Günaydın ayşenur
sen çalışmıyosun evdesin değilmi?
çok mu erken uyanıyosun
gunaydin lizimm
ben bu sene evdeyim cnm calismiyorum. ya sabah namazindan sonra tekrar uyudugum cok az,hele kisin sabah namazi daha gec okunuyor birde.
gerci ben her zaman erken kalkarim. annemden gelen bi aliskanlik sanirim. hem erken kalkinca gun daha bereketli oluyor. oglene kadar islerini bitiriyorsun:)
sen ne isle mesgulsun cnm?
memurum canım bende erken kalkanlardanmda o yüzden dikkatimi çekti :) hayatı daha çok yaşayanlardanız ve kesinlikle artıdayz
kesinlikleee
senin hamilelik nasi geciyor cnmmm?
iyi cnm ağrı falan kalmadı hiçbişi yok sanki içimde öyle sıradanım
inş böyle ilerler hep 1 hafta sonra görünürmüş kese öle dedi üniversitenin doktoru hayırlısı bakalım.
gunaydin lizimm
ben bu sene evdeyim cnm calismiyorum. ya sabah namazindan sonra tekrar uyudugum cok az,hele kisin sabah namazi daha gec okunuyor birde.
gerci ben her zaman erken kalkarim. annemden gelen bi aliskanlik sanirim. hem erken kalkinca gun daha bereketli oluyor. oglene kadar islerini bitiriyorsun:)
sen ne isle mesgulsun cnm?
Günaydınnn canımmmmm, herkese günaydınnnnnn
ne güzel yaaa ayşenurum ben evde olsam eminim eşim gidince geri yatar 10-11 de kalkardım ama çok kötüya gün bitiyor ve dinç olmuyo vücut çok özendim sana
sedommmmm nerdesinnnnn
siz sed ile konuşuyomusunuz çok merak ediyorum onu
Günaydınn......
Kötüyüm ayşenurum
Eşim hiç benim arkamda durmuyor bişey oldumu hep beni suçlu görüyor kızdım dün ona üzülüyorum
Malesef cnm.....uzme cnm kendini. bazen eslerimiz anlayissiz olabiliyor malesef
Ne işle meşgulsun pollen müge anlı adamın psikolojisini bozarGunaydin canlarim bugun bende evdeyim izinliyim ama cisim nedeniyke 8 de uyandim evimi temizledim simdik muge anli izliorm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?