O nasil is ya progesteron 10 ve uzeriyse yumurtlama var demektir sen diger degerlerini yaz bize
proşaktin 14 çıktı progestan mı ne dedi onuda söyledmedi yumurtlamıyosun değerin düşük çıkmış dedii
Yelizimmmmmmm
Fundosummmmm
cnm o sonuc progestrn 1hafta sonra çıkar demişti onun sonucunu sölemedi zaten düşükdedi diğer değerlerimde normal çıktı sadece o hormon düşükmüş
Kuzum ben anlamadim simdi progesteron degerin 14 degil mi senincnm o sonuc progestrn 1hafta sonra çıkar demişti onun sonucunu sölemedi zaten düşükdedi diğer değerlerimde normal çıktı sadece o hormon düşükmüş
Ezo sen yine kendi doktorunla görüşş bana zamaninda bi doktor sen hepatit b kapmışsin dedi bide hic unutmam yanimda boyle uzak durmaya calisir gibi triplerde sanki veremli gibii sonra bi ogrendikki tam bağışıklığım varmış onu ogrenene kadar hastalikli gibi dolandimm ikisi de doktorr ama yorumlar nekadar farklii sen degerlerini tam ogren biz de bakalimm
Sosyalimmmm
Kuzum ben anlamadim simdi progesteron degerin 14 degil mi senin
cnm o sonuc progestrn 1hafta sonra çıkar demişti onun sonucunu sölemedi zaten düşükdedi diğer değerlerimde normal çıktı sadece o hormon düşükmüş
Tahlillerinin yapildigi yerin web sitesi falan yokmu labaratuvar sonuclarina bakabiliyomusun
Benossss bence sen bian once ikna ett kocani o da aradan ciksin kii sorun yoksaa hemen yum takibine gecersinizz
Ezoo haydaaaa doktor sana demedi mi sende hersey normal diyeee
Fundosum sana katiliyorummmm
Benden onu istemedi niye acaba ama yumurtlamama nasıl oluyo yaa ben dr gittim ya ptesi daha adetin 7. Günüydü 3 yum vardı ondanmı acaba
Kızz benay regl iken nasıl baktı dr özel ama çok merak attim yaaa
var cnm bakıyım bi
tamam Yelizim'im ikna etmeye çalışayım bari en kötü Fatma ve ezonun yöntemi olur :)
Ezocum tam ben yazacakken funda da yazmış.. hastanenin sitesinden gir bak canım orda yazar
hyr cnm o prolaktin hotmonumun sonucu 14
Progestron icin gunun 21. Gun gitmen gerekiyordu oyle mi yaptin sen
Benden onu istemedi niye acaba ama yumurtlamama nasıl oluyo yaa ben dr gittim ya ptesi daha adetin 7. Günüydü 3 yum vardı ondanmı acaba
Kızz benay regl iken nasıl baktı dr özel ama çok merak attim yaaa
Ben okadar ameliyat oldumm sonra yum takibi yapildi kimse bu hormon testlerini istemedi bendenn :26: simdi doktora sorsam kadinlar kulubune fazla takilma gerek olsa isterdim heralde dicekk
kız sorma rezillik diz boyu :)))
ben biliyordum ya bakabilir diye..
kadın otur diyince ama ben reglm pis dedim :)) evet bliyorum dedi :))
sonra neyse aletle baktı çıkarırken ki falan surat ifadesini görmeniz gerekirdi rezillik ben kendimden utandım anam
Yapilmistir canim ya hic yapilmadi mi gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?