Ağlayakta gözden mi olak???

Evet kanda dun yaptirdim pozitif ikibucuk haftalık sali da ultrasonum var ha burada belirti yogun akinti goguslere ine batmasi sizlama ve agri başka belirtim yoktu halada yok ne bulanti ne koku hassasiyeti ne başka bise

Evet canim yaptirdim sali günüde ultrasyonum var

Tamam kuzu anlasilmistir sen kana gittin mi peki

Selametle kuzu rastgele, cumleyi anladin demek

Yelizzz sor o zaman doktorculuk oynadik oradan biliyorum de

Ebii degerin kac cikti kizz soylesenee amma kisa cevap olmuss bana sorsalar ben dolmuşa binişimden başlardim anlatmaya taa kan tahlil sonucunu alana kadar
Sosyalimm aynen oyle dicemmm
Benosum evett cok rahat davraniyodu daa gördükk bizimkii neler duşunmuş ordaa

Ayy kiza hepimiz ayni sorulari soruyoruz yazik o da hepimize ayri ayri cevap vercem diye ugrasiyooo
Ebii tekrardan hayirli olsunn e senin adetin gecmemismiydii nasil iki bucuk haftalik oluyo kii

Aaaa evet kiz ayni seyleri yazmisiz biz ayni zamanda hamile kaliriz haa bu gidisle

Ayy sosyalim inşallah kız.. adetlerde zaten aynı zamanda gidiyor neden olmasın ki :)) ha gayret bize de.. bu gidişle bebelerimizde evlencek

Yeliz kız aynen sanırım bende senin gibi başlardım anlatmaya.. a den girer z den çıkardım.. zaten öle bişi olsa.. telden değil direkt bilgisayar girişi yapıp yazardım

Ayy kiza hepimiz ayni sorulari soruyoruz yazik o da hepimize ayri ayri cevap vercem diye ugrasiyooo
Ebii tekrardan hayirli olsunn e senin adetin gecmemismiydii nasil iki bucuk haftalik oluyo kii

Hemen solim Dr gore onlar son regil baslangicindan hesapliolarya onlara gore dört hafta ama ben gününe kadar biliom ikibucuk hafta oluo :)

Kizlarrrrr
3 gundurr her yerimden kalktigimda başim dönüyo fena haldee gözüm karariyo.yani misal koltuktan kalkiyorum mutfaga gidicem 5-10 adim gidince hep tam koridorda duvara yaslanip biraz bekliyorum
Onceden arada olurdu ama cok uzun yattigimda yada karnim cok acsa falan ama bu 3 gundur her seferinde oluyoo bunu bi belirti olarak algilamali miyimm??

Offf ben belirtilerine bunu yazmaya unutmusum bak :) budur.. ;D

Ebicannn bende şuan 10. Günümdeyim burdaki programdada bugün başla diyo
dediğin gibi yapalım o vakittt
ilişkide kuruluk oluyo benim yaa isteksiz olunca canım yanıyo napacamm

Hemen solim Dr gore onlar son regil baslangicindan hesapliolarya onlara gore dört hafta ama ben gününe kadar biliom ikibucuk hafta oluo :)

Ben de oyle tahmin ettim bu cevabi
Canmm doktorlar da biliyoo adetin başindan hamile kalinmadigini ama senin 2.5 haftalik dedigin bebek tipta doktorlarinki gibi hesaplanio baska hesap şekli yokk sen 2.5 haftayi duşunmee o hesapp bize gore dogru ama tıbben degil

Kendini kazma asla kayganlastirici tükürük vs kullanilmasin aklindan biseler düşün islanmani salicak nebilim iste ve sabaha kadar kalkma akmasin

Anaammmmmmmmm
kızzz hadiiiii inşallaaah

Doğru diosun CNN

Onu bilmiyorum telefonla öğrendim Dr dan testi direk almadim sali ultrasona gidince alirim testi yazarim ozaman cnm

Tamam canim yazarsin buradan

Ogreniyoruz ayol burada
insallah benayim hayirlisi kizzzz
Canim ben belirti isine cok takilmiyorum biliyorsun

yelizzz onu bi belirti olarak elbette görebiliriz de canım..
malum bizim belirtiler bazen bizi çileden çıkarıyor o yüzden ben yorumlayamıyorum
inşşşşşşAllah canım hamişsindir.. gelsin sıpalar..

Funda bu ay sıkı çalış canım.. ve aynı dert bizde de var yaa (
bana bugün gittiğim iki doktorda bişi olmaz dedi canım.. azıcık sürün gitsin :))
Olsa Ayşede olurdu

Kizz zeytinyagi falan mi kullansanizz hem dogall eskiden jel mi varmissss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…