Ağlayakta gözden mi olak???

Daha biseyler vardi da anne icin bitki cayii bebek icin yag pudra falan tam hatirlamiommm
Lahana sarmasi miiii kocam cok severr ama ben piştigi yerde duramamm hic sevmiyorum kokusu basimi agritiyooo

artık hastanelerde herkes bir örnek olur kızlara pembe erkeklere mavi karışmasalar iyi

Aynen sedomm cici seyler aslinda ama evet mavi ve pembee herkes bi ornekk.Amann benn zaten bebegim dogdugunda ilk olarak benim bebeklik zibinimi giydiricem erkek kiz farketmezzz aaaah ahh nerde o gunlerrrrr

niye yok dediii ya benimkide aynı şu film için gelcekti kırk kere sordu gitcekmiyiz gelcekmiyim diye
bebek oluncada gelip kalmazsın diyorum o başkaaaa diyo
damatları rahat etmez diyemi düşünüyolar anacım anlamadımki
benim bikaç ark. var anaları kızlarından çıkmıyo hep kalıyo filan ele geçirmiş resmne kızıyla damadını

off ben biliyorum başıma geleceği de işte kayınvalidem aradı aradı açasım gelmedi ısrarla arıyo hala açtım sonunda. yarın dıdımın dıdısı komşuları toplanalım demiş de bizde gidermiymişiz ne hayır diyebiliyorum ne tamam diyebiliyorum gitmekte istemiyorum eşime desem bize çağıralım der istemiyorum o kadar kalabalığı kalkamıyorum altından off ben nerelere gideyimmm

oyy üzülme canımm , rahatınızı bozmak istemediği için öyle demiştir genelde hep öyle düşünürler ya kızıma yük olmayayım düşüncesiyle yoksa seni görmek için o da can atıyordur

evet canım ilk yaptığında koku oluyor biliyorum ama bu koku farklıydı... hani osuruk gibi hatta ondan bile beterdii hemen çöpe attık mutfağa parfüm sktık , başkası yapsa yiyebilirim ama artık evde yapmam onu

yaa bende yarın pırasa yapayım şöyylee bool limonlu eşim hiçç sevmiyor ama yapıcam ya fundoşş pırasanın içinemi et koysaydın dedii eşinn hiç et olur muu yaaa hayatta yememm

doğumda da gelmicekmiş ki zaten ben oraya gitcekmişim anne diyorum bunların da ilk torunu orası uzak 2 ay nası kalıyım orda görmek istemezlermi, gelsin burda görsünler diyo. Ahhh bı anlasam ahhh rahatmı edemiyo ki evi mi bırakamıyo

Daha biseyler vardi da anne icin bitki cayii bebek icin yag pudra falan tam hatirlamiommm
Lahana sarmasi miiii kocam cok severr ama ben piştigi yerde duramamm hic sevmiyorum kokusu basimi agritiyooo
vayy bee ne güzell ateş ölçme iyiymiş , şöyle bide masaj için biri gelse hastanede anneleree oohh

canımm sen varya o kokuyu alsaydın bide lahanayı gördüğün yerden kaçardın, Allahım bi daha eve sokmam :120:

Ayyy benim annem biz 1 aylik evliyken gelmisti ben bademcik ameliyati oldugumdaa kocam sabah annem uyanmadan cikiyodu evden hatta annem uyaniksa bile sessizce cikip gidiodu annem dedi bigun bana ben de sordum eşime dedi ki napimm sabah kizinin koynundan cikip karsisina dikilemiyom kadinin utaniyom demisti
Ama bana da cok garip gelmisti annemi salonda yatirip gidip yatak odasiin kapisini kapatmakk ayip oluyo gibi gelmistii

