Ağlayakta gözden mi olak???

kız oturduğum yerde masadaa ama çok korkuyom yaaa
wc de zaten yapmıyom burda altıma yapsamda tutuyorum çünkü ben tek bayanım yemekçi abla dışındaaa oda yaşlı umrumda değil bişey ben wc çok kullanmıyorum heryere sıçrıyo ya erkeklerin şeyleri korkuyorum önemli günlerimdeyimmm

kız geçen bizim ablaya kızdım bi tabağa salata koyuyo ben ayrı kaseye koyuyorum yok netymiş çok inceliyomuşum yahu dedim herkes hasta öksürüyo
ben niye ortak tabaktan yiyimki alla allaaa
çatalını ağzına götüren geri sokuyo o küçücük tabağa bide üstüne bittikçe takviye yapıyo evde ailemle yiyom sanki
nasıl sinirleniyorum varyaaa sırf fazla tabak çıkıcak diye korkuyo amca kızları ya patronların normal ama aynıı huylarııııı

Kizlarrr merhabaaa nasilsnzz hic okumadimm yazilanlari cikmam gerekiyo haber vereyim dedimm
Kirmizilar gecte olsa geldi canlarım cok sukur diycem cunku negatiften sonra cok umutlu degildim dun gce cok fazla agri cektim ha oldum ha olcm diye patlycktm cok sukur sabah oldum gelsin yeni umutlar
Artık stres yokk hem kendimi hem kocisi uzdm cunku umutlandi o da
Opyrm hepinizi

çoğu zaman bu yüzden tutarım ama mecbur anlar da böyle oluyor zaten temiz , artı bende girdiğimde çamaşır suyu döküyorum...

onlar birbirine yabancı olmadıkları için ayırmıyordur fundoş sen en iyisini yapıyosunn :13:

sedoşumm inşallah ağzın bal yesinnn

koştum geldim hemen

benayımm nasıl oldun 1 yudumda sabah alsaydın ada çayı

haa şöyle yeni ay yeni yumurtalar yeni bebekler görüşürüz canım

Selam kizlar.Nasilsiniz
Sosyalim gordugun ruya cok guzel ve toplumda o ruya hep bebege yorumlanir ben sana diim yakindir
Fundoss gecenlerde okudum;diyordu ki iliskiden sonra yatmak spermlere zaman kazandirmak acisindan iyi fakat bosalma oldugu an zaten en hizlilari hemen yola cikiyor oyuzden cok da onemli bisey degil diyordu
Lizimm sedomm siz ve bebişleriniz ve buyuyen gobişlerinizii okudumm cok tatlisiniz Allahim yuzunuzu guldurdun hep
Twinim oldun rahatladinn ohh hadi iyi besle kocani onumuzdeki ay devamm
Benosumm sen bi doktora gitmeyi ertele dee senle bidaha konusmicamm ve corap orerim basina bak foruma giremezsin bu ayy yum takibini yaptiriyosunn ve artikk ama ben bilmiyorum nezaman yumurtladigimi demiyosunnn sen dee catladi mi catlamadi mi derken catlatanlar kervanina katiliyosun

kız yok şöför filan varrr çokta pis bir adam
çamaşır suyumuuuu bidaha yapma onuuu bebişe dokunur sanadaaa oturmadan ayakta şeyett ben öle yapıyommm

yelizimmmm evet bvide şeyyyy boşalma olduğu an eşin biraz kalsın öleee hemen çıkmasın oda çok etkiliymişşşş

benaycan gidiyoooo doktoraaaa kesin kararlı kızzz

twinimmmm hayırlısı olsunnnn inşallah bidaha gelemzlerrrr

yelizim kuzum sen bizim muhabbetleri bırakta şimdi senin eşinin işi nasıl oldu, senin moralin nasıl :26: bi gelişme var mı

Günaydın Kızlar

eketen canım bizde seni çok özledik inanki hep seni düşünüyorum ne yaptı acaba diye gelmiyorsunda. Gerçi yine çıkmışsın lütfen gel arada
Canım benim inan bende özledim sizi ama dış hissettim kendimi herkes hamile ben dert yanıyorum size diye.. artık çok şükür iyiyim..adette oldum..simdi spora basladim kafami dağıtmak için hergün oraya gidiyorum günün cogunu orada geçiriyorum evde yanliz oldugumda gun icinde çok kuruyodum ama toparladim baya..

