fundoşum 2 miz mi kaldık koca topicte
bizim hatunlar keyfleri isterse geliyo bizse görev gibiii gelmezsek suçluluk duyuyoz merak ediyoz
kuzum seni buralarda tek başına bırakmamda malum işlerim çok yoğun yoksa kaynatırdıkbu arada benay doktora mı gidecekti :26:
hiç yok bugün dimiii
yok yaa doktora gitmez heralde benim bildiğim test sonuçlarını eşininkiyle beraber götürmesi gerekiyo
haklısın canım doğru diyorsun benim kafa gitti yaa
sende bu boşlukta işlerini hallet canommmm
hazır kimse yok kaynatamıyo diye aklın kalmaz bende feysde gezim bariii
slm kızlar nasılsınız?
ben dün yine çok kötü oldum bu başımın ağrısı beni bitirecek sonunda sabaha kadar uyuyamadım bi taraftanda lavabodan çıkamadım kocişimde evde yoktu sabahı zor ettim sonrada sızmışım artık yorunluktanlütfen dua edin bana şu ağrılar geçsin artık yoksa deliricem
az kaldı kuzu sakin ol inşallah geçecek yok mu şöyle araştırsan bitkisel önlemler yağla falan başı ovuyorlar ya hani o cinsten sakın bitki çayı falan içme zaten
Selammm kızlarrr
Gelemedim bi türlü çok yoğun..
Kız sonuçları almaya bile gidemedim ordaki doktora gösterecektim :)))
Fatmacım evde ki yağdan yapaydın ya hafiften nane katıp kaynatıp belki yayardı işe.. Çok iyi anlıyorum seni benimde çok ağrır çünkü..
Kız funda havlu mevZusunu bana bi ara anlatsana ben yokmuydum onda ne
kuru naneyle zeytinyağını mı canım ama bizim zeytinyağı markette olanlardan olur mu ki gene
sistem gelse yapacamda sistem yok ki cano
slm kızlar nasılsınız?
ben dün yine çok kötü oldum bu başımın ağrısı beni bitirecek sonunda sabaha kadar uyuyamadım bi taraftanda lavabodan çıkamadım kocişimde evde yoktu sabahı zor ettim sonrada sızmışım artık yorunluktanlütfen dua edin bana şu ağrılar geçsin artık yoksa deliricem
Selammm kızlarrr
Gelemedim bi türlü çok yoğun..
Kız sonuçları almaya bile gidemedim ordaki doktora gösterecektim :)))
Fatmacım evde ki yağdan yapaydın ya hafiften nane katıp kaynatıp belki yayardı işe.. Çok iyi anlıyorum seni benimde çok ağrır çünkü..
Kız funda havlu mevZusunu bana bi ara anlatsana ben yokmuydum onda ne
canlarımm , iyisinizdir inşallah
bugün geç geldim biraz , çok yorucu bir güün şu kadın 2 hafta sonra başlasaydı ne güzel olurdu
fundoşumm ne yapıyorsun kuzu
benay sosyal iyisinizdir umarım canlar
canommmmmmmmmm :124:
kız bu kadın ptesi yanındamı yaniiii hiç girmeyecen ozaman
ben yarın işe gelmeme kararı aldımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?