ayneeen öyle oluyor canom
Allah korusun kızz öyle demee iyice ayrıntılı anlatma , çok kötü hastayım de sesini zaten ayarlarsınseni görmek isterdimm bende öyle pijamalarla bir tur atıyorum sonra kunuşuyorum , bugün bir yere uğramam gerekiyr dedim ama cama çıkıp konuşuyorum ki ses olsun
sağol kuzumm sana da benim çoğu bitti , ufak tefek hem size yazıyorum hem onları hallediyorum :126:
Allah hayır etsin canımm , bana da bazen oluyor wc ye bile gidemiyorum, ne zaman yapıcan testt
tamammm dr. gitmeden önceki gece ağrım vardı ya pteside dr. gidince dedi ya ilişkiye girmediniz dimi bölebi ifadeyle baktım yaaaa dedi ozaman yattı çok utandıııım napim dedim sancıdan yaptık dedim yumurtluyomuyum aa yokkk daha çoook var dedi her sancıda coşma
yane pazar salı perş. oldu
kız bnim dünden itibaren doğurgan diyo salı günüde yumurtluyon diyo
ozaman ctesi yapmıyak pazar la salıııı olcek
Sosyalimmm,fundosummm,lizimm,sedomm,benosummmmmm
Kigiiizzz telefonum susmuyoooo
Ben de bazi ruyalarin gercek olduguna inaniyorumm dun geceki gibi olanlarinn cunkuu ben yatakodasina ulasmaya calisiyodummm ulastim ve uyandim malum ruhumuz geziyo ya
Kigiizzzz kardesim foto gonderdi dunn karni cikmisss ben dalga geciodumm gazdır o diee ama baya hamile karni yanii cok belli oluyoo zaten sipacik bir bucuk hafta onden gidiomus doktor ikili teste bile erken cagirmis kaciririz falan diye ayyyy masallahhh tosunnnmmm
gün aşırı devam et işte kuzu zaten spermler 72 saat kalıyor içeride
maşallahhh kızz
tosun dediğine göre erkek hissediyosun o zaman ,Sosyalimmm,fundosummm,lizimm,sedomm,benosummmmmm
Kigiiizzz telefonum susmuyoooo
Ben de bazi ruyalarin gercek olduguna inaniyorumm dun geceki gibi olanlarinn cunkuu ben yatakodasina ulasmaya calisiyodummm ulastim ve uyandim malum ruhumuz geziyo ya
Kigiizzzz kardesim foto gonderdi dunn karni cikmisss ben dalga geciodumm gazdır o diee ama baya hamile karni yanii cok belli oluyoo zaten sipacik bir bucuk hafta onden gidiomus doktor ikili teste bile erken cagirmis kaciririz falan diye ayyyy masallahhh tosunnnmmm
açık sevmiyom tadını alamıyomtamam daha içmemmm
peki başgan dün takvime göre 1. günümdü günaşırımı yapem dr. dediği gibi haftada ikimi
şey diyom haftaya bugüne kadar gün aşırı sonra haftada iki adete kadar :44:
sedom sen nasıl yapmıştın yaaa günaşırı çok yorucu yaaa
ayyy maşallah yaaane güzellllll darısı başımıza yelommmm
benim eşimin hala kızıda doğurdu doğuracak fundaaaaa ara hatırlatttt sölim adını diyooo doğumda utanıyom reklam olcam herkese diye banane yaa aklına gelirse söler
en kötü sedom söler bekleriz napakayşemde unutmaz ama bak onada güveniyooom
ayneeen öyle oluyor canom
Allah korusun kızz öyle demee iyice ayrıntılı anlatma , çok kötü hastayım de sesini zaten ayarlarsınseni görmek isterdimm bende öyle pijamalarla bir tur atıyorum sonra kunuşuyorum , bugün bir yere uğramam gerekiyr dedim ama cama çıkıp konuşuyorum ki ses olsun
sağol kuzumm sana da benim çoğu bitti , ufak tefek hem size yazıyorum hem onları hallediyorum :126:
Allah hayır etsin canımm , bana da bazen oluyor wc ye bile gidemiyorum, ne zaman yapıcan testt
ayyy ne fenasınnnnnnama insan genede vicdan yapıyo demi yalan sölüyoz diye
anam burda biyer kapanıyomuş çok kaliteli tencereler bile 10-20 tl korkmazın karacanın seramik taban hemdee
sadece bugün kesin biter ben bakana kadaaar
davul fırın 20 tl
pazar arabası 10 tl
gün aşırı devam et işte kuzu zaten spermler 72 saat kalıyor içeride
maşallahhh kızz
ayyy ne fenasınnnnnnama insan genede vicdan yapıyo demi yalan sölüyoz diye
anam burda biyer kapanıyomuş çok kaliteli tencereler bile 10-20 tl korkmazın karacanın seramik taban hemdee
sadece bugün kesin biter ben bakana kadaaar
davul fırın 20 tl
pazar arabası 10 tl
tosun dediğine göre erkek hissediyosun o zaman ,Maşallah , dilerim kardeşin de teyzedir de şuan haberi yoktur
ayy ruhumuz geziyo dedikçe gece uyandığımda o gördüğüm 3 harfli rüyalarıı :18: kafayı yerim benn
ahhh :93: evet o zaman çok yorucuydu fundoşummm :106::111:
tosun dediğine göre erkek hissediyosun o zaman ,Maşallah , dilerim kardeşin de teyzedir de şuan haberi yoktur
ayy ruhumuz geziyo dedikçe gece uyandığımda o gördüğüm 3 harfli rüyalarıı :18: kafayı yerim benn
