Ağlayakta gözden mi olak???

Aman onun işide zor beee sonra kadın niye siratsiz hergün kaç tane ......
offf o çatala çıkmakkk ayyy

Yaa ama nasıl herşeyin sebebi çıkıyo dimi testlerlee

Ben bu seferde olmaazsa kesin filmde çıkıcak bak görürsünüzz

aynen yaa yine gidicem regliyken:18:

Allah yardimcin olsun canim birseey diyemiyorum

hem ultrason vajinal hemde kan tahlili kuzu

Kiz demek ki guzel olmus iste

anladım cnm dr bana soruyo ilk muayenen mi diyee yook çok kez dedim sanki ilk muayene gibi

nası biliyo yaaa vajinal ultrasyonla anlamadım kapkaranlık ekran iştee vajinal ultrasonla öğreniyo demi fundoş yanlış anlamadım demi:26:

Kiz delii sen napcan nasil baktiginii sen tedavine bakk
Bakk ben hemen anlarimm 16 yasimdan yilda 10 kez ultrasona girmisimdirr hemen anliyom neyin ne oldugunu uzman oldumm bende de hep kist olurdu daa benim de yumlar catlamiyodu ozamanlarr
Vajinal bakarsa daha net goruyo canimm bana hep vajinal baktilar bu yum takibinde ama illa istemezsen de bakmaz ama kizar yani onlar da cok merakli degiller hergun yuztane titi gormeye ama daha net goruyolar işteee

Kiz ben hic kasmiyorum kendimi hicte acimiyor kasmadigim icin niye kasayim ki seve seve yapmak mecburiyetindeyiz seve seve yerina baska bi ikilemede getirebilirsiniz

bide adama yemiyo diyon
bak silmiş süpürmüş hatta..
ne demişler kocan ile çocuğuna güvenme

Yokk kız öle demedimmm
o gidince yaptım yaa harçapinçikti zor koydm tencereye geldi acıkmış hwyaa koydum önüre yediii

merak ettim nası anlıyorlar bilmem kist yok dedi kapkara ekran

NSil hamile kaldinnnn kizzzz anlat bakakimmmmmm

Hemen ozetlim incir kuru soğan kuru vs felan neyaptimsa olmuodu ovulasyon tesleride yalan olmuştu test onuncu günü gösterip Dr on altinci gün diodu halis kaldim ay onuncu gün basladim bir gün arayla yirmi ikinci güne kadar calistim bide iki saat kalkmadan yat felak deniliodu ben her seferinde sabaha kadar yattim hatta sabah kalkinca hala kendimi sikiodum cikmasin dDİE bence en etkili bu oldu bide dualar tabi

Kiz bakilmasi gerekiyor ama soyleyemedim sana iste korktum senden yine sinirlenirsin diye

Ayy sosyall alemsin haaa tamam kontrole gidince bi sorayim bakalimmm
Fundoss ben demistim demii burda catala cikarmiyolarr bide hicc bakmiyo doktor şeyine hatas bu son gittigim tamamen cikarttirmadi bile alt kısmı indirdi sadece ayy bizim de herseyimiz rezil haa hamile kalmaya calissan bi dertt dogumda bi dertt biz habire aciyoz onumuze gelene yuhhh yaaaa
Bu son gittigimde kadin camasiri biraz daha indir,bacaklarini biraz daha ac,simdi aleti sokucam kendini kasma falan gibi cumleler kurdu yaa cikinca esim dedi senin once gittigin doktor da boyle yapiomuyduu hani o erkekti ya ondann

Selam kuşlar ben geldim

selamm canım.. geçenlerde sana sen yokken hayırlı olsun demiştim.. okumamış olma ihtimaline binaen tekrarlıyorum canım..

Bebeğin hayırlı uğurlu olsun.. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.. darısıda bizlere..

bencede artk bi an evvel anlatta öğrenelim canım..

bu arada fundoş ben muayene oldum üstüme giyinirken sekreter gibi kızlardan biri geldi. benden önce giren kızı rahim filmine yollamış.. sekreter diyo ki az önceki bayan anestezili diye filmi çetirmeyi kabul etmiyor.. diğer türlü çektirmekte istemiyor acır diye diyo.. devamını dinleyemedim o sıra üstümü giyinmekle meşguldüm.. aklıma sen geldin :))

Saoll canim aminnn darisi tüm isteyen bekleyenlere innsallahhh

Ayyy doğru yaaa oda garip yaaa çamaşır bile duruyooo
kız eşindemi yanındaaa

Ben ufaktan kaçim bugün özel günlerdennn

sosyalimmm getirdim o cümleyiii katılıyorummm

kız eşindemi yanındaaa

Yani odada tabi ama yanimda degildi kizz gormuyoduu
Eehhh hadi kolay gelsinnnn

Tamam kuzu anlasilmistir sen kana gittin mi peki
kız eşindemi yanındaaa

Selametle kuzu rastgele, cumleyi anladin demek

Yelizzz sor o zaman doktorculuk oynadik oradan biliyorum de

12 gün yârı full time yani olay.. silkinme olayını ben yapamıyorum ya :)) birde dua etmeye ediyorum da bi türlü her gün yapamadım ya sinir oluyorum sonra kendime..
Canım çok mutlu oldum.. hadi bakalım senin artık güzel haberlerini mutlu anlarını dinleyelim.. hamişlerimiz çoğalıyor

iyi geceler kızlar ben kaçtım

ii geceler tatlım.. sakın üzme kendini.. herşeyin bir çözümü var untma...

kız yeliz kopardın yine beni

kocanın neyle ilgilendiğini fark ettik bizde.. kıskançlıkları yokmu zaten adamı gülmekten alamıyor..
bizde utanma arlanmada kalmıyor anam.. aç aç nereye kadar acaba..

kız eşindemi yanındaaa

hadi Selametle canım rastgele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…