çok teşekkür ederim canım. ben soğan kürü falan yapmadım. çok şükür gerek kalmadı. 3. ayımda hamile kaldım.canım meraba sendemi sogan suyu içtin nasıl yaptın ve ne kadar süre içtin canım.hayırlı olsun tatlım
hayırlı olsun arkadaşım. çok yakın hamileliklerimiz. hayırlısıyla kalp atışlarını da duyarız inşallah. bu arada benim de çok ağrım olmuştu ama çok şükür azaldı. ara ara yine oluyor. doktora sordum. olur dedi.Günaydın Kızlar
Sırf sizlerden gelen iyi haberleri görmek için her sabah açıyorum burayı
hayırlı olsun sevgili pollen:))Gunaydin kizlarrr nasilsiniz bakalim bn cok halsizim yataktan yaziorum size :)
Ben de salı günü bebeğimin kalbinin atmadığını öğrendim.. Gözlerim balon gibi dolanıyorum((( 6+1 miş 7 +1 olacaktı aslında.. Atmıyor işte Beni sevmemiş Haftaya da duyamazsak alıcam dedi.. İlk gebeliğim.. Ölüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm (((((((((
merhaba kızlar , yeni geldim işyerine...
iki idrar testi yaptım ikisinde de silik çizgi vardı...emin olduktan sonra hemen kan testi yaptırdım...
hiç bir şey çıkmadı negatif...inanmıyorum testlere de artık...hiçbir şeye...hakkımız da her şeyin hayırlısı olsun...
çok yoğunluk var , giremeyebilirim....melek yürekli , güzel dostlar
Dilerim hakkınızda her şey güzel olur....
lizim senin degerin iyi bence. zaten doktorda normal demis cnm. sen icini ferah tut
inşallah temiz sonuçlarla dönersin canım benimm
canımmm bana umutlu ol diyen sendin hatırlıyormusun.hiç beğenmedim böyle konuşmanı.sen daha yolun başında hiçbirşeye inanmazsan ben ne yapayım tatlım.tabiki hep hayırlısını istiyoruz ve rabbim verecekte.ben seni hep gülerken gördüm.öylede görmek istiyorum.
kolay gelsin canım sana.hep aydınlığa bak olurmu
canimm benimm troidleri normal ciktii. bende korkmustum annesinde de var cunku.
ohhhh çok şükürrrrr
bende dr. araştırıyorum canım. haftaya adet olursam akabinde hemen muayeneye gidecem bir tanıdık doktor ona düşünüyorum
doktora 1 ay sonra gitmeyecek miydin fundoss. gercii insallah doktora gerek kalmazz insallahhh
inşallah canım bende öle düşünüyorum haftaya beklicem işte olursa eğer ki olmaz diye hayaller kuruyorummm
adet bitsin gidim diyorum çünkü canım muayene ediyo dr ama hormonda istiyo yaa e bunuda adetin 3. günü isterler ya süreç uzayacak olmyacaksa
bekleyip zaman kaybetmek istemiyorum daha fazla
merhaba kızlar , yeni geldim işyerine...
iki idrar testi yaptım ikisinde de silik çizgi vardı...emin olduktan sonra hemen kan testi yaptırdım...
hiç bir şey çıkmadı negatif...inanmıyorum testlere de artık...hiçbir şeye...hakkımız da her şeyin hayırlısı olsun...
çok yoğunluk var , giremeyebilirim....melek yürekli , güzel dostlar
Dilerim hakkınızda her şey güzel olur....
Kan sonucumu aldım canlarım
Pazar günü 125 di dün yaptırdığım da yani 3 gün sonra 343 çıktı. Doktor artış normal dedi ama sizce nasıl bana az gibi geldi
haklisin cnm.
o ictigin sogan sulari sifa olur ve mucizeni sana getirir insallahh fundosumm
sed in isleri yogun heralde. Allah yardimcisi olsunn
iyi akşamlar kızlar ne var ne yok bakalım üstümde bugün bi uyuşukluk uyku hali tabi yoğun bi dönemdeydim
ondan hiçbişey yapasım yoktu ama takipteydiniz öpüyorum hepinizi
iyi aksamlar saboroyyynasilsinn, gorunmuyosun ne zamandirr
Amiiiiiiiiiiiiiiiin inşallah canım ikimizedeee
bende umutluyum aslında biliyomusun sanki şifa olacak gibi hissediyorum. pozitif düşünmeye çalışıyorum
yoğun evet ve çok çıkmazda offff Allahım önce onun işlerini yoluna koysun sıkıntısı geçsin inşallaaaah.
buralardaydım canım ayakta uyuyo vaziyette geziyodumsizlerde ne var ne yok yeni haberler var mı
hayirlisi cnm. umutlar diger aya kaldi. adetin geldi simdi rahatlarsin cnm.
Hayırlısı canım rahatlamışsındır artık bidahaki ayın çalışmalarına başlayabilirsin en azından
Ben de salı günü bebeğimin kalbinin atmadığını öğrendim.. Gözlerim balon gibi dolanıyorum((( 6+1 miş 7 +1 olacaktı aslında.. Atmıyor işte Beni sevmemiş Haftaya da duyamazsak alıcam dedi.. İlk gebeliğim.. Ölüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm (((((((((
Canlarim her ay yeni umtlarla geliyor karamsarlik aglamak yokKan sonucumu aldım canlarım
Pazar günü 125 di dün yaptırdığım da yani 3 gün sonra 343 çıktı. Doktor artış normal dedi ama sizce nasıl bana az gibi geldi
bizde topigimizin ugurlu hamislerinle yolumuza devam ediyoruz iste cnm
senin kacinci gunundu cnm? onceden sormus olabilirim ama su anda hatirlayamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?