- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
Ama başlığımıza bak ağlamak yokkkcanım sakin ol üzülme ağlama
tamam çok üzücü bi durummmmama elden ne gelir Allahın takdiri böleymiş hayırlısı demekki böleymiş demeliyiz, inşallah bebişin seninledir eğer alınırsada tez zamanda yine hamiş olur bu kez sağlıklı bi gebelik geçirirsinnnn inş. kıyamam yaaaaa
merhaba kızlar , yeni geldim işyerine...
iki idrar testi yaptım ikisinde de silik çizgi vardı...emin olduktan sonra hemen kan testi yaptırdım...
hiç bir şey çıkmadı negatif...inanmıyorum testlere de artık...hiçbir şeye...hakkımız da her şeyin hayırlısı olsun...
çok yoğunluk var , giremeyebilirim....melek yürekli , güzel dostlar
Dilerim hakkınızda her şey güzel olur....
iki idrar testi yaptım ikisinde de silik çizgi vardı...emin olduktan sonra hemen kan testi yaptırdım...
hiç bir şey çıkmadı negatif...inanmıyorum testlere de artık...hiçbir şeye...hakkımız da her şeyin hayırlısı olsun...
kız kimse yoktu kalakaldım burda yalnız ayşenurum
sed sanki girmiş sedommmmmmmmmmm ordamısınnnn canım arkadaşımmmmmm
Canım içini ferah tut ve sabırlı ol kendini üzmeee bende çok üzülüyorum aklım hep sendeydi bugün
işlerini hallet sorun yaşama canım..
anlamdım bende canım , eczacı kızlara gösterdim çizgi yi görüp büyük ihtimalle hamilesin dediCanımm nasıl olur bütün testlerde silik çizgi çıkıp kanda negatif çıkar bi yanlışlık olmasın
Kan sonucumu aldım canlarım
Pazar günü 125 di dün yaptırdığım da yani 3 gün sonra 343 çıktı. Doktor artış normal dedi ama sizce nasıl bana az gibi geldi
hakkina hayirlisi bitanem. gelecek aya umutlar.. biz yine burada hep beraber bekleyecez,birbirimize destek olarak.
senin icin bu ay hayirli degilmis. karamsarlik yok. umutla kaldigimizz yerden devam ederizz
seni cok seviyoruzz iyiki varsinn sedommmm
bende sizleri çok seviyorum...
yok karamsar değilim ayşem... iyiyim
saat 4 e geliyor ben şu evrakları halledeyim hemen, yine görüşürüz
Canım bence artığı için normal 2gunde bir iki katina çıkıyomus..benim.degerim benimde aklima takilan 54ya c.tesi eşimle dr.ye gidicez hayırlısı inşallah bebişler bizledirKan sonucumu aldım canlarım
Pazar günü 125 di dün yaptırdığım da yani 3 gün sonra 343 çıktı. Doktor artış normal dedi ama sizce nasıl bana az gibi geldi
Sedom gördüm mesajını ve çok şaşkınım .
canım forumu karştırdım, çok kişinin başına gelmiş bu olay. testlermi bozuk nedir.
tamam sedomm kolay gelsinn
kizlar bende bi saglik ocagina gideyim esimin trioid sonuclarini alayimm
opuyorum hepiniziii
aynisi gecen ay benim basimada gelmisti fundos.
golge gibi bi cizgi cikmisti ama sonra adet oldum. o yuzden idrar testlerine hic guvenmiyorum. ve ozenle yapmamaya calisiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?