kızz benimdeee şurdan kaçasım vaaaaar bana oda yapıyolar zemini taş yok parke yapmasak nolurkii ayağının altına strafor koyalım
ozaman kesin giderim dedimmmkaç m2 oda yaa sankiii herşeyden kısıyolarrrr zaten kendine hayrı yok peteğin en kısıkta taş zemin oldumu hiç ısınmaz oda aman neyseki yalnız olacam oda yeter idare ederim öle oluncaaa
offfffff
kumpirmiiii ayy bende bayılırımmmmm
hamsimiiioyy mis gibi kızarmışşş şöle mısır uniyleeee offff
maşukiyemiiiiii
Ya canımmm biliyorum da hani ben kocişle kötüyüm ya o yüzden dediydim :26:
Allah nasip ederse 21 martta Atatürk havaalanındayım :))
Yas buarada ben kurtlanmaya basladimm kizz yaklasiyo yaa bugun igneden sonra 9. Gun ignenin etkisi hala gecmemistir demii :26:
Hicbi belirti yokk sadece tek gariplikk goguslerim 1 hafta kala şişerdii şişmedii hala :26:
AYY catlicammm pazartesii nasil gelcekkk
Acılı şalgam suyu istiyorum
kızzz daha ç.ok varmışşşşşşşşşşşşş
kız benimde hiççç şişmediiii akıntım hiç olmadı benim mesela, şimdide var 11.12 . gün yaptığımda hiçbişey çıkamamıştı yelizimmm seninde varsa çıkar gibi geliyoo ozaman :44:
ayyy bende bayılırım doğanay özelliklede ayy kızlar doğanay sıkma prıtakal suyu çıkarmış % 100 koliyle getirdi kocişim
tavsiye ederimmm çooook güzel adanadan doğal
portakal suyunu da severim denicem mutlaka. Burda bi abi osmaniyeden gelirken kola şişesinde getirmişti şalgam suyu. Hayatımda öyle güzel şalgam içmedim hala tadı damağımdakızzz daha ç.ok varmışşşşşşşşşşşşş
kız benimde hiççç şişmediiii akıntım hiç olmadı benim mesela, şimdide var 11.12 . gün yaptığımda hiçbişey çıkamamıştı yelizimmm seninde varsa çıkar gibi geliyoo ozaman :44:
ayyy bende bayılırım doğanay özelliklede ayy kızlar doğanay sıkma prıtakal suyu çıkarmış % 100 koliyle getirdi kocişim
acı yiyomusunn lizomm ben bazen yiyorum dayanamıyorum :125: şalgam olsaydın hayır demezdimm ooff
bütün bunları düşünürken bir tost ve ayrana kalmak ne kötüü
kumpiiir ne zamandır canım çekiyor
fundoş böyle orayı anlatıyosun sonunda gelip orayı dağıtıcam heiyi ki erkek değilim ben , ama sevdiğim kız yaşardı o zaman
evlenmezdim sanırımpsikopat olurdumm, dur senide hayal edeyim bıyıklı fundoşş
portakal suyunu da severim denicem mutlaka. Burda bi abi osmaniyeden gelirken kola şişesinde getirmişti şalgam suyu. Hayatımda öyle güzel şalgam içmedim hala tadı damağımda
Acı yiyince noluyo ki yiyorum wallaa cin biberlerini ekmek arası yapıp yiyorum hemde hiç affetmemm
yelizim şişmediyse bi belirti olabilir
kızzz daha ç.ok varmışşşşşşşşşşşşş
acı yiyomusunn lizomm ben bazen yiyorum dayanamıyorum :125: şalgam olsaydı hayır demezdimm ooff
bi kahkaha kopardımmmmmmmmmm kii nolduuuuuuuuuhemen diyolar
bıyıklı fundoşşşş
kız elini göğsüne sür hemen kıyamam yaaaa çok çekti canııınnnn :18:
Sosyalimm belki de adetim dusundugumden daga gec olcaktir da ondan şişmemiş olabilir mii
Lizimm sedoooo ayy boyle canim cekti falan dionuz ya kiz hemen aksam alin icinn siz boyle diyince benim de canim cektii hamişlerr sizii
Fundosumm bende akinti varr arada kasiklarim zonkluyoo goguslerr sunger gibi
Kiz fundoss etme eylemee o cok guzel bu cok guzell herkesin canini cektirdinn benim bileeeeee
ye kuzum ye hiçbişey olmaz. Acı emzirirken yenmez sütün tadını bozuyormuş :44::44: Bide sezeryan olursa ameliyat yerine zararı oluyormuşlizomm çook sert olduu vauuuuwçılgınn anne
iyi bundan böyle gönül rahatlığıyla yiyebilirimm
kız şalgamı normaldede çok canım çekerdii hele de o yarışma varya hani ben bilmem eşim bilir orda içerlerken içim gidiyoduSosyalimm belki de adetim dusundugumden daga gec olcaktir da ondan şişmemiş olabilir mii
Lizimm sedoooo ayy boyle canim cekti falan dionuz ya kiz hemen aksam alin icinn siz boyle diyince benim de canim cektii hamişlerr sizii
Fundosumm bende akinti varr arada kasiklarim zonkluyoo goguslerr sunger gibi
Kiz fundoss etme eylemee o cok guzel bu cok guzell herkesin canini cektirdinn benim bileeeeee
Gebelikte bişiyi canınız çok isterse ve onu yiyemezsek noluyor gerçekten kötü olumsuz bir etkisi var mı bebeğe ya yani düşmesine bile neden olabilir mi?:44:
ye kuzum ye hiçbişey olmaz. Acı emzirirken yenmez sütün tadını bozuyormuş :44::44: Bide sezeryan olursa ameliyat yerine zararı oluyormuş
kız şalgamı normaldede çok canım çekerdii hele de o yarışma varya hani ben bilmem eşim bilir orda içerlerken içim gidiyodu
canının çektiğini yemezsen bebeğin biyerinde leke olur diye biliyorum
Gebelikte bişiyi canınız çok isterse ve onu yiyemezsek noluyor gerçekten kötü olumsuz bir etkisi var mı bebeğe ya yani düşmesine bile neden olabilir mi?:44:
göğsüme sürdümm elimii :26:
yelizcim sosyalim lizim fundacım hepinize merhaba
Bizde dee avcunu yalayip gogsune sür derlerrr
kız ben ilk defa duyuyorum bunuugöğüslerimiz değil dimii göğsümüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?