Ağlayakta gözden mi olak???

Yarinnn kesinlikle test yapiyorsunnnn

Neeeee idrar testi miiiii kizz ignenin etkisi gecmismidirrrrr yarin igneden sonraki 10. Gun olcakk

Ignenin etkisi fundada gecmisti sendede gecmistir ayrica eger gec dollenme olmadiysa dpo 10 da bhcg 20 civari oluyor ve idrar testinde cikiyor cano

Nasilsinnn kuzumm baksana kimse yokk

hadi bakalim ins o olay sorunsuz gecer gider yelizimm.
kizz umutlandirma gibi olmasin meraktan kendiminkini hesapladim hemen. ama bu ignenin etkisi hala devam ediyor mu onu bilemem. istersen bi iki gun daha bekle. daha emin olursun cnm. icinden ne geliyorsa onu yap sen
bas donmesimii. benim yumurtlamadan 9. gun ara ara bas donmem oldu. sende onceden bas donmesi olur muydu yoksa bu aya mahsus birsey mi bu bas donmeleriii???

Yaa arada sirada olurdu mesela karnim Acsa falann ama bu iki gundur dikkatimi cekti cunku hep oluyooo amaaaannn belki de tansiyonum dusuk kizzzzz

Bu test olayini fatmaya sormak lazim o catlatma ignesi olmustuuu fatmaaaaaaa

yelocan benim iğneden 15 gün sonra yaptığım idrar testi pozitif çıkmıştı. ondan 4-5 gün önce kan testi yaptırdığımda sonuç negatifti ama

Anaaaaaammmmmmmm :18::18::18:
Aysee sende hemen mi cikmistii yoksaa oyle bekleyipp iki saat sonra mii

yaa canim ben aslinda hic test yapmayacaktim. gunum gecsin belki oyle yaparim dedim. ama fundoss oyle bi gaz verdikii ilk basta ovulasyon testi yaptim. silik cizgi cikti ama cokta silik degildi:) onda bi killandim. sonra 2 saat bekleyip gebelik testi yaptim. hani ovulasyon testinin yaninda gelen iki tane uyduruk cubuk test varya laboquick markaydi galiba. çişin icine daldiriyosun cubugu 5 dk falan bekliosun. neyse cubugu daldirdim ana maddeye 2-3 dk icinde cizgi cikti ama cok silikti. daha sonra 2-3 saat sonrada kaset tipi testlerden yaptim. ondada 1 dk olmadan cikti ve daha belli bi cizgiydii. 2 gun sonrada kan verdim degerim 60 cikmistii.
hadi bakalimm sirasiyla once sen sonrada diger kizlar bu duyguyu yasar insallahh. AMİNNNNNNN

Yaa arada sirada olurdu mesela karnim Acsa falann ama bu iki gundur dikkatimi cekti cunku hep oluyooo amaaaannn belki de tansiyonum dusuk kizzzzz

Bu test olayini fatmaya sormak lazim o catlatma ignesi olmustuuu fatmaaaaaaa

vala artik belirti demeye korkuyorum yelizimmm. cunku sonrasinda hepimiz cok uzuluyoruzz.ama insallah gelmistir miniginnn

fundoşta çıkmamıştı ama

yelocan benim iğneden 15 gün sonra yaptığım idrar testi pozitif çıkmıştı. ondan 4-5 gün önce kan testi yaptırdığımda sonuç negatifti ama

Sosyalimmmmmm :18::18::18: tamam kizz yarin son idrar testimi kullancamm
Fatmamm seninki de bi garipp idrara gecmesinden 4-5 gun once kanda negatif haa seni ki cok hizliolmus demekkiii hemen kanda yukselip hemen idrara gecmiss
Aysemm kanda 60 ken idrarda cikiyo muuu ama iste kisiden kisiye degisiyo kuzumm ama deniyelim bakalimm hayirlisii

evet bak fundosta cikmadi. oda 12. gununde mi yapmisti nee.

hosgeldin fatmacann sende
kizlar ben bi dusa girecem.dustan sonra bakarim yine.
cikmis olursaniz simdiden iyi gecelerrr
hoşbuldum canım nasılsın bulantıların geçmiştir inşallah

valla bende çok şaşırmıştım kanda çıkmayınca baya bi yıkıldım ama sonra idrarda çıktı akşama kan testine gittim 90 çıkmıştı bhcg değeri

Son düzenleme:
evet bak fundosta cikmadi. oda 12. gununde mi yapmisti nee.

hosgeldin fatmacann sende
kizlar ben bi dusa girecem.dustan sonra bakarim yine.
cikmis olursaniz simdiden iyi gecelerrr

ayşemm çıkarım ben sıhhatler olsun şimdiden, iyi geceler cano

yarın yapıp testi buraya koyuyorsun hadi göreyim seniiiii

ben kaçtım kızlar yarın görüşürüz Allah rahatlık versin

evet yelizim kisiden kisiye degisiyor. bence 2 guncuk daha bekle

iyi geceler sosyalimm. dus iyi geldi vala.

fatmam iyiyim cnm bulantilarim azaldi cok sukur. arada kendini gosteriyor sadece. sende iyisindir ins miniginlee

kizlarr cok fena uyku bastiriyor ben her an sizabilirimm

Hayirlisi kizlarr sabah denerimm size de haber veririm hayirlisi insallahh siz de olmasanizz naparim kizzzz bu desteklee cikmasa daa tutmasa daa beraber devam ediyoruzz istee napalimm hayirlisii

Buarada aklima geldi benim igneden sonra 10. Gunum ama yumurtalama 2. Gunde olsa bugun yumdan sonra 8. Gunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…