Yarinnn kesinlikle test yapiyorsunnnnKizz ne zarari olcakk hem eşeleyip altindan aliyommtopraktan zarar gelmezzzz
Aysemm neyyyy 10. Gun muuuu kizz simdi cikarsaa idrardaa ya igneden dolayiysaa sonra yikilirimmmm :26:
Olay icin ugrastik bugun iste 1 hafta vaktimiz var hallolcak insallahhh Allahim beterinden korusunn
Simdi benim karnim şiş,kasiklarimda bu aksam zonklama basladi bi sag tarafta oluyo bi sol tarafta ama ara ara
Bidee iki gundur istisnasiz her ayaga kalktigimda başim donuyo gozlerim karariyo ac olsam tok olsam farketmio herr zamann ama sadece oturdugum yerden kalkinca :26:
Annem de ruya gormuss deniz kenarinda duruyomusum yanimda benim taa 4-5 yasindayken pembe bi bisikletim vardi o varmis bide bebek arabasi varmis annem de bunlari naapcak bu diye dusunuyomuss hemen aradi beni bisey var mi diyoo amann yok anne bak boyle umutlandiriyonuz beni sonra uzuluyom dedimmm
Neeeee idrar testi miiiiikizz ignenin etkisi gecmismidirrrrr yarin igneden sonraki 10. Gun olcakk
Ignenin etkisi fundada gecmisti sendede gecmistir ayrica eger gec dollenme olmadiysa dpo 10 da bhcg 20 civari oluyor ve idrar testinde cikiyor cano
Nasilsinnn kuzumm baksana kimse yokk
Kizz ne zarari olcakk hem eşeleyip altindan aliyommtopraktan zarar gelmezzzz
Aysemm neyyyy 10. Gun muuuu kizz simdi cikarsaa idrardaa ya igneden dolayiysaa sonra yikilirimmmm :26:
Olay icin ugrastik bugun iste 1 hafta vaktimiz var hallolcak insallahhh Allahim beterinden korusunn
Simdi benim karnim şiş,kasiklarimda bu aksam zonklama basladi bi sag tarafta oluyo bi sol tarafta ama ara ara
Bidee iki gundur istisnasiz her ayaga kalktigimda başim donuyo gozlerim karariyo ac olsam tok olsam farketmio herr zamann ama sadece oturdugum yerden kalkinca :26:
Annem de ruya gormuss deniz kenarinda duruyomusum yanimda benim taa 4-5 yasindayken pembe bi bisikletim vardi o varmis bide bebek arabasi varmis annem de bunlari naapcak bu diye dusunuyomuss hemen aradi beni bisey var mi diyoo amann yok anne bak boyle umutlandiriyonuz beni sonra uzuluyom dedimmm
Yarinnn kesinlikle test yapiyorsunnnn
hadi bakalim ins o olay sorunsuz gecer gider yelizimm.
kizz umutlandirma gibi olmasin meraktan kendiminkini hesapladim hemen. ama bu ignenin etkisi hala devam ediyor mu onu bilemem. istersen bi iki gun daha bekle. daha emin olursun cnm. icinden ne geliyorsa onu yap sen
bas donmesimii. benim yumurtlamadan 9. gun ara ara bas donmem oldu. sende onceden bas donmesi olur muydu yoksa bu aya mahsus birsey mi bu bas donmeleriii???
Anaaaaaammmmmmmm :18::18::18:
Aysee sende hemen mi cikmistii yoksaa oyle bekleyipp iki saat sonra mii
Yaa arada sirada olurdu mesela karnim Acsa falann ama bu iki gundur dikkatimi cekti cunku hep oluyooo amaaaannn belki de tansiyonum dusuk kizzzzz
Bu test olayini fatmaya sormak lazim o catlatma ignesi olmustuuu fatmaaaaaaa
fundoşta çıkmamıştı ama
fundoşta çıkmamıştı ama
yelocan benim iğneden 15 gün sonra yaptığım idrar testi pozitif çıkmıştı. ondan 4-5 gün önce kan testi yaptırdığımda sonuç negatifti ama
yaa canim ben aslinda hic test yapmayacaktim. gunum gecsin belki oyle yaparim dedim. ama fundoss oyle bi gaz verdikiiilk basta ovulasyon testi yaptim. silik cizgi cikti ama cokta silik degildi:) onda bi killandim. sonra 2 saat bekleyip gebelik testi yaptim. hani ovulasyon testinin yaninda gelen iki tane uyduruk cubuk test varya laboquick markaydi galiba. çişin icine daldiriyosun cubugu 5 dk falan bekliosun. neyse cubugu daldirdim ana maddeye 2-3 dk icinde cizgi cikti ama cok silikti. daha sonra 2-3 saat sonrada kaset tipi testlerden yaptim. ondada 1 dk olmadan cikti ve daha belli bi cizgiydii. 2 gun sonrada kan verdim degerim 60 cikmistii.
hadi bakalimm sirasiyla once sen sonrada diger kizlar bu duyguyu yasar insallahh. AMİNNNNNNN
vala artik belirti demeye korkuyorum yelizimmm. cunku sonrasinda hepimiz cok uzuluyoruzz.ama insallah gelmistir miniginnn
hoşbuldum canım nasılsın bulantıların geçmiştir inşallahevet bak fundosta cikmadi. oda 12. gununde mi yapmisti nee.
hosgeldin fatmacann sende
kizlar ben bi dusa girecem.dustan sonra bakarim yine.
cikmis olursaniz simdiden iyi gecelerrr
Sosyalimmmmmm :18::18::18: tamam kizz yarin son idrar testimi kullancamm
Fatmamm seninki de bi garipp idrara gecmesinden 4-5 gun once kanda negatif haa seni ki cok hizliolmus demekkiii hemen kanda yukselip hemen idrara gecmiss
Aysemm kanda 60 ken idrarda cikiyo muuu ama iste kisiden kisiye degisiyo kuzumm ama deniyelim bakalimm hayirlisii
evet bak fundosta cikmadi. oda 12. gununde mi yapmisti nee.
hosgeldin fatmacann sende
kizlar ben bi dusa girecem.dustan sonra bakarim yine.
cikmis olursaniz simdiden iyi gecelerrr
Sosyalimmmmmm :18::18::18: tamam kizz yarin son idrar testimi kullancamm
Fatmamm seninki de bi garipp idrara gecmesinden 4-5 gun once kanda negatif haa seni ki cok hizliolmus demekkiii hemen kanda yukselip hemen idrara gecmiss
Aysemm kanda 60 ken idrarda cikiyo muuu ama iste kisiden kisiye degisiyo kuzumm ama deniyelim bakalimm hayirlisii
ayşemm çıkarım ben sıhhatler olsun şimdiden, iyi geceler cano
yarın yapıp testi buraya koyuyorsun hadi göreyim seniiiii
ben kaçtım kızlar yarın görüşürüzAllah rahatlık versin
evet yelizim kisiden kisiye degisiyor. bence 2 guncuk daha bekle
iyi geceler sosyalimm. dus iyi geldi vala.
fatmam iyiyim cnm bulantilarim azaldi cok sukur. arada kendini gosteriyor sadece. sende iyisindir ins miniginlee
kizlarr cok fena uyku bastiriyor ben her an sizabilirimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?