enfeksiyon vardı zaten canım ilaç kullandım ondanmıdır diyosun kiayy lizom ya bunları yazdıkça ben nasıl rahatladım şimdio kasılmalar kopmalar olduğu zaman korkuyordum , yatakta bacağımın birini karnıma doğru çekiyorum bazen bir şey olur mu , gülerler diye kimseye de soramadım :26:rahat uyuyamıyorum :84: sen rahat uyuyor musun canımm
evet ama 1 ay oldu bişey yok ayşe de yaşamış zorlanma olayını :78: bence sor dr. a mutlaka önemli lizomm iltihap olmasın
yaşıtız tabeeee
uzak ama be sedommm annemler misal uzak napalım diyo gelemediklerinde bahaneleri var herkesin
1saat miii tamam ozaman yaaaa ben direk uyuma pozisyonundayımmm
Hayir canmm mahkeme olmus karar cikmis 10 gun icinde savciliga gidip basvuracak ve cezasi infaz edilecekmis.Temyizi itirazi hepsi gecmis aklimi kacircam.Ama yarin ortaya cikcak herseyy ben onlarinn varyaa onlar gorsunler nasil evlerini baslarina yikcamm
enfeksiyon vardı zaten canım ilaç kullandım ondanmıdır diyosun ki
uykuya geçince sorun yok canım yüzüstü yatamadığım için biraz zor oluyo uykuya geçmek ama yorgunlukla uyuyakalıyorum.
Ben 10-15 dk zor durabiliyodum fundam hiç bi saat beklemedim. Taş çatlasa yarım saat. Giden gidiyo zaten tutabilene aşk olsun
Selamm kıZlarr inanılmaz karın ağrısı yaşıyrum( hiç halim yok..
Eketene hoş geldin diyorum uzun zaman oldu görmk güzel...
Ebii için dün yazamadım kusura bakmasın.. Çok sevindim inşAllah canım sağlıkla kucağına almak nasip olur.
Fundacım dün yaZdım görmedin galiba ben 81 liyim ve en büyüğünüzüm( ağlamam lazım
Ayşemm sana da dün yazamadım bende bebeğin için sen kız istediğin için olsa gerek senin için kız diyorum demiştim ..
Yelizcim dün belirttim canım acı gerçekler ama oluyo.. İçindeyim canım çok iyi biliyorum ve sen hiç bişeyden haberim yok desende mahkeme elinde olanla hareket edip her şeyini kullanıyo ve üZgünüm ki sen her hakkını kaybetmiş oluyorsun.. İnşAllah kötü bişi olmaz. Üzülme ama dediğin gibi ailesi yüzünden ise yaşamasınlar bencede
yaşıtız tabeeee
uzak ama be sedommm annemler misal uzak napalım diyo gelemediklerinde bahaneleri var herkesin
1saat miii tamam ozaman yaaaa ben direk uyuma pozisyonundayımmm
ihmal etme lizimim dr. bayansa hiç çekinme , bugün akşam olur mu eve gidip uyusammenfeksiyon vardı zaten canım ilaç kullandım ondanmıdır diyosun ki
uykuya geçince sorun yok canım yüzüstü yatamadığım için biraz zor oluyo uykuya geçmek ama yorgunlukla uyuyakalıyorum.
Ben 10-15 dk zor durabiliyodum fundam hiç bi saat beklemedim. Taş çatlasa yarım saat. Giden gidiyo zaten tutabilene aşk olsun
Selamm kıZlarr inanılmaz karın ağrısı yaşıyrum( hiç halim yok..
Eketene hoş geldin diyorum uzun zaman oldu görmk güzel...
Ebii için dün yazamadım kusura bakmasın.. Çok sevindim inşAllah canım sağlıkla kucağına almak nasip olur.
Fundacım dün yaZdım görmedin galiba ben 81 liyim ve en büyüğünüzüm( ağlamam lazım
Ayşemm sana da dün yazamadım bende bebeğin için sen kız istediğin için olsa gerek senin için kız diyorum demiştim ..
Yelizcim dün belirttim canım acı gerçekler ama oluyo.. İçindeyim canım çok iyi biliyorum ve sen hiç bişeyden haberim yok desende mahkeme elinde olanla hareket edip her şeyini kullanıyo ve üZgünüm ki sen her hakkını kaybetmiş oluyorsun.. İnşAllah kötü bişi olmaz. Üzülme ama dediğin gibi ailesi yüzünden ise yaşamasınlar bencede
hımmmm tamam ozaman içim çok rahatladııııı evet giden gitmiştir yaaaa
ama duruyomudur orda zira yum. vakti değil daha dr da haftada 2 gün dedine göre var bi bildiği demekki bekliyolar
benayımmm adetmi oldunnnnnn offf çok kötü olursan mazejik iç çok iyi geliyoooo
en büyüğümüzmüüü anacım olsunnnn aynıyız yaaa
inşallah hepimiz bu ay hamişizzz
:13:
1 saat uyu kalk
ihmal etme lizimim dr. bayansa hiç çekinme , bugün akşam olur mu eve gidip uyusamm
canımm günaydınn hoşgeldiinniyisindir inşallah
:13:
1 saat uyu kalk
ihmal etme lizimim dr. bayansa hiç çekinme , bugün akşam olur mu eve gidip uyusamm
canımm günaydınn hoşgeldiinniyisindir inşallah
Oldum be fundamağrım olmasa sıkıntı yokta ağrı çok izinde yarın kullanmak için almak istemedim (
Sedam iyiyim ağrı dışında tabii.. Sende iyisinr inşAllah..
