Ağlayakta gözden mi olak???

Kizlar merhaba.bugun annemdeyim. Tabletimide almayi unutmusum.telden bakabiliyorum sadece.

Yelizim cok gecmis olsun. Ayni olay bizim akrabanin basina geldi cnm. Ama sonra parayla hallettiler diye biliyorum. Hatta adami havaalaninda yakalamislar. Tabi kimsenin birseyden haberi yok. Sok olmustuk. Ama sonra bir sekilde hallettiler. Ins sizinkide uzamadan hallolur cnm.

Benayimm sanada gecmis olsun.bu ay doktora git bakalim. Hem icin rahatlar.

Fundosum,sedom,sosyalim,lizomm,fatmamm hepinizi opuyorum. Ara ara gelecem yine.

Son düzenleme:

Ayyyy izmir veya antalya hemde süperrrrr alırsınız inşallah ne ihalesi sorması ayıp kurban ihale için şartlarınız uyuyosa süperrrr valla kızzzz benim eski çalıştığım firmada ihaleyle alırdık tokiden bayındırlıktan filan işleri battııı alacağımda kaldı herkes gibi hala 13 bin tl param var

fatmammm sabah olunca çokta kalamıyon öle işe gidicez diye kalkıyoz malummm
kız sabahmı tuttu dersin kaçıncı gündüüü galiba benim erken dahaaa :44:
ama akıntı olayı yaklaştı diyoo

ayşemmmm

bu nasıl bi sorumsuzluk ya, bu tebligat gittiğine göre diğerleride gitmiştir ama onlar sallamamış sanırım ama günahlarınıda almak istemiyorum kız :18:

Iyiyim canım artık anca toparladim kendimi..aklimda yaşadıklarım hep dağıtmaya çalışıyorum bugunumuzede cok şükür cogu gitti azi kaldi.

evet canım dediğin gibi az kaldı , inşallah herşey güzel olacak

sevindim canım senin adına

ayşemmm gidiyooo yarın hemde benim doktoraaa ayy çok heyecanlıııı ne dicek bakalımmm :18::18:

perican ne zaman geliyon istanbulaaaa

sedomda gelmişşşşşşşşşşşşş :118: :118: :124:

fırtınalar kopyoooo nasıl bi uğultu var anlatamammmm

Aysem sagoll insallah yoluna sokucaz herseyii

Fundamm okul ihalesi kuzummm bakalim nasip Allah bize de yuru ya kulum der insallah yakinda
Sosyalimm alma alma gunahlarinii onlarin gunahlari alincak gibi degil kizz altindan kalkilmazzz
Eşim dun yemin etti işleri yoluna sokalim kimseye haber vermeden taşincaz burdan dedi ayy hadii insallahhh

ohhh süperrr inşallah kaznaırsınızzz
ayy akıllanıyo oda ses etme üstüne gitme kendi farketsin herşeyi sen söleyince yine kıymete binerler hep ters teper demedi deme
sessiz kallll yelizim bak benden demesi bu arada barıştınızmı
destek ol geçer filan de ama kötüleme onları bak gör nasıl istediğin gibi oluyo herşey

benim içime öyle doğuyo nedense sabah tuttu gibi geliyo canım iğneden 36 saat sonra sabah yapmıştık pazar günüydü o yüzden sorun olmadı bide biz sadece bi kere sabah yaptık o da doktor dedi diye
Bizde bebiş istiyoz kızzz koca aramaya gelmedik burayaaaa
kız senin bu çıkışların beni öldürecek koptum valla

kız yok şöför filan varrr çokta pis bir adam
çamaşır suyumuuuu bidaha yapma onuuu bebişe dokunur sanadaaa oturmadan ayakta şeyett ben öle yapıyommm
kız bişey olmaaz fundoşumm ben çok kullanırım çamaşır suyu olmadan temizlik yapmam ki

aminn canımm hep beraber gülelim
evet canom az kaldı ama şu yağmurlu soğuk havalarda gelmek işkencee

ayşemm özlettin kendini bugünn iyisindir inşallah bende öptüm canım görüşürüz

Artik dunku olaydan sonra baristik dogal olarak :)
Evet haklisin ses etmicem kendi kendine anliyo zaten artikk benden baska kimsesinin olmadiginii benim babam bile ona onun babasindan daha cok babalik yapiyo esek degilse anlarr

Artik dunku olaydan sonra baristik dogal olarak :)
Evet haklisin ses etmicem kendi kendine anliyo zaten artikk benden baska kimsesinin olmadiginii benim babam bile ona onun babasindan daha cok babalik yapiyo esek degilse anlarr

evet fatmam öle güzel oluyooo pazar olması düşünüyomdaa bende 17 kasımda pazardı hiç unutmam ayşemle demiştik yum. günümüz bugün biz o günü çok güzel değerlendirdik birde kasık ağrım vardıki tamamdır bu iş dedim yinede tutmadı

ee ama yalanmıııı kızz alınmadı inşallah perican

sedommm bende evde domestosla yatıp kalkıyomm ama ağzını kapa bari yazmayla filan yaa çok zararlııı
asabah pijamayı çıkarıp giyinip gelmek işkence evettttttttt

evet kızz böle olaylar vesile oluyooo

kızz benim bidefa benzer olay oldu yani bu tip bişey değildide ailesi ile ilgili bi sorumsuzluk olayı çıktı gün yüzüne anne ve babasının işgüzarlığı
bende gayet sakin olumlu ona yaklaşıyorum heee sanada gün doğdu dediii

yok bee yelizim yine onlar kıymetli oluyooo naparlarsa yapsınlarrrrr

fundoşuuuuuummm canım skılıyo yaaaa , :106: kumpir olsa da yesemm :125:

yüksek bir yere çıksam şimdi bu yağmur da hem yağmuru izlesem bir yandan kumpir yesem veya hamsi kızartma
sobanın başına sonra kestane maşukiyeye götürse keşke biri benii

kızz benimdeee şurdan kaçasım vaaaaar bana oda yapıyolar zemini taş yok parke yapmasak nolurkii ayağının altına strafor koyalım
ozaman kesin giderim dedimmm kaç m2 oda yaa sankiii herşeyden kısıyolarrrr zaten kendine hayrı yok peteğin en kısıkta taş zemin oldumu hiç ısınmaz oda aman neyseki yalnız olacam oda yeter idare ederim öle oluncaaa
offfffff

kumpirmiiii ayy bende bayılırımmmmm
hamsimiii oyy mis gibi kızarmışşş şöle mısır uniyleeee offff

maşukiyemiiiiii

Bizde bebiş istiyoz kızzz koca aramaya gelmedik burayaaaa

Ya canımmm biliyorum da hani ben kocişle kötüyüm ya o yüzden dediydim :26:

perican ne zaman geliyon istanbulaaaa

sedomda gelmişşşşşşşşşşşşş :118: :118: :124:

fırtınalar kopyoooo nasıl bi uğultu var anlatamammmm

Allah nasip ederse 21 martta Atatürk havaalanındayım :))

Yas buarada ben kurtlanmaya basladimm kizz yaklasiyo yaa bugun igneden sonra 9. Gun ignenin etkisi hala gecmemistir demii :26:
Hicbi belirti yokk sadece tek gariplikk goguslerim 1 hafta kala şişerdii şişmedii hala :26:
AYY catlicammm pazartesii nasil gelcekkk

yelizim şişmediyse bi belirti olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…