Ağlayakta gözden mi olak???

kuzum seni buralarda tek başına bırakmamda malum işlerim çok yoğun yoksa kaynatırdık bu arada benay doktora mı gidecekti :26:

hiç yok bugün dimiii
yok yaa doktora gitmez heralde benim bildiğim test sonuçlarını eşininkiyle beraber götürmesi gerekiyo

slm kızlar nasılsınız?
ben dün yine çok kötü oldum bu başımın ağrısı beni bitirecek sonunda sabaha kadar uyuyamadım bi taraftanda lavabodan çıkamadım kocişimde evde yoktu sabahı zor ettim sonrada sızmışım artık yorunluktan lütfen dua edin bana şu ağrılar geçsin artık yoksa deliricem

az kaldı kuzu sakin ol inşallah geçecek yok mu şöyle araştırsan bitkisel önlemler yağla falan başı ovuyorlar ya hani o cinsten sakın bitki çayı falan içme zaten

az kaldı kuzu sakin ol inşallah geçecek yok mu şöyle araştırsan bitkisel önlemler yağla falan başı ovuyorlar ya hani o cinsten sakın bitki çayı falan içme zaten

canım ya dün o kadar kötüydüm ki görsen ağlardın halime hiçbişey kullanamıyorum da bebişime bişey olacak diye ama yemekte yiyemiyorum yediğim geri çıkıyor inş bebiş etkilenmiyodur diye dua ediyorum benoş nane yağı demişti onu deniycem mecbur bugün kendim çıkıp alıcam kociş yok evde çünkü

Selammm kızlarrr

Gelemedim bi türlü çok yoğun..
Kız sonuçları almaya bile gidemedim ordaki doktora gösterecektim :)))

Fatmacım evde ki yağdan yapaydın ya hafiften nane katıp kaynatıp belki yayardı işe.. Çok iyi anlıyorum seni benimde çok ağrır çünkü..

Kız funda havlu mevZusunu bana bi ara anlatsana ben yokmuydum onda ne

kuru naneyle zeytinyağını mı canım ama bizim zeytinyağı markette olanlardan olur mu ki gene

sistem gelse yapacamda sistem yok ki cano

sosyalim dinlen ozaman boşverrrrrr geliyo ufaktan kızlarrrr takılll

fatmamm çok üzüldüm yaaa kıyamammm baş ağrısı çok zor iyiki işten çıktın canım en azından evde dinleniyon eşinin olmamasıda kötü olmuşşşş off inşallah tez vakitte geçer bu ağrılar bulantılar

benaycan havlu dediğim şey yaaa hani ilişkiden sonra akıyo yaa spermler rahatsızlık veriyor bende kağıt havluyu yatağımın yanında tutuyorum hemen operasyondan sonra katlayıp 2-3 yaprağı sıkıştırıyorum o bölgeye bastırıyorum bacaklarımıda kasıyorum popomla destek verip ölece dalmaya çalışıyorum sabaha kadar kalıyor
ama bu kasma olayı ço ketkiliymiş yani back vajina ve popo kaslarını sıkıp spoermleri içerde tutmak çok iyiymiş

ya bu ay olursa olur olmazsa olmaz halindeyim adetin 8. gününe film yazdı ya bana doktorum olacaksada olsun hemen filmi çektirim modundayımmm

canlarımm , iyisinizdir inşallah

bugün geç geldim biraz , çok yorucu bir güün şu kadın 2 hafta sonra başlasaydı ne güzel olurdu

fundoşumm ne yapıyorsun kuzu

benay sosyal iyisinizdir umarım canlar

kız bu kadın ptesi yanındamı yaniiii hiç girmeyecen ozaman
ben yarın işe gelmeme kararı aldımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…