ayyy fundooşşşçatlakkk geçen kabızlık geçti , baya rahatlamıştım , bizim burası normalde seslidir ben wc ye giriyorum çıtt yokk deli oluyorum, kıvranıyorum yere oturuyorum kalkıyorum dönüp duruyorum, pisler ses yapınn diye söyleniyorum, şimdi komik gelyor o hallerim ama o anda ağlıyacak gibi oluyorum demek sende öylesiinnn ay koptum gülmekten çılgınn
fundoşum , ses olunca kova falan varsa yakınında hemen onlara vurr
kız oturduğum yerde masadaa ama çok korkuyom yaaa
wc de zaten yapmıyom burda altıma yapsamda tutuyorum çünkü ben tek bayanım yemekçi abla dışındaaa oda yaşlı umrumda değil bişey ben wc çok kullanmıyorum heryere sıçrıyo ya erkeklerin şeyleri korkuyorum önemli günlerimdeyimmm
kız geçen bizim ablaya kızdım bi tabağa salata koyuyo ben ayrı kaseye koyuyorum yok netymiş çok inceliyomuşum yahu dedim herkes hasta öksürüyo
ben niye ortak tabaktan yiyimki alla allaaa
çatalını ağzına götüren geri sokuyo o küçücük tabağa bide üstüne bittikçe takviye yapıyo evde ailemle yiyom sanki
nasıl sinirleniyorum varyaaa sırf fazla tabak çıkıcak diye korkuyo amca kızları ya patronların normal ama aynıı huylarııııı
Allah hayır etsin canımm çok güzel bir rüyaaa , yakın zaman da bebek sahibi olacaksın inşallah yaklaşıyor günleriniizz
kız akıp gitmelere falan takılma yaa , her şekilde tutar sen merak etmee , inşallah 14 şubatta öğrenirsin
ahhh :106: sabah yapmamıştım
ya c.tesi bebiş iyi desinde dr. başka bişey istemiyorum inşallah
belin ağrıyor mu lizomm benim ince belim ağrıyor bazen
görüşürüz sosyalimm :121: hemen gel yoksa topa tutarız senii
ayy inşallah fundoşum ya iyi olduğunu öğreniym
canım karnım çıktı ama karnımın alt tarafının şişmesi gerekmiyor mu :44: hafif bir şişlik var sadece
Selamm kıZlarr inanılmaz karın ağrısı yaşıyrum( hiç halim yok..
Eketene hoş geldin diyorum uzun zaman oldu görmk güzel...
Ebii için dün yazamadım kusura bakmasın.. Çok sevindim inşAllah canım sağlıkla kucağına almak nasip olur.
Fundacım dün yaZdım görmedin galiba ben 81 liyim ve en büyüğünüzüm( ağlamam lazım
Ayşemm sana da dün yazamadım bende bebeğin için sen kız istediğin için olsa gerek senin için kız diyorum demiştim ..
Yelizcim dün belirttim canım acı gerçekler ama oluyo.. İçindeyim canım çok iyi biliyorum ve sen hiç bişeyden haberim yok desende mahkeme elinde olanla hareket edip her şeyini kullanıyo ve üZgünüm ki sen her hakkını kaybetmiş oluyorsun.. İnşAllah kötü bişi olmaz. Üzülme ama dediğin gibi ailesi yüzünden ise yaşamasınlar bencede
Kizlarrr merhabaaa nasilsnzz hic okumadimm yazilanlari cikmam gerekiyo haber vereyim dedimm
Kirmizilar gecte olsa geldi canlarım cok sukur diycem cunku negatiften sonra cok umutlu degildim dun gce cok fazla agri cektim ha oldum ha olcm diye patlycktm cok sukur sabah oldum gelsin yeni umutlar
Artık stres yokk hem kendimi hem kocisi uzdm cunku umutlandi o da
Opyrm hepinizi
çoğu zaman bu yüzden tutarım ama mecbur anlar da böyle oluyor zaten temiz , artı bende girdiğimde çamaşır suyu döküyorum...
