Ağlayakta gözden mi olak???

ayyy ne fenasınnnnnn ama insan genede vicdan yapıyo demi yalan sölüyoz diye

anam burda biyer kapanıyomuş çok kaliteli tencereler bile 10-20 tl korkmazın karacanın seramik taban hemdee
sadece bugün kesin biter ben bakana kadaaar
davul fırın 20 tl
pazar arabası 10 tl

gün aşırı devam et işte kuzu zaten spermler 72 saat kalıyor içeride

maşallahhh kızz

maşallahhh kızz

yeaaaa şu 72 saati duyunca çok mutlu oluyom oluyomda niye benim güzel yumurtalarım buluşamıyo kaliteli spoşlarla anlamadım gitti hepsi çook güzelse dr. a göre yani niye olmuyo anacım

tosun dediğine göre erkek hissediyosun o zaman , Maşallah , dilerim kardeşin de teyzedir de şuan haberi yoktur
ayy ruhumuz geziyo dedikçe gece uyandığımda o gördüğüm 3 harfli rüyalarıı :18: kafayı yerim benn

ahhh :93: evet o zaman çok yorucuydu fundoşummm :106::111:

maşallahhh kızz

Ayy amin fundosumm darisi basimizaa insallahhh

Sedomm testim yok almamak icin zorluyorum kendimii en erken pazartesi diom bennn.hic sormaaaa ben altima ediomm nerdeysee 30 yasina geldimm hala aynii ben cocuguma nasil cesaret vercemm bazen tuvalete gidince ordan esime bagiriyom geeel diyee garibim beni izliyo işim bitene kadar

Sosyalimmmm her maşallah demii ben erkek olucak diomm benim tosunummm diomm kizz istio kardesim dee kiziyo bana tosun deme diyee

ooff ne güzeel fundoşş yerinde olsam 5 dk durmaz gider alırdımm

o benim izinlerimi ağzımdan burnumdan getirdi , şimdi parasını vermemek için uğraşıyo , o yüzden hiiç vicdan yapmıyorum fundoşumm çünkü o da fena

Evett sedom ben de istee tam o sebepten korkuyomm ne alakaysaa yerleşmiş icime korkusuu
Esime diom gunduz banyo yapamiom korkuyom diye kizim burasi apartman 3. Kattayiz celik kapimiz varr kimse giremez diyoo haa dedimm ben insan gircek diye mi korkuyom sankii ben baska seyler gelio aklimaa ondaaannn

Ama bakk dun hoca diodu kii Allah bize Felak Nas surelerini vermis bilion onlar korunma dualari zaten anlami da cok guzell onu okuyun hicbiseyden korkmayin dedii ben gunduz bile elli kez okuyom kizz cok ödlegim benn

kız birde ben hep evde yalnızken banyo yapardım yaa annemler kızdı banaaa
eşimi beklememi sölediler ee bazen 10 da filan geliyo ben onu beklersem saç kurut filan geç oluyo
ama çok korktum sölediklerindeeen kadının tek banyoya girmesi çok kötüymüş yani evd eyalnızken
bidahada yapmıyom

yelizcan yapma yaaa iğne etkisi 15. gün geçiyomuş bekleee

korkaaaaakkkkk utanmıyonmu kıııız ben utanırım o varken oturmayaaa bi sfeer çok sıkıştım banyo yaparken o girdim

Ben davul firin istiommmm ben sana aldirsam daa gondersen noolur sankiiiii

Ben davul firin istiommmm ben sana aldirsam daa gondersen noolur sankiiiii

offf sorma yaaa tavuğu böreği filan çok güzel pişiriyor

20 tl kızzz süper balkona atarım ohh ayy kalırmıki acaba kız kargosu üründen pahalı olur

Yok kizz dun yaptim ya testt cikmadi ignenim etkisi gecti demekki hem sen 11,12,13 de yapmadin mi deliii pozitif mi cikmistiii sende de gecmisti ignenin etkisi hemmm

offf sorma yaaa tavuğu böreği filan çok güzel pişiriyor

20 tl kızzz süper balkona atarım ohh ayy kalırmıki acaba kız kargosu üründen pahalı olur