Ay lizim cok zor yaa seni anliyorum bende de o huy var hem hayir demiyorum hem de kendimi yiyorumm ama mecbur gozunu kulagini kapatt bitcek evime gitcem diye duşunn ne bileyim kiz bide siz hamilesiniz ya daha fena batiyodur benim adet donemi gibii offfff

oyyyy kıyamam yaaa canım sen artık herşeye olmaz diyebilirsin o lüksün var ağrım var dedinmi tamamdırrrr

sedo aynen katılıyorummm ondan öle yapıyolarrr ama öle düşünmeyen annelerde varrr
benim kayınbabamda dün demezmiii bahçedeki asmanın tam ekme zamanıymış nasıl alacam diyo benimkide dediki geeel hem uğraşırsın bahçeyle hemde değişiklik olur biletimi al dedi hemeeen karısı ing. de yaa hala adam sıkıldı zaar yalnız
çok rahatlar yaa varya annesi babası kardeşi abisi geldiler kaç kez ben çalışıyorum sabah evi bıakıp gidiyorum hep ne kadar ayıp değilmiiii çalışan insanız yaaa
haftalarca kalıyolar

ığğğğ anladım sedoomm

ayyy sormaaa pırasayada olurmu dedim ama bir kez attım çok güzel tat vermişti kııızzz
acaip etciler sedom sülaleceee

kendimi iyi hissetmiyorum sancılarım var midem bulanıyor der çıkarsın işin içindenn , yumuşak olursan tepene çıkıyorlar ben bunu gördümm biraz sert rüzgarlar estir arada lizimim yoksa hep üzülürsün

bak iştee ben buna fenaa alınırdımm yerim senii sen gitmezsen mutlaka gelir yalnız bırakamaz senii merak etme

ayyyy benimkide öleeee bide diyoki ben orda sıkılıyorummm apartman sokak alışmışız biz

kızzzz onu bende düşünüyommmm al iştee oğlak burcu değilmiii aynı ben çok utanıyo insan yaaa
kız benim arkadaş var annesi aylardır yanındaaa bekar kızı var yalnız yaşıyor avukat git onlada kal değilmi gerçi bananede yani insan der rahat etsinler biraz evde küçücük haaa

gitmicem işte doğumda evimde kalcam gelen gelir bakar
neyse kayınvalide işini de hallettim zaten çok doluydum eşimi aradım telefonda tutamadım kendimi. ben annemi özlüyorum ona gidemiyorum banane sizin komşunuzdan dedim kocacımm hemen eridi ben hallederim gitmiyoruz biyere dedii ohhh nası rahatladımm

yelizcim dediğin gibi oluyo bana da nişanlıyken hep bize geldiğinde o ayrı odada yatardı ben ayrı şimdi annemlerin yanında aynı odaya girmek utanıyorum valla
sedoşum haklıyım demi doğumda annelerin gelip kalması lazım bizim oraya gitmemiz değil. aklım başıma geldi wallaa

binlerce kez haklısınn canım kadın yokken birinin evde olması hiç hoş bir durum değil, annemiz ablamız hariçç onlar varsa açığını kapatır, başkası gibi görmezz , ayrım bu yüzdenn.... ya bir insann yeter ki samimi olsun herşeyi yaparım...yok ki hiç birinde samimiyet yok , ben yardım edeyim mi diye mutfağa gittiğimde ablasına bunu şunu alıp getirirsin deyip gittiğini biliyorum o zaman yapmayacağım fenalık yok , o iyi sedo gidip yerine başkası geliyor...ben yapınca ben fena oluyorum fundoşum...bu beni çok yordu....

