Ayesemmm
Beatiful hosgeldin
Yelizim aysem hakli bencede test yapmalisin
Ayesemmm
Beatiful hosgeldin
Yelizim aysem hakli bencede test yapmalisin
Anladim yavrumm ben simdi cay icmeye basladim 2 saat boyunca icerimm
Sabahh ilk idrarla yapayim bakalim hayirlisii
Simdi sana belirtilerden bahsedeyimm
Sag kasigim agirlikli olmak uzere baya bi zonklama var bacagima vuruyo bide bacagimi çekince karnima dogru;orda bi agri bi doluluk hissi oluyo amaaaa sebebi kist de olabilir
Gogus uclarim cok hassaslasmisti boyle kizardi tahris olmus gibi ama goguslerim sismemisti bugun sisti
Bide her cis yaptigimda afedersin silinince pecetede sari akinti goruyorum ve bu 3-4 gundur hep varr
Tabii ki bunlar ayni zamanda adet belirtisi biliyorummmmmm
canimm ben iki gomlek utuleyip geliom hemen. adamin yarina giymeye hic gomlegi kalmamis
gelince hepsinin yorumunu yapacammm.
Timamm canmmm kolay gelsinnn
yaa bende tek olan sag kasikta doluluk hissi.hatta egilince falan batiyordu. ama tabi artik belirtilere gore yorum yapmiyoruzz. sonra birbirimizi iyice gaza getiriyoruz. o yuzden ak koyun kara koyun sabah testten sonra ortaya cikacakkk dimi sosyalimmm
Ay evett aynenn icimden bi ses var diyoo ben gecen aylara gore daha umutluyum ama biyandan da g.t olucam yine diyorumm
sagoll canimm. utu yapmayi hic sevmiyorum. bole 5 dk da ne utulersem artik. utunun basinda uzun duramiyorummsikinti basiyooo
beklentimiz sifir olsun,cikarsa supriz olsun yelizimmm
ama benimki oyle ciksa dayanamaz yapardimm
Evet gecen ay olsa ben de amaan yarin gider alirim diyip yapardim amaa bu kezz tutucam kendimi hayirlisii
dogrusunu yapiosun ztn bosver cnm.. yarin erken kalk bari
İnsallah
Cok heyecanliyimm yaa bide esime tek kelime etmedimm yazik garibim umutlanmasin diyee bide bu ay beni herkes ruyasinda gorduu arayan arayana ben de hep adetim yeni bitti falan dedim icime sorsan umutluyum amaa hicc dusunmek istemiyorum hayirlisi Allahtan
daha iyi supriz olur insallahh. biz her zaman hayirlisini istiyoruz.Rabbim vakti zamani geldiginde gonderiyor meleklerimizii..
yrn cikarsaa herkese supriz olacak,cikmazsada canin sagolsun yelizimmm. ama bu aksamki ovu testini gorunce bende umutlandim
yelizim benim gozler kapaniyorr,her an sizabilirimm
Aynen kuzu insallah kara cikmayacak ak cikacak sonuyaa bende tek olan sag kasikta doluluk hissi.hatta egilince falan batiyordu. ama tabi artik belirtilere gore yorum yapmiyoruzz. sonra birbirimizi iyice gaza getiriyoruz. o yuzden ak koyun kara koyun sabah testten sonra ortaya cikacakkk dimi sosyalimmm
çok güzel bi hafta olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?