Haa bizim orda olsaa kargoda kardesimin barokartiyla yari yariya gonderioz ama orda nasildir bilmiomm yaaaa 20 lira hem deeeee ama dogru dion 30 da kargoya verince zaten o paraya burdan alinirr

yeaaaa şu 72 saati duyunca çok mutlu oluyom oluyomda niye benim güzel yumurtalarım buluşamıyo kaliteli spoşlarla anlamadım gitti hepsi çook güzelse dr. a göre yani niye olmuyo anacım

kısmet kader zaman diyorum cano

yelizim valla bilmiyorum ki yakında belli olur ama ne olduğu açar gösterir sizlere

Yok kizz dun yaptim ya testt cikmadi ignenim etkisi gecti demekki hem sen 11,12,13 de yapmadin mi deliii pozitif mi cikmistiii sende de gecmisti ignenin etkisi hemmm

Haa bizim orda olsaa kargoda kardesimin barokartiyla yari yariya gonderioz ama orda nasildir bilmiomm yaaaa 20 lira hem deeeee ama dogru dion 30 da kargoya verince zaten o paraya burdan alinirr

bugün 10. gününmüydü senin anlıyorum seni vkız yapmak istiyon yap istersen ben kararlıyım belirtide olsa yapmam daha
günüm geçmeden

aynenn

çıllgıın senii
bat 3 şubat en iyisi p .tesii canom

ben yumurtlamadan sonraki 10. günde yaparım testimi arkadaş çıkmadı mı 2 gün sonra bi daha yaparım

bi de ben şu hamilelik testini var ya şu kağıt gibi oluyorda idrarın içine daldırıyorsun ya ondan alacam onlar daha hassasmış

tuvalet banyo konusunda korkmam ama eşimde benden çok çekiyor bu konuda en olmadık yerlerde tuvalete gidiyorum, her cumartesi pazarımız var pazarın sonundada petrol ofisi var oraya gelince tuvaletim geliyor garibim beni bekliyor orada her cumartesi arada kapıyı kilitliyorlar eşim gidip kiliti alıp geliyor yazık yaaa

kızzzzzzzz sabah gelirken eczanede bi afiş vardı cinsel ilişkiden 5 gün sonra garanti sonucu göçsteren gebelik testi yazıyorduuu

hadi yaaa o testler dandik diyom bende demek iyiymişş :44:

kız benimde bi anda gelir geldimide hareket edemiyorum çok tutarsamda yaparken azcık geliyo bitmek bilmiyo

bugün 10. gününmüydü senin anlıyorum seni vkız yapmak istiyon yap istersen ben kararlıyım belirtide olsa yapmam daha
günüm geçmeden

aynenn

çıllgıın senii
bat 3 şubat en iyisi p .tesii canom

İgneden sonra 11. Gin canomm

Sedoo pazartesi dusunuyom ben dee kan testinden vazgectimm carsamba da olmazsamm ozaman doktora gitmeye karar verdimm

Sosyalimm yumdan sonraki 9. Gunum bugunnn

inanmıyorum aynı şeyi bana da herkes söylüyor bizde 3. kattayız canom , babam çok kızardı bize...şimdi arada eşimde kızıyor ama hep sarılır ne oldu diye sorar , o anda ölsem yine anlatmam , çünkü anlattıkça daha fena olurumm...susarım ,ona da sus derimm :18: başka gün o gün ne yaşadığımı anlatırım... peki şöyle bir huyun var mı yelom hemm korkudan kıpırdayamaz ama böyle konular anlatıldığında da dinlemeden geçmez...örn. korku filmi izlerimm sabahlara kadar da uyuyamam...
kız bir kere rüyamda onların yüzüne okuyordumm :18: Allahu ekber diye bağırıyordum:18: her zaman tüylerim diken diken olmuş bir şekilde uyanırım hep

ayy fundoşumm banyo işini yeni duyduuumm amanıınn ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…