Evet fundosum zaten dun oyizden kiyameti kopardimm bana bidaha sakin ailenden bahsetme diyee simdi onumuzdeki ay izmirde bide antalyada ihaleler varr onlara hazirlanioz eger alirsak varyaa bidaha buraya gelenin....istediginiz gibi doldurun burayi
Kiz okuyup soylememis bile olabilirlerr o kayinpederr biz altinlari ona vermedik diyee hirsini nasil alcagini bilemiyo zaten nasil bi dusmanlik bi gorsenn
günaydın kızlar daha doğrusu tünaydın ben yeni uyanıyorum da
sosyalim rüyan hayırlara gelsin bebiş yakındır inşallah
fundoşum sabah olayını biz yapmıştık ben 15-20 dakika ayaklarımı havaya diktim ondan sonra da yatağa kıvrıldım bi saat kalkmadım herşeyi yaptım anlıycağın
sedocan ocak bitti şubata ne kaldı kuzum sende bizim gibi öğlene kadar uyursun işten çıkınca
twinim canım hayırlısı olsun dediğin gibi yap kafaya takmadan güzel bi ay geçir inşallah bebişin gelir
lizim sen kanama olayını doktora sor mutlaka bizdede ilişki bi iki kez oldu ama zor oldubide bişey soracam ben bebişe bişey olur diye korkumdan bilmiyorum ama bu konuda çok isteksizim normal mi bu
benoşum yeni ay bebiş getirsin sana inşallahpapatya çayı ağrılara iyi gelir derler ama bi dene istersen
yelizim canım benim ya o nasıl bi babalıktır ya anlayamıyorum dediğin gibi kin tutup böyle bişey yaptılarsa Allah onları bildiği gibi yapsın
ayşecan sen nasılsın canım kahvaltımı yapıyosun yoksa
Valla ugrasiyoruzz bi b.kluk var bu iste ben eminim de iste onceki tebligatlar kime yapilmis onu ogrenicek kardesim savcilik kaleminden mi ne.
Ya isin özü şu aslinda,bi sikayet olmus tamam bu bildirilmis esimin haberi yok.Mahkemesi olmus bildirilmis haberi yok.Sonra buna para cezasi cikmis 1 ay icinde ode denmis bildiri yollanmis haberi yok.Teblig tarihinden 1 ay gecmis para odenmeyince 75 gun hapis cezasina cevrilmis bize bitek bu geldi.Simdi 10 gun icinde gidip teslim olmazsa hakkinda yakalama karari cikcak zorla goturulcek
Yani bi cikis yolu bulmaya calisiyoruz itiraz hakkimiz yokk o surec coktaaan gecmiss
Tebligati kim almis onu ogrenicez once iste ordan biseyler yapmaya caliscaz bakalim bi hafta icinde yaptik yaptik,olmadi b.ku yedikk.Simdi kendini de yirtsann paranin 5 katini odemeye de razi olsan kacis yok ceza kesin
Ama buna sebepp o beyinsiz cahillerin sorumsuzluguysaaa ben yemin ettim hususi evlerine gidip kiyameti koparcam başlarina!faydalari yok zatenn bide zarar veriyolar gereksizler toplulugu
Iyiyim canım artık anca toparladim kendimi..aklimda yaşadıklarım hep dağıtmaya çalışıyorum bugunumuzede cok şükür cogu gitti azi kaldi.
Sagol sosyalim rahatladım valla
Güya cikiyodum dimi kocisi bekliyorum almaya gelecek gelmedi daha
Yelizimm aynen rahatladim kuzum stressz bir ay olur inss ama takmamaya karar verdim hayatı zindan etmenin bir anlami yok
Bu arada kuzum gecmis olsun biraz okudum esinle ilgili olan olayi inss iyi gelismeler vardr bu nasil seyse oyle pat diye ortaya cikti :44:
Amin fundosumm inss gelmzlr bi daha
Ben bebiş istiyoruuummmmmmmmmmmmmm bana neee :84::84::84::84::84:
:26::26::26:
Kizlar merhaba.bugun annemdeyim. Tabletimide almayi unutmusum.telden bakabiliyorum sadece.
