yelizcan neden pas vermiyosunnn yinee
Kigiizzzz siz dee niye alistiriyonuzzz yapma git misafir gibi oturr aaaaa
Valla ben kayinvalideme bile gitsem varyaa hayatta oturdugum yerden kalkmam biseye de elimi atmam en basta bi insanlik yapayim dedimm baktim buyuk gorumce bana laf sokuyo falann zavalli annem gelinlerinden bi hayir gormedi falann bide ben daha 2 hafta olmamis evlenelii ben de dedim ben kimsenin hizmetcisi degilim ayrica ben tiksiniyorum baskasinin bulasigik bezine bile elimi suremem ki gercekten oylee simdi kolaysa sesini cikarsin sanki onlar benim evime geldiklerindee cocuklarinin S.çtiklarini bile temizleme geregi duymuyolar oldu canmmmmm hicc isim yok boklu mutfaklarinda bulasik yikayip sonra 1 hafta yemek yiyemiimmm
Amann tembel desinlerr saygisiz desinlerr ne fark ederr yapsan da yaranamican nasil olsaaa
çok fenasın kızzzzzz
he valla enayi gibi hissediyom kendimi bide onca yol parası verip tatilimi heba edip izmire gidiyorum
hizmetçi gibi gelen giden oluyo yok bizi görmeyeymiş sonrada papaz oluyoz
aynen yaaa eminim ben zaten ben yokum ya nasıl kurcalıyolardırrr ayıp denen bişey var yaaa
annemlere diyorum siz aman kociş rahatsız olmasın sizi yormayalım rahatsız etmeyelim diyin bakın onlar nasıl rahat diyorum
bende öle insanlara kılım rahat edemiyosun sende otur hiiç elini sürme bişeye ye keyfine bak kız
banada öle geliyo yaa sebze yiycez diyorum sağlıklı sanki bozuyo tavuk heleee
Kiizzzz ben mii pas vermiomm hem de yine miiikizz hic olur muu ayy ozurdilerimm hamişimm benimmm yerim seniiii
Suan hayattaki en buyuk korkumm bigun burdan gidersekk bayramda seyranda gelip kv gilin evinde kalmakkaman yarabbimmm hastanelik olurumm kesin igrenmektenn kiz ben cocuklarimi da barindiramam kii o evdee amann Allah gostermesinnn
fundoşum anneler gelip kalır dimi yanında ablaların da yalnız bırakmaz zaten...
sinirimi bozan bir şey olduğu zaman hayatta kalkmıyorum elimi bir şeye sürmüyorum...yemiyorum, içmiyorum da... onların bana yaptıklarını başka biri yaşamış olsaydı kıyamet kopmuştu...
eveet yumuşadım hemen gel öpiymm
Kigiizzzz siz dee niye alistiriyonuzzz yapma git misafir gibi oturr aaaaa
Valla ben kayinvalideme bile gitsem varyaa hayatta oturdugum yerden kalkmam biseye de elimi atmam en basta bi insanlik yapayim dedimm baktim buyuk gorumce bana laf sokuyo falann zavalli annem gelinlerinden bi hayir gormedi falann bide ben daha 2 hafta olmamis evlenelii ben de dedim ben kimsenin hizmetcisi degilim ayrica ben tiksiniyorum baskasinin bulasigik bezine bile elimi suremem ki gercekten oylee simdi kolaysa sesini cikarsin sanki onlar benim evime geldiklerindee cocuklarinin S.çtiklarini bile temizleme geregi duymuyolar oldu canmmmmm hicc isim yok boklu mutfaklarinda bulasik yikayip sonra 1 hafta yemek yiyemiimmm
Amann tembel desinlerr saygisiz desinlerr ne fark ederr yapsan da yaranamican nasil olsaaa
sedo kız bende hep tembihliyomm
anam bugünde herkes birbirine trip atıyo pas vermiyon pas vermiyon zortttt
Öppppp
Farkettiysen sen bana pas vermiyon derken ben sana cevap yaziyormuşummm
kızz çok mu pislerrrrrr bazılarının evide çok pis kokuyo yaaaa ayyy tahmin ediyorum nasıl bi düzenleri olduğunuuu şimdi
sedommm evet ablamlar zaten dört gözle teyze olmayı bekliyolar
o bebiş bi gelsinnn tıpışş tıpışşşşş
olsun tepkini veriyon onlara yeterrr ama sen sakın akşam öle yapma bebişi doyurrrr
şimdi gardaşı için döktürmüştürrrr görümceee
gardaşları için gidiyorum , bebişim içinn yicemm tabii
canlarımmm ben erken kaçıyorum bugün hepiniziii öptümm
slm kızlar nasılsınız
benim kocişim bugün şehir dışına çıktı evde yalnızım onu gönderdikten sonra saat 2ye kadar uyumuşum sonra kalktım bi baktım internet hata veriyo ttneti aradım daha yeni çözdüler yok altyapıyla ilgili sorun mu oluşmuş ne tamda bugün buldu beni
iyi olmaya çalışıyorum evde yalnız kalınca psikolojim bozuluyor sadeceHosgeldin fatmaa nasilsinn
Gelcek mi ki gecee yalniz mi kalcannn
ayşemmmm misafirler gitti herhal menüde ne vardıııııbörek filan yapmışsındır sen şimdi offffff
akşam yemeğimi yapıp güzelceee uzanacammmmm sıcak su torbası yapcam ayağıma şuan donuyolar çünkü hiç hissetmiyorum yum. günlerim benim yaaaaaaa :84:
ohhhh yarasınnnnn canlarımaaaaaa ne yaptı acabaaaaa
ayşemde okuyo hala biz gidicez o hala okuyo ne kaçırdım diyeeeee
iyiyim canım bu geceyi nasıl geçirecem diye düşünüyorumoku oku bitiremedim. herkesler gitti ben gelene kadar
ayy fundam gittiler ama bende oldummbacagima kramp giriyor surekli. yerimden kalkamiyorumm
menude cok birsey yoktu vala cnm. hatta gelenlerde bikac sey getirmislerdi. oyle gectii.
yine baya birseyler olmuss.
yelizimm gun gecmiyorkii senin basina yeni bir olay daha gelmesinnneyse sonunda esin odemis. sorun bitmiss.bu arada test yapmissin ama 8. gun ise cikmaz. 10. gunumde benim cok cok silik cikmisti.
fatmam hosgeldinn nasilsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?