Gozun aydinnnn canmmm Bakk bi aşamayi bir gunde tertemiz atlattin gectinnn siradakii?
Kızz benden ilk dördünü istemiş
seninkiler benimkinden iyi vallaaa
prolaktin benim 14
fsh 5.9
tsh 2.12
lh 3.18
için rahat etsin diye yazıyorumm
dr iyi oedi ya hani
[QUOTEbenay_06;3301]İlk değer triod kız ona da baktım bana da bi o normal geldi :))
Gerçekten güzel mi..
Çok mutlu oldum kız..
Sen demesen ben yarını bekler ne çıkacak diye beynimi yerdim saol tatlım ya Allah razı olsun
Kiz yelizzz bana bosuna basgann demiyor
Yelizim t4 degeri 0.70 -1.48 arasi normal diyor
Degerlerin guzel benayim esinde test verirse olur bu is eger esinin testleride iyi cikarsa senin hsg cekilmen lazim oda olursa gelsin bebisler bu arada ben en kotu sureci yazdim insallah bunlarin hic birine gerek kalmaz
Baska doktora gider 1seneyi gecti dersiniz cano adami ikna et benceCanım eşim hemen gitmek istemiyo bi iki ay sonra diyo( tamam gidcem dedi ama sonra dedi nasılsa 1 seneden önce bişi yapmayacaklar gitmeyim diyo
Baska doktora gider 1seneyi gecti dersiniz cano adami ikna et bence
Sorma yaa ne ekşın bi gündü.. Ne heyecan verici..
Bugün eşim diyo ki eve gelirken.. Bugünün özetini konuşuyorduk.. Avm nin içinden asansöre bincektik önde bi çift vardı babanın kucağında da bi bebek.. Onları görmüş ben dikkat etmediydim bana durduk yere bide bebeklere özlem dolu bakmasan dedi bende bebeği gördüm dedim ki ama çok istiyorum(( çok üzüldü olacak inşAlllah diyo.. O kadar etkilendim ki o lafına nelere dikkat etmiş
benay_0674282 .!.:bak bu olabilir tabiki.. ama bu ay yapmayım dedi ya zorlamıycam..
jel içinde tamam dedi beni dinliycek..
sonra hergün pekmez içmeye de söz verdi.. eğer ki bunları yapmazsa yapmadın hadi bakalım teste diycem ama bu ay onu zorlamıycam. onun dediğini yapcam ama olmazsa işte o zaman ben zaten ikna ederim canım..
kızlar dr bana yumurtlayamıyosun dediadet olunca gel tedaviye başlayalım dedi
Kuzu pekmez kurr falan uygulama sakin onlar sonraki is
Degerlerin nasil cikmis ki
Kan degerlerini yaz bakalimm burayasüt hormonum felan normal cnm yumurtlamanda sıkıntı var dedi
bak bu olabilir tabiki.. ama bu ay yapmayım dedi ya zorlamıycam..
jel içinde tamam dedi beni dinliycek..
sonra hergün pekmez içmeye de söz verdi.. eğer ki bunları yapmazsa yapmadın hadi bakalım teste diycem ama bu ay onu zorlamıycam. onun dediğini yapcam ama olmazsa işte o zaman ben zaten ikna ederim canım..
Ahhh o avm yokmuuu sanki masustan heryer bebişli çiftlerrrr kız bende öleyim yaaa gözümü alamıyorummm bide hamiş görünce kötü oluyorumm
Ya kızlar başka dr gitse yine test ister eski değer der bence doğru yolda eşini ikna etmeye bak dr senin test sonucuna bakmaz dedimi illa ikisiyle gel
bana eşinin testi olmadan gelme demişti bak bu ay yapsa diycek şu gün ilaca başla gel
Kan degerlerini yaz bakalimm buraya
Ezommm keşke daha önce gitseydin dr neyseki tedavi başlıyo nayırlı olur inşallahh bana bak
moral çok önemli böle sızlanırsan tutmaz ona göre
proşaktin 14 çıktı progestan mı ne dedi onuda söyledmedi yumurtlamıyosun değerin düşük çıkmış dedii
Yelizimmmmmmm
Fundosummmmm
Eee benim prolaktinde 14.11 normal dedi
Sosyalimmmmm
proşaktinıktı progestan mı ne dedi onuda söyledmedi yumurtlamıyosun değerin düşük çıkmış dedii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?