Ağlayakta gözden mi olak???

İgneden sonra 11. Gin canomm

Sedoo pazartesi dusunuyom ben dee kan testinden vazgectimm carsamba da olmazsamm ozaman doktora gitmeye karar verdimm

Sosyalimm yumdan sonraki 9. Gunum bugunnn

ptesi yap benceee :18:

ben hiç tutamıyorum kız , evet canım o testler en güvenilir testler , 5 gün sonraya inanma en güzeli 10. gün ve sonraki günler

İgneden sonra 11. Gin canomm

Sedoo pazartesi dusunuyom ben dee kan testinden vazgectimm carsamba da olmazsamm ozaman doktora gitmeye karar verdimm

Sosyalimm yumdan sonraki 9. Gunum bugunnn

yelizim ben yapacağımı anlattım, dur 1 dk geçenlerde test yaptığında kaçıncı gündü :26:

Hayy yalaninizi seviim deseydinn iliskiden 5 gun sonra neyi ölçüyomuss kiii

Ben de zaten bilionuz çiş benim baş belamm bidee cocukken hep tutardimm cisimi sanki evde tuvalet yokk oyuzdenn artik benim
Vucudum tam çiş kapiya dayandi mi uyariliyoo yetistim yetistimm yetisemedimm şırrrrrr cocukken baya bi tedavi gormustum ama allahtan artik altima yapmiomm büyüdü ablasıı ilkokuldayken yapardimmm

ptesi yap benceee :18:

Ay evetttt :18::18::18:
Sosyalimm iste dun sabah yaptim yaa igneden sonra 10. Gundu amaa 2 gun sonra catladigini dusunursekk yumurtlamadan sonra 8. Gunduuu

Son düzenleme:

kızzz sende ciddi cidddi görüyon ozaman onları yada ses mes geliyooooo ablamla annemde öle diyo yok neymiş bizim evde yani annemlerin bi yaşlı kadının ruhu varmış dolaşıyomuş gece görüyolarmışşşş :18:
bide bebek ağlaması duvardan geliyomuşşşş

kız banyodayken melekler tutuyomuş omzundan yalnızsan bırakıyolarmış seniiii

pis çişliiiiiii yelooooo
tutmak hiç iyi değilmiş evet zamanla tutamıyomuşsun yalnız kızlar bugün felaket ayaklarımı üşüttüm böle çelik gibiler
gidim eve hemen sıcak su torbasına koyim oturim :2:

Sedommm aklina nekadar getirirsenn okadar korkarsin iste beyninden uzak tutcann
Evet ben de oyleydim bahsedilen yerde oturur dinlerdim sonra da aylarca yanimda biri olmadan banyo yapamazdim psikopat gibi ama simdi nerde lafi gecse asla dinlemem bahsetmem konusulan yerde durmam oyle filmler izlemem hicc gerek yok cunkuu nekadar korkarsann okadar aklimdan cikmio sana da tavsiyemm eger oyle bi korkun varsa dinleme konusma.inanclarim geregi varligina inaniyorum tabii ki Allah yaratmis ama ben duami okurr Allaha siginirimm lafini da etmem

kız bilmiyorum ki o zaman aklına ne zaman eserse o zaman yap :18:

İşte aklima pazartesi esiyo
Buarada hala goguslerim şişmedi haaaa eger benim yumlar tahminimden gec catladiysaa ondan adetim bekledigimden gec olacaksa ondan olabilirr ama oyleyse dee bizz arada igneden sonraki 4. Ve 5. Gunlerde calisma yapmadik kavgaliydikk ozaman b.ku yedim demektir

pazartesi uygundur

boşver göğüsleri baş dönmen var en önemli belirti o

sosyalimm Allah iyiliğini versin okuyunca koptumm , bütün gün senin çişinin peşinde geçiyor yani

Allaaahh korusun öyle bişey görsem duysam kafayı üşütürüm ben fundoşumm , ses duysam da şundandır bundandır avutuyorum kendimi...Ayy bugün banyo nasıl yapıcam bilmiyorum :18:

Ayy bahsetme diozz hala uzatiyolarrr aaaaa ben evde yalnizimm bakk korkutmayin benii eşim gelene kadar balkonda oturmak zorunda kalirimm

sorma kız garibim olmadık yerlerde tuvaletim gelir haa bide alışverişe gittiğimizde özellikle marketlerde

Ayy bahsetme diozz hala uzatiyolarrr aaaaa ben evde yalnizimm bakk korkutmayin benii eşim gelene kadar balkonda oturmak zorunda kalirimm

Allah korusunnnn sedommmmmm
kötü şeyler düşünmeyin yaaaaaa
yelo kız gir içeri bu ayazda
ben napim ya benim ev giriş kat bazı yerlerdende dışarı görünüyoo perde kenarlarından
eşim erken gittimi uyuyamıyom peşinden
çok korkuyorummm
bi defa gece 4 de havaalanına abisini almaya gitti ben varya korkudan deliricektim nerdeyse yaaa
ağaç gölgelerinden insan duruyomuş gibi camın önünde sanıyorum ayyy ne geceydi beeee
bide o çıktı ona üzüldüm tabi acaba bidimi arabaya biri kesmesin yolunu köpek ısırmasın :18:

Kigiiizzzz ben de gece kocam yanimda uyudugu halde ses duyup kapinin anahtar deliginden bakiom koridorda biri dolasiomus gibi ses gelioo ama sonradan kesfettim kii bizim buz dolabi gecee takir tukurrr ses cikariyoo

Kigiiizzzz ben de gece kocam yanimda uyudugu halde ses duyup kapinin anahtar deliginden bakiom koridorda biri dolasiomus gibi ses gelioo ama sonradan kesfettim kii bizim buz dolabi gecee takir tukurrr ses cikariyoo

bende dün benimki spordayken biri kapıyı çaldı görmedim ama bakıyom kimse yok hemen alt üst kitledim sonra karşı komşu 1 saat sonra kapıyı çaldı açmakla uğraşıyom ya kızıyla gülüyolar hayırdır diyo
geçen yıl kardeşinin bebeişi gelmişti bursadan bakk kim geldiii diyo şok oldummm yürüyodu minik oğlaaan anaam büyümüş dedim kız dediki sende daha bişey yokmu
hayır dedim kızda minik dahaaa kendi çocuk resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…