Valla ugrasiyoruzz bi b.kluk var bu iste ben eminim de iste onceki tebligatlar kime yapilmis onu ogrenicek kardesim savcilik kaleminden mi ne.
Ya isin özü şu aslinda,bi sikayet olmus tamam bu bildirilmis esimin haberi yok.Mahkemesi olmus bildirilmis haberi yok.Sonra buna para cezasi cikmis 1 ay icinde ode denmis bildiri yollanmis haberi yok.Teblig tarihinden 1 ay gecmis para odenmeyince 75 gun hapis cezasina cevrilmis bize bitek bu geldi.Simdi 10 gun icinde gidip teslim olmazsa hakkinda yakalama karari cikcak zorla goturulcek
Yani bi cikis yolu bulmaya calisiyoruz itiraz hakkimiz yokk o surec coktaaan gecmiss
Tebligati kim almis onu ogrenicez once iste ordan biseyler yapmaya caliscaz bakalim bi hafta icinde yaptik yaptik,olmadi b.ku yedikk.Simdi kendini de yirtsann paranin 5 katini odemeye de razi olsan kacis yok ceza kesin
Ama buna sebepp o beyinsiz cahillerin sorumsuzluguysaaa ben yemin ettim hususi evlerine gidip kiyameti koparcam başlarina!faydalari yok zatenn bide zarar veriyolar gereksizler toplulugu

Iyiyim canım artık anca toparladim kendimi..aklimda yaşadıklarım hep dağıtmaya çalışıyorum bugunumuzede cok şükür cogu gitti azi kaldi.

banada öle geldi biliyomusunnnn
kız acaba gitti tebligatlarda annesi filan aldı salladımı okuma yazma yoksa önemli değildir dedi attı biyere
alınmışsa evraklar imzalı zaten çıkar gerçide
hah sende demişsin evet yaaa başa bela böleleri yarar yok hep zararrrr
inşallah aklanır tez vakitte sizde çekip gidin oralardan yaaa uzak olun ailesineee inşallah

haa şöyle yeni ay yeni yumurtalar yeni bebekler görüşürüz canım
Sagol sosyalim rahatladım valla
Güya cikiyodum dimi kocisi bekliyorum almaya gelecek gelmedi daha
Yelizimm aynen rahatladim kuzum stressz bir ay olur inss ama takmamaya karar verdim hayatı zindan etmenin bir anlami yok
Bu arada kuzum gecmis olsun biraz okudum esinle ilgili olan olayi inss iyi gelismeler vardr bu nasil seyse oyle pat diye ortaya cikti :44:
Amin fundosumm inss gelmzlr bi daha

Kuzumm nasil bi sorumsuzlktr sonucta size ulasmamis bundan haberinz yokk inss bisey olmayack kuzum sen gonlunu ferah tut.. yani aklim almiyoo boyle seylerde var demekki adamin evi adresi belli yanii

Evet fundosum zaten dun oyizden kiyameti kopardimm bana bidaha sakin ailenden bahsetme diyee simdi onumuzdeki ay izmirde bide antalyada ihaleler varr onlara hazirlanioz eger alirsak varyaa bidaha buraya gelenin....istediginiz gibi doldurun burayi
Kiz okuyup soylememis bile olabilirlerr o kayinpederr biz altinlari ona vermedik diyee hirsini nasil alcagini bilemiyo zaten nasil bi dusmanlik bi gorsenn

Hosgelddn tekrar aramiza cnmm en iyisini yapmissin kafandn atmaya calis cnm nereye kadr dusuncezz düşün düşün kafayı yiycez zaten inss artik aramzdasn cnm

Yaa kendi anne babasi ole bisey yapablrler mi
Bnce de uzak olmakta fayda var yelizim

günaydın kızlar daha doğrusu tünaydın ben yeni uyanıyorum da
sosyalim rüyan hayırlara gelsin bebiş yakındır inşallah
fundoşum sabah olayını biz yapmıştık ben 15-20 dakika ayaklarımı havaya diktim ondan sonra da yatağa kıvrıldım bi saat kalkmadım herşeyi yaptım anlıycağın
sedocan ocak bitti şubata ne kaldı kuzum sende bizim gibi öğlene kadar uyursun işten çıkınca
twinim canım hayırlısı olsun dediğin gibi yap kafaya takmadan güzel bi ay geçir inşallah bebişin gelir
lizim sen kanama olayını doktora sor mutlaka bizdede ilişki bi iki kez oldu ama zor oldu bide bişey soracam ben bebişe bişey olur diye korkumdan bilmiyorum ama bu konuda çok isteksizim normal mi bu
benoşum yeni ay bebiş getirsin sana inşallah papatya çayı ağrılara iyi gelir derler ama bi dene istersen
yelizim canım benim ya o nasıl bi babalıktır ya anlayamıyorum dediğin gibi kin tutup böyle bişey yaptılarsa Allah onları bildiği gibi yapsın
ayşecan sen nasılsın canım kahvaltımı yapıyosun yoksa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…