ahhh :93: evet o zaman çok yorucuydu fundoşummm :106::111:
Ayy amin fundosumm darisi basimizaa insallahhh
Sedomm testim yok almamak icin zorluyorum kendimii en erken pazartesi diom bennn.hic sormaaaa ben altima ediomm nerdeysee30 yasina geldimm hala aynii ben cocuguma nasil cesaret vercemm bazen tuvalete gidince ordan esime bagiriyom geeel diyee garibim beni izliyo işim bitene kadar
Sosyalimmmm her maşallah demii ben erkek olucak diomm benim tosunummm diomm kizz istio kardesim dee kiziyo bana tosun deme diyee
Ben davul firin istiommmm ben sana aldirsam daa gondersen noolur sankiiiii
kız birde ben hep evde yalnızken banyo yapardım yaa annemler kızdı banaaa
eşimi beklememi sölediler ee bazen 10 da filan geliyo ben onu beklersem saç kurut filan geç oluyo
ama çok korktum sölediklerindeeen kadının tek banyoya girmesi çok kötüymüş yani evd eyalnızken
bidahada yapmıyom
yelizcan yapma yaaa iğne etkisi 15. gün geçiyomuş bekleee
korkaaaaakkkkk utanmıyonmu kıııız ben utanırım o varken oturmayaaa bi sfeer çok sıkıştım banyo yaparken o girdim
offf sorma yaaa tavuğu böreği filan çok güzel pişiriyor
20 tl kızzz süper balkona atarım ohh ayy kalırmıki acaba kız kargosu üründen pahalı olur
yeaaaa şu 72 saati duyunca çok mutlu oluyom oluyomda niye benim güzel yumurtalarım buluşamıyo kaliteli spoşlarla anlamadım gitti hepsi çook güzelse dr. a göre yani niye olmuyo anacım
Sedomm testim yok almamak icin zorluyorum kendimii en erken pazartesi diom bennn.hic sormaaaa ben altima ediomm nerdeysee30 yasina geldimm hala aynii ben cocuguma nasil cesaret vercemm bazen tuvalete gidince ordan esime bagiriyom geeel diyee garibim beni izliyo işim bitene kadar
Sosyalimmmm her maşallah demii ben erkek olucak diomm benim tosunummm diomm kizz istio kardesim dee kiziyo bana tosun deme diyee
Yok kizz dun yaptim ya testt cikmadi ignenim etkisi gecti demekki hem sen 11,12,13 de yapmadin mi deliii pozitif mi cikmistiii sende de gecmisti ignenin etkisi hemmm
Haa bizim orda olsaa kargoda kardesimin barokartiyla yari yariya gonderioz ama orda nasildir bilmiomm yaaaa 20 lira hem deeeee ama dogru dion 30 da kargoya verince zaten o paraya burdan alinirr
ben yumurtlamadan sonraki 10. günde yaparım testimi arkadaş çıkmadı mı 2 gün sonra bi daha yaparım
bi de ben şu hamilelik testini var ya şu kağıt gibi oluyorda idrarın içine daldırıyorsun ya ondan alacam onlar daha hassasmış
tuvalet banyo konusunda korkmam ama eşimde benden çok çekiyor bu konuda en olmadık yerlerde tuvalete gidiyorum, her cumartesi pazarımız var pazarın sonundada petrol ofisi var oraya gelince tuvaletim geliyor garibim beni bekliyor orada her cumartesi arada kapıyı kilitliyorlar eşim gidip kiliti alıp geliyor yazık yaaa
bugün 10. gününmüydü senin anlıyorum seni vkız yapmak istiyon yap istersen ben kararlıyım belirtide olsa yapmam daha
günüm geçmeden
aynenn
çıllgıın senii
bat 3 şubat en iyisi p .tesii canom
ben yumurtlamadan sonraki 10. günde yaparım testimi arkadaş çıkmadı mı 2 gün sonra bi daha yaparım
bi de ben şu hamilelik testini var ya şu kağıt gibi oluyorda idrarın içine daldırıyorsun ya ondan alacam onlar daha hassasmış
Evett sedom ben de istee tam o sebepten korkuyomm ne alakaysaa yerleşmiş icime korkusuu
Esime diom gunduz banyo yapamiom korkuyom diye kizim burasi apartman 3. Kattayiz celik kapimiz varr kimse giremez diyoo haa dedimm ben insan gircek diye mi korkuyom sankii ben baska seyler gelio aklimaa ondaaannn
Ama bakk dun hoca diodu kii Allah bize Felak Nas surelerini vermis bilion onlar korunma dualari zaten anlami da cok guzell onu okuyun hicbiseyden korkmayin dedii ben gunduz bile elli kez okuyom kizz cok ödlegim benn
kız birde ben hep evde yalnızken banyo yapardım yaa annemler kızdı banaaa
eşimi beklememi sölediler ee bazen 10 da filan geliyo ben onu beklersem saç kurut filan geç oluyo
ama çok korktum sölediklerindeeen kadının tek banyoya girmesi çok kötüymüş yani evd eyalnızken
bidahada yapmıyom
yelizcan yapma yaaa iğne etkisi 15. gün geçiyomuş bekleee
korkaaaaakkkkk utanmıyonmu kıııız ben utanırım o varken oturmayaaa bi sfeer çok sıkıştım banyo yaparken o girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?