enfeksiyon vardı zaten canım ilaç kullandım ondanmıdır diyosun ki
kızzz yokkk kalkmıyom niye kalkim hemen uykuya veriyom kendimi çişim gelmesin diye zaten gece kalkmam ben sabah uyandığımla uyurum
bende bi hamile kalim evde olim öle bi yatacamkiiiii akşama kadarrr
Oldum be fundamağrım olmasa sıkıntı yokta ağrı çok izinde yarın kullanmak için almak istemedim (
Sedam iyiyim ağrı dışında tabii.. Sende iyisinr inşAllah..
benayımm hayırlısı olsun kuzum , sizin halaylarınız topluca olacak sanırım birbirinizi bekliyorsunuzinşallah
bende iyiyim bugün bulantımm yok daha iyiyim
lizoom sana bişey sorucamçatlaklar için bir şey kullanıyor musun
yaa çokk uykum vaaar 4 aylıkken çıkıyorum işten , geçer mi şubat ayısı
ayşecann uyuyordur şimdii fatmaa daa :84:
benayımm hayırlısı olsun kuzum , sizin halaylarınız topluca olacak sanırım birbirinizi bekliyorsunuzinşallah
bende iyiyim bugün bulantımm yok daha iyiyim
lizoom sana bişey sorucamçatlaklar için bir şey kullanıyor musun
yaa çokk uykum vaaar 4 aylıkken çıkıyorum işten , geçer mi şubat ayısı
ayşecann uyuyordur şimdii fatmaa daa :84:
badem yağı tüy de yapıyormuş :26:Ayşemm gelmişşşşşşş
benayım o ağrı çok kötü yaaaaabende bıktım usandım ama dr. iyi olduğunu sölüyor ağrının sevin diyo ona göreee
ya aslında adetin bitmeden gitseydin dr. aaa kaç gün sürüyor benim bittiği gün bişey olmaz dedi adetin yeni bitmiş hemen yaptır testleri kontrole gidiceksen yani
çatlaklar için bi krem var sedommm ark. kullanmıştı pahalı bişeydi adını unuttummm
birde bi yağ vardı kızzz
çatlaklar için bebe yağı kullanıyorum şimdilik karnım çok kaşınıyoo kart kart kaşıyorum
ama yaptığım araştırmalar sonucunda aktardan badem-kakao-kayısı çekirdeği yağı karışımı yaptırıp alıcam canım
4 aylıkken mi :44: bende artık çalışmak istemiyorum evimde popo büyütmek gezmek dolaşmak amaçsızca dışarlarda yürümek istiyorumdaha çook var bana sedom sen ne güzel çıkıyosun evinde rahat ediceksin
yaa ewet tüy yaptığını da biliyorum da iyi geliyormuş çatlak daha kötü :44:badem yağı tüy de yapıyormuş :26:
ablam işyerinden getirecek bitkisel onu kullanıcam canom
canımm ya 7. aya kadar gideceksin dimimayıs ayısı senin de inşallah göz açıp kapayana kadar sağlıcakla geçiririz inşallah lizom
çatlaklar için ablam bir yağ getiricek bu gün başlicam bitkisel , ismini öğreniyim sana da söylerim canım
ya badem tüy yapıyormuş :44:
fundoşum karın büyümeye başlayınca gerilmeye de başlıyo zaten göğüsler forane erken başlıyonuz yağaabende yaza güneşlendircem bol bol onuuu karnımı bebeğimiii inşallah gelirrr
yaa ewet tüy yaptığını da biliyorum da iyi geliyormuş çatlak daha kötü :44:
tmm sedom ismini bekliyorum senden
fundoşum karın büyümeye başlayınca gerilmeye de başlıyo zaten göğüsler fora
ayy güneş yaz sıcak deniz offf offf fundamm inşallahh
deddddd kışı çok seviyodunuzzzz taaa en başında ayşemle kış güzel diyodunuz bende hiç sevmiyom diyodum nolduuuu :120:
ayyyyy yaza bi hamiş girim kumdan kalkmıyacammmm şemsiye dibindeee hergün deniz kenarındayımmm kocişe söledim arada giderim yaz boyu git delimisin diyo neeeeeeeeeee dedim aklın bende dimi safff diyo
göğüsler çokmu büyüdü kızzzz
canım erkenden başlamak gerekiyormuş , inşallah fundoşumm inşallah gelmiş olacakne erken başlıyonuz yağaabende yaza güneşlendircem bol bol onuuu karnımı bebeğimiii inşallah gelirrr
yaa ewet tüy yaptığını da biliyorum da iyi geliyormuş çatlak daha kötü :44:
tmm sedom ismini bekliyorum senden
fundoşum karın büyümeye başlayınca gerilmeye de başlıyo zaten göğüsler fora
ayy güneş yaz sıcak deniz offf offf fundamm inşallahh
kışı kar yağdığında severim bikerem lapa lapa ayaklarım kara gömülcek ohh
ama güneşin denizin yeri ayrıdır sen orda deniz bulursun da benim uzun yol yapmam lazım zor gözüküyo hava atma kızz
ama sonuna kadar kullan bu nimetleri
hee kız büyüdü nası top gibi oldular çok güzelyanlarda biraz damarlar belirginleşti onu da kocam gösterdi yoksa dikkat etmemiştim
canım erkenden başlamak gerekiyormuş , inşallah fundoşumm inşallah gelmiş olacak
evet çatlak daha kötü tüyler yine daha kolay
tamam canım birazdan ararım ablamı
ulaşamazsan söle ben sorimmm kızzzz akşam çıkışta uğrim
kız kabızlığın gazın nasıl olduuuu ben üşüyom diyemi neee şeyyy zor tutuyom kendimi kendiliğinden geliyooo tutamıyom çok korkuyom ses çıkcak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?