onlar birbirine yabancı olmadıkları için ayırmıyordur fundoş sen en iyisini yapıyosunn :13:
Selam kizlar.Nasilsiniz
Sosyalim gordugun ruya cok guzel ve toplumda o ruya hep bebege yorumlanir ben sana diim yakindir
Fundoss gecenlerde okudum;diyordu ki iliskiden sonra yatmak spermlere zaman kazandirmak acisindan iyi fakat bosalma oldugu an zaten en hizlilari hemen yola cikiyor oyuzden cok da onemli bisey degil diyordu
Lizimm sedomm siz ve bebişleriniz ve buyuyen gobişlerinizii okudumm cok tatlisiniz Allahim yuzunuzu guldurdun hep
Twinim oldun rahatladinn ohh hadi iyi besle kocani onumuzdeki ay devamm
Benosumm sen bi doktora gitmeyi ertele dee senle bidaha konusmicamm ve corap orerim basina bak foruma giremezsinbu ayy yum takibini yaptiriyosunn ve artikk ama ben bilmiyorum nezaman yumurtladigimi demiyosunnn sen dee catladi mi catlamadi mi derken catlatanlar kervanina katiliyosun
Selam kizlar.Nasilsiniz
Sosyalim gordugun ruya cok guzel ve toplumda o ruya hep bebege yorumlanir ben sana diim yakindir
Fundoss gecenlerde okudum;diyordu ki iliskiden sonra yatmak spermlere zaman kazandirmak acisindan iyi fakat bosalma oldugu an zaten en hizlilari hemen yola cikiyor oyuzden cok da onemli bisey degil diyordu
Lizimm sedomm siz ve bebişleriniz ve buyuyen gobişlerinizii okudumm cok tatlisiniz Allahim yuzunuzu guldurdun hep
Benosumm sen bi doktora gitmeyi ertele dee senle bidaha konusmicamm ve corap orerim basina bak foruma giremezsinbu ayy yum takibini yaptiriyosunn ve artikk ama ben bilmiyorum nezaman yumurtladigimi demiyosunnn sen dee catladi mi catlamadi mi derken catlatanlar kervanina katiliyosun
Canım benim inan bende özledim sizi ama dış hissettim kendimi herkes hamile ben dert yanıyorum size diye.. artık çok şükür iyiyim..adette oldum..simdi spora basladim kafami dağıtmak için hergün oraya gidiyorum günün cogunu orada geçiriyorum evde yanliz oldugumda gun icinde çok kuruyodum ama toparladim baya..Günaydın Kızlar
eketen canım bizde seni çok özledik inanki hep seni düşünüyorum ne yaptı acaba diye gelmiyorsunda. Gerçi yine çıkmışsın lütfen gel arada
kız bi yudum nasıl ağrını alsın bu sihirli iksir mi sankikaç dk beklettein 3-4 dal atıp 5 dk demleyip içecektin
yelizim herşey düzelir hemen üzülme kuzu
kız anlatsana neler yaptın hani anlatacaktın neler yaptığını
canımmm sen nerelerdesin ne yapıyorsun sesin soluğun çıkmıyor
eninde sonunda çıkacak ses merak etmediren peri
lizimmmm ne yapıyon kıığıızzzz
Valla ugrasiyoruzz bi b.kluk var bu iste ben eminim de iste onceki tebligatlar kime yapilmis onu ogrenicek kardesim savcilik kaleminden mi ne.
