Ağlayakta gözden mi olak???

[QUOTEnay_0692]Çok ilgincime geldi ne bilim kız

Ben hergün önünden geçeyim yemek isterim bi gün resmen aşerdim akşamı zor etmiştim koşa koşa burgere gittik :))
Eşim diyo hamile kalırsan napcaz biz o zaman yiyemiycem ya bende çok merak ediyorum diyorım[/QUOTE] hamilelikte sakin yeme kuzum zaten cok zararli bizimde eve cok yakin bir yere acildi ayda 1 gidiyoruz iste

Yelizimm
Wc ye nasil araliklarla cikiyorsun

Kiz ne benosu baligi ben yemiyorum

hamilelikte sakin yeme kuzum zaten cok zararli bizimde eve cok yakin bir yere acildi ayda 1 gidiyoruz iste

Yelizimm
Wc ye nasil araliklarla cikiyorsun[/QUOTE]

Kigiiizzz karismis hatlar sosyalimmmm

Valla ben wcye kendimi bildim bileli cok sık giderim canmm ama son zamanlarda da bi degisiklik yok aynıı

hamilelikte sakin yeme kuzum zaten cok zararli bizimde eve cok yakin bir yere acildi ayda 1 gidiyoruz iste

Yelizimm
Wc ye nasil araliklarla cikiyorsun

Valla ben wcye kendimi bildim bileli cok sık giderim canmm ama son zamanlarda da bi degisiklik yok aynıı[/QUOTE]

Hamilelik varsa cabuk cabuk cise cikiliyormus
Benim ilk gebeligimde oyle olmustu canim

Yok kız yermiyim hiç onu dedim zaten napcam diye.. Ben dışardan yemye hamilelik boyunca karşıyım zaten.. Ben ilk 3 ay her sabah süt ile yumurta yemeden çıkmıyodum evden düşün baktım bebek gelmedi onuda bıraktım

Yine belirti işine girmişsiniz kızlar ?

Dayanamiyoruz konusmadan yapamiyoruz kiz durtuyorlar bizi

Valla ben wcye kendimi bildim bileli cok sık giderim canmm ama son zamanlarda da bi degisiklik yok aynıı

Benim ilk gebeligimde oyle olmustu canim[/QUOTE]

Benim bu halimle bide ustune daha sık cise cikma nasil olur bilemiyorumm yani ya odaya klozett ya wcye koltuk tv yatak koyariz heralde

Biz nasıl bi hamile olcaz merak ediyorum..

Yeliz kesin saç baş yoluyo olacak
Sen herkesi relax olmaya çağıran bi başkan olurdun yine

Benim ilk gebeligimde oyle olmustu canim

Benim bu halimle bide ustune daha sık cise cikma nasil olur bilemiyorumm yani ya odaya klozett ya wcye koltuk tv yatak koyariz heralde [/QUOTE]
cok cikarsin degil mi kiz bi de 3 lt su ic oo hic cikmazsin

Yeliz bıgün söylediklerinden sonra bende seni düşünemiyorum canım yatağın yanına bi klozet tamamdır..

Sosyalim olur tabikii

Aysemm hanim hanimcik
Yeliz atarli sirine
Benay yaz kizim
Fundos oburix
Twin alingan
Ezo kacak
Sedos ajan
Simdilik bu kadar

Aysemm hanim hanimcik
Yeliz atarli sirine
Benay yaz kizim
Fundos oburix
Twin alingan
Ezo kacak
Sedos ajan
Simdilik bu kadar

Yaaa kizlarr 85 dk dir okuyorum okumaktan uykum geldi valla sonuna gelemeden sizarim diye korktum
Oyyy hanim hanimcik mii:)cook tesekkur ederim baskann teveccuhunuzzz

Yaa yeliz senin bi lafina koptum hala guluyorumm. Kaynananlar icin olmusler mi yazmissin yaa

Fundamm sabah pat diye ciktim. Ama k.validem geldi.yanindada yazamadim. Sonrada disari ciktik falanm yalniz bugun bir soguk vardiiii. Iliklerime kadar usudumm.
Benayim sen nasilsinn.
Sedoo bende seni opuyorum cnm. Yarin muayeneden cikar ciimaz yaz. Merakta birakma bizi.
Yelo goguslere hic takilma.benimde hic sismemisti. Sadece ust taraflarinda hassasiyet olmustu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…