Ağlayakta gözden mi olak???

Bence benoş topigin becerikli şirini olmalii kizz masallah elinden her iş gelioo

Aysem hosgeldin nasilsinnn
Aaa evet ben
Nasil unuttum benos becerikli sirine olsun

Aysemm hosgeldinnnn
Hee bazen sesleri cikmadi mi acaba öldüler mi diye dusunuyomm

Kiz goguslere takilmamin sebebii normalde şişmesi lazim şişmedi ama uclari hassas kizarmiş durumdaa
Bide akintim varrr

Olabilir kuzu bende lizime bi sey bulamamistim

Fatmaesra ve lizimm var kizzz
Sen de sanal anne herkes sana danişiyoooo her derde dermansınn
Gerci sen topiğin başkanisin o ayrii
Kiz sanal anne mi
Ayy kızlar valla çok utandım o ifadeyidd yapmak isterdim ama yapamıyorum

Çok tşk ediyorum öptüm hepinizi
Bizde seninoptuk kuzuu

Aysem hosgeldin nasilsinnn
Aaa evet ben
Nasil unuttum benos becerikli sirine olsun

Iyiyim canlarimm.battaniyenin altina girdimmmm. Evler isinmiyorr. Aksamda sulu kar basladii. Bi yagsada rahatlasak.

Sosyoss malatyada havalar nasill

Iyiyim canlarimm.battaniyenin altina girdimmmm. Evler isinmiyorr. Aksamda sulu kar basladii. Bi yagsada rahatlasak.

Valla anlamiyorum ki aysem biniyi bi kotu bi gunes aciyor bi kapiyor istanbula yagis diyodu bugun

Yelizimmmm atarli sirine nasil ama

Aysemm hosgeldinnnn

Kiz goguslere takilmamin sebebii normalde şişmesi lazim şişmedi ama uclari hassas kizarmiş durumdaa
Bide akintim varrr

Haydi yeliz haydi yeliz haydiiiiii
Tam zamanı tam zamanı şimdiiiii
Bu ayda senden umutluyuzzz bütün topik senden gelecek haberleri bekliyo elinde mendillerle

Ayşe kız hakkat bugün inanılmaz bir soğuk var anam eve gelene kadar k....m dondu

Aysemm hosgeldinnnn

Bide akintim varrr

Hosbulduk canimmm. Benim her ay yum doneminden sonra goguslerim cok agrirdi hele yanlari,dokunamazdim bile. Hamile kalacagim ay hic agri olmadi. Sadece bi hassasiyet. Aslinda hamilelik belirtilerinde goguslerde sisme,agirlik falan yaziyor. Her bunyede farkli gosterio kendini iste. Benim sende tek killandigim sey bas donmesii:26:

Valla anlamiyorum ki aysem biniyi bi kotu bi gunes aciyor bi kapiyor istanbula yagis diyodu bugun

Yelizimmmm atarli sirine nasil ama

Yaa buradada guzel gidiyordu hava ama 2 gundur muthis soguk var.birde benim ev kuzeye bakiyor o yuzden zor isiniyor.komur olacakki ev simsicak olacak,yanaklarinda al al

Aman benayim siz dikkat edin kendinize,calisiyorsunuz birde.bol bol portakal suyu icin. Bu havalarda vitamin daha bi onem kazaniyor.

Kız soba falan deme direkt çocukluğuma gidiyorum ve çok özlüyorum keşke kız soba olsa ama kendi kendine dolan boşalan

Valla kafamı gözümü iyice sarıp çirkin ördek yavrusu gibi gidip geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…