Ağlayakta gözden mi olak???

benim bugün 15.günüm canım çalışmaları bitirdik sonunda

beklemedeyiz artık

bundan sonra bekleme donemii. hakkina en hayirlisi olsunn canimm.

ya sosyalcan acaba tablo mu yapsak. herkesin bat ini unutuyorum 10 defa soruyorum sonraatabi bu tablo isi senin icin cok zahmetli degilse cnmm

bundan sonra bekleme donemii. hakkina en hayirlisi olsunn canimm.

ya sosyalcan acaba tablo mu yapsak. herkesin bat ini unutuyorum 10 defa soruyorum sonraatabi bu tablo isi senin icin cok zahmetli degilse cnmm
Malatyaya donersem yaparim canim ama soyle yapalim surekli ttakilanlari yapalim mesela biri geliyor benide yazin diyor yaziyoruz bir daha girmiyor bosuna kalabalik yapiyor ben boyle yapalim dlyorum ama cogunlugada uyarim sonucta bu yola beraber ciktik nasil derseniz oyle olsun

bende oyle dusundum cnm. sadece bu topicte faal yazanlari tabloya ekleyelim diger turlu cok karisik oluyor hem.

bu dusuncene ben katiliyorum sosyalcann

evet sen bizim topiğe de geliyordun sürekli bekledi durdu ismin mesela

biz oraya arkadasiniz hakkinda kendi dusuncemizi yazdik diye, topigi acan arkadasiniz istemeyen gelmesin zorla mi cagiriyoruz gibi laflar etti. sen bu laflari duyduktan sonra oyle bi topige bidaha girmek ister misin.

o laftan once arada hep yaziyordum size. ama senin su anda buraya boyle birsey yazman cok gereksiz. cunku ben sizin topigi hicbir neden yokken birakmadim....

Selamm kızlarr.. Keyifler nasıl ?

Seda arkadaşım sıkma canımı herşeyin hayırlısı.. Bizimde bir gün bebişimiz olacak inşAllah..

Perikanadı arkadaşım kendini üzmesin lütfen.. Rabbim herşeyin enyisini bilir yeter ki bi duamızı sabrımızı eksik etmeyelim

merhaba canim hosgeldin nasilsinn?

İyiyim canım oturuyorum öle sen ..

Bu arada kızlar ben sizin aklınıza uydum full ekran yaptım ben eski haline dönmek istiyorum çok kötü oldu. Tel kasıyo

Aysecigim sikma canini sinir stress yok göz kirpiyorum su anda sana cunku simge yapmakta cok zorlaniyorum su andada guluyorum mesela
Kizlarr hepininizi cok seviyorum
Haydi halaya :164:

Slm kizlarNasilsiniz bem dun test ysptirdim negatif

Sağlık olsun canım.. sıkma sakın canını kısmet bu işler..

bi tanıdığımız var ikinci evliliğini yaptı kadın 40 lı yaşlara yakın yaşı var hamile.. bendende sonra evlendi. o yaşta da kalınabildiğine göre bizim de nasibimizde var inanıyorum.. sadece zamanı değil..

Aysecigim sikma canini sinir stress yok göz kirpiyorum su anda sana cunku simge yapmakta cok zorlaniyorum su andada guluyorum mesela
Kizlarr hepininizi cok seviyorum
Haydi halaya :164:

Teeeyyyy teeeyyyyyyyy

yok tatlim gereksiz seyler icin canimi sikar miyim hic. herkes soylediklerinle degerini ortaya koyar

benaycim full site yaptigimda benim tel kasmamisti hic. seninki niye oyle olduki acaba:44:

yok tatlim gereksiz seyler icin canimi sikar miyim hic. herkes soylediklerinle degerini ortaya koyar

benaycim full site yaptigimda benim tel kasmamisti hic. seninki niye oyle olduki acaba:44:

bilmiyorum ki canım ya.. diğer türlü daha hızlıydı ve daha iyi okuyordum.. böle full olunca yazı boyutu falan da küçüldü.. sağ sola kaydırma zorlaştı falan hiç hoşuma gitmedi (( ben iş yerinde genelde telden giriyodum hızlı hızlı okuyabiliyordum.. şimdi hiç öle bişi yapamıyorum eksi haline dönmez mi ki :)

hadi yaa kotu olmus. nasil oldugunu bilmiyorum ben cnm. belki bilen birisi vardir aramizda cnm.

yoksada canım sorun değil napalım yapacak bişi yok :)
Çok merak iyi değil diye boşa dememişler

Sagol cnm napalim bu ay da bos gelecek maclara bakcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…