benim bugün 15.günüm canım çalışmaları bitirdik sonunda
beklemedeyiz artık
Malatyaya donersem yaparim canim ama soyle yapalim surekli ttakilanlari yapalim mesela biri geliyor benide yazin diyor yaziyoruz bir daha girmiyor bosuna kalabalik yapiyor ben boyle yapalim dlyorum ama cogunlugada uyarim sonucta bu yola beraber ciktik nasil derseniz oyle olsunbundan sonra bekleme donemii. hakkina en hayirlisi olsunn canimm.
ya sosyalcan acaba tablo mu yapsak. herkesin bat ini unutuyorum 10 defa soruyorum sonraatabi bu tablo isi senin icin cok zahmetli degilse cnmm
Malatyaya donersem yaparim canim ama soyle yapalim surekli ttakilanlari yapalim mesela biri geliyor benide yazin diyor yaziyoruz bir daha girmiyor bosuna kalabalik yapiyor ben boyle yapalim dlyorum ama cogunlugada uyarim sonucta bu yola beraber ciktik nasil derseniz oyle olsun
bende oyle dusundum cnm. sadece bu topicte faal yazanlari tabloya ekleyelimdiger turlu cok karisik oluyor hem.
bu dusuncene ben katiliyorum sosyalcann
evet sen bizim topiğe de geliyordun sürekli bekledi durdu ismin mesela
Selamm kızlarr.. Keyifler nasıl ?
Seda arkadaşım sıkma canımı herşeyin hayırlısı.. Bizimde bir gün bebişimiz olacak inşAllah..
Perikanadı arkadaşım kendini üzmesin lütfen.. Rabbim herşeyin enyisini bilir yeter ki bi duamızı sabrımızı eksik etmeyelim
Aysecigim sikma canini sinir stress yok göz kirpiyorum su anda sana cunku simge yapmakta cok zorlaniyorum su andada guluyorum mesela
Kizlarr hepininizi cok seviyorum
Haydi halaya :164:
Teeeyyyy teeeyyyyyyyy
SupersinbenaySlm kizlarNasilsiniz bem dun test ysptirdim negatif
Slm kizlarNasilsiniz bem dun test ysptirdim negatif
Aysecigim sikma canini sinir stress yok göz kirpiyorum su anda sana cunku simge yapmakta cok zorlaniyorum su andada guluyorum mesela
Kizlarr hepininizi cok seviyorum
Haydi halaya :164:
Teeeyyyy teeeyyyyyyyy
Slm kizlarNasilsiniz bem dun test ysptirdim negatif
yok tatlim gereksiz seyler icin canimi sikar miyim hic. herkes soylediklerinle degerini ortaya koyar
benaycim full site yaptigimda benim tel kasmamisti hic. seninki niye oyle olduki acaba:44:
bilmiyorum ki canım ya.. diğer türlü daha hızlıydı ve daha iyi okuyordum.. böle full olunca yazı boyutu falan da küçüldü.. sağ sola kaydırma zorlaştı falan hiç hoşuma gitmedi(( ben iş yerinde genelde telden giriyodum hızlı hızlı okuyabiliyordum.. şimdi hiç öle bişi yapamıyorum eksi haline dönmez mi ki :)
cnm senin bat a daha vardi ama. kan testi mi yaptirdin?
Sağlık olsun canım.. sıkma sakın canını kısmet bu işler..
bi tanıdığımız var ikinci evliliğini yaptı kadın 40 lı yaşlara yakın yaşı var hamile.. bendende sonra evlendi. o yaşta da kalınabildiğine göre bizim de nasibimizde var inanıyorum.. sadece zamanı değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?