Ağlayakta gözden mi olak???

Ha ha tabii uyuyosunn uyaniyosun bitmiss sen oyle zannett alttan dikiss hemen iyilesiyoo eskisi gibi oluyoo ama sezaryenn hayat boyuu bi ayaklarini uşutsen cekiyosun derdiniii

yeliz doğru söylüyooo
Ablamda sezeryan oldu bide baş ağrısı var tabi. 1 hafta boyunca başı ağrıdı acillere kaldırıldı. Karnı açıldığı için gaz birikmesi oluyo ilk gün bide gaz sancısı çekiyo. Normal doğumda zorda kalmadıkça kesmiyolar. Keserlersede yana doğru küçük bi kesikmiş. Görümcem kuaför ağda yaparken görüyomuş hep

yaaa izli mizli bildiğin kesik yani epeyde büyüktür haaa bu konuyu kapatalımmııı :18:

Korkma canmm o zatenn açiliyo kendiligindenn darlik falan dogumda alakasi yokk zaten belli bi acikliga gelmezsee yaptirmiolar normall
Sen simdii şeydee zorlaniosam cocugun kafasinda ne olur kimbilir diosundurr hihihihi

kız öle böle değil çok korkuyom bennn

korksanda kendini de yırtsan olacak bu iş
kızz ben evlendiğimde ilk şeyi bile yapamadım:26: ama bundan korkmuyorum niyeyse Allah içime bi serinlik veriyo. Bide sezeryanı izledim ya çok korkunççç hayattaa zorda kalmadıkça yaptırmamm

Hee bitek senin şeyin kiymetli zateeennn

eşimde bişey olunca öle diyoo yapan nasıl yapıyoooo bi senmisin ayy bide dün demezmiiiii sen çok numaracısın kesin beni uğraştırmak için naz nuz yaparsın ağrıyo heryerim dersin masustan yooo diyorum yalancıııııı diyo

pericim sen hangi şehirdesin?

Normal düşünüyorum sedom hiiç korkmuyorum bi nefeste çıkarcam inşallah

kız bende doğurucamm karar verdim ne olursa olsun sancı çekicem kendi açılsın kesik atanı yakarım dicemm

Evet fundoss ben insaat beton kokusuna bayilirim demistim
Kizzz sedoo evett benn emeklerken bile yermisimm annem anlatirr demir eksikliginden oluyomusss
kesin sana demişlerdir gitti inşaat mühendisliğini bilerek seçti bol bol yemek içiin diyee , çılgınn kıız

ben çalışayım siz burada kaynatın
oyy kıyamam sana , yeriniz belli ediyor
hemen git yap kızzzz şişecek şimdi biyeri kız sus sussss

yaa öle diyolar ne bilim sez. uyuyosun uyanıyosun bitmiş

anneme gidiyorum bugün kuzum cesaretini topla fundoşum birbirimize destek olucaz o zamanlar güç alacağız birbirimizden
kesikler , sancılar vızz gelir :93:

Korkma canmm o zatenn açiliyo kendiligindenn darlik falan dogumda alakasi yokk zaten belli bi acikliga gelmezsee yaptirmiolar normall
Sen simdii şeydee zorlaniosam cocugun kafasinda ne olur kimbilir diosundurr hihihihi

he vallaaaahhhh :18:
ayyy doğru ama ya en sağlıklısıda o fikirler değişebilir yada dr. ne uygun görürse bebek ters olunca yada kordon dolanıncada bi anda sez. dönebiliyo normalde hiç bileli olmaz bu iş tabi yaaa
kızz izleyemem been geçen tesadüfen normal doğum açıldı başka şeye bakarken bide sırtından iğne yaptılar kadına :44:

sen yaparsın seen ayy kociş popomo sancı attı hayydii hastaneye ,

ay kociş sanki bebiş aşağı zorluyor ,geliyor sanırım, :18:
ayy suyum mu geldii yoksaa hadi kociş hastaneye doktorun cevabı hanfendi korkudan altınıza işemişsiniz daha 4 haftanız var

tamammmm

neeeeeeeeeeeeee ayy vallaaa heee maskara edecemmmmm

kızlar acil iş çıktı halledim yoksa geç çıkarım öptüm hepiniziiiii

sosyalimmmm

Evet sedomm sormaa topografya labaratuvari vardi orda boyle kutularda cesit cesit topraklar vardi bigun derste aradan sıvışıp oraya gidip hepsinden yemistim bi arkadas gorup bagirmistii anaaaa yeliz toprak yiyooo die rezil olmustumm insaatta da hep malzemeden caliyon diye dalga gecer eşimm ama napimm bazen deliriyorum onun icinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…