Ağlayakta gözden mi olak???

Yok canım aynı şekilde devam.. Ben yine sabah kahvaltı hazırladım çağırdım kahvaltı yapar mısın diye ben kahvaltı yapmicam dedi...

Ahh inatçı keçiler. Sen yine üstüne düşeni yapmışsın keyfi bilir kaybeden hep erkekler olur eninde sonunda gelip ayaklarına kapanıcak sende böyle yapcaksın

Günaydıııııııııııııınn
Benay doktorda şuannnnnnnn çok merak ediyorummmm nolacakkkk :18:

Ahh inatçı keçiler. Sen yine üstüne düşeni yapmışsın keyfi bilir kaybeden hep erkekler olur eninde sonunda gelip ayaklarına kapanıcak sende böyle yapcaksın

Evet napayım artık gerisi ona kalmış...

Günaydıııııııııııııınn

Canım iki gündür kendi derdimden millet ne halde bilmiyorum bile benay ne için doktordaydı canım ya?

Evet napayım artık gerisi ona kalmış...

Canım iki gündür kendi derdimden millet ne halde bilmiyorum bile benay ne için doktordaydı canım ya?

çok düşünme perican düzelirrrrr bu kadar takma diyorum bak ama uzatmayında eşinde çok inatçıymış haa biz küssekte yemekte naz yapmayız alıştır şimdiden yoksa ilerde çok zorlanır yıpranırsın

benoş genel kontrole gitti canım benim gibi neden bebiş olmuyo sorusunun cevabını aramaya

Bilmiyorum canım dedim ya demekki hakkaten çok zşırı zoruna gitmiş hiç böyle yapmazdı...

Anladım canım inşallah sıkıntısı yoktur varsa da en kolay şekilde aşılacak cinsten olur.. Hadi bakalım..

Günaydıııııııııııııınn

Kızlar günaydın..
Yazamadım ya tel çekmedi sonrada sıra geldi girdim doktor fena değil bilgilerimi aldı..
1 yıl olmadı daha diye bebek niçin olmuyo yoluna gitmiyo hormon testi istedi eşim içinde sperm şeysi istedi işte.. Sonra vaji muayenesi yaptı herşeye temiz dedi..
Yum takibi yapaakmıyız dedim hayır dedi (
Jeli sordum sakıncası olmaz dedi.. Daha olur bebeğin dedi yolladı.. Bilmiyorum bakalım zamana bıraktım ben

benayım önce kan testi yapıp başka bi sorun olup olmadığına bakıp sonra bişey yoksa yum takibi mi yapacakmış anlamadım ben. Niye takip etmiyo yumurtalarını yaa fundoşu hemen takip ettii

benayım önce kan testi yapıp başka bi sorun olup olmadığına bakıp sonra bişey yoksa yum takibi mi yapacakmış anlamadım ben. Niye takip etmiyo yumurtalarını yaa fundoşu hemen takip ettii

İşte bende ona sinirlendim bilmiyorum çok böle konuşan bi kadın değil.. Korunmadığımız ayı sordu bende 5 ay oldu ama ben 6-7 ay dedim.. Daha bir yıl olmadığı için olurmuş daha.. Ben dedim yaşım 33, 1 yıl uzun bi süreç hayır olur dedi başkada bişi demedi yaptır testleri dedi o kadar.. Bende üzüldüm çıktım

canımmm ama en doğrusu bu yani muayenede anormal bişey yoksa hormonlar önemli acaba yum. tembelmi belki çok iyi yumurtaların durumu ozaman gerek yoktur eşininde bakması iyi aslında
sen önce hormon testlerini yaptır canım değerlere bakalım ona göre eşinde test verse :44:

bak banada aynını yaptı uzatmıyo aslında testlerin durumuna göre iyi veya kötü dicek bana hemen klomen verdi sonra film istedi herşey 2-3 ay içinde oldu
zamana bıraktım derken şimdi testleri yapmıyacanmııı gitmicenmi daha :44:

yook kız benden 4-5 tane hormon testi istedi kan verdim aldım sonucu sperm testi ile birlikte inceledi
sonra değerler normal olduğu için klomen verdi ardından film dedi bir kez klomen onda olmazsa film

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…