Sosyal arada oluyo kız öle şeyler ama insanın canı çıkıyo..
Yelizim evet çok şükür geçti.. Yarın sabah doktora gidiyorum bakalım ne olacak ne istiycek :)
Senin yazdıklarınıda okudum.. Güzel hebrler alır ve işiniz olurda gidersiniz inşAllah..
Bu arada toprak yiyorum diyince işk dediğin gün geldi aklıma yine çok güldüm
Yelizimmm heyecanlandimmmm4 gun kaldiiiii
Evet canim yoruldum yaaaSosyal arada oluyo kız öle şeyler ama insanın canı çıkıyo..
Yelizim evet çok şükür geçti.. Yarın sabah doktora gidiyorum bakalım ne olacak ne istiycek :)
Senin yazdıklarınıda okudum.. Güzel hebrler alır ve işiniz olurda gidersiniz inşAllah..
Bu arada toprak yiyorum diyince işk dediğin gün geldi aklıma yine çok güldüm
Kuzum bizim bi sistemimiz var arazileri ne dikip ektigini o sisteme giriyoruz ureticiler o sistem uzerinden destek aliyor 8-5arasi yogun oluyor diye 5 ten sonra girecegiz bundan sonra bitirene kadarTE=yeliz07;33755863]Masallah memuree ne mesaisiymis ooo
Canim yarin 1 test yapsana sen:18:
Ignenin etkisi fundada gecmisti sendede gecmistir ayrica eger gec dollenme olmadiysa dpo 10 da bhcg 20 civari oluyor ve idrar testinde cikiyor canoNeeeee idrar testi miiiiikizz ignenin etkisi gecmismidirrrrr yarin igneden sonraki 10. Gun olcakk
Ne dedigimm gunn anlamadimmm
TE=yeliz07;33755863]Masallah memuree ne mesaisiymis ooo
Kuzum bizim bi sistemimiz var arazileri ne dikip ektigini o sisteme giriyoruz ureticiler o sistem uzerinden destek aliyor 8-5arasi yogun oluyor diye 5 ten sonra girecegiz bundan sonra bitirene kadar
Yelizimmm heyecanlandimmmm
Evet canim yoruldum yaaa
Yarin doktor gunu yasasinnnnn
Ignenin etkisi fundada gecmisti sendede gecmistir ayrica eger gec dollenme olmadiysa dpo 10 da bhcg 20 civari oluyor ve idrar testinde cikiyor cano
Yeliz telin azizliği.. İlk günlerde toprak yediğini söyleddiğin an geldi :))
Yeliz kız daha şimdiden yok belirti aramak :) olacak inşAllah
Sosyal Allah yardım etsin canım..
Evet heyecanlı bekleyiş bakalım ne olacak çok heyecanlıyım bende
Evettt hatirliyomm kigiizzzzz
Ben çok şaşırmıştım be çok güldüm sıpamda öle olursa seni vurmam gerekir galiba
Kizz annem beni doktora bile goturdu kucukkennnn demir eksikligi varmiss kagit,toprak,kil,kirec hatta gubre yiyen bile varmisss
20 biliyorum benİdrar testinde 25 yaziyo ya kiizzzz hassasiyett :26:
20 biliyorum ben
Yelizimm teyzemde hamileligi boyunca yedi toprak oda cocukken cok yiyormus
Hamile kalirsan doktora mutlaka soyle ama zarari olabilir canoValla bakiim bi yaparimm yarin ilk idrarla ama tahminimce pozitif cikar ignedenn :18:
Benim
Bi arkadasim daa gecenin yarisi karsisinda yapilan insaat temeline gidipp toprak taşiyosu eve
Ama ben farkediyorum bende kansizlik var demir eksikliginden kaynaklanan ve bazen baya düşüyoo ve inanmazsiniz ama evde dip köşede beton kirintisi ariyorum o derece
Neeeee idrar testi miiiiikizz ignenin etkisi gecmismidirrrrr yarin igneden sonraki 10. Gun olcakk
Ignenin etkisi fundada gecmisti sendede gecmistir ayrica eger gec dollenme olmadiysa dpo 10 da bhcg 20 civari oluyor ve idrar testinde cikiyor cano
Nasilsinnn kuzumm baksana kimse yokk
Merhaba kuzu hosgeldin, sagol canim aminniyiyim yelizimmm,telin sarji azalmisti yazamadim birsey.eve gelincede bi ilham geldi.temizlige giristim.camasir falan attimsiz nasilsinizzz.olaydan bi ses cikti mi yelizimmm
bu arada simdi meraktan gecmise baktim. ben 18 kasimda yumurtladim. 28 kasimda test yapmisim.silik cizgiyi gormustum. tam 10. gun
sosyalim hakli yaniibu aradaa birden giriss yaptim.
benayim sosyalimmm merhabaaa.
benoss yarin hayirli haberlerle geleceksin insallahhhh
sosyoss Allah yardimcin olsun mesailerle
Hamile kalirsan doktora mutlaka soyle ama zarari olabilir cano
iyiyim yelizimmm,telin sarji azalmisti yazamadim birsey.eve gelincede bi ilham geldi.temizlige giristim.camasir falan attimsiz nasilsinizzz.olaydan bi ses cikti mi yelizimmm
bu arada simdi meraktan gecmise baktim. ben 18 kasimda yumurtladim. 28 kasimda test yapmisim.silik cizgiyi gormustum. tam 10. gun
sosyalim hakli yaniibu aradaa birden giriss yaptim.
benayim sosyalimmm merhabaaa.
benoss yarin hayirli haberlerle geleceksin insallahhhh
sosyoss Allah yardimcin olsun mesailerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?