Yelizim cok gecmis olsun. Ayni olay bizim akrabanin basina geldi cnm. Ama sonra parayla hallettiler diye biliyorum. Hatta adami havaalaninda yakalamislar. Tabi kimsenin birseyden haberi yok. Sok olmustuk. Ama sonra bir sekilde hallettiler. Ins sizinkide uzamadan hallolur cnm.
Benayimm sanada gecmis olsun.bu ay doktora git bakalim. Hem icin rahatlar.
Fundosum,sedom,sosyalim,lizomm,fatmamm hepinizi opuyorum. Ara ara gelecem yine.
Kizlar merhaba.bugun annemdeyim. Tabletimide almayi unutmusum.telden bakabiliyorum sadece.
Yelizim cok gecmis olsun. Ayni olay bizim akrabanin basina geldi cnm. Ama sonra parayla hallettiler diye biliyorum. Hatta adami havaalaninda yakalamislar. Tabi kimsenin birseyden haberi yok. Sok olmustuk. Ama sonra bir sekilde hallettiler. Ins sizinkide uzamadan hallolur cnm.
Ayyyy izmir veya antalya hemde süperrrrr alırsınız inşallah ne ihalesi sorması ayıp kurban ihale için şartlarınız uyuyosa süperrrr valla kızzzz benim eski çalıştığım firmada ihaleyle alırdık tokiden bayındırlıktan filan işleri battııı alacağımda kaldı herkes gibi hala 13 bin tl param var
fatmammm sabah olunca çokta kalamıyon öle işe gidicez diye kalkıyoz malummm
kız sabahmı tuttu dersin kaçıncı gündüüü galiba benim erken dahaaa :44:
ama akıntı olayı yaklaştı diyoo
ayşemmmm
Aysem sagoll insallah yoluna sokucaz herseyii
Fundamm okul ihalesi kuzummm bakalim nasip Allah bize de yuru ya kulum der insallah yakinda
Sosyalimm alma alma gunahlarinii onlarin gunahlari alincak gibi degil kizz altindan kalkilmazzz
Eşim dun yemin etti işleri yoluna sokalim kimseye haber vermeden taşincaz burdan dedi ayy hadii insallahhh
benim içime öyle doğuyo nedense sabah tuttu gibi geliyoAyyyy izmir veya antalya hemde süperrrrr alırsınız inşallah ne ihalesi sorması ayıp kurban ihale için şartlarınız uyuyosa süperrrr valla kızzzz benim eski çalıştığım firmada ihaleyle alırdık tokiden bayındırlıktan filan işleri battııı alacağımda kaldı herkes gibi hala 13 bin tl param var
fatmammm sabah olunca çokta kalamıyon öle işe gidicez diye kalkıyoz malummm
kız sabahmı tuttu dersin kaçıncı gündüüü galiba benim erken dahaaa :44:
ama akıntı olayı yaklaştı diyoo
ayşemmmm
kız senin bu çıkışların beni öldürecek koptum vallaBizde bebiş istiyoz kızzz koca aramaya gelmedik burayaaaa
kız bişey olmaaz fundoşumm ben çok kullanırım çamaşır suyu olmadan temizlik yapmam kikız yok şöför filan varrr çokta pis bir adam
çamaşır suyumuuuubidaha yapma onuuu bebişe dokunur sanadaaa oturmadan ayakta şeyett ben öle yapıyommm
aminn canımm hep beraber gülelimSelam kizlar.Nasilsiniz
Sosyalim gordugun ruya cok guzel ve toplumda o ruya hep bebege yorumlanir ben sana diim yakindir
Fundoss gecenlerde okudum;diyordu ki iliskiden sonra yatmak spermlere zaman kazandirmak acisindan iyi fakat bosalma oldugu an zaten en hizlilari hemen yola cikiyor oyuzden cok da onemli bisey degil diyordu
Lizimm sedomm siz ve bebişleriniz ve buyuyen gobişlerinizii okudumm cok tatlisiniz Allahim yuzunuzu guldurdun hep
Twinim oldun rahatladinn ohh hadi iyi besle kocani onumuzdeki ay devamm
