Ağlayakta gözden mi olak???

Sosyal arada oluyo kız öle şeyler ama insanın canı çıkıyo..

Yelizim evet çok şükür geçti.. Yarın sabah doktora gidiyorum bakalım ne olacak ne istiycek :)
Senin yazdıklarınıda okudum.. Güzel hebrler alır ve işiniz olurda gidersiniz inşAllah..
Bu arada toprak yiyorum diyince işk dediğin gün geldi aklıma yine çok güldüm

Ne dedigimm gunn anlamadimmm

TE=yeliz07;33755863]Masallah memuree ne mesaisiymis ooo [/QUOTE]
Kuzum bizim bi sistemimiz var arazileri ne dikip ektigini o sisteme giriyoruz ureticiler o sistem uzerinden destek aliyor 8-5arasi yogun oluyor diye 5 ten sonra girecegiz bundan sonra bitirene kadar
Yelizimmm heyecanlandimmmm

Evet canim yoruldum yaaa
Yarin doktor gunu yasasinnnnn

TE=yeliz07;33755863]Masallah memuree ne mesaisiymis ooo
Kuzum bizim bi sistemimiz var arazileri ne dikip ektigini o sisteme giriyoruz ureticiler o sistem uzerinden destek aliyor 8-5arasi yogun oluyor diye 5 ten sonra girecegiz bundan sonra bitirene kadar

Yelizimmm heyecanlandimmmm

Evet canim yoruldum yaaa
Yarin doktor gunu yasasinnnnn[/QUOTE]

Ayy allah kolaylik versin kuzumm

Valla ben de cok heyecanliyim basladim belirti aramaya her nekadar baskalarina yapma desem dee kendime engel olamiyorumm

Ne dedigimm gunn anlamadimmm

Yeliz telin azizliği.. İlk günlerde toprak yediğini söyleddiğin an geldi :))

Yeliz kız daha şimdiden yok belirti aramak :) olacak inşAllah

Sosyal Allah yardım etsin canım..
Evet heyecanlı bekleyiş bakalım ne olacak çok heyecanlıyım bende

Son düzenleme:

Evettt hatirliyomm kigiizzzzz

20 biliyorum ben

Yelizimm teyzemde hamileligi boyunca yedi toprak oda cocukken cok yiyormus

Valla bakiim bi yaparimm yarin ilk idrarla ama tahminimce pozitif cikar ignedenn :18:

Benim
Bi arkadasim daa gecenin yarisi karsisinda yapilan insaat temeline gidipp toprak taşiyosu eve
Ama ben farkediyorum bende kansizlik var demir eksikliginden kaynaklanan ve bazen baya düşüyoo ve inanmazsiniz ama evde dip köşede beton kirintisi ariyorum o derece

Hamile kalirsan doktora mutlaka soyle ama zarari olabilir cano

Neeeee idrar testi miiiii kizz ignenin etkisi gecmismidirrrrr yarin igneden sonraki 10. Gun olcakk

Ignenin etkisi fundada gecmisti sendede gecmistir ayrica eger gec dollenme olmadiysa dpo 10 da bhcg 20 civari oluyor ve idrar testinde cikiyor cano

Nasilsinnn kuzumm baksana kimse yokk

iyiyim yelizimmm,telin sarji azalmisti yazamadim birsey.eve gelincede bi ilham geldi.temizlige giristim.camasir falan attim siz nasilsinizzz.olaydan bi ses cikti mi yelizimmm

bu arada simdi meraktan gecmise baktim. ben 18 kasimda yumurtladim. 28 kasimda test yapmisim.silik cizgiyi gormustum. tam 10. gun
sosyalim hakli yanii bu aradaa birden giriss yaptim.
benayim sosyalimmm merhabaaa.
benoss yarin hayirli haberlerle geleceksin insallahhhh
sosyoss Allah yardimcin olsun mesailerle

Merhaba kuzu hosgeldin, sagol canim aminn

Hamile kalirsan doktora mutlaka soyle ama zarari olabilir cano

Kizz ne zarari olcakk hem eşeleyip altindan aliyomm topraktan zarar gelmezzzz
Aysemm neyyyy 10. Gun muuuu kizz simdi cikarsaa idrardaa ya igneden dolayiysaa sonra yikilirimmmm :26:
Olay icin ugrastik bugun iste 1 hafta vaktimiz var hallolcak insallahhh Allahim beterinden korusunn
Simdi benim karnim şiş,kasiklarimda bu aksam zonklama basladi bi sag tarafta oluyo bi sol tarafta ama ara ara
Bidee iki gundur istisnasiz her ayaga kalktigimda başim donuyo gozlerim karariyo ac olsam tok olsam farketmio herr zamann ama sadece oturdugum yerden kalkinca :26:
Annem de ruya gormuss deniz kenarinda duruyomusum yanimda benim taa 4-5 yasindayken pembe bi bisikletim vardi o varmis bide bebek arabasi varmis annem de bunlari naapcak bu diye dusunuyomuss hemen aradi beni bisey var mi diyoo amann yok anne bak boyle umutlandiriyonuz beni sonra uzuluyom dedimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…