Ağlayakta gözden mi olak???

iyiyim canım bu geceyi nasıl geçirecem diye düşünüyorum sen nasılsın canım yorulmuşundur baya ayaklarını uzatıp dinlen

aklina kotu seyler getirme cnm. okuyup yatarsin cnm. ben isik acik uyuyorum evde yalniz kalinca:)
biraz yoruldum cnm. dinlenmeyle gecer. sende ne var ne yok. ne kadarlik oldu seninki.

Fatmammm ben esim gittiginde butun gece agliyorum uyuyamiyorum cok zor ya Allah eksikliklerini gostermesinn

Aysemm evet erken biliorummdaa bi deneyeyim dedim ignenin etkisi gecmis mi diyee
Benim adet nişanem çikti yine kaşimda tek bi sivilce
Adet hissi basladi bende hem duygusal hem fiziksel kasiklarimda baski varr ama goguslerde bisey yok hala normalde şişmesi gerekirdi
Onun disinda hala bisey yokkkk

aklina kotu seyler getirme cnm. okuyup yatarsin cnm. ben isik acik uyuyorum evde yalniz kalinca:)
biraz yoruldum cnm. dinlenmeyle gecer. sende ne var ne yok. ne kadarlik oldu seninki.
bende her tarafın ışığını açtım durumlar aynı canım başım hafiften sızlamaya başladı umarım ağrısı artmaz. bebiş 11+4 oldu canım haftaya cuma teste gidecem bakalım göstercekmi kendisini

bende aynı öyleyim canım hiç bişey yapasım yok amin kuzum Allahım bizi onlarsız bırakmasın

slm kızlar ben 23 yasındayım. 2 aydır bebek deniyoruz olmadı.ovulasyon testi aldım nasıl kullanıcam? bu konuda detaylı bilgi verebilir misiniz? son adet tarihim 27 ocak.

adet döngüm 30 gün.
umarım topikteki bebek bekleyen hrkesin hayali gerçek olur..

bendede hic belirti olmadi yelizim. testte silik cizgiyi gordukten sonra belirtiler basladi.
sen inceleme hic kendinii. bak ben 2. ayimda hic sallamamistim.batin ustunden 6 gun gecmisti o gun test yapmistim sabahinada adet olmustum. ama o ay hicbir belirtiyi takmadigim icin cokta uzulmedimm. vucudumuzu kendimiz hazirliyoruz aslinda.

oyy masallah. 3 aylik olmuss senin bas agrisi fena yaa. Allah yardimcin olsunn. ins gosterir seninkii

Evet dinlememeye calisiyorumm ama merak da iştee galib geliyo

kızzz yorgunluktan gözlerim kapandı kapanacak eve bir sürü dosya getirdim uyumazsam onları gireceğim şimdii

kimler burada bakayım bi

Sonunda sona geldim ya napmışsınız kızlar yaa sizin bize gareziniz mi var.. Hep gündü kaynatmaca akşama sus pus

Çok güldüm ama harikasınız..

Yeliz 1 saattir okuyo dedin ya koptum kız hem yemek yaptım hemde okumaya çalıştım ondan uzun sürdü..

Sosyalim yarın alıcam canım devlete gittim ya ora hemen vermiyo para vermedim ya adamlar yok diyo öle köfte hemen

Bi dahamı lahanaaa aslaaaaa
bi tanesi adam akıllı olmadııııı gitti bisürü malzemeeem

Aaa bugun alcak miydiii
Netten sonuclara bakiliyor ya sen hastanenin sitesine gir online lab sojuclari var oraya baksana kiz

Kızzzz bidaha söleme bunuu enayi gibi hissediyommmm 150 tl verdimmmm yaklaşık

Netten sonuclara bakiliyor ya sen hastanenin sitesine gir online lab sojuclari var oraya baksana kiz

Kızzzz bidaha söleme bunuu enayi gibi hissediyommmm 150 tl verdimmmm yaklaşık

Aaa hemen bakayım dur dünyadan bi haberim valla şu hastane konusunda

Kız öle düşünme senin vaktin kıstlıydı mecburdun.. Mecbur olsam bende paşa paşa bayılcaktım..

Dişe gittim bende kanal tedavi oldum ama inşAllah ağrımaz.. Nefreti ediyorum diş tedavisinden.. Bi tane daha kaldı onuda yaptırcam bitcem.. Diyorum bazen belki rabbim dişlerimi yaptırmamı bekledi :)) çünkü çürük dişli olunca hamilelikte çok çile çekiyormuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…