Ağlayakta gözden mi olak???

Hee kayinpederimm ölsee hic fena olmazzz kizz dünya kadar mali mülkü vsr cocuklari rezillik cekiyoo benim esim zamaninda gitmis kurtarmis kendinii en azindan geride kalan cocuklarinin hayatlari kurtulurr

Ben sizi cok sevdigimi soylemis miydim kizlarr bana cok iyi geliyorsunuz valla terapi gibi

var öle babalar ben ölene kadar zırnık yok ölünce bölüşün diyolar

bizde yani bende senii kuzummm iyiki varsın ve bu topiği açtınnnnn ilk topiği önce :13:

var öle babalar ben ölene kadar zırnık yok ölünce bölüşün diyolar

bizde yani bende senii kuzummm iyiki varsın ve bu topiği açtınnnnn ilk topiği önce :13:
yarin ben calisacam ama kiz sistem acilirsa dosyalari eve getirdim evde girecegim

Kiz iyiki sizde gelmissiniz tanismisiz

kar mı başladı ne :44:
sedooooo hu huuuu ordamısınnnnn

fundoşumm ohh sen uyurken ben erken kalkıyorum ,yarın 10 da randevu

sosyalimm sen de iyi ki varsınn fundoşun dediği gibi iyi ki açmışsın bu topiği

yelizimm çok alem bişeysin senn

benayım öpüyorum seni de sende geldiğinde öpersin beni

ayşem le lizimi de geldiğinde benim yerime öpün onlar da beni öpmezse , daha öpücük göndermicem küsebilirim :82:

fatmacan twincan pericimm görüşürüz kızlarr

inşallah güzel haberlerle gelirim , eve gider gitmez yazıcam kızlar ben kaçtımmmm

Sedosummm gorusuruz yarin bize mutlaka haber ver gulo selametle iyi bak kendine

Bu arada aysemmm nerede kizzz sabah ne demisti misafirimi var di

Benayim ben yarin kuafore gigiyom kiz agdaya sen gittin mi en son bir gun arayla gitmistik

Ben sizi cok sevdigimi soylemis miydim kizlarr bana cok iyi geliyorsunuz valla terapi gibi

Kız sosyall ben bi geçen ay gittiysim bu ayda işte giderim yine her ay düzenli takılıyorum bakalım :)) hafta içi gidiyorum ben iş yerinin orda çünkü

Kız biZde seni seviyoruz iyi ki bu topik olmuş kız

Sedammm öpmem mi kız gel buraya ama yavaş gel aman deyim mucukkkk

Güzel haberlede gel ve hemen haber et bizi canım..

Bende eve geldim Yemek yapacam ama daha ne yapacağımı bilmiyorum siz düşünün benim halimi anam daha şimdiden şu yemek olayından bıktım
Vah benim garip anammm derdide kadına kızardık bi sürü malzeme var diye (( ne kadar haklıymış kadın oysa ki.. Gerçi bizlerde ana olunca sıpalara yapcaz

Sosyalimmm kigiiizzzz ben de seni cok seviom haaaaaa
Hepinizii cook seviyorum kizzzzz
Kocam erken geldi dee bide balik getirmiş 1 saatte en az 10 tel sacim agarmiştirrrr öffffff

kiz ben yarin gidecem cok agriyacak biliyorum soylemese ayip az biraz uzattimda biz burger a gittik ne zamandir yemiyoduk iyi oldu

Sosyalimmm kigiiizzzz ben de seni cok seviom haaaaaa
Hepinizii cook seviyorum kizzzzz
Kocam erken geldi dee bide balik getirmiş 1 saatte en az 10 tel sacim agarmiştirrrr öffffff

Hayir canim buranin degisik bi alabaligi var ondann bide temizletmemisss getirdi temizledi kizartti ama simdi ben 2 saat mutfak temizlicemm o saga sola sicrattikca benim saclarima aklar duştuu

Yelizim bizim burada temizleyip kizartan yerler var sen eve getirip yiyosun sadece orada oyle yerler yok mu bu arada hayatimda hic balik yemedim nasil yiyosunuz o hayvanlari

Balik yemedin miiiiii hic miii deli misin kizimmm hamile kalinca bol bol yemen lazimmm

Kiz var olmaz mi genelde oyle yapio zatenn de bugun hazir yeliz temizlik yapmisken gideyim de mutfaga s.cip batirayim demis benim heriff agladimm varyaa sinirimdenn nefret ediyorum yaaa nefrett

Yiyemem yelizim ya tiksiniyorum onun yerine baska seyler yiyip icerim artik
Ayy kiyamam yaa yedikten sonra silmesi zor olur bi de kokar ev kiz

Yiyemem yelizim ya tiksiniyorum onun yerine baska seyler yiyip icerim artik
Ayy kiyamam yaa yedikten sonra silmesi zor olur bi de kokar ev kiz

Oyle oldu zatenn camasir suyu yağçözz yikadim heryerii ellerim mahvoldu herzamanki gibii yine yemin ettim bidaha bu evde balik pismeyecek diye neden beni dinlemez bu adam anlamiyorum kiii

Benosumm biliosun omega3 icin balik yemen lazim ozaman o yag asidini iceren baska seyleri ogreniceksinnnn

Kiz ne benosu baligi ben yemiyorum

Hayir canim buranin degisik bi alabaligi var ondann bide temizletmemisss getirdi temizledi kizartti ama simdi ben 2 saat mutfak temizlicemm o saga sola sicrattikca benim saclarima aklar duştuu

Yelizimmm sakin olsana canımm ne bu şiddet ne celal
kızartma yapma sende fırında yap canım ben öle yapıyorum sadece biraz fırını temizlemek zor oluyo ama olsun önemli balık yemek

Sosyalim şoklardayım canım nasıl yemedim yemiyorum yelizin dediği hibi bol bol yemen lazım ondaki omegayı neyden akacaksın ki acaba ?

Ayrıca burger i hergün verin her gün yerim ben

Tiksiniyorum kuzum ya hamburgeride ayda 1 yerim

Tiksiniyorum kuzum ya hamburgeride ayda 1 yerim

Çok ilgincime geldi ne bilim kız

Ben hergün önünden geçeyim yemek isterim bi gün resmen aşerdim akşamı zor etmiştim koşa koşa burgere gittik :))
Eşim diyo hamile kalırsan napcaz biz o zaman yiyemiycem ya bende çok merak ediyorum diyorım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…