Yelizim benayim boyle olmaz akliniza gelen kizlari yazin banane
Güzelll ama ben yaz kızımmıyım
Sosyalcim katılıyorum sana funda için ben panik atak diyorum
Sana da relax
Bence benoş topigin becerikli şirini olmalii kizz masallah elinden her iş gelioo
Yaaa kizlarr 85 dk dir okuyorumokumaktan uykum geldi valla sonuna gelemeden sizarim diye korktum
Oyyy hanim hanimcik mii:)cook tesekkur ederim baskannteveccuhunuzzz
Yaa yeliz senin bi lafina koptum hala guluyorumm. Kaynananlar icin olmusler mi yazmissin yaa
Fundamm sabah pat diye ciktim. Ama k.validem geldi.yanindada yazamadim. Sonrada disari ciktik falanm yalniz bugun bir soguk vardiiii. Iliklerime kadar usudumm.
Benayim sen nasilsinn.
Sedoo bende seni opuyorum cnm. Yarin muayeneden cikar ciimaz yaz. Merakta birakma bizi.
Yelo goguslere hic takilma.benimde hic sismemisti. Sadece ust taraflarinda hassasiyet olmustu.
Bence benoş topigin becerikli şirini olmalii kizz masallah elinden her iş gelioo
Yelizim benayim boyle olmaz akliniza gelen kizlari yazin banane
Benay sana bi sey bulamadim kizz
Benay sana bi sey bulamadim kizz
Aynen topigin en hamaratiii..10 parmaginda 10 marifett
Aysem hosgeldin nasilsinnn
Aaa evet ben
Nasil unuttum benos becerikli sirine olsun
Fatmaesra ve lizimm var kizzz
Sen de sanal anneherkes sana danişiyoooo her derde dermansınn
Gerci sen topiğin başkanisin o ayrii
Yaaa kizlarr 85 dk dir okuyorumokumaktan uykum geldi valla sonuna gelemeden sizarim diye korktum
Oyyy hanim hanimcik mii:)cook tesekkur ederim baskannteveccuhunuzzz
Yaa yeliz senin bi lafina koptum hala guluyorumm. Kaynananlar icin olmusler mi yazmissin yaa
Fundamm sabah pat diye ciktim. Ama k.validem geldi.yanindada yazamadim. Sonrada disari ciktik falanm yalniz bugun bir soguk vardiiii. Iliklerime kadar usudumm.
Benayim sen nasilsinn.
Sedoo bende seni opuyorum cnm. Yarin muayeneden cikar ciimaz yaz. Merakta birakma bizi.
Yelo goguslere hic takilma.benimde hic sismemisti. Sadece ust taraflarinda hassasiyet olmustu.
Olabilir kuzu bende lizime bi sey bulamamistimFarkettim canım :))
Ayşem yazdığın uzun diye alıntılamadım hoşgelsin canım iyiyim ben oturduk dizi izliyoruz..
Sosyalim lizim var onada ben bişi bulamadım
Son zamanlarda yaptığı ifadelerden ötürü ağlak şirine diyorum bayılıyoru. O haline :))
Kiz sanal anne miFatmaesra ve lizimm var kizzz
Sen de sanal anneherkes sana danişiyoooo her derde dermansınn
Gerci sen topiğin başkanisin o ayrii
Bizde seninoptuk kuzuuAyy kızlar valla çok utandım o ifadeyidd yapmak isterdim ama yapamıyorum
Çok tşk ediyorumöptüm hepinizi
Aysem hosgeldin nasilsinnn
Aaa evet ben
Nasil unuttum benos becerikli sirine olsun
Farkettim canım :))
Ayşem yazdığın uzun diye alıntılamadım hoşgelsin canım iyiyim ben oturduk dizi izliyoruz..
Sosyalim lizim var onada ben bişi bulamadım
Son zamanlarda yaptığı ifadelerden ötürü ağlak şirine diyorum bayılıyoru. O haline :))
Valla anlamiyorum ki aysem biniyi bi kotu bi gunes aciyor bi kapiyor istanbula yagis diyodu bugunIyiyim canlarimm.battaniyenin altina girdimmmm. Evler isinmiyorr. Aksamda sulu kar basladii. Bi yagsada rahatlasak.
Sosyoss malatyada havalar nasill
Aysemm hosgeldinnnn
Hee bazen sesleri cikmadi mi acaba öldüler mi diye dusunuyomm
Kiz goguslere takilmamin sebebii normalde şişmesi lazim şişmedi ama uclari hassas kizarmiş durumdaa
Bide akintim varrr
Iyiyim canlarimm.battaniyenin altina girdimmmm. Evler isinmiyorr. Aksamda sulu kar basladii. Bi yagsada rahatlasak.
Sosyoss malatyada havalar nasill
Aysemm hosgeldinnnn
Hee bazen sesleri cikmadi mi acaba öldüler mi diye dusunuyomm
Kiz goguslere takilmamin sebebii normalde şişmesi lazim şişmedi ama uclari hassas kizarmiş durumdaa
Bide akintim varrr
Valla anlamiyorum ki aysem biniyi bi kotu bi gunes aciyor bi kapiyor istanbula yagis diyodu bugun
Yelizimmmm atarli sirine nasil ama
Haydi yeliz haydi yeliz haydiiiiii
Tam zamanı tam zamanı şimdiiiii
Bu ayda senden umutluyuzzz bütün topik senden gelecek haberleri bekliyo elinde mendillerle
Ayşe kız hakkat bugün inanılmaz bir soğuk var anam eve gelene kadar k....m dondu
Yaa buradada guzel gidiyordu hava ama 2 gundur muthis soguk var.birde benim ev kuzeye bakiyor o yuzden zor isiniyor.komur olacakki ev simsicak olacak,yanaklarinda al al
Aman benayim siz dikkat edin kendinize,calisiyorsunuz birde.bol bol portakal suyu icin. Bu havalarda vitamin daha bi onem kazaniyor.
Benim ki guneye bskiyor yaza bi gel ki tam sauna aysemm
Bu sene klima taktiracagiz canim yoksa felaket sorma benossKız kışın iyide yaIn felaket olur anamyazın napıyonuz ?
Bizim evde 10. Kat kışın iyi sıkıntı yok ama yazın süper pöfür pöfür :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?