kıyamam yaa
üzülme ama düşük olması bebeğin olmayacağı anlamına gelmiyor ki canım ya..
bin türlü tedavi şekli var yani.. eşinin de çözümü kolay..
ben o testi vermedim isteyen olmadı..
kız bende iğrendim ya ve benimde çok acıdı cart diye soktu ya aleti :))) nasil kasıldım nasıl sıktım.. bi o tarafa çeviriyor bi bu tarafa canım çıktı.. ekranda bişi görmüyorum bide bunlar yumurtalıkların demiyor mu öldüm
kız mecbur yapacan doktor istedikten sonra yok dedim de ne oldu. otur dedi gittim paşa paşa oturdum
kıyamam yaa
üzülme ama düşük olması bebeğin olmayacağı anlamına gelmiyor ki canım ya..
bin türlü tedavi şekli var yani.. eşinin de çözümü kolay..
ben o testi vermedim isteyen olmadı..
kız bende iğrendim ya ve benimde çok acıdı cart diye soktu ya aleti :))) nasil kasıldım nasıl sıktım.. bi o tarafa çeviriyor bi bu tarafa canım çıktı.. ekranda bişi görmüyorum bide bunlar yumurtalıkların demiyor mu öldüm
kız mecbur yapacan doktor istedikten sonra yok dedim de ne oldu. otur dedi gittim paşa paşa oturdum
Allah yardimcin olsun canim birseey diyemiyorum
hem ultrason vajinal hemde kan tahlili kuzu
Kiz demek ki guzel olmus iste
nası biliyo yaaa vajinal ultrasyonla anlamadım kapkaranlık ekran işteevajinal ultrasonla öğreniyo demi fundoş yanlış anlamadım demi:26:
bide adama yemiyo diyon
bak silmiş süpürmüş hatta..
ne demişler kocan ile çocuğuna güvenme
Kiz delii sen napcan nasil baktiginii sen tedavine bakk
Bakk ben hemen anlarimm 16 yasimdan yilda 10 kez ultrasona girmisimdirr hemen anliyom neyin ne oldugunu uzman oldumm bende de hep kist olurdu daa benim de yumlar catlamiyodu ozamanlarr
Vajinal bakarsa daha net goruyo canimm bana hep vajinal baktilar bu yum takibinde ama illa istemezsen de bakmaz ama kizar yani onlar da cok merakli degiller hergun yuztane titi gormeye ama daha net goruyolar işteee
NSil hamile kaldinnnn kizzzz anlat bakakimmmmmm
Kiz ben hic kasmiyorum kendimi hicte acimiyor kasmadigim icin niye kasayim ki seve seve yapmak mecburiyetindeyiz seve seve yerina baska bi ikilemede getirebilirsiniz
Kiz bakilmasi gerekiyor ama soyleyemedim sana iste korktum senden yine sinirlenirsin diye
Aman onun işide zor beee sonra kadın niye siratsiz hergün kaç tane ......
offf o çatala çıkmakkk ayyy
Yaa ama nasıl herşeyin sebebi çıkıyo dimi testlerlee
Ben bu seferde olmaazsa kesin filmde çıkıcak bak görürsünüzz
Selam kuşlar ben geldim
selamm canım.. geçenlerde sana sen yokken hayırlı olsun demiştim.. okumamış olma ihtimaline binaen tekrarlıyorum canım..
Bebeğin hayırlı uğurlu olsun.. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.. darısıda bizlere..
bencede artk bi an evvel anlatta öğrenelim canım..
Ayy sosyall alemsin haaa tamam kontrole gidince bi sorayim bakalimmm
Fundoss ben demistim demii burda catala cikarmiyolarr bide hicc bakmiyo doktor şeyinehatas bu son gittigim tamamen cikarttirmadi bile alt kısmı indirdi sadece ayy bizim de herseyimiz rezil haa hamile kalmaya calissan bi dertt dogumda bi dertt biz habire aciyoz onumuze gelene yuhhh yaaaa
Bu son gittigimde kadin camasiri biraz daha indir,bacaklarini biraz daha ac,simdi aleti sokucam kendini kasma falan gibi cumleler kurdu yaa cikinca esim dedi senin once gittigin doktor da boyle yapiomuyduuhani o erkekti ya ondann
Saoll canim aminnn darisi tüm isteyen bekleyenlere innsallahhh
Ayyy doğru yaaa oda garip yaaa çamaşır bile duruyooo
kız eşindemi yanındaaa
Ben ufaktan kaçim bugün özel günlerdennn
sosyalimmm getirdim o cümleyiii katılıyorummm
Amin aminnnn
Kan testi yaptirdin miiii
Hemen ozetlim incir kuru soğan kuru vs felan neyaptimsa olmuodu ovulasyon tesleride yalan olmuştu test onuncu günü gösterip Dr on altinci gün diodu halis kaldim ay onuncu gün basladim bir gün arayla yirmi ikinci güne kadar calistim bide iki saat kalkmadan yat felak deniliodu ben her seferinde sabaha kadar yattim hatta sabah kalkinca hala kendimi sikiodum cikmasin dDİE bence en etkili bu oldu bide dualar tabi
kız eşindemi yanındaaa
Hemen ozetlim incir kuru soğan kuru vs felan neyaptimsa olmuodu ovulasyon tesleride yalan olmuştu test onuncu günü gösterip Dr on altinci gün diodu halis kaldim ay onuncu gün basladim bir gün arayla yirmi ikinci güne kadar calistim bide iki saat kalkmadan yat felak deniliodu ben her seferinde sabaha kadar yattim hatta sabah kalkinca hala kendimi sikiodum cikmasin dDİE bence en etkili bu oldu bide dualar tabi
iyi geceler kızlar ben kaçtım
Ayy sosyall alemsin haaa tamam kontrole gidince bi sorayim bakalimmm
Fundoss ben demistim demii burda catala cikarmiyolarr bide hicc bakmiyo doktor şeyinehatas bu son gittigim tamamen cikarttirmadi bile alt kısmı indirdi sadece ayy bizim de herseyimiz rezil haa hamile kalmaya calissan bi dertt dogumda bi dertt biz habire aciyoz onumuze gelene yuhhh yaaaa
Bu son gittigimde kadin camasiri biraz daha indir,bacaklarini biraz daha ac,simdi aleti sokucam kendini kasma falan gibi cumleler kurdu yaa cikinca esim dedi senin once gittigin doktor da boyle yapiomuyduuhani o erkekti ya ondann
kız eşindemi yanındaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?