Yani hanii kadinlardaa o birlesmeden daha fazla uyarici bisey varyaa bi yer o cok ise yarar bencee cunku daha etkili ve cabuk uyariyorr ama bilmiomm genel kanı buhani klitoris diolar ya o dedim ve bitti nasili ne şeklini de siz bulunn zaten bilionuzdur da gercii siz varya sizzzz
Yani hanii kadinlardaa o birlesmeden daha fazla uyarici bisey varyaa bi yer o cok ise yarar bencee cunku daha etkili ve cabuk uyariyorr ama bilmiomm genel kanı buhani klitoris diolar ya o dedim ve bitti nasili ne şeklini de siz bulunn zaten bilionuzdur da gercii siz varya sizzzz
Yeliz bize mor cati acar oraya giderizzx
yemin ederim yeliz sen adamı öldürürsünsüperdi
ben zaten yatıyordumyorum yapmaktan kaçayım sizi sabah gülerek okumak istiyorum
derin devlet işleri bunlar bugün doktorda yeterince utandım daha bişi anlatmayım ben
herkese iyi geceler kızlar..
Kiz sen bilmiyonda niye guluyonyelizzimm sende ne cok sey biliyosun
derin devlet işleri bunlar bugün doktorda yeterince utandım daha bişi anlatmayım ben
Ben anlamadimm dermisimmm
yelizzimm sende ne cok sey biliyosun
Kiz sen bilmiyonda niye guluyon
Iyi geceler canim gorusuruz
Kuzum çaktırma da bnde arastrmistmHe he sosyall eminimm
Twinimm ben iste o uyarilma ve sonunu getirme konularinda sorun yasadim da ilk aylar baya bi arastirip okumustumm ondan yanii
Benoşşş seni biliozz senden kacmazzz iyi gecelerrr
Yeliz senin mor catina gelsek bi de sen bize siddet uygularsin bagirir cagirir doversin kiz bizi senAyy siz kurun ben geleyimmm beeeesoyledik iste valla bende cok etkili sizi bilememm
Yeliz senin mor catina gelsek bi de sen bize siddet uygularsin bagirir cagirir doversin kiz bizi sen
Susun yatin kalkin temiz olun elinizi yikayin cok konusmayin
Bende kactim kizlar yine harikaydiniz gulmekten öldüm hepinizi opuyorum gorusuruz yarin
Kizlarr bende cikayim benim ajan yakalamasin
Iyi geceler canlrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?