Ağlayakta gözden mi olak???

bütün bunları düşünürken bir tost ve ayrana kalmak ne kötüü
kumpiiir ne zamandır canım çekiyor

fundoş böyle orayı anlatıyosun sonunda gelip orayı dağıtıcam he iyi ki erkek değilim ben , ama sevdiğim kız yaşardı o zaman
evlenmezdim sanırım psikopat olurdumm, dur senide hayal edeyim bıyıklı fundoşş

Ya canımmm biliyorum da hani ben kocişle kötüyüm ya o yüzden dediydim :26:

Allah nasip ederse 21 martta Atatürk havaalanındayım :))

Acılı şalgam suyu istiyorum

kızzz daha ç.ok varmışşşşşşşşşşşşş

kız benimde hiççç şişmediiii akıntım hiç olmadı benim mesela, şimdide var 11.12 . gün yaptığımda hiçbişey çıkamamıştı yelizimmm seninde varsa çıkar gibi geliyoo ozaman :44:

ayyy bende bayılırım doğanay özelliklede ayy kızlar doğanay sıkma prıtakal suyu çıkarmış % 100 koliyle getirdi kocişim
tavsiye ederimmm çooook güzel adanadan doğal

Evet canım daha çok var hava da ısınmış olsun istedim düşün ki o kadar zaman acaba düzelmicek mi bakalım

portakal suyunu da severim denicem mutlaka. Burda bi abi osmaniyeden gelirken kola şişesinde getirmişti şalgam suyu. Hayatımda öyle güzel şalgam içmedim hala tadı damağımda
acı yiyomusunn lizomm ben bazen yiyorum dayanamıyorum :125: şalgam olsaydın hayır demezdimm ooff

Acı yiyince noluyo ki yiyorum wallaa cin biberlerini ekmek arası yapıp yiyorum hemde hiç affetmemm

bi kahkaha kopardımmmmmmmmmm kii nolduuuuuuuuu hemen diyolar

bıyıklı fundoşşşş

kız elini göğsüne sür hemen kıyamam yaaaa çok çekti canııınnnn :18:

lizomm çook sert olduu vauuuuw çılgınn anne

iyi bundan böyle gönül rahatlığıyla yiyebilirimm

yelizim şişmediyse bi belirti olabilir

Acılı şalgam suyu istiyorum

acı yiyomusunn lizomm ben bazen yiyorum dayanamıyorum :125: şalgam olsaydı hayır demezdimm ooff

Sosyalimm belki de adetim dusundugumden daga gec olcaktir da ondan şişmemiş olabilir mii
Lizimm sedoooo ayy boyle canim cekti falan dionuz ya kiz hemen aksam alin icinn siz boyle diyince benim de canim cektii hamişlerr sizii
Fundosumm bende akinti varr arada kasiklarim zonkluyoo goguslerr sunger gibi
Kiz fundoss etme eylemee o cok guzel bu cok guzell herkesin canini cektirdinn benim bileeeeee

Gebelikte bişiyi canınız çok isterse ve onu yiyemezsek noluyor gerçekten kötü olumsuz bir etkisi var mı bebeğe ya yani düşmesine bile neden olabilir mi?:44:

alıp içicem yelizim duramam

lizomm çook sert olduu vauuuuw çılgınn anne

iyi bundan böyle gönül rahatlığıyla yiyebilirimm
ye kuzum ye hiçbişey olmaz. Acı emzirirken yenmez sütün tadını bozuyormuş :44::44: Bide sezeryan olursa ameliyat yerine zararı oluyormuş
kız şalgamı normaldede çok canım çekerdii hele de o yarışma varya hani ben bilmem eşim bilir orda içerlerken içim gidiyodu
Gebelikte bişiyi canınız çok isterse ve onu yiyemezsek noluyor gerçekten kötü olumsuz bir etkisi var mı bebeğe ya yani düşmesine bile neden olabilir mi?:44:

canının çektiğini yemezsen bebeğin biyerinde leke olur diye biliyorum

Hmm leke dışında bişi olmaz mı yani Ne bilim burda benim canım bişiler çekmişti malum en zoğuk memleket bulamadık dedim acaba ondan mmı düştü ne saçma şeylere bağlıyorum ya :)

Bilimsel olarak hayir,manevi anlamda evett
Bence hamilenin cani bisey cekerse yemesi gerekiyoo sonucta allah oyle yaratmiss hamilelikte boyle bi istek vermis kadinlara neden faydalanmayalim kiiiiiii
Yemesen de bisey olmaz belki ama bence yemek lazimm

Bi reklam vardi kadinin sancisi tutuyodu tam hastaneye gotururlerken agacta armut goruyodu cani cekiyodu sonra bebek dogunca armut seklindeydi
Toobe toobeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…