Ağlayakta gözden mi olak???

Bu sıkıntı hiç bitmiyor ki. Önce hamile kalmak için uğraşıyoruz, sonra değerlerim normalmi artış normalmi düşük olur mu erken doğar mı. Forumlarda okudugum kadarıyla hep böyle. Allahım hepimize sabretmeyi öğretsin.

canım meraba sendemi sogan suyu içtin nasıl yaptın ve ne kadar süre içtin canım.hayırlı olsun tatlım
çok teşekkür ederim canım. ben soğan kürü falan yapmadım. çok şükür gerek kalmadı. 3. ayımda hamile kaldım.
Günaydın Kızlar
Sırf sizlerden gelen iyi haberleri görmek için her sabah açıyorum burayı
hayırlı olsun arkadaşım. çok yakın hamileliklerimiz. hayırlısıyla kalp atışlarını da duyarız inşallah. bu arada benim de çok ağrım olmuştu ama çok şükür azaldı. ara ara yine oluyor. doktora sordum. olur dedi.

Gunaydin kizlarrr nasilsiniz bakalim bn cok halsizim yataktan yaziorum size :)
hayırlı olsun sevgili pollen:))

hayırlısı olsun canım ya üzme kendini. inşallah duyulur haftaya. geç duyanlar var. belli mi olur dua et

canımmm bana umutlu ol diyen sendin hatırlıyormusun.hiç beğenmedim böyle konuşmanı.sen daha yolun başında hiçbirşeye inanmazsan ben ne yapayım tatlım.tabiki hep hayırlısını istiyoruz ve rabbim verecekte.ben seni hep gülerken gördüm.öylede görmek istiyorum.

kolay gelsin canım sana.hep aydınlığa bak olurmu

lizim senin degerin iyi bence. zaten doktorda normal demis cnm. sen icini ferah tut

canım sonucuna çok takılma.gayet güzel.ilk sonucunu aldığındada normal demiştim.güzel şeyler düşün güzel olsun herşey senin için.hamileliğinin tadını çıkarmaya başla bence

merhabaa sureyyacimm.

sedomuzz karamsar degilll hatta hepimizden daha umutluu. onun bu ara baska seylerede cani sikkin, o yuzden birazcik mutsuzz... ama sedoo her seyin ustesinden gelirrrr cunku o cok guzel yurekliii

sen nasilsin bu arada

canimm benimm troidleri normal ciktii. bende korkmustum annesinde de var cunku.

ohhhh çok şükürrrrr

bende dr. araştırıyorum canım. haftaya adet olursam akabinde hemen muayeneye gidecem bir tanıdık doktor ona düşünüyorum

doktora 1 ay sonra gitmeyecek miydin fundoss. gercii insallah doktora gerek kalmazz insallahhh

inşallah canım bende öle düşünüyorum haftaya beklicem işte olursa eğer ki olmaz diye hayaller kuruyorummm
adet bitsin gidim diyorum çünkü canım muayene ediyo dr ama hormonda istiyo yaa e bunuda adetin 3. günü isterler ya süreç uzayacak olmyacaksa
bekleyip zaman kaybetmek istemiyorum daha fazla

haklisin cnm.

o ictigin sogan sulari sifa olur ve mucizeni sana getirir insallahh fundosumm

sed in isleri yogun heralde. Allah yardimcisi olsunn

Sedosummm hayirlisi olsun canim sikma sakin canini gelmemis adetten umut kesilmez daha

iyi akşamlar kızlar ne var ne yok bakalım üstümde bugün bi uyuşukluk uyku hali tabi yoğun bi dönemdeydim

ondan hiçbişey yapasım yoktu ama takipteydiniz öpüyorum hepinizi

haklisin cnm.

o ictigin sogan sulari sifa olur ve mucizeni sana getirir insallahh fundosumm

sed in isleri yogun heralde. Allah yardimcisi olsunn

Amiiiiiiiiiiiiiiiin inşallah canım ikimizedeee
bende umutluyum aslında biliyomusun sanki şifa olacak gibi hissediyorum. pozitif düşünmeye çalışıyorum
yoğun evet ve çok çıkmazda offff Allahım önce onun işlerini yoluna koysun sıkıntısı geçsin inşallaaaah.

ne olursa olsun pozitif bakmak lazimm.

yaa sedonun durumu o kadar ciddi boyutta mi bende diger seyden mesaj atayim bi. ins aydinlik gunleri olurrr

hayirlisi cnm. umutlar diger aya kaldi. adetin geldi simdi rahatlarsin cnm.

Hayırlısı canım rahatlamışsındır artık bidahaki ayın çalışmalarına başlayabilirsin en azından

Kan sonucumu aldım canlarım
Pazar günü 125 di dün yaptırdığım da yani 3 gün sonra 343 çıktı. Doktor artış normal dedi ama sizce nasıl bana az gibi geldi
Canlarim her ay yeni umtlarla geliyor karamsarlik aglamak yok
Perikanadi uzulme kuzum bende senin yasadigini yasadim ve simdi buradayim Rabbim insallah duyacak sesimizi ve bize daha nice bebisler verecek
Lizim degerin cok guzel bence hemen kotu dusunme kuzum

bizde topigimizin ugurlu hamislerinle yolumuza devam ediyoruz iste cnm

senin kacinci gunundu cnm? onceden sormus olabilirim ama su anda hatirlayamadim

benim bugün 15.günüm canım çalışmaları bitirdik sonunda

beklemedeyiz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…