Ya isin özü şu aslinda,bi sikayet olmus tamam bu bildirilmis esimin haberi yok.Mahkemesi olmus bildirilmis haberi yok.Sonra buna para cezasi cikmis 1 ay icinde ode denmis bildiri yollanmis haberi yok.Teblig tarihinden 1 ay gecmis para odenmeyince 75 gun hapis cezasina cevrilmis bize bitek bu geldi.Simdi 10 gun icinde gidip teslim olmazsa hakkinda yakalama karari cikcak zorla goturulcek
Yani bi cikis yolu bulmaya calisiyoruz itiraz hakkimiz yokk o surec coktaaan gecmiss
Tebligati kim almis onu ogrenicez once iste ordan biseyler yapmaya caliscaz bakalim bi hafta icinde yaptik yaptik,olmadi b.ku yedikk.Simdi kendini de yirtsann paranin 5 katini odemeye de razi olsan kacis yok ceza kesin
Ama buna sebepp o beyinsiz cahillerin sorumsuzluguysaaa ben yemin ettim hususi evlerine gidip kiyameti koparcam başlarina!faydalari yok zatenn bide zarar veriyolar gereksizler toplulugu
Sagol sosyalim rahatladım vallahaa şöyle yeni ay yeni yumurtalar yeni bebeklergörüşürüz canım
Yelizimm aynen rahatladim kuzum stressz bir ay olur inss ama takmamaya karar verdim hayatı zindan etmenin bir anlami yokSelam kizlar.Nasilsiniz
Amin fundosumm inss gelmzlr bi dahakız yok şöför filan varrr çokta pis bir adam
çamaşır suyumuuuubidaha yapma onuuu bebişe dokunur sanadaaa oturmadan ayakta şeyett ben öle yapıyommm
yelizimmmm evet bvide şeyyyyboşalma olduğu an eşin biraz kalsın öleee hemen çıkmasın oda çok etkiliymişşşş
benaycan gidiyoooo doktoraaaa kesin kararlı kızzz
twinimmmm hayırlısı olsunnnn inşallah bidaha gelemzlerrrr
Valla ugrasiyoruzz bi b.kluk var bu iste ben eminim de iste onceki tebligatlar kime yapilmis onu ogrenicek kardesim savcilik kaleminden mi ne.
Ya isin özü şu aslinda,bi sikayet olmus tamam bu bildirilmis esimin haberi yok.Mahkemesi olmus bildirilmis haberi yok.Sonra buna para cezasi cikmis 1 ay icinde ode denmis bildiri yollanmis haberi yok.Teblig tarihinden 1 ay gecmis para odenmeyince 75 gun hapis cezasina cevrilmis bize bitek bu geldi.Simdi 10 gun icinde gidip teslim olmazsa hakkinda yakalama karari cikcak zorla goturulcek
Yani bi cikis yolu bulmaya calisiyoruz itiraz hakkimiz yokk o surec coktaaan gecmiss
Tebligati kim almis onu ogrenicez once iste ordan biseyler yapmaya caliscaz bakalim bi hafta icinde yaptik yaptik,olmadi b.ku yedikk.Simdi kendini de yirtsann paranin 5 katini odemeye de razi olsan kacis yok ceza kesin
Ama buna sebepp o beyinsiz cahillerin sorumsuzluguysaaa ben yemin ettim hususi evlerine gidip kiyameti koparcam başlarina!faydalari yok zatenn bide zarar veriyolar gereksizler toplulugu
banada öle geldi biliyomusunnnn
kız acaba gitti tebligatlarda annesi filan aldı salladımı okuma yazma yoksa önemli değildir dedi attı biyere
alınmışsa evraklar imzalı zaten çıkar gerçide
hah sende demişsin evet yaaa başa bela böleleri yarar yok hep zararrrr
inşallah aklanır tez vakitte sizde çekip gidin oralardan yaaa uzak olun ailesineee inşallah
Sagol sosyalim rahatladım valla
Güya cikiyodum dimi kocisi bekliyorum almaya gelecek gelmedi daha
Yelizimm aynen rahatladim kuzum stressz bir ay olur inss ama takmamaya karar verdim hayatı zindan etmenin bir anlami yok
Bu arada kuzum gecmis olsun biraz okudum esinle ilgili olan olayi inss iyi gelismeler vardr bu nasil seyse oyle pat diye ortaya cikti :44:
Amin fundosumm inss gelmzlr bi daha
Canım benim inan bende özledim sizi ama dış hissettim kendimi herkes hamile ben dert yanıyorum size diye.. artık çok şükür iyiyim..adette oldum..simdi spora basladim kafami dağıtmak için hergün oraya gidiyorum günün cogunu orada geçiriyorum evde yanliz oldugumda gun icinde çok kuruyodum ama toparladim baya..
Evet fundosum zaten dun oyizden kiyameti kopardimm bana bidaha sakin ailenden bahsetme diyee simdi onumuzdeki ay izmirde bide antalyada ihaleler varr onlara hazirlanioz eger alirsak varyaa bidaha buraya gelenin....istediginiz gibi doldurun burayi
Kiz okuyup soylememis bile olabilirlerr o kayinpederr biz altinlari ona vermedik diyee hirsini nasil alcagini bilemiyo zaten nasil bi dusmanlik bi gorsenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?