Tamam kuzu anlasilmistir sen kana gittin mi peki
Selametle kuzu rastgele, cumleyi anladin demek
Yelizzz sor o zaman doktorculuk oynadik oradan biliyorum de
Evet canim yaptirdim sali günüde ultrasyonum var
kız gene aynı cümleyi kurmuşuz..
artık gerçekten şüphelenmeye başladım kız biz ikizmiyiz
Evet canim yaptirdim sali günüde ultrasyonum var
Tamam kuzu anlasilmistir sen kana gittin mi peki
Selametle kuzu rastgele, cumleyi anladin demek
Yelizzz sor o zaman doktorculuk oynadik oradan biliyorum de
12 gün yârı full time yani olay.. silkinme olayını ben yapamıyorum ya :)) birde dua etmeye ediyorum da bi türlü her gün yapamadım ya sinir oluyorum sonra kendime..
Canım çok mutlu oldum.. hadi bakalım senin artık güzel haberlerini mutlu anlarını dinleyelim.. hamişlerimiz çoğalıyor
ii geceler tatlım.. sakın üzme kendini.. herşeyin bir çözümü var untma...
kız yeliz kopardın yine beni
kocanın neyle ilgilendiğini fark ettik bizde.. kıskançlıkları yokmu zaten adamı gülmekten alamıyor..
bizde utanma arlanmada kalmıyor anam.. aç aç nereye kadar acaba..
hadi Selametle canım rastgele
Kan degerin kac cikti kuzu
Aaaa evet kiz ayni seyleri yazmisiz biz ayni zamanda hamile kaliriz haa bu gidisle
Ebii degerin kac cikti kizz soylesenee amma kisa cevap olmuss bana sorsalar ben dolmuşa binişimden başlardim anlatmaya taa kan tahlil sonucunu alana kadar
Sosyalimm aynen oyle dicemmm
Benosum evett cok rahat davraniyodu daa gördükk bizimkii neler duşunmuş ordaa
Ayy kiza hepimiz ayni sorulari soruyoruz yazik o da hepimize ayri ayri cevap vercem diye ugrasiyooo
Ebii tekrardan hayirli olsunn e senin adetin gecmemismiydii nasil iki bucuk haftalik oluyo kii
Kizlarrrrr
3 gundurr her yerimden kalktigimda başim dönüyo fena haldee gözüm karariyo.yani misal koltuktan kalkiyorum mutfaga gidicem 5-10 adim gidince hep tam koridorda duvara yaslanip biraz bekliyorum
Onceden arada olurdu ama cok uzun yattigimda yada karnim cok acsa falan ama bu 3 gundur her seferinde oluyoo bunu bi belirti olarak algilamali miyimm??
Hemen solim Dr gore onlar son regil baslangicindan hesapliolarya onlara gore dört hafta ama ben gününe kadar biliom ikibucuk hafta oluo :)
Offf ben belirtilerine bunu yazmaya unutmusum bak :) budur.. ;D
Ebicannn bende şuan 10. Günümdeyim burdaki programdada bugün başla diyo
dediğin gibi yapalım o vakittt
ilişkide kuruluk oluyo benim yaa isteksiz olunca canım yanıyo napacamm
Kizlarrrrr
3 gundurr her yerimden kalktigimda başim dönüyo fena haldee gözüm karariyo.yani misal koltuktan kalkiyorum mutfaga gidicem 5-10 adim gidince hep tam koridorda duvara yaslanip biraz bekliyorum
Onceden arada olurdu ama cok uzun yattigimda yada karnim cok acsa falan ama bu 3 gundur her seferinde oluyoo bunu bi belirti olarak algilamali miyimm??
Ben de oyle tahmin ettim bu cevabi
Canmm doktorlar da biliyoo adetin başindan hamile kalinmadigini ama senin 2.5 haftalik dedigin bebek tipta doktorlarinki gibi hesaplanio baska hesap şekli yokk sen 2.5 haftayi duşunmee o hesapp bize gore dogru ama tıbben degil
Onu bilmiyorum telefonla öğrendim Dr dan testi direk almadim sali ultrasona gidince alirim testi yazarim ozaman cnm
Ogreniyoruz ayol buradaAyy kiza hepimiz ayni sorulari soruyoruz yazik o da hepimize ayri ayri cevap vercem diye ugrasiyooo
Ebii tekrardan hayirli olsunn e senin adetin gecmemismiydii nasil iki bucuk haftalik oluyo kii
insallah benayim hayirlisi kizzzzAyy sosyalim inşallah kız.. adetlerde zaten aynı zamanda gidiyor neden olmasın ki :)) ha gayret bize de.. bu gidişle bebelerimizde evlencek
Yeliz kız aynen sanırım bende senin gibi başlardım anlatmaya.. a den girer z den çıkardım.. zaten öle bişi olsa.. telden değil direkt bilgisayar girişi yapıp yazardım
Canim ben belirti isine cok takilmiyorum biliyorsunKizlarrrrr
Ebicannn bende şuan 10. Günümdeyim burdaki programdada bugün başla diyo
dediğin gibi yapalım o vakittt
ilişkide kuruluk oluyo benim yaa isteksiz olunca canım yanıyo napacamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?