Ağlayakta gözden mi olak???

fundoşuumm yerim senii ben ,akşam sen geldin aklıma , ablsı hiç sevmediğim yemekleri yapmıştı , bende makarna yaptım kendime ,alınmasın diye biraz yaptığından yedim

evet canom yaa p.tesii başlıyor

ne güzeel yarın evdesinn boşver en iyisi canım

kızzz inanmazsın yemek yaparken aklımdaydınnnn napıyo acaba ne yaptı görümcesiyle diye düşündüm durdum
nasıl yaniii senmi yaptın makarnayı birde yaa sevmediğin yemekleri nasıl yaparki bilmiyomu sevdiğin şeyleri yada sorabilirdi gardaşınaaa selda ne ister filan hamilesin sonuçta

off yaaa yanında olcak hep giremiceeen 1 ay hemdee sonrada evde girmezsin unutur gidersin biziii

evettt anlasınlar ses kısıkça çok hastayımm dicem kapıycam yarın

kendin çık al eşini bekleme canım ağrın fazla belli ki

fundoşla konuştukta biz dedi ki eşinin sonuçlarıyla birlikte gidecek demek ki gitmedin ha

kız takılırımda gelen giden ne olacak başımda bekliyorlar voltranı oluşturup sanki sistemi açacağız :))

canlarımm , iyisinizdir inşallah

bugün geç geldim biraz , çok yorucu bir güün şu kadın 2 hafta sonra başlasaydı ne güzel olurdu

fundoşumm ne yapıyorsun kuzu

benay sosyal iyisinizdir umarım canlar

sedoşumm yoğunum benn sen nasılsınnn

sorsaydın keşke diyor , belki sevdiğim şeyler vardır diye düşündüm dedim , arasaydın makarna yap diye bende unuttum dedim eşimin sevdiği şeyleri yapmış , valla içlerinde ne varsa içini yesinn , fundoşum onları düşündüğümde kötü şeyler geliyor aklıma her şeyden vazgeçiyorum...

saçmalamaa ne unutmasıı bee giremediğim zaman bile aklım hep burda cadı

benim yaptığım yöntem, aramadan önce biraz öksür zorla

canomm bende yoğunum p.tesi yeni biri başlıyor işe o gelmeden temizledim herşeyi

ayyy ne gıcıklar yaaa yeğenini taşıyosun sen hem
boşveeer aynen öle düşününce deliriyo insan

düşününce umudun hayallerin sönüyo değilmi içine s.......lar diye herşeyin

tamam ozamannnn

haa öle yapim olduuu yatakta arayacam ya zaten böle uykulu gece hiç uyumadım zangır zangır titredim dicem sabahtan beri üşüyom ya zaten şifayı kaptım diyip duruyorum
ayyy bide gerçek olurmuşşşş :2:

Kizlarr selamm nassiniizzzzz canlarrrrr
Sabaha kadar kabuslar gördümm uyanmaya calisiyorum uyanamiyorumm allahim berbatti cok gercekciydiii evin icinde karanlikta kaliyorum isik acmak icin uzaniyorum yetişemiyorum falann anlatinca komik gibi ama ruyada cok korkunctu ezanda kalktim uyuyamadim bidahaa.Saat 8 de uyumusum tekrarr ruyamda adet oldugumu gordumm nasil bi hayalkirikligiyla uyandim tuvalete gidene kadar ödümm koptuu sonradan dank etti ruyaymiss diyee valla akil hastasi olma yolunda ilerliom galibaa

yelizimmmmm

he kızzz bende sorcam sorcam başka şey yazıyom kaynıyo aradaaaa
yaa ben üşüyom diye hep çay içiyommm bişey olmaz demiiii

çok içme zararlııı açık içççç

offf yaaa demin bi usta geldi hafızmı neymiş
demezmi görülen rüya gerçekci ve uyandıransa gerçekmiş oluyomuş iyide olsa kötüde
dedim uyandırıyosa kötüdür zaten
ama öle o an uyanıyosan rüyanın etkisi ile dedi yaaaa dedimmm insan üzülüyor yaaa

yelizim 15. gününde test yap tamammı ondan önce hep hata veriyomuş
sabırlı ol bekle
bende bu kez filme odaklandım hiç takmıyom takmayınca fanfinide zevkli oluyooo

yelizimmmmm

çok içme zararlııı açık içççç

açık sevmiyom tadını alamıyom tamam daha içmemmm
peki başgan dün takvime göre 1. günümdü günaşırımı yapem dr. dediği gibi haftada ikimi
şey diyom haftaya bugüne kadar gün aşırı sonra haftada iki adete kadar :44:
sedom sen nasıl yapmıştın yaaa günaşırı çok yorucu yaaa

ne filmi kığğızzzz

gün aşırı yap kuzu çayıda az iç o zaman kahve falanda yasak zaten

kız arkadaşında benimde o takvimde 2 gün sonraya atıyor yumurtayı takvimde yumurtlama gününden 2 gün önce mutlaka ilişkiye gir

tamammm dr. gitmeden önceki gece ağrım vardı ya pteside dr. gidince dedi ya ilişkiye girmediniz dimi böle bi ifadeyle baktım yaaaa dedi ozaman yattı çok utandıııım napim dedim sancıdan yaptık dedim yumurtluyomuyum aa yokkk daha çoook var dedi her sancıda coşma
yane pazar salı perş. oldu
kız bnim dünden itibaren doğurgan diyo salı günüde yumurtluyon diyo
ozaman ctesi yapmıyak pazar la salıııı olcek

Son düzenleme:
Sosyalimmm,fundosummm,lizimm,sedomm,benosummmmmm
Kigiiizzz telefonum susmuyoooo
Ben de bazi ruyalarin gercek olduguna inaniyorumm dun geceki gibi olanlarinn cunkuu ben yatakodasina ulasmaya calisiyodummm ulastim ve uyandim malum ruhumuz geziyo ya

Kigiizzzz kardesim foto gonderdi dunn karni cikmisss ben dalga geciodumm gazdır o diee ama baya hamile karni yanii cok belli oluyoo zaten sipacik bir bucuk hafta onden gidiomus doktor ikili teste bile erken cagirmis kaciririz falan diye ayyyy masallahhh tosunnnmmm

ayyy maşallah yaaa ne güzellllll darısı başımıza yelommmm
benim eşimin hala kızıda doğurdu doğuracak fundaaaaa ara hatırlatttt sölim adını diyooo doğumda utanıyom reklam olcam herkese diye banane yaa aklına gelirse söler
en kötü sedom söler bekleriz napak ayşemde unutmaz ama bak onada güveniyooom

ayneeen öyle oluyor canom

Allah korusun kızz öyle demee iyice ayrıntılı anlatma , çok kötü hastayım de sesini zaten ayarlarsın seni görmek isterdimm bende öyle pijamalarla bir tur atıyorum sonra kunuşuyorum , bugün bir yere uğramam gerekiyr dedim ama cama çıkıp konuşuyorum ki ses olsun

sedoşum sanada kolay gelsin canım

yelizzzz nerede kızzzz

sağol kuzumm sana da benim çoğu bitti , ufak tefek hem size yazıyorum hem onları hallediyorum :126:

Allah hayır etsin canımm , bana da bazen oluyor wc ye bile gidemiyorum , ne zaman yapıcan testt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…