Ağlayakta gözden mi olak???

canimm ben iki gomlek utuleyip geliom hemen. adamin yarina giymeye hic gomlegi kalmamis
gelince hepsinin yorumunu yapacammm.

yaa bende tek olan sag kasikta doluluk hissi.hatta egilince falan batiyordu. ama tabi artik belirtilere gore yorum yapmiyoruzz. sonra birbirimizi iyice gaza getiriyoruz. o yuzden ak koyun kara koyun sabah testten sonra ortaya cikacakkk dimi sosyalimmm

Ay evett aynenn icimden bi ses var diyoo ben gecen aylara gore daha umutluyum ama biyandan da g.t olucam yine diyorumm

sagoll canimm. utu yapmayi hic sevmiyorum. bole 5 dk da ne utulersem artik. utunun basinda uzun duramiyorumm sikinti basiyooo

Iyyyy benim lise hayatim ütüyke gectii evde 5 ogrenciyizz bide babamin gomlek pantolonlarii her pazarr saatlerce yapardimm simdi evlendim kocaminkine elimi surmuyorum

dogrusunu yapiosun ztn bosver cnm.. yarin erken kalk bari

İnsallah
Cok heyecanliyimm yaa bide esime tek kelime etmedimm yazik garibim umutlanmasin diyee bide bu ay beni herkes ruyasinda gorduu arayan arayana ben de hep adetim yeni bitti falan dedim icime sorsan umutluyum amaa hicc dusunmek istemiyorum hayirlisi Allahtan

daha iyi supriz olur insallahh. biz her zaman hayirlisini istiyoruz.Rabbim vakti zamani geldiginde gonderiyor meleklerimizii..
yrn cikarsaa herkese supriz olacak,cikmazsada canin sagolsun yelizimmm. ama bu aksamki ovu testini gorunce bende umutlandim

Aynen oyle canmm olmazsa da yeni ay yeni umut deyip devam edicez napakk allah saglik sihhat versin de butun geceler bizim

Aynen kuzu insallah kara cikmayacak ak cikacak sonu
Yelizzzzzz uyudun mu kizzs

Günayydınn kızlarrrr

Herkese mutlu haftalar güzel haberli haftalar olsun..

Sanırım bi tek yeliz haber edecek galiba..

Yelizim inşAllah olacak.. Ovüye göre oluyo
Arada senin için gircem inşAllah zamanında gelmiş olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…