bende öleyim sedommmm
masa savaş alanı ama ben buraya yazıyom habire tık tık tık kimseyi görmüyo gözüm duymuyo kulağım
kız benimdee akşam yapacağım yemeğin hayalini kuruyom hatta
hazırlık aşamaları filan o pişşerken şu işimi yaparım diyom bide
yelocaaaan geçiyooo uyanıyon bide yani demek istediğim o zamanlar heimiz yaşıyoz o sıkıntıları sen külyutmuyon ammaakendini yıpratıyon oda onlara yeter
Evet kuzummne hayal kuruyosan söyyle , eve gidip hiç yemek yapasım bile yok fundoşumm
twinimm onları içeri tıkma cezası bile az bence
Kuzum en son aralik ta adet oldugmda gitmistm hersye bakti bi problem yok dedi 1 sene tedavisiz bekleyelm dedi sonra olmzsa galiba asilama onericek bnde diom 1 sene beklyecgme yazin gidelm asilama deneyelm
önümüzdeki ay sonu ayrılıyorum canomsen işte misin
yaa kızzlaar mersinde ki haberi okudunuz mu yine bebek haberiii , ormanda çöplüğe ölüme terkediyor canilerbırakıyorsan bari yuva kapısına veya başka bir yere bırak
ne hayal kuruyosan söyyle , eve gidip hiç yemek yapasım bile yok fundoşumm
twinimm onları içeri tıkma cezası bile az bence
bence bekle canım senin çok tez zamanda olacak inanıyorummmmmm
sedo okumadımmm bakim hemeeeen pislik canilerrrrr
sölememmmm canın çekerse yaaa
ben eve gitmek istiyorummmmmmm evimeee peteğin yanına kıvrılıpppp mayışmakkk
Ben cikayim kizlarr yemek yapayim aksama kizkrdsm bide kocisi gelck opuyorum hepinizi
bence bekle canım senin çok tez zamanda olacak inanıyorummmmmm
sedo okumadımmm bakim hemeeeen pislik canilerrrrr
sölememmmm canın çekerse yaaa
ben eve gitmek istiyorummmmmmm evimeee peteğin yanına kıvrılıpppp mayışmakkk
kızlarr hastaneler artık bebekler için hastane çıkışı verecekmiş hiç çanta hazırlamaya gerek yokmuş az önce ablam dedi bilgisi olan varmı :44::44:
Ben cikayim kizlarr yemek yapayim aksama kizkrdsm bide kocisi gelck opuyorum hepinizi
kızlarr hastaneler artık bebekler için hastane çıkışı verecekmiş hiç çanta hazırlamaya gerek yokmuş az önce ablam dedi bilgisi olan varmı :44::44:
ya ben zaten neler düşünüyorum ooo
fundoşum kocabeyi aradım dışarıda yiyelimmi diye oda ablama gidelim mi dedi hayır diyemedimmoraya gidiyoruz.
keşke aramasaydım
o ne kııız anlamadım ben ne oldunuuu
dimiiii zaten aklından geçiyo ben desem noluuur
lahana sarma yapcam canooommmm kıyma çıkarmıştım çözülmüştür geçende almıştım çeyrek lahanaşöle bolll acılıııı
neeeeeeeeeeehep öle olurrrrr kız benimkinin ailesi uzak ama teyzeleri hepsi bizim orda oturuyo 4 teyze düşüüün biri anneanneye bakıyo bekar olan yaşlı diye sıksık gidiyoz ama çok nankörler koştur yap et bigün gitme ne laflar duyuyozzz
benimkide hemen arar arayı açtık akşam gidelimmi o anası yokmuuu o dolduruyooo
kız sen annene gittin yaa şimdi diyodur sıra bizimkilerde
Evet ben de dun haberlerde gordum saglik bakanligina bagli hastanelerde yeni dogan hediye paketi diye bisey cikarmislar icinde hersey var bezinden zibinina sampuan ates olcer anne icin de biseyler varr artik dogum yapan yanina pijamasini alip gelsin yeter diyolarr
Evet ben de dun haberlerde gordum saglik bakanligina bagli hastanelerde yeni dogan hediye paketi diye bisey cikarmislar icinde hersey var bezinden zibinina sampuan ates olcer anne icin de biseyler varr artik dogum yapan yanina pijamasini alip gelsin yeter diyolarr
evet öyle düşünüyordur kesinnçok sinir bir durum dimi hele evliliğinle ilgili eşine akıl vermeleri onu yönlendirmelerii
neyse bu konu derin hiç girmeyelim en iyisii
lahana sarması hiç canım çekmezz tiksindim
fundoş kızz bende lahana sarması yapim dedim bi sefer sonra gözüm yemedi o top gibi şey nasıl yaprak yaprak ayrılıyo da sarılıyo beceremem heralde :44::44:
hadi yaaa süpermişşşşş
evet canommm çok sinsiler yaaaa
salla gitsin ye iç keyfine bak boşverrrr
neeeetiksindin bide
fundoş kızz bende lahana sarması yapim dedim bi sefer sonra gözüm yemedi o top gibi şey nasıl yaprak yaprak ayrılıyo da sarılıyo beceremem heralde :44::44:
komşum yapmıştı yedim çok güzeldi bide ben yapayım dedimm , iğreennnç olduu eşim sevmişti ama ben sevmedim
ertesi günü eve geldim hava soğuk old. için bazen dolaba koymuyorum , yaa o kokuyu ben nasıl anlatıym hayret ettik sanırım o lahana da bir şey vardı bir daha daa yapmam aslaa
lizim hiç pas vermiyorsun iyisindir inş. :87:
komşum yapmıştı yedim çok güzeldi bide ben yapayım dedimm , iğreennnç olduu eşim sevmişti ama ben sevmedim
ertesi günü eve geldim hava soğuk old. için bazen dolaba koymuyorum , yaa o kokuyu ben nasıl anlatıym hayret ettik sanırım o lahana da bir şey vardı bir daha daa yapmam aslaa
lizim hiç pas vermiyorsun iyisindir inş. :87:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?