum yaziyo esimin adinda 75 gun hapis cezasi tutuklanma karari falan
4-5 sene once biyerde cikan tartismada olan birilerinin adi geciyo esim de var iclerinden biri sikayetci olmus bizimkinin haberi yokk bugune kadar bisey gelmedi de haberimiz olmadi bu ne simdi yakalama karari cikmis esime ay kafayi yicem yaa bu hafta ankaraya gitcektii simdi havaalanina girsee direkt tutuklarlarr itiraz etcez tabi simdi amaa bu nasil iş yaa ne mahkemeye cagrildi ne biseyy delircemm
O nasil is kiz oyleKizlar ne oldu inanamazsiniz.
Gecmis olsun canim agri kesici almak istemiyorsan ya kekik demle kendine yada bi adacayi icHerkeseee selammmm
Tek tek yazacak durumda değilim kızlar çok özürrr ben kırmızı kartı yedim inanılmaz karın ağrım var sağ kasık özellikle öldürüyo beni..
Bi tek yelizi etikete aldım çünkü konusu önemli ve benim ilgi alanım diye.. Canım istersen Faceden falan yazarsan Bilgi verebilirim ama bugün karnım çok ağrıyo yarın söz.. İşin bittiği ana gelmişsniz yakalama varsa gidecek( nerden gelmiş ?
Kuzu ben adetin 3, gunu diye biliyorumKızlar bide ben şimdi doktora gidicem ya bıgün adetin birinci günü olarak alıp üçüncü güne mi randevu alıcam napıcam ben :)
O nasil is kiz oyle
Gecmis olsun canim agri kesici almak istemiyorsan ya kekik demle kendine yada bi adacayi ic
Kuzu ben adetin 3, gunu diye biliyorum
Uzerine rahat birseyler giyip gidiyorsun canim korkacak bi sey yokBu ayda yattı
Kekik varda adaçayım yok galiba bakayım çekmecede bişi varda ne var bilmiyorum..
Bu arada 81 liyim ve en büyüğünüz benim((
Ee ben hiç bilmiyorum ilk gidicem :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?