Herkeseee selammmm
Tek tek yazacak durumda değilim kızlar çok özürrr ben kırmızı kartı yedim inanılmaz karın ağrım var sağ kasık özellikle öldürüyo beni..
Bi tek yelizi etikete aldım çünkü konusu önemli ve benim ilgi alanım diye.. Canım istersen Faceden falan yazarsan Bilgi verebilirim ama bugün karnım çok ağrıyo yarın söz.. İşin bittiği ana gelmişsniz yakalama varsa gidecek( nerden gelmiş ?
Kiz bu isler boyle mi oluyor kuzu yani hapis falan yatmaz ya olur mu oyle sey mahkemesi falan vardir bu isin:26:Sagol canm.Evet kardesim de avukat ogrendik kaçari yokmus sadece suanda ogrenmeye calistigimiz sey;bu ceza once para cezasiymiş teblig edilmis 1 ay icinde odemezsen hapis cezasi diye para da 1500 lira ama bize oyle bisey gelmedi.isin ilginc tarafi mahkeme yapilmis haberimiz yok.hayatimda boyle sacma bisey gormedim ben.
Tek bi ihtimal var eşimin burdaki adresi annesi gilin evi de gozukuyo cunku bu oraya gelmis o gerizekali beyinsiz cahiller bu tebligatlari alip hic haber vermeden bi kenara atmis olabilirler.
eger oyleyse ve onlarin sorumsuzlugu yuzunden benim esim hapis yatcaksa yemin ediyorum gidip onlarin evlerini baslarina yikicam yemin ediyorum!!
Sagol canm.Evet kardesim de avukat ogrendik kaçari yokmus sadece suanda ogrenmeye calistigimiz sey;bu ceza once para cezasiymiş teblig edilmis 1 ay icinde odemezsen hapis cezasi diye para da 1500 lira ama bize oyle bisey gelmedi.isin ilginc tarafi mahkeme yapilmis haberimiz yok.hayatimda boyle sacma bisey gormedim ben.
Tek bi ihtimal var eşimin burdaki adresi annesi gilin evi de gozukuyo cunku bu oraya gelmis o gerizekali beyinsiz cahiller bu tebligatlari alip hic haber vermeden bi kenara atmis olabilirler.
eger oyleyse ve onlarin sorumsuzlugu yuzunden benim esim hapis yatcaksa yemin ediyorum gidip onlarin evlerini baslarina yikicam yemin ediyorum!!
3. Gun testleri vermek icin sanirim ac tok olmak gerekmiyorvcanim yaa, iyi gelir adacayi ayricaCanım bize gelenlerde buna benzer şeylerle geliyorlar.. İfade verdiyse yada mernis adresi neresiyse oraya tebligat çıkar.. Emin ol mahkeme elinde adres ile işlem yapmıştır ama eşine ulaşamayınca son durum bu olmuştur.. Yoksa hemen zaten yakalama çıkmaz.. Bi şekilde çözümü vardır belki para yatırılınca gerek kalmaz sıkma canını.. Kardeşin avukatmış bak mutlaka çıkış yolu vardır.
Sosyalim adaçayı yaptım inşAllah iyi gelir yarın işe gitmem lazım ki perşembe doktora gideyim..
Kız iyide aç mı gidicem bakalım randevu saat kaça olacak
3. Gun testleri vermek icin sanirim ac tok olmak gerekmiyorvcanim yaa, iyi gelir adacayi ayrica
Canım bize gelenlerde buna benzer şeylerle geliyorlar.. İfade verdiyse yada mernis adresi neresiyse oraya tebligat çıkar.. Emin ol mahkeme elinde adres ile işlem yapmıştır ama eşine ulaşamayınca son durum bu olmuştur.. Yoksa hemen zaten yakalama çıkmaz.. Bi şekilde çözümü vardır belki para yatırılınca gerek kalmaz sıkma canını.. Kardeşin avukatmış bak mutlaka çıkış yolu vardır.
Sosyalim adaçayı yaptım inşAllah iyi gelir yarın işe gitmem lazım ki perşembe doktora gideyim..
Kız iyide aç mı gidicem bakalım randevu saat kaça olacak
yelizim canım sıkma canını inşallah bi yolu bulunur Rabbim zorda bırakmasın kimseyi
Slmm kizlarr ben geldimmmm soktaki anneadayii
hoşgeldin canım nasılsın nasıl hissediyorsunSlmm kizlarr ben geldimmmm soktaki anneadayii
Sagol canm hayirlisi bakalim yarin belli olacak hersey aglamaktan icim cikti herseyimiz tamam bi bu eksikti şoktayim
Hosgeldin anne adayii esine soyledin mi ne tepki verdi??kan testini nezmaan yaptiricaksinn
hoşgeldin canım nasılsın nasıl hissediyorsun
Allahın izniyle yarın iyi haberler alırsınız inşallah canım benim
Soledim tabee sevindi garip tepkiler verdi bana bak sürekli de bana benzesin felan demeye basladi
Bilmiomki hala inanamiom çok güzel bi duygu allahim allahim saglikli sihatli kucama almaya nasibeder inşallah ve isteyen herkese de nasibetsin inşallah
canlarım nasılsınız?özledim sizi pek aranıza katılamıyorum ama aklımdasınız..nasıl gidiyo gebelikleriniz büyüttünüz mü bebişleriumarım herşey gönlünüzce gidiyodur..
Nasılsınız kızlar? Ben deliliğe vermek istiyorum kendimi artık.. Çünkü sinirlerim bozuk.. Dün akşam resmen evimizde sanki cenaze vardı.. Hiç çıt bile çıkmaz mı bir tek kelime edilmez mi ya.. Tv sesinden başka bişi yoktu valla o kadar yoruldum ki umrumda bile değil hiç ağzını açmasa da.. Offf... Sizler nasılsınız?
perican çok iyi anlıyorum bikeresinde bize de olmuştu. Tam 3 gün ikimizde tek kelime etmemiştik. Hemde yum zamanıydı. Onun da içi içini yiyodur tabiki tek taraflı değildir. Karşılıklı iç geçiriyosunuzdur bi laf verse diye. Bunlar olcak evliliklerde kaçışı yok. Birbirinizin kıymetini daha iyi anlarsınız konuşmadığınız zamanlarda düşünüp hak verirsiniz.
canlarım nasılsınız?özledim sizi pek aranıza katılamıyorum ama aklımdasınız..nasıl gidiyo gebelikleriniz büyüttünüz mü bebişleriumarım herşey gönlünüzce gidiyodur..
Günaydın Kızlar
eketen canım bizde seni çok özledik inanki hep seni düşünüyorum ne yaptı acaba diye gelmiyorsunda. Gerçi yine çıkmışsın lütfen gel arada
Nasılsınız kızlar? Ben deliliğe vermek istiyorum kendimi artık.. Çünkü sinirlerim bozuk.. Dün akşam resmen evimizde sanki cenaze vardı.. Hiç çıt bile çıkmaz mı bir tek kelime edilmez mi ya.. Tv sesinden başka bişi yoktu valla o kadar yoruldum ki umrumda bile değil hiç ağzını açmasa da.. Offf... Sizler nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?