Ağlayakta gözden mi olak???

ne hayal kuruyosan söyyle , eve gidip hiç yemek yapasım bile yok fundoşumm

twinimm onları içeri tıkma cezası bile az bence

Kuzum en son aralik ta adet oldugmda gitmistm hersye bakti bi problem yok dedi 1 sene tedavisiz bekleyelm dedi sonra olmzsa galiba asilama onericek bnde diom 1 sene beklyecgme yazin gidelm asilama deneyelm

ne hayal kuruyosan söyyle , eve gidip hiç yemek yapasım bile yok fundoşumm

twinimm onları içeri tıkma cezası bile az bence

bence bekle canım senin çok tez zamanda olacak inanıyorummmmmm

sedo okumadımmm bakim hemeeeen pislik canilerrrrr

sölememmmm canın çekerse yaaa
ben eve gitmek istiyorummmmmmm evimeee peteğin yanına kıvrılıpppp mayışmakkk

Ben cikayim kizlarr yemek yapayim aksama kizkrdsm bide kocisi gelck opuyorum hepinizi

Kuzumm insss guzel haberler verelim hepimiz ayni anda

kızlarr hastaneler artık bebekler için hastane çıkışı verecekmiş hiç çanta hazırlamaya gerek yokmuş az önce ablam dedi bilgisi olan varmı :44::44:

ya ben zaten neler düşünüyorum ooo

fundoşum kocabeyi aradım dışarıda yiyelimmi diye oda ablama gidelim mi dedi hayır diyemedimm oraya gidiyoruz.

keşke aramasaydım

kızlarr hastaneler artık bebekler için hastane çıkışı verecekmiş hiç çanta hazırlamaya gerek yokmuş az önce ablam dedi bilgisi olan varmı :44::44:

ya ben zaten neler düşünüyorum ooo

fundoşum kocabeyi aradım dışarıda yiyelimmi diye oda ablama gidelim mi dedi hayır diyemedimm oraya gidiyoruz.

keşke aramasaydım

o ne kııız anlamadım ben ne oldunuuu

dimiiii zaten aklından geçiyo ben desem noluuur
lahana sarma yapcam canooommmm kıyma çıkarmıştım çözülmüştür geçende almıştım çeyrek lahana şöle bolll acılıııı

neeeeeeeeeee hep öle olurrrrr kız benimkinin ailesi uzak ama teyzeleri hepsi bizim orda oturuyo 4 teyze düşüüün biri anneanneye bakıyo bekar olan yaşlı diye sıksık gidiyoz ama çok nankörler koştur yap et bigün gitme ne laflar duyuyozzz
benimkide hemen arar arayı açtık akşam gidelimmi o anası yokmuuu o dolduruyooo

kız sen annene gittin yaa şimdi diyodur sıra bizimkilerde

Evet ben de dun haberlerde gordum saglik bakanligina bagli hastanelerde yeni dogan hediye paketi diye bisey cikarmislar icinde hersey var bezinden zibinina sampuan ates olcer anne icin de biseyler varr artik dogum yapan yanina pijamasini alip gelsin yeter diyolarr

evet öyle düşünüyordur kesinn çok sinir bir durum dimi hele evliliğinle ilgili eşine akıl vermeleri onu yönlendirmelerii

neyse bu konu derin hiç girmeyelim en iyisii

lahana sarması hiç canım çekmezz tiksindim

Son düzenleme:

artık hastanelerde herkes bir örnek olur kızlara pembe erkeklere mavi karışmasalar iyi

hadi yaaa süpermişşşşş

evet canommm çok sinsiler yaaaa
salla gitsin ye iç keyfine bak boşverrrr

neeee tiksindin bide

fundoş kızz bende lahana sarması yapim dedim bi sefer sonra gözüm yemedi o top gibi şey nasıl yaprak yaprak ayrılıyo da sarılıyo beceremem heralde :44::44:

atel ölçer iyiymiş yaa bide oda dereceleri oluyo yaaa ondan olsaymış süperrr odanın ısısını ayarlıyon hani bebeğe göre
ayy bide telsizzz bebiş uyanınca nerdeysen duyuyon hani ahh keşkee

fundoş kızz bende lahana sarması yapim dedim bi sefer sonra gözüm yemedi o top gibi şey nasıl yaprak yaprak ayrılıyo da sarılıyo beceremem heralde :44::44:

bende öle almadım işte yapamam diye hazır kesilmiş vardı tezgahta hoşuma gitti görüntü kolay ayrılır yaprak yapraktı du bakalım yapabilcemmiii bi kez yaptım hiçgüzel olmamıştı

hadi yaaa süpermişşşşş

evet canommm çok sinsiler yaaaa
salla gitsin ye iç keyfine bak boşverrrr

neeee tiksindin bide

komşum yapmıştı yedim çok güzeldi bide ben yapayım dedimm , iğreennnç olduu eşim sevmişti ama ben sevmedim

ertesi günü eve geldim hava soğuk old. için bazen dolaba koymuyorum , yaa o kokuyu ben nasıl anlatıym hayret ettik sanırım o lahana da bir şey vardı bir daha daa yapmam aslaa

lizim hiç pas vermiyorsun iyisindir inş. :87:

kızz pas vermez olurmuyum kafa dağıtıyım diye geldim zaten
anneme yarın gelin bizde kalın dedim ablam ve yiğenlerimde annemde, sırf yiğenlerimi çok özledim biraz zaman geçirelim diye. yok dedi moralim bozuldu çok üzüldüm bende sürekli gidemiyorum ki çoook uzak

haşlanırkende kokuyo zaten evet bi garip kokusu var kız ama şöle güzel pişip üstüne sarımsaklı yoğurt ve sonra sarmanın dibindeki yağlı sudan koydunmu üstüne off offff

kızzz bende geçen pırasa yaptım yaaa neymişşş insan iki kanat atarmış içineeee bi tabak yedi bayıla bayıla ama kaldı tabii bende dedin gibi ocakta bıraktım mutfağı açmıyom bende mis gibiydi ama yemedi beyfendiiiiiiiiii bugün çöpe gidicekkk

benimkininde bi huyu var teyzelerine gittimi ımmm yapa yapa ver ikinci tabağı ister hep çok bozuluyoruuum onların yemeğine bayılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…