Ağlayakta gözden mi olak???

aynen ya kendimden iğreniyorumm resmen ne iğrenç bide fena acıyo benim yumurtalarım

Yoo yapilmadii bana sadece ozel olarak evlerden ırak kanserle ilgili testler yapildi kistten dolayii baska bisey yapilmadi hicbi doktor benden hormon testi istemedi

Demek ki sorun yok cano yaa yoksa neden istemesinler, yada sen gidince iste bi daha ki sefere

Ben okadar ameliyat oldumm sonra yum takibi yapildi kimse bu hormon testlerini istemedi bendenn :26: simdi doktora sorsam kadinlar kulubune fazla takilma gerek olsa isterdim heralde dicekk

Aaaa çok önemli kız bu değerler ama ilginççç

Neeeeee ayyy ben açamam öleeee offf çok rezil gerçekteeen
ama kız bu kimseyi almıyo kız girdi o sekreterlerden daha kapı açılır açılmaz hastam müsait değiiiil dedi
ben başka birine gitmiştm martta
kız açmış gözlerini geldi baaktııı çok kasmıştımm

vajinal ultrasonlamı takip edicek kızlar bilen varmı yumurtladığımı ölemi bilcek dr:26:

Heyy çaktırmayınn berimki spordan geldi bi tabak dolusu sarma sildi süpürdüüü şoktayımmm

vajinal ultrasonlamı takip edicek kızlar bilen varmı yumurtladığımı ölemi bilcek dr:26:

Evetttt keyifli oluyoo heyecanlııı
sen enerjiğe bol pekmez yedirrr
sende hapa başlaaa
oldu bu işş yaşında genç

Demek ki sorun yok cano yaa yoksa neden istemesinler, yada sen gidince iste bi daha ki sefere

Ne biliim bakacak ki sorun yok dicekk zaten sorun olup olmadigini bilmek icin yapilmiyo mu sonuctaa bidahaki gidişimdee sorarim

Fundoss biseyii yapamammmm deme öfffff ben de muayene oldum adetliykenn evet cok utandim ama onlara cok normal geliyoo merak etmeyinn hemsire bana soyunun diyince ben şok oldum nasil yani adetliykende mii demistim o da gulmustuu

folliküler <1,4
luteal 3,34 - 25,56
ortaluteal 4.44 -28,03

progestronda 0,92

kıyamam yaa
üzülme ama düşük olması bebeğin olmayacağı anlamına gelmiyor ki canım ya..
bin türlü tedavi şekli var yani.. eşinin de çözümü kolay..
ben o testi vermedim isteyen olmadı..

aynen ya kendimden iğreniyorumm resmen ne iğrenç bide fena acıyo benim yumurtalarım

kız bende iğrendim ya ve benimde çok acıdı cart diye soktu ya aleti :))) nasil kasıldım nasıl sıktım.. bi o tarafa çeviriyor bi bu tarafa canım çıktı.. ekranda bişi görmüyorum bide bunlar yumurtalıkların demiyor mu öldüm

kız mecbur yapacan doktor istedikten sonra yok dedim de ne oldu. otur dedi gittim paşa paşa oturdum

cnm eşimin sperminde hareketsizlik var bide az benle kalmıyo onunda tedavi olması gerekiyor ama sen bi git sonra ben diye sinir ediyo bni

Allah yardimcin olsun canim birseey diyemiyorum

hem ultrason vajinal hemde kan tahlili kuzu
Heyy çaktırmayınn berimki spordan geldi bi tabak dolusu sarma sildi süpürdüüü şoktayımmm
Kiz demek ki guzel olmus iste

nası biliyo yaaa vajinal ultrasyonla anlamadım kapkaranlık ekran iştee vajinal ultrasonla öğreniyo demi fundoş yanlış anlamadım demi:26:

Kiz bakilmasi gerekiyor ama soyleyemedim sana iste korktum senden yine sinirlenirsin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…