eşimde çok sever eti o da sebzeli yemeklere et koy der ama en sevdiğim sebze yemeklerini de etle ziyan edemem

aynen yaaa eminim ben zaten ben yokum ya nasıl kurcalıyolardırrr ayıp denen bişey var yaaa
annemlere diyorum siz aman kociş rahatsız olmasın sizi yormayalım rahatsız etmeyelim diyin bakın onlar nasıl rahat diyorum
bende öle insanlara kılım rahat edemiyosun sende otur hiiç elini sürme bişeye ye keyfine bak kız

banada öle geliyo yaa sebze yiycez diyorum sağlıklı sanki bozuyo tavuk heleee

Kizz bakma insanin kendi annesi bile olsa bi sureden sonra insan ozel hayat arar rahatlik arar kendi evindee
Kizkardesimin kayinpeder dee tayini cikti tee manavgata simdi kayinvalide yalniz diger oglu gelini gelip gittigi yokk bizimkinin kocasi da anasinin kiymetlisii kardesim patladi artikk her gun onun yanindalar yatmadan yatmaya eve gidiyolar kadin da hicc kendi duzenini bozmuyo onlara gitmiyo ama bizimkiler her gun ordalar o bile biyerden sonra katlanilmaz oluyoo

Lizim ben de arada dusunuyorum simdi bebek olsa annem gelcek e bizim evde daha 3 ogrenci varr annemin akli hep evde olcak acaba ben gidip orda mi dogum yapsam annemlerde kalsam diye amaa olmuyo yaa insanin yine de kendi evinde kendi duzeninde olmasi en iyisi sonucta zaten hassas olcaksin bebişin rahati da onemlii en guzeli kendi evin en kotu ihtimalle kocanin insafina kalirsin o da yine bin kat iyidir baskasina minnet etmekten.Aynen yerlesirsin evine rahat rahat gelen gelirr sana neee
Zaten anan kiyamaz merak etmeee

canım hak veriyorum çünkü sen gidersen eşin gelebilecek mi , çocuk babasından ayrı neden 2 ay geçirsin bana saçma geliyor lizimim , gelip kalsınlar , sonra zaten ara ara 1 hafta gider kalırsın ama doğar doğmaz ben gitmem... ama sen merak etme üzme yok yere kendini , çünkü anneciğin geliirr dayanamaz kii yavrusuna

ben annemleri şimdiden tembihliyorum beni onların arasında yalnız bırakmayın kafayı yerim biliyorum kendimi lizimimm....

yelizcan neden pas vermiyosunnn yinee

ayy aslında iki türlüde herkes haklı annem kendi evinin düzenini istiyo ben kendi evimin düzenini. beni tek üzecek şey annemin benim evimde rahat edemiyo oluşu olur. neyse şimdiden düşünüpte yıpranmamak lazım zamanı gelince artık.

kızlar yaa ben hiç kimseye anlatamayacağım şeyleri sizle paylaşır oldum. ne güzel aile gibi bi ortam burası. sizden güç alıyorum çoğu zaman her konuda. iyiki bulmuşum burayı. biçok başlık vardı iyiki bu başlığı seçmişim. seviyorum sizi

Kigiizzzz siz dee niye alistiriyonuzzz yapma git misafir gibi oturr aaaaa
Valla ben kayinvalideme bile gitsem varyaa hayatta oturdugum yerden kalkmam biseye de elimi atmam en basta bi insanlik yapayim dedimm baktim buyuk gorumce bana laf sokuyo falann zavalli annem gelinlerinden bi hayir gormedi falann bide ben daha 2 hafta olmamis evlenelii ben de dedim ben kimsenin hizmetcisi degilim ayrica ben tiksiniyorum baskasinin bulasigik bezine bile elimi suremem ki gercekten oylee simdi kolaysa sesini cikarsin sanki onlar benim evime geldiklerindee cocuklarinin S.çtiklarini bile temizleme geregi duymuyolar oldu canmmmmm hicc isim yok boklu mutfaklarinda bulasik yikayip sonra 1 hafta yemek yiyemiimmm
Amann tembel desinlerr saygisiz desinlerr ne fark ederr yapsan da yaranamican nasil olsaaa

sedo kız bende hep tembihliyomm

anam bugünde herkes birbirine trip atıyo pas vermiyon pas vermiyon zortttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…