Benosumm sen bi doktora gitmeyi ertele dee senle bidaha konusmicamm ve corap orerim basina bak foruma giremezsinbu ayy yum takibini yaptiriyosunn ve artikk ama ben bilmiyorum nezaman yumurtladigimi demiyosunnn sen dee catladi mi catlamadi mi derken catlatanlar kervanina katiliyosun
evet canom az kaldı ama şu yağmurlu soğuk havalarda gelmek işkenceegünaydın kızlar daha doğrusu tünaydın ben yeni uyanıyorum da
sosyalim rüyan hayırlara gelsin bebiş yakındır inşallah
fundoşum sabah olayını biz yapmıştık ben 15-20 dakika ayaklarımı havaya diktim ondan sonra da yatağa kıvrıldım bi saat kalkmadım herşeyi yaptım anlıycağın
sedocan ocak bitti şubata ne kaldı kuzum sende bizim gibi öğlene kadar uyursun işten çıkınca
ohhh süperrr inşallah kaznaırsınızzz
ayy akıllanıyo oda ses etme üstüne gitme kendi farketsin herşeyi sen söleyince yine kıymete binerler hep ters teper demedi deme
sessiz kallll yelizim bak benden demesi bu arada barıştınızmı
destek ol geçer filan de ama kötüleme onları bak gör nasıl istediğin gibi oluyo herşey
benim içime öyle doğuyo nedense sabah tuttu gibi geliyocanım iğneden 36 saat sonra sabah yapmıştık pazar günüydü o yüzden sorun olmadı bide biz sadece bi kere sabah yaptık o da doktor dedi diye
kız senin bu çıkışların beni öldürecek koptum valla
kız bişey olmaaz fundoşumm ben çok kullanırım çamaşır suyu olmadan temizlik yapmam ki
aminn canımm hep beraber gülelim
evet canom az kaldı ama şu yağmurlu soğuk havalarda gelmek işkencee
ayşemm özlettin kendini bugünniyisindir inşallah bende öptüm canım görüşürüz
Artik dunku olaydan sonra baristik dogal olarak :)
Evet haklisin ses etmicem kendi kendine anliyo zaten artikk benden baska kimsesinin olmadiginii benim babam bile ona onun babasindan daha cok babalik yapiyo esek degilse anlarr
evet fatmam öle güzel oluyooo pazar olması düşünüyomdaa bende 17 kasımda pazardı hiç unutmam ayşemle demiştik yum. günümüz bugün biz o günü çok güzel değerlendirdik birde kasık ağrım vardıki tamamdır bu iş dedim yinede tutmadı
ee ama yalanmıııı kızzalınmadı inşallah perican
sedommm bende evde domestosla yatıp kalkıyommama ağzını kapa bari yazmayla filan yaa çok zararlııı
asabah pijamayı çıkarıp giyinip gelmek işkence evettttttttt
evet kızz böle olaylar vesile oluyooo
kızz benim bidefa benzer olay oldu yani bu tip bişey değildide ailesi ile ilgili bi sorumsuzluk olayı çıktı gün yüzüne anne ve babasının işgüzarlığı
bende gayet sakin olumlu ona yaklaşıyorum heee sanada gün doğdu dediii
yok bee yelizim yine onlar kıymetli oluyooo naparlarsa yapsınlarrrrr
fundoşuuuuuummm canım skılıyo yaaaa , :106: kumpir olsa da yesemm :125:
yüksek bir yere çıksam şimdi bu yağmur da hem yağmuru izlesem bir yandan kumpir yesem veya hamsi kızartma
sobanın başına sonra kestane maşukiyeye götürse keşke biri benii
Bizde bebiş istiyoz kızzz koca aramaya gelmedik burayaaaa
perican ne zaman geliyon istanbulaaaa
sedomda gelmişşşşşşşşşşşşş :118: :118: :124:
fırtınalar kopyoooo nasıl bi uğultu var anlatamammmm
Yas buarada ben kurtlanmaya basladimm kizz yaklasiyo yaa bugun igneden sonra 9. Gun ignenin etkisi hala gecmemistir demii :26:
Hicbi belirti yokk sadece tek gariplikk goguslerim 1 hafta kala şişerdii şişmedii hala :26:
AYY catlicammm pazartesii nasil gelcekkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?