Ağlayakta gözden mi olak???

proşaktin 14 çıktı progestan mı ne dedi onuda söyledmedi yumurtlamıyosun değerin düşük çıkmış dedii

Yelizimmmmmmm
Fundosummmmm

Ezo sen yine kendi doktorunla görüşş bana zamaninda bi doktor sen hepatit b kapmışsin dedi bide hic unutmam yanimda boyle uzak durmaya calisir gibi triplerde sanki veremli gibii sonra bi ogrendikki tam bağışıklığım varmış onu ogrenene kadar hastalikli gibi dolandimm ikisi de doktorr ama yorumlar nekadar farklii sen degerlerini tam ogren biz de bakalimm

Sosyalimmmm

cnm o sonuc progestrn 1hafta sonra çıkar demişti onun sonucunu sölemedi zaten düşükdedi diğer değerlerimde normal çıktı sadece o hormon düşükmüş

Tahlillerinin yapildigi yerin web sitesi falan yokmu labaratuvar sonuclarina bakabiliyomusun

cnm para almak için gönderiyorlar tekrar gel diyorlar kaç tane dr değiştirdim en sonunda bu tedavi uygulayacak yalan söleyeceğini sanmam çünkü ben 57 günde bir adet oluyorum 1 yıldır

cnm o sonuc progestrn 1hafta sonra çıkar demişti onun sonucunu sölemedi zaten düşükdedi diğer değerlerimde normal çıktı sadece o hormon düşükmüş

Benden onu istemedi niye acaba ama yumurtlamama nasıl oluyo yaa ben dr gittim ya ptesi daha adetin 7. Günüydü 3 yum vardı ondanmı acaba

Kızz benay regl iken nasıl baktı dr özel ama çok merak attim yaaa

Benossss bence sen bian once ikna ett kocani o da aradan ciksin kii sorun yoksaa hemen yum takibine gecersinizz

Ezoo haydaaaa doktor sana demedi mi sende hersey normal diyeee

Fundosum sana katiliyorummmm

tamam Yelizim'im ikna etmeye çalışayım bari en kötü Fatma ve ezonun yöntemi olur :)

Ezocum tam ben yazacakken funda da yazmış.. hastanenin sitesinden gir bak canım orda yazar

Benden onu istemedi niye acaba ama yumurtlamama nasıl oluyo yaa ben dr gittim ya ptesi daha adetin 7. Günüydü 3 yum vardı ondanmı acaba

bilmiyorum cnm benide adetliyken tekrar gel bakıcam dedi çok kötü cnm ya regliyken muayane rezillll

var cnm bakıyım bi

Bak bakalim bize de yaz.Ben bilmiyordum senin adet döngünün okadar uzun oldugunu ozaman evet olabilir bi sorun mutlaka varr.Sorun yumurtlamamaysaa yumurta rezervine bakarlarr uyarici hap verirlerr pırrtt yumurtlarsinn merak etmeee icini ferah tuttt

tamam Yelizim'im ikna etmeye çalışayım bari en kötü Fatma ve ezonun yöntemi olur :)

Ezocum tam ben yazacakken funda da yazmış.. hastanenin sitesinden gir bak canım orda yazar

ikna et cnm mutlaka bnmki sorun bende değil diyordu sesini kesti oturdu

kız sorma rezillik diz boyu :)))
ben biliyordum ya bakabilir diye..
kadın otur diyince ama ben reglm pis dedim :)) evet bliyorum dedi :))
sonra neyse aletle baktı çıkarırken ki falan surat ifadesini görmeniz gerekirdi rezillik ben kendimden utandım anam

Ezocan sen ovü yapıyodun hiç koyu olmuyodu oimi bencede yum. Da sorun var nem o kadar uzun döngü yaa rasıl bunca dr teşhis koyamadı yaa

benay bencede ikna et eşini ya spermi düşükse onca zaman kaybı
çünkü değerlerin güzel

O goruntuyu hayal bile etmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…