folliküler <1,4
luteal 3,34 - 25,56
ortheeal 4.44 -28,03
progestronda 0,92
kız sorma rezillik diz boyu :)))
ben biliyordum ya bakabilir diye..
kadın otur diyince ama ben reglm pis dedim :)) evet bliyorum dedi :))
sonra neyse aletle baktı çıkarırken ki falan surat ifadesini görmeniz gerekirdi rezillik ben kendimden utandım anam
Progestronda ciddi sorun var kuzu ama caresi var tabi bununda hemen oturup karalar baglama
Yoo yapilmadii bana sadece ozel olarak evlerden ırak kanserle ilgili testler yapildi kistten dolayii baska bisey yapilmadi hicbi doktor benden hormon testi istemedi
Ben okadar ameliyat oldumm sonra yum takibi yapildi kimse bu hormon testlerini istemedi bendenn :26: simdi doktora sorsam kadinlar kulubune fazla takilma gerek olsa isterdim heralde dicekk
kız sorma rezillik diz boyu :)))
ben biliyordum ya bakabilir diye..
kadın otur diyince ama ben reglm pis dedim :)) evet bliyorum dedi :))
sonra neyse aletle baktı çıkarırken ki falan surat ifadesini görmeniz gerekirdi rezillik ben kendimden utandım anam
Heee oturup aglayalim psikopatlar gibi tedavisi var bunun klomen falan kullanirsin cifter cifter gelir bebislerin hemde
0 cnm yaaa hiç yumurtlamıyorum durum fenaaaçok üzüldümm
Heee oturup aglayalim psikopatlar gibi tedavisi var bunun klomen falan kullanirsin cifter cifter gelir bebislerin hemde
folliküler <1,4
luteal 3,34 - 25,56
ortaluteal 4.44 -28,03
progestronda 0,92
Kıyamam yaaaaa
yanındayız ezommm
Heyy çaktırmayınn berimki spordan geldi bi tabak dolusu sarma sildi süpürdüüü şoktayımmm
vajinal ultrasonlamı takip edicek kızlar bilen varmı yumurtladığımı ölemi bilcek dr:26:
Demek ki sorun yok cano yaa yoksa neden istemesinler, yada sen gidince iste bi daha ki sefere
Aaaa çok önemli kız bu değerler ama ilginççç
Neeeeeeayyy ben açamam öleeee offf çok rezil gerçekteeen
ama kız bu kimseyi almıyo kız girdi o sekreterlerden daha kapı açılır açılmaz hastam müsait değiiiil dedi
ben başka birine gitmiştm martta
kız açmış gözlerini geldi baaktııı çok kasmıştımm
folliküler <1,4
luteal 3,34 - 25,56
ortaluteal 4.44 -28,03
progestronda 0,92
aynen ya kendimden iğreniyorumm resmen ne iğrenç bide fena acıyo benim yumurtalarım
Aaaa çok önemli kız bu değerler ama ilginççç
Neeeeeeayyy ben açamam öleeee offf çok rezil gerçekteeen
ama kız bu kimseyi almıyo kız girdi o sekreterlerden daha kapı açılır açılmaz hastam müsait değiiiil dedi
ben başka birine gitmiştm martta
kız açmış gözlerini geldi baaktııı çok kasmıştımm
cnm eşimin sperminde hareketsizlik var bide az benle kalmıyo onunda tedavi olması gerekiyor ama sen bi git sonra ben diye sinir ediyo bni
vajinal ultrasonlamı takip edicek kızlar bilen varmı yumurtladığımı ölemi bilcek dr:26:
Kiz demek ki guzel olmus isteHeyy çaktırmayınn berimki spordan geldi bi tabak dolusu sarma sildi süpürdüüü şoktayımmm
Heyy çaktırmayınn berimki spordan geldi bi tabak dolusu sarma sildi süpürdüüü şoktayımmm
Ne biliim bakacak ki sorun yok dicekk zaten sorun olup olmadigini bilmek icin yapilmiyo mu sonuctaabidahaki gidişimdee sorarim
Fundoss biseyii yapamammmm deme öfffff ben de muayene oldum adetliykenn evet cok utandim ama onlara cok normal geliyoo merak etmeyinn hemsire bana soyunun diyince ben şok oldum nasil yani adetliykende mii demistim o da gulmustuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?