Ağlayakta gözden mi olak???

Ben anlamadimm dermisimmm

yelizzimm sende ne cok sey biliyosun

yemin ederim yeliz sen adamı öldürürsün süperdi
ben zaten yatıyordum yorum yapmaktan kaçayım sizi sabah gülerek okumak istiyorum
derin devlet işleri bunlar bugün doktorda yeterince utandım daha bişi anlatmayım ben

herkese iyi geceler kızlar..

Iyi geceler kuzumm yeliz sabaha bulur bizi guldurck seyler

Kiz sen bilmiyonda niye guluyon

Iyi geceler canim gorusuruz

Ben anlamadimm dermisimmm

He he sosyall eminimm

Twinimm ben iste o uyarilma ve sonunu getirme konularinda sorun yasadim da ilk aylar baya bi arastirip okumustumm ondan yanii

Benoşşş seni biliozz senden kacmazzz iyi gecelerrr

He he sosyall eminimm

Twinimm ben iste o uyarilma ve sonunu getirme konularinda sorun yasadim da ilk aylar baya bi arastirip okumustumm ondan yanii

Benoşşş seni biliozz senden kacmazzz iyi gecelerrr
Kuzum çaktırma da bnde arastrmistm
Sana takiliom

Kizlarr bende cikayim benim ajan yakalamasin
Iyi geceler canlrm

Yeliz senin mor catina gelsek bi de sen bize siddet uygularsin bagirir cagirir doversin kiz bizi sen
Susun yatin kalkin temiz olun elinizi yikayin cok konusmayin

Bende kactim kizlar yine harikaydiniz gulmekten öldüm hepinizi opuyorum gorusuruz yarin

Kizlarr bende cikayim benim ajan yakalamasin
Iyi geceler canlrm

Evet sosyal ozellikle sana ozel muamele yapacamm

İkinize dee iyi geceler kizlarr yarin gorusuruzz insallahhh

Alıntı yapmayacaaaammmmmmm yerim seni kızzzzz ama haklısınnnnnnnn biyerde daha almıştım tavsiye

herkes nerde yaaa sosyalimmmmm

bir klomen ve iğne kullanan biri daha hamişşş 3 ameliyat geçirmiş hemde ilkinde tutmuş hemde dozuda az ilacın
ya bize niye tutmadıkiiiii

yalnız 15. gün doğru sonuç bak bu kesin yelize söliyelim 15. günden önce yapmasın test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…